תגובה להודעה: CJ או סמוראי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ש01
סיפור קצר:
רובנו בשטח לא נוסעים עם חגורות.
לפני כחודש...
רובנו?
מי זה רובנו?
אולי אתה וחבר מרעיך.
אני יכול לומר לך, בבטחון מלא, שרובנו, סליחה, כולנו (דהינו אני וכל חבר מרעי, שבעיברית זה מתרגם להרבה ג'יפאים) נוסעים חגורים בשטח.
אלא שנוסעים לא חגורים בשטח, הם אותם אנשים שנוסעים לא חגורים בכביש.
אין תרוצים, חגורות מצילות חיים.
אגב, אם כבר בעניין חגורות, תסתכל בשרשור הזה בתגובה מספר 5, יש שם ברנש שלא אוהב את הילדים שלו, אז הוא מנסה להרוג אותם.
דארוויניזם במיטבו (רק חבל על הילדים).
הי ברק,
לא צריך לכעוס ולו רק מהעובדה שאין ביננו ויכוח.
סופי שלנו הגיעה עם ספסלי אורך ללא חגורות ולמען הבטיחות הוספנו ספסל רוחבי וחגורות.
אצלנו בכביש, הילדים לא מרשים להתחיל לנוע לפני שהם חגורים (!) ואפילו בודקים וכועסים על רכבים שאנחנו רואים בהם ילד נראה דבוק לחלון או עומד בין כסאות ההורים.
יחד עם זאת,
בטיולים רוב החברה שאנו פוגשים לא נוסעים חגורים (למעט באיזורים מועדים לפורענות כגון מעלות למינהם).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
barak4*4
רובנו?
אגב, אם כבר בעניין חגורות, תסתכל
בשרשור הזה בתגובה מספר 5, יש שם ברנש שלא אוהב את הילדים שלו, אז הוא מנסה להרוג אותם.
דארוויניזם במיטבו (רק חבל על הילדים).
אני מאוד רוצה להאמין שהילדים חגורים במושבים שלהם, ושהאבא חגור ברצועת הבטן ושהרצועה האלכסונית נמצאת מאחורי הגב שלו.
[quote=דרור ברלי;300845]אתה מתכוון לספסלים לאורך, וממש אין לי מושג, כי ספסלי האורך הרי מגיעים ללא חגורות בכלל.
ראיתי כמה שהגדילו ראש והתקינו חגורות בטן לספסלי האורך שלהם. האם זה תקני/בטיחותי? לעולם לא נדע. לדעתי עדיף על כלום.
בסופה שלי (סליחה ..היתה שלי ועכשיו כנראה של איזה בדואי)
היו ספסלי אורך והיו גם חגורות בטיחות ,ככה היא הגיעה ממשמר הגבול,לא אני התקנתי אותם.
אמנם חגורות בטן אבל חגורות !!!
וחשוב לחגור גם בכביש וגם בשטח ולא כי זה מה שהחוק מחייב (טוב ,אולי גם בגלל זה)!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתה מתכוון לספסלים לאורך, וממש אין לי מושג, כי ספסלי האורך הרי מגיעים ללא חגורות בכלל.
ראיתי כמה שהגדילו ראש והתקינו חגורות בטן לספסלי האורך שלהם. האם זה תקני/בטיחותי? לעולם לא נדע. לדעתי עדיף על כלום.
יש מישהו שיודע מה החוק לגבי ספסלי אורך?
הג'יפ שלי מדברי לשעבר עם ספסלי אורך, ללא חגורות מאחורה.
מישהו יודע משהו מוסמך בנידון?
שלום לכולם
בשעה טובה קניתי CJ8 ארוך ויש לי כמה שאלות :
1) טל"ת וטא"ת - איפה אני מוצא חומר שמסביר?
2) הגיפ זקוק לפחחות ממש קלה - איפה אני מוצא פחח טוב באיזור המרכז.
תודה
ניר
נ.ב. תודה רבה לכולם על העזרה תוך כדי........
א. תתחדש, ותהנה ממנו.
ב. לגבי 1,
ספר טיפולים בעברית לג'יפ CJ8
ספר טיפולים מקורי של ג'יפ CJ8 ישראלי צבאי ("סיקס"), סרוק בפורמט PDF (נדרשת תוכנת Adobe Acrobat Reader). גודל הקובץ 17 מגה. להפעלת הקובץ נדרשת סיסמא - JEEPOLOG באותיות גדולות.
ספר דרג ג' לג'יפ CJ8
ספר דרג ג' של ג'יפ CJ8 ישראלי צבאי ("סיקס"), בא בהשלמה לספר הטיפולים הראשי. בעגה הצבאית דרג ג' זה טיפולים קצת יותר מורכבים, מבחינת החובב זה לא אומר כלום. הספר סרוק בפורמט PDF (נדרשת תוכנת Adobe Acrobat Reader). גודל הקובץ 5 מגה. להפעלת הקובץ נדרשת סיסמא - JEEPOLOG באותיות גדולות.
מומלץ גם להחזיק אחד כזה.
עירא