אם הוויסקי התקלקל כל כך מהר, אז הוא לא היה טוב. סבלנות...
Printable View
אם הוויסקי התקלקל כל כך מהר, אז הוא לא היה טוב. סבלנות...
האמת? שתו לי אותם. אבל זה טיבו של וויסקי ממש טוב - הוא לא עומד יותר מידי זמן בצד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
עכשיו כבר קניתי אחד פחות טוב. אולי אותו לא ישתו לי 8)
חבל שיתקלקל ברוך ,
לכן הזמן כבר עכשיו לטעימות לפני שיתקלקל
סוף כל סוף הגיעו המייסבים הראשונים לארץ.
עכשיו אפשר להתחיל לבנות את הנאבות :grin:
מייסבים ''1 זהים לגמרי גם למשולש העליון וגם לתחתון.
במשלוח הקרוב הבא (סוף פסח לדעתי) כל שאר המייסבים לרכב יגיעו.
120 מטר צינור ST52 נחת כבר בארץ לפני 3 שבועות. :-P
ציטוט:
נכתב במקור על ידי לירן סברוב
אחחחחח... איזה תענוג לעיניים, הלוואי והיה תקציב לכאלה רכיבים...מתי מתחילים את הבניה עצמה?
קובי
לירן, אי אפשר היה להשיג את החומר הזה בארץ ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי לירן סברוב
דרך יותר זולה להשיג את הצינור הזה.
אתמול ביקרנו במפעל המתכת, נסענו להביא לשם את הצינורות. 133 מטר.... :mrgreen:
כל חלקי הלייזר כבר חתוכים. 8)
צילמתי עם מצלמת הנייד שלי 2 תמונות , האחת של זרוע המשולש התחתון
והשניה של העליון.
בפעם הבאה תמונות איכותיות יותר של רב החלקים :-P
בקרוב מתחילים לרתך.... :lol:
טוב לראות! עכשיו אני רואה למה אתה מתכוון בחלק הדק - לא לדאוג, זה בסדר גמור... זה לא הזרוע העליונה, זה חלק נוסף מהזרוע התחתונה. כשנרכיב אותה, תראה איך הכל מסתדר.
נמרוד האם לתצורת האיקס מול המושבים (בצדדים) יש יתרון מיוחד ? או שזה רק על מנת להקל על הכניסה לרכב ? האם מותר לעשות את זה גם בבאגי ? האם ישנו יתרון או חסרון מבני ?ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
תודה.
זה על מנת להקל על הכניסה והיציאה מהרכב. מבחינת חוזק היה עדיף בנוסף לX מוט רוחבי ישר למעלה, אחד העקרונות המנחים הוא "חלונות" כמה שיותר קטנים בין צינורות.
לא ראה שום סיבה להורדת המוט הרוחבי הזה.
הוא חשוב מאד ותורם לחוזק המבני האורכי ובעקר לבטיחות הנהג והנווט כשמדובר במכות מהצד.
הכניסה והיציאה לא ממש מוגבלות ע"י המוט הזה, וכמו ברוב רכבי הטרופי טראק יוצאים
כאילו "דרך החלון".
תחשוב על זה שוב מר בש מהנדס.
יש לקוח. ללקוח יש מאות שעות נהיגת מרוץ. הלקוח יודע כמה פעמים הוא והנווט שלו נכנסים ויוצאים מהרכב, ומבחינתו זה שיקול חשוב.
ומוט שישב שם ויהיה ניתן לפתיחה כמו דלת, לא יתן תוספת חוזק מסוימת? אני בטוח שלא כמו מוט מרותך ונעול, אבל גם לא כמו שום מוט. מצד שני זה גם לא יהיה נוח באותה המידה....
מצטער אבל לא מבין מזתומרת מוט רוחבי ישר למעלה , לאן למעלה ? אודה לך אם תוסיף את זה בשרטוט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
תודה
:idea: או קיי או קיי נפל לי האסימון (הגיל מה לעשות) אז אני מבין שזה כמובן חוקי.ציטוט:
נכתב במקור על ידי eilatmar
ברוך, יש לי שלפוחית "רגיזה" :oops: ואני נכנס ויוצא רבות במשך המרוץ, זה השיקול היחיד.
אולי עדיף ככה ? כשמרכז האיקס אינו במרכז הפתח אלה קדימה יותר וכך ישנה הגנה טובה יותר ?
אפשר הרבה דברים חנן. שמת לב שגם באמריקה אין שני תכנונים שנראים אותו דבר? זה מה שיפה במרוצי שטח. אין שטאנץ.
אגב שלפוחית... המרוצים הקצרים של הארץ מוכרעים בהפרשים של דקות - חרמון אילת האחרון רז ושי היו בהפרש של כמה דקות בינהם. נראה לך שאתה יכול להרשות לעצמך עצירה לפיפי? לא אם אתה מתכוון לנצח.
אני שמעתי על הרבה שיטות להתאפק במרוצים קצרים כמו שיש בארץ. בבאחה 1000 בארה"ב ברוב הקבוצות מתחלפים נהגים כמה כל כמה שעות ככה שאין בעייה. אבל מה עשה לדעתך איבן סטיוארט, "איש הברזל", שהיה דופק 1000 מייל ב20 שעות לבד, בלי לצאת מהאוטו לשנייה?
לפי עדותו שלו, בשנים הראשונות, הוא פשוט היה עושה במכנסיים... זה היה מקובל. אחר כך הם גילו את הקטטר והשקית ומאז הקוקפיט מסריח פחות.
אתה מדבר עם מדריך צלילה לשעבר...אל תדבר איתי על לעשות במכנסיים.8)ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
מספר שאלות לרעיון המבורך מקווה שגם יהיה מוצלח ולפי הכוחות שמושקעים כאן אני מקווה שגם מיוחד במינו.
1.האם תכנון השילדה לקוח מקטלוג או תכנון עצמי ?
2.איפה יושב המנוע ?
3.למה לא לעשות את הרכב 4*4 ?
4.מדוע צריך לחפש אקס אחורי בחו"ל מה שיש בפירוקיות לא מספיק?
5.האם השילדה מתוכננת גמישה קשיחה או באמצע?
הערה.כדאי לבדוק אם המפסקים שבהם אתם מתכננים להישתמש לא קופצים במקרה של מכה או קפיצה חזקה של הרכב .
בכל אופן אשמח אם משהו יענה על השאלות אם זה מעצבן תודיעו לי בפרטי כי סביר להניח שהיו לי עוד שאלות.
בהצלחה. :confused:
רימון:
1. תכנון מלא על מחשב של אחד נמרוד מלר - אני.
2. די ברור מכל התמונות בשרשור הזה, לא? מנוע קדמי-מרכזי.
3. ההסבר על בחירת תצורת הרכב, וספציפית למה 2X4, נמצא כאן.
4. לא. מה שיש בפרוקיות לא מספיק.
5. השלדה תהיה הכי קשיחה שאפשר.
6. השאלות לא מעצבנות בכלל, תרגיש חופשי, בשביל זה פתחנו את השרשור.
7. היום הונחה "אבן הפינה" הפיזית של הפרויקט - פינה קדמית-שמאלית ליתר דיוק. זרוע תחתונה של המתלה הקדמי זכתה להיות החלק הראשון שהורכב בפיקים. לירן צילם ויעלה תמונות בקרוב.
קולולולולו מזל טוב.
סוף סוף כבר לא ווירטואלי :-)
ביום ראשון ה 22.4.07 בשעה 11 בבוקר רותך ה פיק הראשון בפרוייקט החדש שלנו, והפך מוירטואלי לריאלי.
להלן תמונות של "פאזל" ה אפרייט (לפי נמרוד), עבודה על המתלה וכמובן רתך השיריון שלנו ואדים.
ועוד..
מזל טוב ובהצלחה !
1. יפה יפה - שיהיה במזל וברכה ושהכל ילך לפי המתוכנן, בלי באגים ובעיות שלא ניצפו מראש.
זאת, דעו לכם, ברכה אמיתית שהלואי ותתגשם.
2. מה אני רואה שם - ריתוך מיג? לא היה אמור להיות טיג? לפחות במשולשים ובנאקלים?
3. ומז'תומרת רתך שריון? רתכי שריון הם כמו נהגי D-9 בשטח בנוי.... :D - אצלם פלטה פחות
מ-25מ"מ לא ראויה להתייחסות רצינית...:twisted:
מה יש לך נגד באגים ?:wink:ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
ברוך תודה על הברכות. היתה שם התרגשות אמיתית.
ואדים הוא רתך שריון בתפקידו במפעל. יש לו ממלכה קטנה משלו, שם הוא יושב על כסא משרדי מרופד ומרתך חלקים לטנק מרכבה. זה כשהוא לא מרתך מכוניות מרוץ כמובן :grin:
לגבי מיג/טיג/סוג החוט/טכניקות ריתוך - אני שמח להשאיר החלטות כאלו בידי בעלי המקצוע, ואשתדל לכתוב כאן דברים מעניינים בנושאים האלו שאני לומד תוך כדי.
אז אכן, היתה התרגשות באוויר. רואים בחלק מהתמונות שהידיים שלי רועדות, נכון? :wink:
אני חייב לומר שאני מסתובב לא מעט במפעלי מתכת, והמפעל המדובר הוא בעל יכולות יוצאות דופן- חיתוך צינורות ופרופילים תלת מימדי בלייזר, לדוגמה- זה משהו שאף אחד אחר בארץ לא יודע לעשות (תחשבו על צמתים ממש מורכבים של צינורות, וכולם חתוכים להתאמה מושלמת, ישר מהתיב"ם... חלום).
אסף.
נמרוד ואסף שלום לכם לאיפה נעלמתם עם המשך הפרויקט.