תגובה: האם אתר ג'יפולוג הפך לפרומוטר הרשמי של סדנת עידו כהן?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אז אני אענה לטענה הזו, ולמרות שאני חושב שכל מי שקרא את התגובות הקודמות שלנו כבר קרא תגובה, אני אחדד.
אין שום אפליה - על שום רקע - בין עסק זה או אחר בתחום ה 4X4 בישראל, במה שנוגע לסיקור בג'יפולוג.
ובהרחבה - בזמננו הפנוי והמוגבל אנחנו כותבים על הרבה דברים, כולל מדי פעם על כלי רכב מיוחדים ועל אירועים מיוחדים בסדנאות או עסקים אחרים. במקרה הנוכחי, כתבנו על הטופי טראק כי הזמינו אותנו לסיבוב. כתבנו על הדברים האחרים שקורים בפרדס חנה, כי כבר היינו שם. אם אתה תזמין אותי לסיבוב על כלי שבנית ויש מה לכתוב עליו - אני בא קטונתי. אני מקווה שתסתפקו באיזה שירשור קטנטן שאעלה בקרוב, על מה שעוללתי לריינג'. אם ברוך היה מזמין אותי - הייתי בא. אם רוקסוליד היו מזמינים אותי - הייתי בא. וכן הלאה לגבי כל אחד אחר (ותסלחו לי שאני לא רושם כאן את כל העסקים בתחום ה4X4 בארץ).
אני יכול להעיד שלגבי חלק מהעסקים שהוזכרו בדיון הזה וטענו לאפליה, יש כאלו שאנחנו ביקשנו מהם לעשות פיצ'רים על רכבים מעניינים שעברו אצלם - בתור בקשה שלנו, לא חיכינו להזמנה (גם זה קורה לפעמים) - וקיבלנו תשובה שלילית.
לגבי ענייני חברות וכן הלאה - נכון, יש עסקים שדווקא יותר מקורבים אישית אלי, או אל דרור, או אל נמרוד. זה טבעי, אבל זה לא חלק ממערכת השיקולים. כולם מכירים אותנו, כולם יודעים להגיע אלינו. דווקא חלק מאלו שהם בחוג החברתי שלנו טוענים כאן לאפליה...
הסיבה שפירסמנו את הסרט של שמוליק - היא שהוא הכין אותו. אם אתה היית מכין סרט על חוצה ישראל - הוא היה עולה גם. וכנ"ל לגבי כל אחד אחר - כ"כ הרבה מדברים על הסרטון ואני בכלל לא ראיתי אותו. חייב לחפש.
לגבי כל השאר, לא (רק) אותי צריך לשכנע. אני לא מרגיש ניזוק/נפגע כעסק. אני חושב שלבד מההתייחסויות בשרשור פה, כדאי ש"תיפגשו" עם הנפגעים/"נפגעים" ותדברו על זה.
חבל שקבוצה תורמת (בלי מרכאות) תרגיש נפגעת ותעזוב - כולם יפסידו. כולם.
אסף.
...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
זיו, אם זו התלונה - ואני מצטט:
אז אני אחדד את התשובה - הוזמנו לסיור וסיבוב על הרכבים, מצאנו לנכון לחלק את החומר לשלוש גלריות ושתי כתבות. האם היה נכון יותר בדיעבד לאחד לכתבה גדולה אחת? יתכן. זה חלב שנשפך. מה שאני מבטיח, זה שלא עמד כאן שום שיקול זר - אין כאן קונספירציה, זה לא תוכן בתשלום, להד"מ. כמו כן אין הפלייה חיובית או שלילית נגד אף אחד.
מספיק ברור זיו?
אני רוצה להודות לברנרד ששכנע בדבריו שכדאי הפעם לנסות לא להגיש את הלחי השנייה אלא לענות, למרות שההאשמות הן חסרות בסיס - אני לא סתם משתמש באנלוגית האחות. לשמחתי השרשור אכן לקח כיוון חיובי, ומעז יצא מתוק - קיבלנו שתי הזמנות לנסיעות מבחן על כלים, אחד מהם בשלבי בנייה מתקדמים שאני לפחות לא הייתי מודע בכלל לבנייתו.
כן נמרוד, הדברים האלו ברורים.
ותתפלא, בניגוד לאחרים פה, אני חושב שזו זכותך לנהל את הפרסום והכתבות באתר לפי איך שנראה לך - אחרי הכל אתה הבעלים.
כל מה שצריך, זה שקיפות ודיון עניני.
מצטער, אבל לפחות בהתחלה, הדיון היה אמנם מרוסן, אבל היה דו-שיח של חרשים. אנשים טענו לבעיתיות "א" ואתם עניתם על " ב + ג + ד.." (גם אם התכוונתם \ חשבתם שאתם עונים להם).
אסף ונמרוד,
מעולם לא חלקתי על היושרה ועל הכוונות שלכם (וגם לא על הידע הטכני הרב), אני פשוט חושב שההתנהלות התיקשורתית שלכם קצת בעיתית, וחבל.
לנהל אתר זה מקצוע בדיוק כמו כל מקצוע אחר, והאתר הזה כבר מזמן לא בגודל של תחביב.
יתרה מזאת, לנהל פורומים, זה בכלל "חגיגה" שלמה.
אסף יכול להעיד, שבעבר כבר הזהרתי אותו ממה שנראה לי כספינים, ושלא יפול בפח, וגם התכתבי איתו , ולא פעם אחת, לגבי ההתנהלות התיקשורתית.
רצף התלונות בחודשים האחרונים, והפרישה של מספר משתמשים שבחרו להקים אתר חדש מעידים שיש בעיה.
זו בעיה תיקשורתית (אני ממש לא רואה בעיה בתכנים של האתר או ברמה של רוב הכותבים), זה בעיקר בהתנהלות שלכם מול המשתמשים.
חבל שאתם לא מפנימים, וממשיכים לפול לבורות האלו. אחרי הכל, אתם לא האתר הראשון והגדול בעולם.
בהצלחה
זיו
דרך אגב - מי שבונה גדולות ונצורות על תקציבי הענק שיזרמו לענף בעקבות החקיקה........שיכין לעצמו מזרונים, לפחות שהנחיתה לא תהיה כואבת.
וואללה!!!
סרט גדול!
4 מצלמות, כולל ON-BOARD ואפילו מסוק, ערוך טוב, זורם - מקצועי!
אני מוריד את הכובע בפני עידו.
ואתם לא מבינים מה הטענות של ברוך ולמה הן עלו?!!
חברים, עם כל הכבוד, זו התתממות ואו אטימות שלא לומר אוטיזם ותסלחו לי על הבוטות.
בכל הסרט הארוך,אין ולו מוטיב אחד של עיתונות/מידע ל"ציבור"/תרומה לחברי האתר -וגם אין בו את התמימות והאוטנטיות של הסירטונצ'יק של זוקי-פרו.
כל הסרט הזה הוא סרט תדמית ויחסי ציבור לעידו.
אני באמת מעריך את העבודה שנעשתה על הסרט והתוצאה מקצועית לגמרי (לעניות דעתי)..
אבל מקומו (הטבעי) של הסרט באתר האינטרנט של עידו ובמצגות שהוא עורך ללקוחות פוטנציאלים - לא בעמוד ראשי של אתר קהילת 4X4.
ואחרי זה עוד שתי כתבות שער?!
נמרוד ואסף וחנן.
אני מקבל את כל ההסברים שהעלתם פה אבל קחו צעד אחורה ותסתכלו שוב על הדברים.
אני לא חושב שזה צריך להיות ולהראות כך.
ברור שאנחנו מדברים על חלב שנשפך אבל על דברים כאלה צריך לחשוב מראש - זה פשוט לא נראה טוב, לדעתי.
כמו שזיו אמר, זה כבר לא אתר חובבני (ובטח שלא הסרט הזה).
אני לא בטוח שבמקום ברוך הייתי חושב/מפרש אחרת.
זה האתר שלכם אבל בלי כל החברים/מבקרים זה יהיה קצת פחות נחמד. אל תעשו רק מה שבא לכם, כמו שאחדים פה חושבים שזו זכותכם (בצדק).
זה לא ברוך נגד כולכם.
תפתרו את (המצב ה)זה, שלא יתדרדר - חבל.
וזיו, לפי ההשקעה בסרט (ואני לא מדבר רק על הכסף), נראה לי שבונים על זה והולכת להיות פה מלחמת עולם...
וואו כמה מלל, מזל שזה לא מהדורה מודפסת של ג'יפולוג. הייתם יכולים לעטוף חצי מהדגה בארץ.
לא מבין מה הטענות נגד האתר. נאמר במפורש, תזמינו לנסיעות מבחן- תקבלו כתבה. אם כבר אפשר לומר שדרור ושות' מוכרים כתבות תמורת נסיעות בכלים מענינים, נו שווין.
לומר שג'יפולוג חף מאינטרסים? גם את זה אני לא אומר כי אני יודע שכן. לא נכנס לזה, לא רוצה לחטוף BAN שוב.
לומר שעידו כהן מקבל חשיפה מוגברת? עם כל הכבוד לשאר הסדנאות והצוותים, על מה הבכי? תשקיעו בפרסום (והאתר הזה הוא הבמה הכמעט יחידה לזתחום הזה) ותקבלו חשיפה.
נאמר פה שההתמרמרות היא על זה שבעצם זו כתבה שאמורה להיות אבייקטיבית והיא בעצם פרסומת במסווה? נניח שכן אז מה? אתם ילדים קטנים שלא מבינים את זה? אין דבר כזה אובייקטיבי. עבר מן העולם. הכול זה אינטרסים אבל לפחות אתם עכשיו יודעים שגם אתם יכולים לעשות את זה.
כמו שאני רואה את זה, הבכייה פה היא על זה שסדנא אחת מקבלת חשיפה כביכול על חשבון אחרות. לי עושה רושם שזו הסדנא היחידה שטורחת להזמין לנסיעות מבחן ושיש לה באמת מה לחדש בפרקי זמן קצרים.
אין מן הכתוב להמעיט בכל הסדנאות המעולות והנפלאות שיש. אישית אם הייתי מסוגל לכתוב מאמרים הייתי שמח להרים את הכפפה ולסקר את כולן (טוב כמעט כולן). לצערי אני לא יודע לכתוב כל כך טוב (רק תגובות עוקצניות ושאלות קיטבג בפורומים)
כתבתי פה תשובה לברנארד על הסרט אבל החלטתי שהיא לא לעניין :-) תתעלמו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
וואללה!!!
סרט גדול!
4 מצלמות, כולל ON-BOARD ואפילו מסוק, ערוך טוב, זורם - מקצועי!
אני מוריד את הכובע בפני עידו.
ואתם לא מבינים מה הטענות של ברוך ולמה הן עלו?!!
חברים, עם כל הכבוד, זו התתממות ואו אטימות שלא לומר אוטיזם ותסלחו לי על הבוטות.
בכל הסרט הארוך,אין ולו מוטיב אחד של עיתונות/מידע ל"ציבור"/תרומה לחברי האתר -וגם אין בו את התמימות והאוטנטיות של הסירטונצ'יק של זוקי-פרו.
כל הסרט הזה הוא סרט תדמית ויחסי ציבור לעידו.
אני באמת מעריך את העבודה שנעשתה על הסרט והתוצאה מקצועית לגמרי (לעניות דעתי)..
אבל מקומו (הטבעי) של הסרט באתר האינטרנט של עידו ובמצגות שהוא עורך ללקוחות פוטנציאלים - לא בעמוד ראשי של אתר קהילת 4X4.
ואחרי זה עוד שתי כתבות שער?!
נמרוד ואסף וחנן.
אני מקבל את כל ההסברים שהעלתם פה אבל קחו צעד אחורה ותסתכלו שוב על הדברים.
אני לא חושב שזה צריך להיות ולהראות כך.
ברור שאנחנו מדברים על חלב שנשפך אבל על דברים כאלה צריך לחשוב מראש - זה פשוט לא נראה טוב, לדעתי.
כמו שזיו אמר, זה כבר לא אתר חובבני (ובטח שלא הסרט הזה).
אני לא בטוח שבמקום ברוך הייתי חושב/מפרש אחרת.
זה האתר שלכם אבל בלי כל החברים/מבקרים זה יהיה קצת פחות נחמד. אל תעשו רק מה שבא לכם, כמו שאחדים פה חושבים שזו זכותכם (בצדק).
זה לא ברוך נגד כולכם.
תפתרו את (המצב ה)זה, שלא יתדרדר - חבל.
וזיו, לפי ההשקעה בסרט (ואני לא מדבר רק על הכסף), נראה לי שבונים על זה והולכת להיות פה מלחמת עולם...
ברנרד
1) בסרט היו 8 מצלמות ולא 4 !!!!
2)בסרט היה מסוק ו5 רכבי קבוצה מתוכם רכבים בהתנדבות בכל רכב לפחות ארבעה ג'לובים שוב בהתנדבות
3)הסרט נעשה עלי ידי על קבוצת irt כי מבחינה טלויזיונית היא הקבוצה הכי צבעונית בעיניי עם אנשים שנותנים את השואו הכי טוב ואותי כיוצר טלויזיה זה מה שמעניין
אם תצליח לנתק את הסרט מקונוטציית הויכוח ותשפוט אותו באמצעים טלויזיונים נטו ,אז תגיד לי האם מדובר על מסמך דוקומנטרי מעניין או לא
אני מכיר אותך בצורה שטחית ביותר (ריינג' שחור ?) אך על פניו לפי צורת ההגנה שלך אתה לא שקוף לגמרי
אני לא מתבייש להגיד שאני עושה את הסרטים של קבוצת irt בשלש שנים האחרונות אבל גם יכול להגיד לך שאני מסקר את הספורט המוטורי כבר למעלה מ
20 שנה עם ארכיון גדול מאד http://www.youtube.com/user/sergiokonstanza
ובכל זאת אם תסתכל היטב תראה שאיפשהו טרחתי לצלם את irt גם כשבקושי הכירו אתי ואני אותם !!
פשוט כי מבחינה טלויזיונית הם מעניינים (יחד עם איציק מיני בזמנו וגיא רפאל וכו' )
כלל בסיסי בטלויזיה הוא שעצם הצבת המצלמה במקום x במקום ב y כבר פוגעת באובייקטיביות ולכן אין אובייקטיביות עיתונאית - הכל פיקציה
עצם מסגור התמונה על ידי מסגרת הפריים היא סובייקטיבית בעליל (עינו של הצלם )
שלא לדבר על שלב העריכה שבו מישהו בוחר עבורך מה תראה ,איך ,וכמה !!!
כל הסיפור הוא המסה של הכתבות סרטים וכו שיצאו בבת אחת
על זה נאמר timing is everything
ואגב מבחינה שיווקית השרשור הזה הוא הדבר הכי טוב שקרה לעידו ולסדנא כי זה מחזיק אותו בכותרות המון זמן !!!
ומבחינת הסרט כנראה שנכשלתי כי המטרה הייתה להעביר לצופה את החוויה של מה זה להיות חלק מקבוצת מירוץ ולנסות כמיטב היכולת באמצעים הנתונים
להעביר את תחושות אנשי הצוות ,ההתרגשות ,המתח, האדרנלין,ההתנהלות המקצועית והאישית וההתמודדות של כל אחד ואחד עם הסיטואציה
הכי קל היה לי לעשות קליפ על המירוץ כבר בזמן הנסיעה מאילת אבל זה לא מעניין אותי
בקיצור
מי שלא טוב לו יכול להצביע ברגליים ,להקים אתר חדש, ושם לעשות מה שהוא רוצה
כאן באתר הזה יש בעל ביית
הוא מחליט על פי ראות עיניו ולא חייב דין וחשבון לאף אחד
בגללו חלק ב' של הסרט מתעכב כי אם הוא היה מעלה אותו לסרוור שלו כפי שביקשתי לפני היוטיוב אז אתם כבר הייתם רואים את חלק ב :rolleyes: