תגובה: מוסך קרייזלר המרכזי - הזהרו!!!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yanivcj
שלום לכולם.
הרכב הנ"ל הגיע אלי אחרי שהיה במוסך המרכזי, הבנתי שהרכב הגיע לשם בנסיעה ולא התחמם וכאשר הוא יצא משם הוא התחמם.
התחלתי לבדוק ומצאתי כי המאורר לא עובד בכלל, אלא מסתובב בעיקבות הזרימה של השמן ההידראולי של יחידת הקירור של ההגה כח שמחוברת בפרונט של המאורר.
על מנת לבדוק בוודאות אם אני צודק או רק נדמה לי, פירקתי את הצנרת של הקולר וגישרתי בין הצינורות על מנת לעקוף את הקולר מבלי לאבד שמן.
התנעתי את הרכב, המאורר לא מסתובב לאט כפי שהסתובב קודם לכן (בגלל הזרימה של השמן) וגם שהגיע לטמפ' שהיה צריך להכנס לעבודה לא נכנס.
בהמשך הבדיקות גיליתי כי המאוורר תקין ואם אני מחבר לו פלוס מינוס לקונקטור שלו במקום הצמה של הרכב הוא עובד.
בהמשך הבחנתי כי הצמה שמגיע מהמחשב לכיוון המאורר עוברת מתחת למצבר וכי יש קורוזיה גם על השלדה וגם על הצמה.
לאט לאט פתחתי את הצמה מהכיוון של המאורר לכיוון החלק שהיה מתחת למצבר, בהתחלה לא ראיתי דבר, הקורוזיה הייתה כביכול מבחוץ ולא נכנסה פנימה, אבל כשביצעתי בדיקות התנגדות של החוטים מהקונקטור שבקצה לכיוון המשך הצמה, התגלה העיניין. ההתנגדות הייתה מאוד גבוהה במקום חוט מוליך שהתנגדותו שואפת ל 0.
חתחתי את הצמה בנקודה שמעבר לקורוזיה וחיברתי חוטים חדשים לקונקטור של המאורר.
חיברתי את המאורר, ביצעתי בדיקה והכל נמצא תקין.
שורה תחתונה התקלה הייתה בצמה של הרכב ולא במאורר או בצמה של המאורר.
יניב.
יניב,
הנקודה החשובה מכל אלפי המילים שנכתבו פה היא, שמגיע לך, צל"ש על מקצוענות. נקודה. אין תחליף למוסך שמקדים אבחנה לפתרון, וחשיבה קודמת למעשה.
אתה מצליח להפתיע אותי בכל פעם מחדש.
פשוט כל הכבוד.
גילוי נאות: למרות שיש כאלה שחושבים כך, אין לי מניות במוסך של יניב, אבל, אני בהחלט לקוח מרוצה !!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עידו לוריה
מה שאומר שגם עם היו מחליפים מאוורר לא היתה נפתרת הבעיה .
עידו
תהיה בטוח שאת זה אף אחד לא היה טורח לספר לה...
אולי קיבלתם את הרושם המוטעה שה"שירות" הגרוע של מכשירי תנועה שמור רק למי שייבא ביבוא אישי, אז ברצוני לתקן:
מנסיון אישי, גם מי שקנה מהיבואן מקבל את אותו ה"שירות". הם לא מסוגלים (או שלא רוצים) לאתר ולתקן תקלות פשוטות ובסיסיות!
ומי שמתכוון לקנות מהם רכב חדש-שיקח את זה בחשבון.
יניב, אתה יוצא דופן
כולי תקווה שהלקוחות שלך יודעים להעריך את זה . אני לא מכיר שום מוסך יבואן או לא, שהיה משקיע את הזמן והסבלנות הדרושה - מה גם שזה לא כלכלי בעליל, הלקוח הסביר גם בא בד"כ בטענות אח"כ מדוע חייבו אותו בחמש שעות עבודה על 5 דקות של הלחמת חוט חשמל...
שלום ענת
עכשיו כשיש לך שרשור מאוד ארוך - תוכלי לפתוח שרשורים חדשים כאוות נפשך, ללא חשש שיחשדו בך....... את לא יכולה להגיד שלא יצא משהו טוב מהשרשור.... :D
ואני? אני מגיב פה כדי להיכנס לתודעה הציבורית מאחר ואני מרגיש שאני הולך להיכנס לסרט לא טוב בנושא מוסך/לקוח, אז אני מקדים תרופה למכה - שלא יאשימו אותי שפתאום צצתי משום מקום..... מתוחכם הא???
אהרון דקל
פראדו קצר
דבר חפשי, כל עוד אתה מזדהה אין שום בעיה גם אם זו תגובה ראשונה שלך. אנשים מהשורה לא מתעסקים בנושאים האלו בשוטף וטבעי שיגיעו לכאן רק אחרי שקורה משהו חריג, בדיוק כמו שטבעי שלא נשמע יותר מענת אחרי שחזרה לשגרה. גם אם מישהו קופץ ומעלה חשדות , לא צריך להתרגש מזה .