הצבע הפריע ? אני קניתי בגלל הצבע ...
תלמד לאהוב אותו.
דבר איתי לגבי כל דבר שתזדקק. רק בגלל הצבע וכבר יש לך נקודות זכות אצלי ...
שמור עליו היטב!
בהצלחה !
Printable View
תודה! אני בטוח שאנצל את האפשרות הזאת לא פעם!ציטוט:
דבר איתי לגבי כל דבר שתזדקק. רק בגלל הצבע וכבר יש לך נקודות זכות אצלי ...
אשתדל מאוד!ציטוט:
שמור עליו היטב!
בהצלחה !
תודה רבה!
אם תבוא למפגש שנתי אז נדבר שם. אני ראיתי שאתה מוכר טרנפר 5 מצבים וזה עיניין אותי.
שלום לכל האינדיאנים,
אני כפיר קניתי השבוע את הצ'ירוקי של אסף (האינדיאני),
אשמח להצטרף לשבט!
ברוך הבא ,
תתחדש ,הרווחת את אחד מהאנדיאנים היותר שווים .
אבנר ,מוכרים כי צפוף למשפחה מרובת ילדים ...
תודה למברכים,
אל דאגה הרכב ישמר באותה קנאות שאסף שמר עליו
נועם שיפרין,
חדש, חדש בקבוצה.
רכשתי גרנד שירוקי 2004 לפני שבועיים ומתחיל עכשיו להנות ממנו (לא לפני שהסבתי לגז).
https://picasaweb.google.com/shifrin...00076723325794
נועם ברוך הבא! מאיפה בארץ?
בהצלחה עם הגז. המנוע הזה לא כלכך אוהב את זה (וזה בעדינות...) . מקווה שלא תלמד בדרך הקשה...
בכל מקרה, חוץ מגז צריך עוד כמה דברים כדי שיוכל להיכנס לשטח. יש תכניות? הגבהה, צמיגים וכו'?
הפורום כאן מלא באינפורמציה, רק תחפש ואם לא תמצא תמיד תמצא את מי לשאול.
איל
איל
בעל גרנד שירוקי לימיטד 2004 + תוספת של 3" ובולמי FOX.
ברוך הבא לשבט נועם..
אני לא נכנס כל יום דני, אבל אני רואה שהשבט ממשיך להתרחב...
כפיר - שיחקת אותה, קנית את האוטו מספר אחד בארץ, תתחדש ותהנה ותשמור עליו, ואל תעשה את הטעות של אסף - אחרי הילד השני - תקשור!
שלום לכל האינדיאנים
גם אני הפכתי לאינדיאני.
קוראים לי אושיק שני נשוי + 3
V8 5.2 מוגבה 3 אינץ', נעול ARB אחורה וקדימה
נועל 31/10.5/15 ,רדיאטור קירור לגיר בנפרד ועוד קישקושים .
בקרוב ג'אנטים וצמיגים.(שטח מלא כמובן).
שלום אושיק וברוך הבא לשבט..
תתחדש על הרכב.
אינדיאני חדש. קניתי אותו שבוע שעבר. ה ZJ שנת 98 השחור מרמת גן עבר לרשותי שבוע שעבר. הרכב פשוט לא נסע משהו כמו 6 שנים. כרגע עושה לו יישור קו אבל נמרוד יש עוד אינדיאני בעמק! במהלך השנתיים הקרובות ( יש תוכנית רב שנתית...) לצערי כרגע הוא עם הטרנספר 242 המקורי אז צריחת הדלק..
אשמח לשמוע ולהשתתף במפגשי האינדיאנים.
אורי
שלום אורי.. וברוך הבא לשבט..
בדגם הזה המקורי שיש לך הוא טרנספר 249 ולא242.. אם יש לך 242 אז הרווחת וחסכת 2500 שח..
מה אם איזה תמונה של הכלה?
היי
צודק...הטרנספר הינו כנראה 249 ( אתה תסלח לי יש בבית פראדו שנת 2000 אז בו אני מבין יותר ) הידית עם 3 מצבים בלבד...כרגע אני עושה לו ישור קו. החלפת צנרת ורדיאטור בוצעו והרכב נוסע כמו חדש. בשבועות הקרובים הוא יקבל מיגון.קובץ מצורף 44080
נראה לי שהקובץ לא תקין.
בכל אופן, אנחנו פה אם תצטרך עזרה :)
תודה רבה.
אני אראה מה הבעיה עם התמונות. למרות שכשאני לוחץ על הקובץ הוא נפתח.
קובץ מצורף 44095
שמח להצטרף למשפחה המורחבת.
WK 2008, מנוע 4.7, לימיטד. מערכת הנעה QT2.
https://lh6.googleusercontent.com/-C...2/DSC_2273.JPG
נקנה במצב סטנדרטי לחלוטין, היה ברור שמצב כזה זה לא רכב שטח.
להלן השיפורים:
מיגון אספיר.
הגבהה - קפיצי קינג, בולמי בילשטיין, מקדימה 5 ס"מ מאחורה 4 ס"מ (קפיצי קינג היו לי גם ברכב הקודם, פשוט מומלץ).
אוזני גרירה - הרכב מגיע בלי כלום, אין שום מקום לקשור רצועות, בעזרת פרוג'יפ - מקדימה שני אוזניים ומאחורה מגן פגוש הכולל חורים לחיבור שאקלים.
מקסטרק - התקנה מתחת לכסא הנוסע, בהתקנה שליפה.
https://lh3.googleusercontent.com/-L...0/DSC_2266.JPG
בינתיים הוחלף מצבר, המצבר המקורי של קרייזלר שבק.
נשאר צמיגים בהמשך, נראה כמה המקוריים יחזיקו בטיולים, הבעיה שכנראה אין אפשרות להגדיל צמיגים בארצנו מוכת התקנות, הגודל מבאס משהו 245/65 על ג'נט 17.
ברוך הבא לשבט אילן..
גי׳פ יפיפה..
שמח להצטרף לכל האינדיאנים הולך לקנות כלי 2001 האם למישהו יש המלצות הערות , ולמה במדינתינו קורעים במחיר על כלי טוב?
gilad888:rolleyes:
לקח לי קצת זמן, אבל מוטב מאוחר...
דובי, נשוי + 2 מהשרון,
בשלוש השנים האחרונות ייצבתי למצב טוב יחסית צ'ירוקי 95 מדגם COUNTRY שקניתי במצב קטטוני, (לפניו היו לי רק יפניים ולא ידעתי מיודעמה מהחיים שלי - מגנום, פג'רו ארוך, פג'רו קצר)
כולל מערכת מאווררים חשמלית, הגבהה "4, צמיגי MK "31, מנתקי מייצבים, גגון ומתקן גלגל אחורי בייצור עצמי, הפרדת רדיאטור שמן, החלפת פילטר אוויר לפתוח, חיים טובים...
קובץ מצורף 49413
DO B
שלום לכולם אני שמח להיות הבעלים של צ'ירוקי 2001 165 k עדין בתולי ולא מזווד ובלי תוספות אבל הזמן והכיס יגידו
גלעד
ברוכים הבאים דובי וגלעד.
כפי שתוכלו לראות, בקרוב מפגש חצי שנתי של השבט.
אתם מוזמנים להצטרף.
בועז
באמת הגיע הזמן..
ברוך הבא לשבט.
וכמו שבועז אמר, זמן טוב להיפגש.
תודה
מתי מתקיים המפגש ואיפה?
לאחר חיפושים ולאחר שלא היה לי את הממון לרכוש ערכה חדשה. (כמו שכולנו יודעים צריך משכנתא בשביל זה!)..הגרנד שלי כבר לא סטנדרטי יותר! הקפיצים תודות לאייל והבולמים לקחתי בסוף מינוביץ פרוקומפ 9000 גז.
וכמובן היעוץ ולאחר שנראה לי שבילבלתי לו את המוח כל כך הרבה כמובן לשועל...(המון תודה) אז ככה הגיפ על קפיצי פדרס 2.5 אינץ וכמובן הבולמים.
נראה מעולה וצמיגי ה 245/70/16 נראים יותר טוב עכשיו. מוטות מייצבים מתנתקים בדרך...
אז לכולם המון תודה ולהתראות בשטח
אורי
איפה הכלה?