אני אתמול עשיתי סיבוב עם מורי בסמוראי שלו ואני מוכרך לציין שהנעילה היתה בקושי מורגשת לא בומים ולא מכות היה רק רעש חלש של תיקתוק.
Printable View
אני אתמול עשיתי סיבוב עם מורי בסמוראי שלו ואני מוכרך לציין שהנעילה היתה בקושי מורגשת לא בומים ולא מכות היה רק רעש חלש של תיקתוק.
א. באיזה סמוראי ? ארוך או קצר? יש הבדל אדיר!ציטוט:
נכתב במקור על ידי ruby
ב. איזו נעילה ? 1510 כמדומני , כי אני יודע שמורי אוהב אותם יותר והן ידועות כיותר שקטות מה1530.
אכן כן יש למורי סמו ארוך, לגבי סוג הנעילה את זה תשאל כבר אותו אבל בכול אופן פגשתי גם קצרים שהנעילה בהם היתה בקושי מורגשת לא בומים ולא נעליים.
לגבי דעתך על הספול, זכותך. אני לא מסכים איתך, מנסיעה על סמוראי עם 32 ודיפ' מרותך.... (גם על סופה עם ספול מלא).
לגבי דעתך על הנעילה, אין מצב בעולם שאין מכות. יש מצב שאתה נוהג מספיק טוב כדי לא לגרום למכות, זה אפילו הגיוני לגמרי (מתרגלים לנעילה מהר מאוד), אבל עצם העובדה שיש חופש מכריחה אותך להתחשב בחופש. הרי אם תעשה פרסה ותשנה מהאצה להאטה וחזרה להאצה רק עם הגז אתה תקבל מכה כמו ענק וזה יקרה גם בקו ישר, רק שם יהיה פחות מורגש. אין מכה = אין חופש = משהו לא בסדר ואתה יודע את זה יותר טוב ממני.
לגבי הבומים, גם לא נכון. נעילות אוטומטיות תמיד פתוחות לאפשרות הזו וזה שאצלך זה לא קורה מעיד על שילוב של מזל, התקנה מעולה ונהיגה טובה. צן את האוטו למישהו שאין לו מושג איך לנהוג עם נעילה ואם זה לא קורה לו 3 פעמים ביום, אני אוכל את הכובע.
לגבי השחיקות ככלל, אני לא מסוגל לאשש או להפריך. לי זה מאוד לא נשמע, אבל כפי שאמרתי - אני לא יודע.
כמובן שלנהיגה עם נעילה יש כללים אחרים (כתבתי על זה בשרשור אחר).ברגע שמבינים את הכללים הסיכוי להפתעות ומכות יורד למינימום.
לוקח בדיוק יום וחצי ללמוד מה לעשות בסיבובים ופרסות כדי להמנע מתופעות אלו.
אני נסעתי על הרכב של אמיר,ושם ללא ספק יש בעיה! (לא קשור כלל לסגנון הנהיגה)
כמו שכתבתי,אני לא שולל את הספול באופן מוחלט,אלא בהתאם לשימוש ברכב.
האם היית ממליץ לשים ספול על סמוראי שנוסע כ-50 ק"מ קבוע ביום על כביש,והאשה\החברה צריכה לנסוע בו גם מדי פעם?
לפי דעתי ממש לא. עדיף נעילה!
בכל מקרה אין תשובה אחת שמתאימה לכולם,ולכן טוב שיש כאן דעות מנוגדות :!:
מורי , כשנסעת על הרכב שלי לפני שלושה חודשים אכן הייתה בעיה והיא נבעה מכיוון לא תואם של הנעילה לסרן החדש שהיה תקין לעומת קודמו המעוות.
לגביי - אני נוטה יותר ויותר להאמין שעם 1510 היה לי ראש יותר שקט אבל גם עם ההתקנה הראשונה אצלי הייתה נכונה ומישהו היה מלמד אותי מיד אחרי כן איך נוהגים אז גם דברים היו נראים אחרת (ניסוי וטעיה/תהיה/תעיה לקח אצלי קצת יותר מאחרים)
אני אלך לי על מיני-ספול/ספול מלא כי כרגע זה מה שאני יכול להרשות לעצמי וכי אני רוצה קצת פחות רעש בנסיעות (חפיף רעשי צמיגים, עדיף מרעשי ברזלים נשחקים)
אדווח את התוצאות, לי כבר אין מה להפסיד ואני אהיה האינדיקטור לניסוי כי יש לי כרגע 1530 , אני עובר לנעילה קבועה ואם גם היא לא תעבוד אז נוכל לדעת מה יותר טוב מביניהן ואו שיש שבעיה בנהג (אבל פה אין קשר , בטוח שגם הנהג דפוק) - אולי בסוף עוד אחזור לדיפ' פתוח...חס וחלילה.
דרך אגב ,האישה אצלי לא נוגעת ברכב - הוא מלוכלך מידי בשבילה...
חבוב.. אם הבית מרקחת נוסע שלך מלוכלך מדי בשבילה.. אז אולי צריך להחליף... 8)
אין תקציב ואף אחד לא מוכן לטרייד אין :grin: :grin:ציטוט:
נכתב במקור על ידי idanw
בהמשך לדיון שהיה לי בטלפון היום עם מורי , אשמח לחיזוקים/תיקונים מדעתכם בנידון :
כאמור , בנעילה שלי יש כרסומים באיזור התעלה המובילה את הקרוס שאפטס (לא הריבוע המרכזי , אלא התעלה בקצוות חלקי הנעילה).
הקרוסשאפטס שמותקנים אצלי כרגע הם מקוריים ומחורצים ולדעתי עקב כך הם נתקעים בקצוות התעלה וגורמים לרעשים האיומים , להקפצה שלה וכן לנזק הכירסומי ולכן אני רוצה להחליף אותם לקרוסים חלקים לחלוטין כמו שמגיעים עם קיט נעילה מקורי (לא יודע למה לא התקינו את זה אצלי...).
מורי אומר שאין קשר לחריצים ולתאוריה שלי ואף עדיף להשאר עם המחורצים כי הם משמנים יותר טוב את האיזור.
מה דעתכם?
אוסיף ואומר שהשאפטים לא יכולים להזיק לחלקי הנעילה מהסיבה שהחומר של הנעילה מחוסם וקשה ביותר,והשאפטים המקוריים עשויים מחומר רך יותר.
לכן,מה שאמור להשחק הם השאפטים ולא הנעילה.
אבי ה' , לדעתי, אתה צודק. הקרוסשפט שנדחק בין שני הגג"שים הוא המרכיב העיקרי במנגנון הנעילה, ואם בקיט המקורי יש קרוסשפט חלק, אז אתה חייב שזה מה שיהיה לך.
RTFM . כל פעם נופלים עם זה מחדש ;)
חנן , תודה שאתה מצדד אותי , אני אתרץ את זה בכך ש-לא היה FUCKING MANUAL כשקניתי את הנעילה!!!! וגם לא הכרתי את האתר הזה.
דבר שני - מורי, שיש לו פי כמה וכמה נסיון ממני ולדעתי גם ממך (אל תפגע), טוען שהמחורצים הם העדיפים...
בכל מקרה , מורי , בהמשך לשיחתנו , מקווה שתמצא לי קרוסים חלקים ואני אתקין - אם זה יסדר את הנעילה ויחסוך לי קניה של חדשה - הרווחתי ואם לא , אז לפחות אחיה בידיעה שניסיתי הכל.
ואם מישהו קורה את השרשור ויש לו קרוסים חלקים בשבילי , אנא צרו קשר.
תודה
בתגובה 53 ציינת שהנעילה קצת כורסמה. אני מהמר שזה קרה בגלל הקרוסשפט המחורץ, ואני מקווה שזה לא יפגע בתפקוד הנעילה כשתשים קרוסשפט חלק, כי הפינות האלה קריטיות לעבודת הנעילה הנכונה.
חנן , זה ההימור שלי בדיוק!
הכרסום לא יהיה קריטי לקרוס חלק , לדעתי. אני אשתדל לצלם את העסק בפירוק הבא (כמה פירוקים כבר עברו ? 5 או 6???)
עכשיו זה כבר רשמי - גם בחוברת ההוראות של הנעילה רשום מפורשות שהמקור מגיע מחורץ ויש להחליפו לקרוסים חלקים שמגיעים עם קיט הנעילה.
הדבר הזה גם מערער בעיני את הידע הרב והמוניטין של אותו אחד שכל פעם ניסה לתקן לי אותה...אמנם היו חופשים , אבל ללא ספק שכרסום לא היה צריך לקרות אם הקרוסים אצלי היו חלקים ואותו אחד צריך היה להעיר לי על כך מלכתחילה...
אני חושב שהפירוק ונסיון התיקון הבא יעשו אצל מישהו אחר...
לספר לך על בעלי סדנאות הג'יפים שהתקשרו אליי לאחר שהתקנות של נעילות לא צלחו? תמיד לאחר השוואה של מה שהם עשו אל מול הוראות ההתקנה מתגלית החריגה, והמקור לבעייה.
כנ"ל אצלי. בפעם היחידה שהסתבכתי בהתקנת נעילה, זה היה לאחר שלא עקבתי היטב אחרי הוראות ההתקנה. עבדתי עם ההוראות, אבל לא הבנתי קטע מסוים.
RTFM זה נכון לי, לך, לכולנו. מי לא נפל עם זה? תבין שלא הנסיון שלי הוא שמדבר אל מול הנסיון של מורי, אלא הנסיון של יצרן הנעילה, שעם כל הכבוד לכולנו, יודע יותר טוב. אם הוא מאלץ אותך לרכוש קרוסשפט עם הנעילה לסוזוקי, והוא לא עושה את זה ברכבים אחרים, יש לו מן הסתם סיבה טובה.
לא נעים לי לבשר לך, אבל אני גם מהמר שהנעילה המכורסמת תיפגע בקרוס שפט החלק. אני מניח שתגלה בסוף שאתה חייב לקנות נעילה חדשה.
חנן,איך תסביר את זה שחומר רך "אוכל" את החומר הקשה? (קרוס שאפטים את הנעילה).
גם כשאני מתקין נעילה,אני מתקין אותה עם השאפטים המסופקים,למעט מקרים מיוחדים בהם השאפטים החלקים נכנסים ללא חופשים דרך הקייס והבלוק,מה שגורם לבעיות בשחרור הנעילה בסיבובים(גם אצלי ברכב נהגתי כך).עד היום לא נתקלתי בבעיות שנובעות כתוצאה מהתקנת השאפט המקורי.
על דבר אחד אין ויכוח:כאשר הנעילה כבר ניזוקה,הסיכויים שהיא תעבוד כראוי,קלושים!
מורי, אני לא מתיימר כאן להבין וללמד, כי אני לא יודע. אין לי מושג מי רך ומי קשה. אני רק יודע שנכון להקשיב להוראות יצרן. הנעילה הזו נמכרת בעשרות אלפי עותקים אם לא יותר ויש ליצרן נסיון מאוד גדול איתה, ואם הוא מספק קרוסשפט חלק, כנראה שזה מה שצריך להיות.
זו תשובה בנאלית, אני יודע, אבל באמת שאין לי מידע נוסף לתרום לעניין.
אני לא חושב שמישהו יכול לקבוע שהקרוס שאפטים חלשים יותר מהדרייברים, אלא אם יש למישהו את המידע על החיסום של כל אחד מהם?
נכון לעכשיו , לי לא משנה מה חזק ממה , לי משנה שיש שברים ואין לי ספק שהם נגרמו כתוצאה מהחירוץ שבקרוס הקיימים. כל יום נסיעה גורם יותר נזק.
אני צריך למצוא קרוס חלקים ולערוך ניסוי. הנזק הנוכחי הוא כזה שקרוסים חלקים יעזרו לפתור את הבעיה או להקטין את חומרתה בצורה משמעותית.
אחרי זה , לא אכפת לי לקחת את המחורצים , לקחת חלקים מנעילה אחרת ולהשוות חיסום שלהם אצל מומחה (וכן , אני מכיר מומחים)...
אמיר .
מצאתי את השאפטים החלקים (חדשים לגמרי!) אתה מוזמן לתאם איסוף...
ישועה!!!!
לאחר שאני ומורי פתחנו את הנעילה (בפעם המי יודע כמה...הברגים כבר נפתחים כמו חמאה , אני עושה את זה בעיניים עצומות...) נוכחנו לגלות שהקרוס-שאפטס לא היו הגורם לשברים כפי שחשדתי(השברים היו בצד החיצוני של הטבעת ולא במיקום בו הקרוסשאפטס חוצים) אבל החלפנו אותם למרות הכל כדי שלא יהיו ספקות בעתיד.מישהו אמר פה משהו על הFUCKING MANUEL?
מסתבר שהבעיה לא הייתה בנעילה עצמה אלא במרווחים ובהרכבה לא תקינה ככל הנראה מהפתיחה הקודמת בנסיון תיקון או אולי אפילו קודם לכן. אחד הקופלרים שמתחבר לבית סטליטים בחלקו "הדק" (המכסה שלו) ואמור להסתובב חופשי על המיסב היה תפוס באופן קבוע על טבעת לחץ , מה שגורם לנעילה לנסוע עם צד אחד מקובע כל הזמן או בעל קושי בתנועה - מורי יוכל לתת את הפרטים המדויקים לאיך נקרא החלק הזה בדיוק,אני פשוט לא יודע...
אחרי החלפת החלק הנ"ל - קופלר מסתובב חופשי ,התאמת מרווחים על ידי מורי לאישור התקנה נכונה וזהו - אין רעשים יותר , בלי בומים , לא בסיבובים , לא בכיכרות , לא בשטח - שום רעש חריג שהיה בעבר - פשוט שקט ונסיעה חלקה , חלקה הרבה יותר משהייתה בעבר.
בדוק כבר 10 ימים בכבישים וגם שטח. נסיעת סבתא ונסיעת לחץ - מכות גז ונסיעה רגועה - עובד!
מורי - אין לי מילים, פשוט חיוך ואבן שנגולה מליבי על אובדנה של נעילה. מעבר לכך - מקצועיות וידע היא אכן השטח שלך, אני כבר הייתי די על סף יאוש.
גילוי נאות - אין לי שום קשר "חברי" למורי שמהווה הטיה של הדעת,כולם יודעים כמה ניסו לעזור לי עם הנעילה (יש לא מעט שרשורים בנושא) - אנשים עם ניסיון ועם חוסר נסיון וכל פעם הייתה תקווה שנמוגה.
הפעם - כל החלקים היו תקינים - ההתקנה הייתה לא נכונה - חלק שלם שאמור לנוע היה מקובע ומכאן שאכן מדובר בחוסר מקצועיות/תשומת לב קריטית בהתקנה/נסיון תיקון קודמים...
בקיצור , למי שיקרא את השרשור בעתיד - אני חושב שאנחנו סוגרים כאן עוד אופציה לתקלה.
חג שמח והמשך יום נעים.
אמיר
מברוק.
בקשר להערה שלך לגבי מקום השבר, מה היה לכם לגלות מחדש? הרי שמת מקודם תמונה עם ציון המקום שבו הם שבורים, וזה בדיוק היכן שהקרוסשפט עובד (אחרת אתה חייב לחפש בדיפ' את העכבר שמכרסם לך את הנעילה, כי אין שום דבר אחר שנוגע בפינות האלה) :
http://www.jeepolog.com/forums/attac...achmentid=2000
זהו , שהשבר הוא קצת יותר רחב, הכרסום כפי שציינתי בתמונה , אבל השבר עצמו קצת יותר ארוך, יותר ארוך מהכרסום עצמו וככל הנראה נוצר כתוצאה מהלחץ של שני צידי הנעילה. פועל יוצא של הכרסום או לא - אני לא יודע לומר...
מורי צילם את השבר , אני מקווה שיעלה אותו לשרשור
אמיר..
אתה זוכר שכשפירקנו את הסרן בפעם הראשונה.. אמרתי לך שנראה לי שהדיפ' לא מסתובב חלק.. האם זו הכוונה? זה מה שגרם לו לא להסתובב חלק?
קודם כל תודה רבה על המחמאות.
אני חושב שזוהי הוכחה מוחצת לטענה שלי שהוראות "עשה זאת בעצמך" לא מהוות ולא יהוו תחליף לנסיון מעשי שנצבר לאורך שנים.(כן..כן...אני טופח לעצמי על השכם! :mrgreen: )
כשפתחנו את הדיפ' של אמיר נתקלתי מייד בתופעה מוזרה: כאשר מכניסים את הקפלר אל מכסה הקייס (איפה שהוא מסתובב),הקפלר נלחץ פנימה בלחץ רב ופשוט חסר יכולת להסתובב.
בדיקה מעמיקה גילתה שמישהו ניסה לבטל חופש שהיה בין הקפלר לקייס באצעות בוקסה שיושבת בתוך הקייס.
לאחר שהוחלף מכסה לאחד תקין,כיוון חופשים,סגירת הדיפ',ויאללה...סע לשלום!
אעלה תמונות של המכלולים בהמשך.
מורי, בלי להוריד כלום מהקרדיט שמגיע לך, עבודה מדויקת ע"פ ההוראות, גם כאן, היתה עולה בדיוק באותה מידה על הבעייה, בלי נסיון או רגש.
זה לא קשור לMANUAL , בלי ידע/הבנה בסיסית , לא הייתי עולה על הבעיה הזו מעולם , כאן בדיוק נכנס מורי לתמונה כבעל נסיון , לא פסלתי בעל נסיון אחר אם הייתי ניגש אליו , אבל מכל אלה שניגשתי אליהם - היחיד שציין שה"המלך ערום" היה מורי...
אני לא מתכוון עכשיו לעשות חשבון נפש עם אלה שניסו לפניו ובמיוחד לא עם אלה שהתיימרו להיות "בעלי מקצוע" - אני פשוט לא אתקרב אליהם יותר.
ובואו נחזור רגע לנושא העיקרי - הייתה בעיה טכנית והיא נפתרה , מבסוט וחסר מעש , אני מחפש צרות אחרות ברכב...מישהו אמר נעילה קדמית ??? (כי היא יושבת אצלי בבית בקופסא ומחכה לזמן שלה :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
פעם נוספת, ג'יפולוג מציל. עכשיו אני לא צריך לפתוח את הדיפ 17 פעם :D