זה למה שהצעתי טנק, (אבל לא רק, טנק זה בעיקר לתת מכה מכרעת בפריצה לביניינים ומוסדות ממשל) יש ליד הבית
שלי בחדרה מצלמה כזאת! (ימח שמה ויאבד זכרה, היא ומי שהתקין אותה!) זה פשוט גוש בטון, עם בונקר קטן מעליו
בתוך הבונקר יש מצלמה, רוצה להשמיד אותה מבלי להזדהות? תשרוף את כל השדה סביבה! אבל אני נגד פגיעה בטבע,
לכן נרד מזה לעת עתה, - מה שאתה כן יכול לעשות זה "לרגל" אחרי המצלמה, ההצעה שלי זה פשוט "ללמוד" את כל
האיזור שלה, מבלי כמעט להראות באמצעות חליפת הסוואה, (כמו בתמונה) לגלות את המיקום של
מצלמת האבטחה שלה, ופשוט "לנטרל" אותה
http://www.forestofdeanpaintball.co....edding 058.jpg
ואיך לנטרל אותה? או לסובב אותה כך שתראה את הנוף, או לרסס לה בעדשה תרסיס צבע/זפת קר, או לכסות אותה
עם הסמרטוט שמן של האוטו, (או שהכי טוב זה לתלוש אותה פיזית) לאחר מכן, אתה חופשי להשמיד את הגטסו
בדרך הכי מהירה שתמצא, ואני מציע, את שיטת הספרי זפת, על העדשה בתוספת מנה גדושה של "סיקה"
(אני עד היום לא מצליח להוריד את הסיקה מהקורות A שלי באוטו!) מי שיודע חבלה ויכול לאלתר פצצה, מה טוב!
הכי טוב לצאת לפעולה ב2 לפנות בוקר, שאין כמעט תנועה, - עד 3 סיימתם את כל "המבצע", והמצלמה באיזורכם
הושמדה, - זה יצור אולי הד תקשורתי ותקדים אמיתי לעוד אנשים שמסוגלים להרשות לעצמם מבצע כזה,
כמובן שהמצלמה רחוקה כ20 דקות הליכה מהבית זה טוב, - כי אין צורך לשימוש ברכב, במקרה שהנבלה
במקרה שזה יותר רחוק פשוט מחנים את הרכב בקרבת מקום שלא מעורר חשד, ומשם ממשיכים "רגלי"
זה אולי נשמע הזוי, זה אולי נשמע לא ישים, אבל גם על הפרטיזנים ביערות אירופה הסתכלו כמשוגעים,
והם הצליחו להנחית מכות על הצוררים במדים, וגם לבזוז מהם אמל"ח וציוד, צריך רק ראש קשה בקיר
כוח רצון, ועקשנות של פרד, אני אולי נראה כמו פר! אבל נמאס לי שחולבים אותי ואת הקרובים אלי,
סנדק, כדי שהבטון לא ימחץ אותך בתוך האוטו אתה צריך לעשות חישוב
של גובה העמוד, + זווית נפילה, וכך לחשב את אורך הרצועה כדי שלא תצא בנזק,
ועם סמוראי (ובאמת שאני רוחש כבוד לכלי הזה ולא מזלזל בו חלילה!) לא נראה לי שאתה
מזיז שום עמוד בטון, - אולי ההיפך, העמוד יגרור אותך :p אבל כן! עם כלי חזק ועתיר
מומנט כמו משאית עפר (או ריאו, או נ"נ או זיל סובייטית לשעבר) אתה בכיף במעיף כל עמוד
כזה לאלף כיביני-מאטים, ותהיה בטוח שאחרי שמישהו יעשה את "הסופתח" יהיו אנשים
שנמאס להם שיצתרפו אליו, ותהיה בטוח, שאחרי שיהיה נזק עצום לספק המצלמות תאב הבצע,
ולמי ששלח אותו (התאבי בצע לא פחות) הם ירדו מעניין הגטסו, או שיציבו לך ליד כל מצלמה,
יס"מניקים חמומי מוח שרק מחפשים לשבור לסת עם אלה (והייתי במג"ב אני יודע מי אלו היס"מ)
אבל תהיה בטוח שאם אכן זה יקרה, שוטרי התנועה ימשיכו באיתיפאדת הדוחו"ת