רמי סגור שולחן +שימשיה גדולה +ארבעה כיסאות .אם יש למישהו עוד כיסאות שיביא .לגביי יום שישי היה קצר ומעניין מאוד ,נילמדו דברים חדשים במיוחד על הרכב שלי שלא ידעתי ,מחכה למפגש הבא , בני
Printable View
רמי סגור שולחן +שימשיה גדולה +ארבעה כיסאות .אם יש למישהו עוד כיסאות שיביא .לגביי יום שישי היה קצר ומעניין מאוד ,נילמדו דברים חדשים במיוחד על הרכב שלי שלא ידעתי ,מחכה למפגש הבא , בני
מוני,
רפואה שלמה לאמך, מאחל לה שתחלים במהרה.
רמי, בני,
עוגה ו/או עוגיות עלי.
אייל
חברים, יום המפגש מתקרב ויש לי רק 4 שמות במייל :confused:
יש כאן לא מעט חבר'ה שאמרו שהם רוצים ולא נתנו לי אישור במייל, אנא תחסכו ממני מרדפים -
כרגע המועד הוא יום שישי הבא (9.4) בבוקר, לדעתי ניפגש בנקודה שקל להגיע אליה וניסע למגרש המשחקים ליד בצרה.
קפה (נו, גם תה), הסברים, שרטוטים וסיבה להתלכלך - עליי (מה לעשות? אני מאמין בזחילה מתחת לאוטו, אחרת בשביל מה הוא גבוה גם בחנייה?! ;))
אם יש כאן חבר'ה (מעבר ל-1 שאני מכיר) שהמועד לא מתאים להם שישלחו לי גם מייל, ותאריכים אפשריים.
אגב, מבחינתי גם בשבת אפשר.
מעוניין להצטרף לאזור המרכז.
עדי
(סמוראי 96)
הלו? מישהו יודע מה קורה? המפגש אמור להתקיים עוד יומיים. יש קורס לקבוצת המרכז? איפה? מישהו יכול לעדכן?
נו באמת מה קורה עם הקורס של המרכז??
אף אחד לא מעדכן?
+1 לאזור חיפה.
רון ערב טוב
הח'ברה מעוניינים במידע....
מה קורה עם יום ששי? יש ? אין?
זיו
שלום לכל משתתפי קורס צפון.
אומנם דיברנו על פגישה שניה אחרי הפסח, אבל לצערי זה לא מתאפשר מבחינתי השבוע.
אפשרי מבחינתי שבוע הבא בשישי 16.4.10 בשעה 9:00.
כל מי שמתאים לו תאריך וזמן זה אבקש שישלח אלי הודעה פרטית או מייל.
ברגע שיהיו יותר מ 5 משתתפים נקיים את הפגישה.
יום טוב, מוני
לכל האנשים שרוצים להשתתף בקורס שמנוהל על ידי רון נחמן במרכז..
תעקבו אחרי המיילים שלכם (כמובן צריך לדאוג לצרף מייל גם פה בשירשור וגם בהודעה פרטית לרון).
אני בכל אופן מעודכן..;)
תודה ויום טוב לכולם
עוזי:cool:
רון
מה קורה לא קיבלתי שום עדכון? יש קורס אין קורס? מה הסודיות הזאת ... מה קורה פה..מישהו מוכן להתייחס?
חברים,
מצטער על הנטישה של הפורום, פשוט חשבתי שעדכנתי את כולם דרך המייל.
למי שלא מעודכן:
נפגשים בשעה 8:00 (נא לא לאחר) עפ"י ההוראות המצורפות. בגדול - מערבית למחלף הדרים (כביש 4)
אם יש לכם כיסא, תביאו.
כנ"ל לגבי נשנושים. אם בא לכם לארגן אוכל יותר רציני - תבורכו.
תבואו עם נכונות ללמוד ולהתלכלך (קצת)
שאלות והצעות:
[email protected]
054-4583515
רון.
תגובה מאוחרת, כי לא יצא לי להיות ליד המחשב במהלך הסופ"ש: המפגש של המרכז היה נהדר! הרבה מאוד מידע מועיל, קפה מעולה, חול בכיסים מהזחילה מתחת לרכבים :) מדרגה מאתגרת בכניסה ובעיקר ביציאה מאיזור הלימוד- שיעור מאלף בהבדלים בין רכבים שונים ושיפורים שונים ולמה צריך נעילות, וגם הזדמנות לצפות בחילוץ עם רצועה ועם כננת, וגם בספורטאג' קצרה שעצרה לנמנם על תל חולי עם 4 גלגלים באויר....
רון- המון תודה על הנכונות וההשקעה, היה ממש כיף, ומקווה לפגוש את כולם שוב במפגש הבא.
אני מצטרף לכל מילה שכתבה מיכל, המפגש היה מאד כייפי, האנשים בקורס מאד נחמדים, המקום מדהים אבל בעיקר המרצה (רון נחמן )ידע להסביר מאד יפה בקלילות בפשטות ועם הרבה מאד הומור, כך שהזמן עבר ממש מהר. הקבוצה התגבשה מאד מהר ומחכים למפגש הבא. התרשמתי שאנשים מחפשים את החלק המעשי אבל ברור שקודם צריך ליישר קו בחלק התיאורטי. בקיצור מי שלא בא הפסיד!!
חנן
שמח לראות שמפגש המרכז היה הצלחה !
עד כה הודיעו לי רק 4 אנשים שהם יכולים להגיע לפגישה השניה בצפון
16.4.10
אם כך ישאר המצב עד יום רבעי אני אבטל את מפגש 2
איפה זה ובאיזו שעה ?
אולי אני אבוא גם.
תודה על התודות, ובבקשה על הבקשות.
אני מקווה שבהמשך השבוע אדע פחות או יותר מה התאריך הבא האפשרי מבחינתי.
חוץ מזה, שמחתי לראות חבורת אנשים שלא מסתפקים בלהגיע עם האוטו למוסך, אלא מגיעים ומתלכלכים במיוחד כדי להבין לא רק איך הם שברו, אלא גם מה...
אני מקווה שכולכם קיבלתם את הידע הבסיסי שלשמו התכנסנו, ושלכל הפחות תהיו פחות מפוחדים בפעם הבאה שתשמעו רעש חדש ברכב...
במפגש הבא נתעסק בנושאים הבאים:
מתלים
בלמים
שיפורים ושינויים ברכב והשלכותיהם (צמיגים, נעילות וכו')
הכרת כלי עבודה בסיסיים
וגולת הכותרת:
איבחון תקלות (וגם קצת תיקון, ככה על קצה המזלג)
לדעתי אחד הלקחים מהמפגש הקודם הוא ששווה לעשות גם איזו הדרכה נהיגה קטנה, למרות שללמוד בדרך הקשה זה הרבה יותר כיף :D
אהלן רון:
תבורכו (זיו, מוני ואתה) על היוזמה - זה נהדר!!!
אני מעוניין להגיע לשאר המפגשים של קבוצת המרכז.
אני עם פטרול.
שי מנשס - 052-6545532
[email protected]
תודה.
["לדעתי אחד הלקחים מהמפגש הקודם הוא ששווה לעשות גם איזו הדרכה נהיגה קטנה, למרות שללמוד בדרך הקשה זה הרבה יותר כיף"]
רון, גם אני סבור שהיה מפגש מצוין. תודה על רוח ההתנדבות ועל ההשקעה מזמנך. תמיד טוב ללמוד דברים חדשים, על אחת כמה וכמה כשמדובר בהכרת הג'יפים שלנו וכל מה שמסתתר מתחת למכסה המנוע או מתחת לג'יפ עצמו...
לגבי הלקח שלמעלה : תבין, זו לא חכמה ללמוד בדרך הקשה איך יוצאים ממדרגה עקשנית כמו זו ביציאה ממגרש המשחקים, כשאתה על רכב חדש ללא נעילה אחורית וללא הגבהה, ולא על "שפן שטח משנת 93"..נהנתי יותר לצאת בסיוע כננת של סופה אימתנית (נכון חנן ?) ולא בסיוע של פחחות במוסך מורשה (לתיקון הנזק) :)
תמשיך לעשות דברים נפלאים ובהצלחה בלימודים !
גל
מעוניין להצטרף למפגש הבא באזור המרכז, יונתן רגב סמוראי 98
גל
אכן, ראיתי שניסית לעבור את המדרגה בכל הזוויות אבל בלי נעילה אחורית הסיכוי לזה מראש היה קלוש. אצלנו הג'פאים קיימת עקשנות (בריאה) לנסות לעבור כל מכשול אבל בין העקשנות ובין טיפשות עובר קו מאד דק. נתנו לך לנסות כמה שרצית לעבור את המדרגה, ובסוף משכתי אותך עם כננת. אתה צודק חבל לגרום נזק מיותר, כל אחד צריך לדעת את הגבולות ולעצור. גם זה חלק מהג'יפאות. אל תדאג יהיו עוד הזדמנויות.
חנן
שלום לכל משתתפי קורס הכרת הגיפ צפון.
עד כה נרשמו 6 משתתפים לפגישה השניה.
הווה אומר שהפגישה תתקים !
יום שישי הקרוב 16.4.10 שעה 9:00 עד 12:00
מיקום - תל קשיש ליד יוקנעם.
אותו המקום שנפגשנו בו במפגש הקודם.
הוראות הגעה - ראה הודעת המפגש הקודם.
במקרה הצורך (שמש) נעביר את המפגש אחרי שניפגש
טלפון שלי 0546936236
יום טוב, מוני
זה ממש לא המקום לפתוח דיון כזה, על אחת כמה וכמה בגלל שהוא לא יסתיים לעולם -
ברור כשמש ביום בהיר שאני נוהג בצורה אגרסיבית, ואוהב לקחת את הרכב (ואת עצמי) לקצוות. גם הרכב שלי נבחר בתקציב מתאים... כמעט...
מה שחשוב הוא שלמרות הגישות השונות, אני מאמין שכולם נהנו, וחשוב מכך - הועשרו.
הלקח נלמד והמפגש הבא יהיה באיזור שאפשר לשחק בו, אבל לא חייבים.
איך שירשור שכזה חמק מעיניי אני לא מבין, בכל מקרה, אני מעוניין להצטרף למפגשים אלו, ידיים ימניות עם קצת הבנה במכניקה אבל תמיד אפשר ללמוד, ויש מה. (ויטרה קצרה 93 אחרי שיקום ממצב אשפתי למדיי) אני מהמרכז ובשילוב של מפגש בשטח אשמח להגיע כמעט לכל מקום
לאחר שקיבלתי מספר הודעות ברצוני להבהיר (ולהזכיר כמה דברים)
1. המפגשים הם בחינם !!! ללא עלות כספית למשתתפים.
2. כול אחד\אחת שרוצה יכול להצתרף למפגש, גם ללא בקשה מראש.
3. היות ואני לא מקצוען אלא חובב כמותכם, והיות ואין עלות כספית, אינני מתחיב
לדבר, המפגשים הם כמו שהם (ראה את הדיסקלימר של האתר).
להתראות בשישי, מוני
נ.ב - כנראה שיהיה חם בשישי. לכן סיכוי סביר שנעביר את המפגש לצל הקרוב ביותר,
אחרי שנתכנס.
ממתין בקוצר רוח למפגש הבא של המרכז (לא התאפשר לי להגיע לראשון).
אגב, תשתפו בתמונות מהמפגשים!!!