הכל טוב ויפה, אבל למה אתה מעלה שרשור מלפני חמישה חודשים?
Printable View
הכל טוב ויפה, אבל למה אתה מעלה שרשור מלפני חמישה חודשים?
בכל מקרה, עושה רושם שישנה עליית מחירים של כ-50% לעומת שנה שעברה.
אני קניתי אצל טכנו צינור ידית מומנט הינע 1/2" 14-210 NM תוצרת SIGNET ב-200 ש"ח במזומן לפני כשנה.
כעבור מספר חודשים קיבלתי במתנה ידית מומנט 5-25 NM, גם של סיגנט, אבל הינע 1/4"
פתרון של שתי ידיות בשני גדלים הוא האידאלי לדעתי, במיוחד שסט בוקסות+ראצ'ט הינע 1/4" מקל על החיים במקרה של עבודה במקומות חסרי גישה (כמו החלפת חיישן גל ארכובה בסופה, למשל).
כי לא חבל לפתוח נושא חדש כשכבר יש שרשור שדן בדיוק באותו נושא?ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
ולעניננו-במידה ואתם (בעלי הסופות/ סי.ג'יי) הייתם צריכים לבחור ידית מומנט אחת-איזו מידה מבין האפשרויות שרשמתי הייתם לוקחים (בהתחשב בטווח המומנטים...)?
תודה, עמרי
מצ"ב טבלה עם חלק ממומנטי ההידוק הרלוונטיים לסופה/צ'ירוקי.
שים לב שאף אחת מהידיות שהצעת לא נותנת לך מענה מלא.
http://www.jeepolog.com/forums/attac...tid=2436&stc=1
עמרי, תתעקש ותמשיך לחפש את הידית הזו:
כי היא עונה כמעט על כל הצרכים.ציטוט:
אני קניתי אצל טכנו צינור ידית מומנט הינע 1/2" 14-210 NM תוצרת SIGNET ב-200 ש"ח במזומן לפני כשנה.
עמרי יש לי ידית כזו, נדמה לי שעלתה לי בסביבות ה300+.
אוכל מחר לברר עבורך, תתקשר
מוזר-טכנו-צינור היבואנים של סיגנט לא?
ההיגיון שלי אומר שאם יש את זה למישהו- זה להם...
נמשיך לחפש... :???:
מיכה-תבדוק לי-אני ארים טלפון מחר...זה דיי דחוף...
לי יש דרייב חצי, לדעתי גדולה מידי (באורך שלה), מומנטים קטנים מסתדרים לפי הרגש..ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי2
החנויות שפנית אליהן ביצחק שדה, הן היקרות באזור. נסה את חגי, מול תחנת הדלק, ליד הרפד החדש (נראה כמו חנות משוק הפישפשים, אבל יש לו הכל).
את שלי קניתי בפ"ת, קרית אריה באזור ה 200 ש"ח (לפני שנתיים).
ד"א,
אם מישהו מחפש סט בוקסות אינצ'י דרייב 2\1 ומוכן להחליף בסט זהה (ואיכותי) עם דרייב 8\3, ניתן ליצור קשר.
אביגדור
Quote:אם מישהו מחפש סט בוקסות אינצ'י דרייב 2\1 ומוכן להחליף בסט זהה (ואיכותי) עם דרייב 8\3, ניתן ליצור קשר.
Done deal
got a set of 3/8 Craftsman, US made,lifetime guarantee to trade
How many pieces?
and what size range?
אני אבדוק בבית את מספר החלקים ואת התחום.
נעבור לה"פ
אביגדור
אז ככה - ידית דרייב חצי היא לדעתי אותו דבר, לא משנה עם כתוב עליה 10-14-40 נ.מ. בגבול התחתון - היא לא מתאימה ולא נועדה לעבודה במומנטים האלו. לדעתי זו גם ממש אותה ידית והם פשוט שינו את ההגדרות בחוברת ובמדבקות, זה ברור שבגבול התחתון יש אי דיוק גדול (תחשבו על זה כעל עניין של רזולוציה). חוץ מזה שהיא גדולה מדי פיזית לעבודה על ברגים קטנים. לי יש כמו לחימושניק ידית מומנט 1/4 אינץ' בנוסף לדברים קטנים.
מה אני ממליץ? ברגע שתתחיל לעבוד על הג'יפ, תקנה את הכלי שרלוונטי לעבודה שאתה מבצע אחרי שקראת עליה בספרים ופה.
ידית מומנט זה בכל מקרה לא חלק מארגז הכלים לחירום שצריך להיות איתך בשטח. גם אם אתה משום מה נאלץ להדק מיסבי גלגל קדמי בשטח (לא רלוונטי לסופה...) אז בחירום תעשה את זה בלי ידית מומנט, לא נורא.
אם כבר כלי עבודה אני אוסיף שאלה כבר פה.
אני רואה הרבה בפורומים ובטלויזיה שאנשים חותכים ברזל עם מסור ידני.
ממש ברזל רציני כלומר פרפיל עגול 45 מילימטר על 3 וכאלה.
אני מתעסק די הרבה עם פחים וגם מעוניין להשתמש בזה לעבודה יותר כבדה.
יש לי מסור כזה רגיל עם להב שפשוט באה איתו.
איזה חברה מייצרת משהו כזה אבל HEAVY DUTY - כנ"ל גם לגבי להבים?
למה לחתוך ביד?
כן זה באמת נשמע מוזר...
אבל במשך היום אני לא מוצא זמן לדברים האלו.
אז אני עובד בלילה ברוב הפעמים.
יש לי שורף של מאקיטה לפרוייקטים הגדולים אבל הוא עושה ימבה רעש אז זה פוסל את העבודה בלילה.
אני בטוח שאני לא היחיד שעובד בשעות האלו וגר ליד אנשים שלא שותפים להתלהבות מהרעש.
זה הפיתרון היחידי שבתוך מחסן סגור לא יהיה רועש מידי.
הייתי מציע לך משור חרב אבל גם הוא עושה רעש. וגם משור רצועה או אוטומט.
כל משור שעובד על RPM גבוה יעשה רעש מעצם עבודתו. לכן משור ידני כנראה באמת מושלם עבורך. אשמח לשמוע על מסור טוב שכזה. לי יש אחד בינוני שנוח לי עם מסוריות רגילות.
אני חושב שהנוחות שלך עם המשור, אחיזה ואורך, זה מה שחשוב.
אין ספק שהוא חייב להיות איכותי.
וחשוב שיהיה ארוך כי הפעולה יותר קלה ככה.
השאלה מה עם המסוריות?
אני צריך כאלה שמחזיקות מספיק וחותכות טוב.
אולי בכלל הרגילות מחזיקות בסדר פשוט אני מאמין שלא.
מחר אני אחפש לי אחד ונראה אם יש מותג שולט בתחום הזה או שצריך לחפש משהו שנראה הכי מקצועי.
טוב, ביררתי בטכנו צינור, כנראה שכן יש את הידית הנ"ל בדרייב חצי...לא ברור למה הוא לא הציע לי אותה בחנות. אבל היא גם עולה 400 ש"ח :-xציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
מישהו יודע איפה כן יש את הידית הזאת (14-220NM) באזור המרכז? ובמחיר סביר (שמעתי 200 ש"ח???)
היום הייתי בטכנו-צינור.
עברתי על הקטלוג, אין ידית 1/2 עם טווח מומנטים של 14-220 (או משהו דומה) הידית חצי היחידה שיש זה 42-110.
אבל כן יש ידית 3/8 עם טווח מומנטים של 20-210 (מוזר שאין כזאת ידית חצי...).
המחיר לפי הקטלוג 420 ש"ח. מחר כשהיא תגיע אני אדע מחיר סופי.
עמרי
עמרי, לפני שאתה רץ לקנות ידיות שאולי יהיה לך שימוש בהן ואולי לא, האם יש לך צורך מיידי בידית? אם כן, באיזה טווחי מומנט?
חוץ מזה, יש לך כבר, עד כמה שהבנתי, ידית של 15-110 3/8. הייתי חושב על ידית מ110 עד 300 או ערכים דומים.
אם אין לך שום ידית כרגע ואתה חייב עבודה דחופה בטווחים של 15-110 אז אתה מוזמן להשאיל את שלי.
בהצלחה
יש לי ידית של 19-110, זה מה קניתי בינתיים מטכנו צינור, כיי הייתי צריך ידית. אבל קניתי אותה אם התחייבות שאם אני מחזיר אותה במצב חדש-אני יכול לקחת את משהו אחר אז יותר יתאים לי. וזה בדיוק מה שיקרה מחר. חשבתי לקנות ידית 1/4 ועוד ידית חצי, אבל גם אז יש טווח שאינו מכוסה בין הידיות.ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
בקיצור-מחר אני מחזיר את הידית שלי (19-110) ולוקח ידית 20-210.
תודה לכולם על היעוץ...
עומרי,
קודם כל תתחדש.
האם אתה יכול להעלות תמונה של הידית 20-210 שקנית? אני רוצה לראות אם היא דומה לידית שיש לי (14-210).
ידית של הינע 1/4" תכסה לך את הטווחים הנמוכים (5-25 NM) שבמילא כמעט ולא ניתן להרגיש בידית גדולה יותר.
אגב: למי שיש טנק מחמד בבית ומחפש ידית מומנט ענקית, (הינע 3/4" או 1") ראיתי ערימה של כאלו אצל ל.כ. במגרש היום. המומנט המקסימלי הוא 800 lb./ft והאורך הוא כמטר אחד.
חברים יקרים
יש כמה מוסכים מכובדים מאוד אשר ברשותם ידית מומנט שמתאימה לדרייב 1/4-3/4.
זה בא עם מתאם גמיש מיוחד וניתן להגיע איתו כמעט לכל מקום.
כמו כן יש מוסך באזור השרון שמוכר גם ידית כזו.
רק מה - היא מגיעה עם שאר הגוף של המכונאי שמחובר אליה :mrgreen: :???: ;-)
אני כבר מזמן לא מתעסק עם כאלו שסוגרים מומנט לפי הרגש ביד.
אלכס,ציטוט:
נכתב במקור על ידי חימושניק
בדיוק עכשיו חזרתי מטכנו-צינור. הידית עם אותו המק"ט שהזמנתי הגיעה (לפי הקטלוג 20-210NM)(. אבל מה?! זאת ידית של 20-110NM...כן-יש טעות בקטלוג. וכבר לא קיימות ידיות של SIGNET עם הטווח שרציתי. לטענת אבי/ אלי מטכנו צינור הפסיקו לייצר אותן עקב חוסר דיוק ולכן אין בררה אלא לקנות שתי ידיות של 3/8 ו 1/2...
הלכתי על ה 3/8 עם טווח של 19-110...
עמרי