האמת שמאז החלפת הפילטר דלק אין את ההישתנקויות המאסיביות כמו קודם, מהפילטר הישן יצא קצת דלק חום, יש לי תחושה שהבעיה טמונה שם, אני בקרוב יעשה ישור קו אצל אדם מוסמך
Printable View
האמת שמאז החלפת הפילטר דלק אין את ההישתנקויות המאסיביות כמו קודם, מהפילטר הישן יצא קצת דלק חום, יש לי תחושה שהבעיה טמונה שם, אני בקרוב יעשה ישור קו אצל אדם מוסמך
יש פה מספיק מידע בשביל שאתה תהיה המוסמך לכך וכך גם תכיר את המערכת על בוריה.
תאר לך להתקע באמצע טיול בגלל כזה דבר או אם חבר שלך נתקע בטיול באופן דומה - אתה כבר תדע איך לפתור את הבעיה מבלי להתבחבש.
ומי שאמר שהצנרת היא נחושת - זה גם בסמוראי לפני הזרקה כך, אבל לא לכל אורך הצינור ולכן יש מצב שהמחברים מגומי מתפוררים.
אתה כניראה צודק , אין לי ולא היה לי סמוראי קרבורטור ( טפו טפו בלי עין הרע:grin:)
אני יודע שבמוזרקים הצנרת היא נחושת לפחות ב94 כי לפי מה שמורי רשם , במתקדמים יותר הפילטר שוב שונה ושם כן יש גומי בצינורות .
אבל עדיין יש לו 94 ולפי מיטב ידעתי אולי אני טועה אין צינורות גומי שמוליכים דלק ב94 .
חברה, שאלה, אם יש חור בשרוול האוויר יש סיכוי שהמחשב קורה לא נכון את כמות האוויר ולכן מזרים יותר מידי דלק לפריק או לחילופין מוריד את כמות הדלק ומכל זה יוצא שיש השתנקויות?
אם אתה מדבר על השרוול שבין המנוע לפילטר אוויר אז לא .