השאלה האם התקנה עצמית תאושר ותקבל הסמכה ?
Printable View
השאלה האם התקנה עצמית תאושר ותקבל הסמכה ?
חיים
לפי מיטב ידעתי לא תוכל לקבל אישור עבור התקנה עצמית לעולם!
המתקין : חייב להיות בעליו של מוסך מורשה
חייב בלימוד של 20 שעות במכון התקנים
קיבל אישור ממשרד התחבורה להתקין מערכות גז
חייב תעודה הסמכה מהיבואן
בדיקה במכון התקנים לאחר ההתקנה 800 ש"ח
אגרת רישוי 300 ש"ח עבור הוספת / החלפת רשיון הרכב
ותקן אותי אם אני טועה
הובר
אנשי GM היקרים, אני במקומכם מחכה לתשובה על התאמת המערכת להספקים גבוהים מ 180 כ"ס { שיש למי שמנוע ה V8 TBI שלו תקין } .
איך מערכת שמתוכננת לעבוד על מנוע "נמוך" הספק תעבוד על מנוע כמו שלנו?
ביום שני הקרוב מתוכננת ההתקנה של המערכת הראשונה תוך הדרכה לשני אנשים שגם יקבלו הסמכה. לשניהם נסיון רב במכונאות רכב וחשמלאות רכב -כך שיהיה לנו ידע כבר בסוף שבוע הבא. ביום חמישי הקרוב בשעה 1400 יתקיים באזור מעיין ברוך מיצג של ג'יפ ממותקן עם הסברים של המבצעים וכן תשובות טכניות ופורמליות. להערכתי בתחילת דצמבר תהיה כבר הערכה ראשונית אם מדובר בהצלחה או כשלון. קצת יותר מאוחר יהיו יותר פרטים שיבהירו את התוצאה. המערכת עונה למנועים של עד כ-6 ליטר -לידיעת האמריקניים שביננו. כרגע עקב הבלאגן במשרד התחבורה בנושא הגז - לא ניתן לקבל תשובות מוסמכות מאף אחד והם עדיין לא יכולים לעכל את מה שנופל עליהם בכמויות אדירות של מתענינים. ידוע רק שבתחנות הרישוי אין כל התענינות במי שהתקין מערכת גז - ויש מאות אם לא אלפים שכבר נוסעים איתן. בבדיקת CO שנערכה למכונית עם גז במכון רישוי וכשהתוצאות היו - אפס- התבקש הנהג להניע את המנוע -כשהוסבר לבודק שהמנוע עובד על גז - הוא אישר את הטופס והרכב עבר. מי שמעונין להיות במעין ברוך בהצגה יתקשר אלי שעה קודם לקבלת נ.צ. 054354505.
אתמול - יום חמישי נפגשתי עם המתקינים אצל בחור מקיבוץ מעין-צבי שהתקין מערכת גז בג'יפ סופה. ההתקנה בוצעה לפני חודשיים שבמהלכם המתקינים ליוו את הכיוונים הנדרשים עד לקבלת תוצאות טובות. בשיחה עם דורון בעל הג'יפ הוא אומר כי לאחר נסיונו האישי אין לו ספקות במערכת והתוצאות מוכיחות את עצמן.הג'יפ משמש אותו ליום יום והחסכון הכספי עומד על 40% לפחות מהשימוש בבנזין בלי להביא בחשבון שמן מנוע נקי ומין הסתם פלגים לטווח ארוך יותר.נסעתי ברכב ועשינו ניסוי של זינוק בעליה עם בנזין ועם גז - ההבדל מינורי וללא כלים מדעיים הבנזין יעיל יותר בכ-10% מגז במשיכה של הרכב. ברכבים עם הזרקה המעברים מדלק אחד לשני לא מורגשים כלל .לדברי המתקינים ברכבים עם קרבורטור המעבר מגז לבנזין ילווה במין השתעלות קלה של המנוע בעוד שלהיפך המעבר יהיה חלק. המערכת בתוך התא ממש זניחה בגודלה -קוטר 18 ס'מ ועובי 8 ס'מ עם שניים שלושה צינורות אספקה. הבעיה נשארה תחנות תידלוק. אם נמצא מושבניקים בצפון ובדרום שיתקינו מיכל גדול במשק שלהם - אפשר עם משאבה ידנית לתדלק בלי בעיה והם יעשו קצת הכנסה מהנושא. אם לא נתארגן לבד אין לנו על מי לסמוך. ביום שני כאמור תבוצע התקנה ראשונה ובינתיים מי שנרשם שיתכונן בחודש הבא לביצוע התקנה.
חיים תן בבקשה יותר נתונים בנושאים הנ"ל בבקשה,
1. נפח וגודל המיכל ואפשרות מיקומו.
2. האים יש במיכל מדיד או בקרה אחרת על כמות הגז במיכל.
3. מה בנושא רישוי המערכת.
4. מחיר סופי לגבי המערכת, ההתקנה, התקינה והרישוי.
נמרוד
יוזמה מבורכת
חיים מזלטוב
http://www.jeeptrip.com/page.aspx?di...mp;item=330610
נו ספר לחבר'ה
אתמול - אחרי 7 שעות הדרכה והתקנה שבחלקה עצמית - הורכבה בג'יפ מערכת צ'כית הכוללת בלון 60 ליטר, דיאפרגמה מחוממת במים חמים מהרדיאטור, ברז מחליף חשמלי גז/בנזין ,כפתור אלקטרוני בורר גז/בנזין בתא הנהג, מערכת צינורות גז 6 מ'מ מוגנים בצינור פלסטי . ברז כיוונון עם פילטר בכניסה לדיאפרגמה, וחיווט חשמלי 12 וולט בין המערכות.כ'כ פיית מילוי לגז עם חיבור למיכל. אני לא יודע עדיין איך המערכת תעבוד בעתיד ,כי בינתיים היא עובדת יפה בסרק -אך בטוח שהדבר הזה נראה יפה באופן מיוחד,שלא לדבר על מקצועי ורק בגלל זה כבר היה שווה. בהתחשב שעברנו קורס התקנה עם המון הסברים מעשיים מאנשים שמבינים חבר'ה כמונו ,ההתקנה לא ארכה זמן רב . בהתחשב שבעתיד נתמקצע מוסכם עלינו שהתקנה כזו אמורה לקחת כ-5 שעות עם שני מתקינים שאחד מהם הוא בעל הג'יפ. אצלי היה הרבה מקום בתא המנוע והעבודה נעשתה בנוחיות אבל יתכן שבכלים אחרים בעית המיקום והגישה תהיה מעט יותר מורכבת, אבל סך הכל רק הדיאפרגמה יותר בעיתית - השאר ממש קטן בגודלו וניתן למיקום מאד גמיש. עד כאן אני ממש מרוצה והיותר חשוב - נראה שיש על מי לסמוך ,התקשרנו למתקינים רציניים עם הבנה לרגישות שלנו לכלים ועם נכונות להתגמש כדי שנרגיש טוב.מי שרוצה לבקר אצלי במפעל בעמק חפר מוזמן לבוא ולראות את המערכת -עדיין ללא אפשרות התנעה -היות ואין לי כרגע סטרטר שיסודר תוך יומיים.{054354505} כך הוא יראה את היקף העבודה והמקצועיות הנדרשת להתקנה ,באם היא בתחום יכולתו, מה שלי נראה כפשוט. בינתיים היום הגיעו לנמל אשדוד משאבות להתקנה בתחנות דלק ונראה שתוך זמן לא ארוך יצוצו תחנות בכל הארץ. בניסוי נראה שהמנוע עובד יותר שקט ללא עשן מהאגזוז ומאחר ולא ניתן להתקין מערכת כזו על מנוע מזייף - ביצענו החלפת פלאגים ,כך שאני מצפה גם לתוספת כח קטנה לעומת המצב כיום.נראה שכמו שתוכנן עד מחצית החודש הבא תהיה בפורום חוות דעת לאחר ניסויים בשטח ,בהתחשב בעובדה שיש צורך בכיונונים עדינים עד לקבלת תוצאות טובות. כמו בעבר אני מציין שיש צורך בסבלנות וביסודיות כדי להטמיע את המערכת המיוחדת הזו ,אבל אין לי ספק שזה ישתלם לנו די מהר.
חיים שלום
קודם כל מזל טוב להתקנת המערכת
שנית, אני מבין שהמערכת הותקנה אצלך על מנוע קרבורטור (וואז?), כך שאין בעיה להתקין על סמוראי?
תצחקו תצחקו, אבל הסמוראי שלי הוא פרייבט לכל דבר ואני נוסע עליו 1200-1500 ק"מ לחודש
ולפעמים יותר (מספיק טיול לדרום כדי להקפיץ את זה בעוד 500-600 ק"מ) אם תחשבו את זה בדלק זה יחסוך לי בערך 300-400 ש"ח על דלק בחודש ואפילו יותר.
שאלה שניה, איפה לעזאזל מתקינים את מיכל הגז בסמוראי? כי הבגאז נפל לי בטיול האחרון ומאז אני לא מוצא אותו :wink: :wink: :wink:
תודה
איתי
התקנות מחייבות מרחק של 25 ס'מ מפגושי הרכב ,כך שברכב קטן תהיה בעיה בבוא היום של הרישוי . מה עוד שתוספת מיכל 60 ליטר אינה קטנה בנפחה בג'יפ שלך. אני מציע שתגיע עם הג'יפ למפעל שלי בעמק חפר ויחד נדסקס את זה כשהכלים והציוד לפנינו. טלפון לתיאום 054354505.
" Lo nitan lehatkin al hamanoa mezayef"????? :shock: :shock:
Hivhalta oti ahshav - hamanoa sheli gamur bichlal!!!!! Az, im arza lehatkin, aztarech overol???????!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry:
Sliha, ani al hamahshev lelo ivrit.... :oops:
אני היחיד שחושב שאם המנוע שלך גמור ויש לך 4000 שקל מיותרים, קודם כל תתקן אותו ורק ואחר כך תחשוב בכלל על להתקין כל מיני מערכות מותרות? האם אני עד כדי כך לא נורמלי?ציטוט:
נכתב במקור על ידי gluk
נכון, צודק :( , אבל בינתיים הוא עוד נוסע, ולצערי שיפוץ שלו (וגם החלפה) לדעתי יעלו "קצת" יותר מ-4K! וזה עוד סיפור בכלל לפרק אותו! ולמה מיותרים? אפילו אם זה ייתן חיסכון של 30%, אם כמות הנסיעות שעשיתי בזמן האחרון (בכביש, אגב :( ), אחסוך סכום מכובד מהר מאד, תאמין לי! ככה שיש לכאן ולכאן...
הבנתי שבתחנות הדלק מתדלקים גז רק לרכב שמוסב לגז באופן חוקי וזה מופיע ברשיון אז מה בעיניין החוקיות של העיניין?
גנאדי-מנוע כמו שלך מפירוק כולל הרכבה צריך לעלות כ-K 4 ש"ח אולי קצת יותר אבל לא הרבה יותר
ל
מערכת ההצתה צריכה להיות מכוונת וללא זיופים - מצב המנוע לא רלוונטי בוכנות, טלטל ,מיסבים וכו' היות ומערכת ההצתה צריכה להבטיח הפקה אנרגטית מושלמת מחומר הבעירה ואילו תפקיד הבוכנות והטלטל להפוך את האנרגיה לעבודה כך שאין זה קשור בהכרח למערכת הגז אלא לתפוקה של העבודה. ברור שגז לא יפתור את בעית התפוקה.
ראיתי את המערכת ביום שישי על הוואז של חיים (רכב מעניין בפני עצמו) וההתקנה ממש לא נראית מסובכת ... אני לא יודע לגבי הכיוונים או ההתקנה של מערכת ההחלפה בין בנזין לגז בכלי רכב עם מחשב, אבל זה נראה אפשרי.
אדי
גם אני מוכן ברצון לשלם 7000 ש"ח
תומר
כמובן שיתאים למנוע מעל 250 כ"ס (בעתיד הקרוב).
כפי שציינתי בשרשור המערכת מתאימה למנועים בנפח עד 7 ליטר- כלומר כמעט כל מנוע בנזין שיש היום על ג'יפים גדולים ניתן להסבה לפי התכנית שלנו. בינתיים לצערי הכל עומד או יותר נכון מתקדם לאט ,היות וקיבלתי שני פרויקטים גדולים מאוד שתפקידם לממן בין השאר שגעונות מופרעים כגון שיפוץ ג'יפים .לא לקחתי בחשבון עיכובים של ימי גשם - היות ואני עובד בחוץ, כך שלפני סוף החודש אני לא רואה חוות דעת על המסך .
עד עכשיו הכל טוב יפה נפלא ומדהים.
אבל עדיין אין לזה תקינה .... !!!
בדקנו טוב והסתבר שזה נוסע גם בלי תקינה. משונה.
חיים - הבעיה זה לא איך זה נוסע ואיך זה יעבור בטסט, ויכול להיות שפה ושם זה יעבור.
הבעיה מה קורה אם חס וחלילה יש תאונה - קורה משהו, למה להיות חשופים בצריח ?
עד שלא תהיה תשובה ברורה וחדמשמעית - אני לא מאמין שמישהו שפוי ירצה לקחת על
עצמו אחריות כזאת.
ותמין לי - אני בעד זה וב 4 אלף זה נראה יופי של עסקה.
אולי אני נוסע על דיפנדר - אבל דיפנדר בנזין v8 אז אותי זה מאוד מענין
תשובה לעניין! :lol:ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
תשאירו את דיוני התקינה-לא תקינה-מה יקרה אם- וכולי לפורומים אחרים. זה ממש, ממש לא מעניין. כל עוד המצב ה"תקינתי" ברור (אין תקינה עדיין) , אין על מה לדון פה. כל אחד שיקח על עצמו כמה ק"ג אחריות שהוא חושב שהוא מסוגל לסחוב, וזהו.
האמור נכון לגבי, הייתי אומר, 90% מהדיונים בפורום הזה. הרי כל שינוי ושיפור ברכב בלי יוצא מן הכלל לא תקין בישראל, וכל תיקון ועבודה שלא נעשו על ידי מוסך מוסמך - גם לא תקינים. אז מה? בשביל זה נחליף מדינה שמכל בחינה אחרת היא כל כך נהדרת?
נימרוד, אהבתי :D :D :D
דוקא אצלי בג'יפ יש כמה דברים עם תקינה.
סיקס עם מערכת גז התהפך בשבת שעברה.....
לא היתה כל בעיה במערכת הגז כשהפכו אותו חזרה. הברזים החשמליים נסגרו לבד בעת ההתהפכות, שהיתה, אגב, בעת שהוא נסע על גז
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
ואם חס-וחלילה (מלח-מים-מלח-מים-שום-שמיר) היה צורך בהתערבות הביטוח בעניין, לא בטוח שזה היה מסתיים כ"כ טוב. הביטוח היה יכול להתנער מכל העניין.ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
כמה פעמים שזה נכתב כאן, הסיפור המוזר עם הביטוח...
על מה אתה מדבר, זאביק? על ביטוח צד ג' ? מקיף? או חובה?
למיטב ידיעתי, קרנית מכסה נזקי גוף גם אם נסעת על באגי מתוצרת בית על פי התקנים של זימבבוואה תחתית. יהיה לך עניין עם המשטרה, אבל זה כבר סיפור אחר.
ובקשר לביטוחים האחרים. שאלתי בעבר ואני אשאל שוב: מישהו יכול לספר על בריחה כזו מאחריות, שהוא מכיר לפרטים?
בכמה תאונות שהייתי מעורב בהן, לא זכור לי שמישהו בכלל הציץ לכיוון של הרכבים ועל מצבם הטכני, וחברות הביטוח שילמו.