תגובה: דיסקברי דיזל - כמה הוא באמת עולה...?
שי,
אני באותו המצב בדיוק!
רכבו בו נוסעת אישתי 10 ק"מ הלוך חזור לעבודה. קצת שבילים מסביב למושב, מידי פעם טיולים.
הרכב מתוחזק בקפידה, כשכל הטיפולים נעשים כטיפולים מונעים.
אין תקלות רציניות (כאלה שעולות מעל 1000 ש"ח.) כל הטיפולים נעשים בזמן עם החומרים הטובים ביותר.
** לדעתי ההוצאה הגדולה והמיותרת הינה ההוצאה על השיפורים, שבמידה מסויימת גורמים גם לבלאי מואץ של הרכב.
שלום רב,
ראשית תודה רבה על הדיון המלומד והמעמיק לגבי העלויות של הTD5... קראתי בשקיקה את כול השרשור מהתחלתו ועד סופו (היו מקרים שקראתי
מספר שורות כמה פעמים ו\מכיוון שלא האמנתי למראה עיני :-) ) ובקיצור למדתי המון!!
ובשורה התחתונה...אני מחפש TD5 במצב טוב כבר מעל חודשיים, אני רק מקווה
שאישתי בטעות לא תכנס לשרשור הנ"ל כי התוצאה תהיה הרת אסון מבחינתי :-) אחרי שכבר הצלחתי לשכנע אותה לעבור מפרילנדר לג'יפ קצת יותר רציני.
בכל מקרה אני חייב לומר שבשורה התחתונה כולכם מקטרים וכולכם ממשיכים להחזיק את הרכב..וגם אני לאחר שקצת נבהלתי בהתחלה מהעליות המטורפות
התעשתתי על עצמי ...
כך שהמסקנה המתבקשת היא אחת ורק אחת.. ואולי שתיים .
הנאה לא מודדים בכסף ( מסקנה ראשונה)
ובן משפחה לא מחליפים ( מסקנה שנייה)
בקיצור מה שנותר לי הוא רק לאחל לעצמי למצוא במהרה את הדיסקברי הראשון שלי ... ואז אולי גם אני אוכל לתרום פעמיים...
קצת לדיון המעמיק לטובת אלו שיגיעו לכאן אחרי וקצת לכל המוסכניקים באשר הם. ( דרך השטח???? )
יניב
ו
חחחח איזה שרשור הזוי לחלוטין , אחרי יותר מ8 שנים עם הנבלה (דיסקו 98 EDC) ואינספור הוצאות\תיקונים\הנאה מירבית ביותר ,לא מחליף אותה בעד שום רכב אחר !!
מה שכן ,הרכב כבר עומד יותר משנתיים בחנייה ומשמש אותי רק לטיולים ,ביום יום אני ואשתי נוסעים על פרייבטים מפנקים ויפניים :)
תגובה: תגובה להודעה: דיסקברי דיזל - כמה הוא באמת עולה...?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יואב
חמודים,
אין שום משמעות לאבחנה בין שוטף/שבר/שיפורים/פינוק של הבעלים/ פינוק של הרכב.
כל המכוניות הוחזקו באותו האופן. כל מה שיכולתי להעביר בין רכבים עבר. דברים שלא יכולתי לקבל עבורם כסף כשהיו על האוטו פורקו ונמכרו/נמסרו.
השורה התחתונה היא שהסכום האמור יצא מחשבון הבנק שלי.
ההשוואה הנכונה תהיה מול מי שמוכן לפרסם נתונים ברזולוציה דומה על כל רכב שטח אחר, וגם זה לאורך זמן. שנה או שנה וחצי לא מייצגות דבר.
תשמע יואבי,
הרצתי את הנתונים במודל סימולציה והגעתי למסקנה שאתה ואשתך חייבים לעבור לטיולים רגליים. זה ישפר לכם את חשבון הבנק וגם את הכושר...
תעשה לי טובה, אני נהנה ליסוע בדיסקו, אין לי בעיות והכל סבבה. צא מהדיבוק של LR, צא יה חביבי, צא... אם אני אחשב את כל החישובים שלך עדיף לשנות סטטוס...
משעשע למדי כל ההתנגחויות , האמת הרי ברורה לכל,
"מכרתי את הנבלה"
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
תשמע יואבי,
הרצתי את הנתונים במודל סימולציה והגעתי למסקנה שאתה ואשתך חייבים לעבור לטיולים רגליים. זה ישפר לכם את חשבון הבנק וגם את הכושר...
תעשה לי טובה, אני נהנה ליסוע בדיסקו, אין לי בעיות והכל סבבה. צא מהדיבוק של LR, צא יה חביבי, צא... אם אני אחשב את כל החישובים שלך עדיף לשנות סטטוס...
עמית מתוק, כאן לא ג'יפטריפ. היה לך משהו מועיל לתרום לדיון או שסתם בא לך להתנגח?
אם בא לך להתנגח - בוא נעבור לצהוב.
אם יש לך השגות ענייניות - אנא הבא אותן.
שלום לחברי האתר ,
עברו כמה שנים טובות מאז בדיקת העלויות לדיסקו 1+2
היום אחרי 12 שנים עם ויטרה ארוכה ואמינות מדהימה והוצאות נמוכות מ SUVים גדולים יותר
אני צריך רכב גדול יותר ...
אני פוזל לדיסקו 2 מהשנתיים האחרונות שלו
או טרופר כנ"ל
האם אפשר להחיות את השרשור ולתת נתוני אחזקה מעודכנים לימינו ?
בעיקר לדיסקו , טרופר ואולי גם פאג'רו..
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ronen7k
שלום לחברי האתר ,
עברו כמה שנים טובות מאז בדיקת העלויות לדיסקו 1+2
היום אחרי 12 שנים עם ויטרה ארוכה ואמינות מדהימה והוצאות נמוכות מ SUVים גדולים יותר
אני צריך רכב גדול יותר ...
אני פוזל לדיסקו 2 מהשנתיים האחרונות שלו
או טרופר כנ"ל
האם אפשר להחיות את השרשור ולתת נתוני אחזקה מעודכנים לימינו ?
בעיקר לדיסקו , טרופר ואולי גם פאג'רו..
תודה
צור איתי קשר
מישהו עשה חישוב כמה עולה לו להיות נשוי.......יואב?
מהר מאוד היינו הופכים להיות זן נכחד
בועז