זהו, הבעיה סודרה , לעת עתה לפחות.
כיוון מחדש של הנעילה סידר את הבעיה, ככל הנראה היה חופש גדול מידי ויחד עם חופשים אחרים שיש באוטו הנעילה סטתה לכיוון שמאל כל הזמן ומכאן הבעיה רק בסיבוב שמאל, השמיניות נבעו ככל הנראה מחופש קל שיש במיסב, אך אם המצב היה באמת חמור , הרכב לא היה יכול לנסוע. אני חייב להתוודות לא עשיתי זאת לבד , פניתי לבעל מקצוע מוכר "דוד מדרך השטח" שעזר לי בכיוון הנעילה בדיוק במידות הנכונות תוך הרגעתי ושמירה על לחץ הדם שלי בגובה בריא, דוד הרשה לי לעבוד על הליפט שלו בעצמי עם כלי העבודה שלו ולפרק את הרכב, לאחר מכן ניגש לבדוק את הנעילה , שכן זה הדבר היחיד שאני עוד לא יודע לכוון.
כרגע אני עובד על מסמך עם כל התמונות והסברים לגבי פירוק והרכבה של הסרן, אלון , אשמח אם תוכל להעיף בו מבט אח"כ לצורך העלאתו לאתר - אני פשוט לא אסתדר עם להעלות שרשור מלא יחד עם התמונות כראוי, מנסיון להעלות דברים אחרים פה...
כאן המקום להודות לכל היועצים בפורום שליוו אותי את התהליך ולמעשה עזרו לי ללמוד את האוטו שלי יותר טוב , היום אני יכול לומר שיש הרבה טיפולים שאני אדע לעשות בעצמי שהיה לי ספק לגביהם בעבר.
אך יותר מכל זה המקום להודות לעידן (IDANW) שעזר, יעץ, תמך, רץ, נסע, קפץ, התלכלך, נמרח, ניסר, היד ק,הבריג והכי חשוב שמר על חיוך כל הזמן הזה במקום ללכת ללמוד ולהשקיע בחיים שלו!
עידן - אני חייב לך בגדול.
תודה גם למורי על הרצון לסייע ומתן חלקים לניסויים והטרטורים בטלפון בהתייעצויות.
מן הראוי ,גם, לציין את דוד מ"דרך השטח" שהיה מאד מקצועי (בעיני לפחות) וחבר לעת צרה (דוד התחשב גם בנושא הכלכלי, לא אוסיף על כך מילה),גילוי נאות אין לי שום דבר איתו למעט היותי לקוח מרוצה.
זהו,
עכשיו אפשר לפנות זמן וללכת להעביר את סמי שלי טסט, לחפש לי מקום עבודה חדש , לחזור לפרויקט הכננת ואולי גם ללמוד לפסיכומטרי שיש לי עוד חודש...
נתראה בשטח!
אמיר