אותי לא מבאס ג'יפ פתוח, כשאני חשבתי על מה אני רוצה לקנות אני חשבתי על סופה פתוח קצר אבל רציתי לשאול אנשים אולי יש תחליפים יותר טובים (סגור).
Printable View
אותי לא מבאס ג'יפ פתוח, כשאני חשבתי על מה אני רוצה לקנות אני חשבתי על סופה פתוח קצר אבל רציתי לשאול אנשים אולי יש תחליפים יותר טובים (סגור).
התייחסתם יותר לשאלה האם לבחור פתוח או סגור שאלתי גם אם מזגן יהיה אפקטיבי עם ברזנט ?
אורי.
פתוח זה הדבר האמיתי.
יש לזה כמעט רק חסרונות, במיוחד למי שחי בעיר (גניבות, ונדליזם, ילדים שמשחקים, חתולים שממליטים)
אבל כשנוסעים ללא גג, עם חלון קדמי מקופל והרוח בשיער, שוכחים את הכל ומתענגים.
מה שאסף רמז לך - נשים לא אוהבות פתוח. זה מקלקל להן תסרוקות וכו'. ולכן, כל עוד אין לך מפקדת, תהנה מהחיים. וחלק חשוב מהנאות החיים זה אוטו פתוח בכלל וג'יפ פתוח בפרט.
טוב, שלום, קוראים לי נמרוד ויש לי CJ (ואני לא אלכוהוליסט)
מסכים עם כמעט כל מה שדרור אמר, אין לי ניסיון בכלים אחרים חוץ מ CJ (סיבוב פה ושם זה לא ניסיון), לי ה CJ עשה ועדיין עושה את זה, אני אוהב אותו לא מהסיבה שהוא הכלי הכי הגיוני\כלכלי\מיפלצתי\אמין אילה כי הוא מה שהוא וככה אני אוהב אותו!
אם CJ או סופה עושים לך את זה אז לפי דעתי או שתרכוש לך אחד כזה במצב טוב או שתנסה לחסוך עוד כסף ואז לרכוש אחד כזה במצב טוב, לא בטוח שסמוראי זה פיתרון זול יותר בהוצאות הכלליות, בדלק בטוח שהסמוראי לוקח, בעלות חלפים וזמינות חלפים לא בטוח, ואם הוא לא עושה לך את זה אז תמיד תרגיש שזה לא בידיוק מה שרצית והיתפשרת, אז נכון שצריך להיתפשר בחיים אבל לא בטוח שבמיקרה הזה.
פתוח זה הכי ג'יפ שיכול להיות, כל השאר זה פשרה!
אם מצאת (כמוני) אישה שזה לא מפריע לה בכלל, אז בכלל זכית, והילדים שלי כמובן מאוד אוהבים את זה
אני חייתי עם הג'יפ שלי במשך 4 שנים בחיפה, חלק באחוזה וחלק ברוממה הישנה, מעולם לא ניפגעתי מונדליזם, גניבות או כל דבר אחר, אני לא אומר שזה לא קיים (לצערי אני בטוח שזה קיים) אבל אתה מדבר על אותו אזור שהג'יפ שלי היה אז אולי גם לך יהיה מזל, בנוסף הג'יפ שלי בדרך כלל לא חנה בחניה פרטית, הוא כן חנה ברחובות יחסית צדדיים
טוב חברים אני כנראה יקנה סופה פתוחה אבל אין לי כ"כ ניסיון במכונאות והבנתי שאני צריך ללמוד קודם אז אני לומד במחשב אבל לדעתי אין כמו ללמוד במציאות ולראות ובגלל שאין לי שום מוסך ליד הבית ואני לא מכיר שום ג'יפאי רציתי לשאול אם יש מישהו שגר בחיפה ויש לו ג'יפ (הכי טוב יהיה סופה) ושיש לו זמן וסבלנות שאני יבוא אפילו רק אראה מה הוא עושה בשלב ראשון וינסה להסביר לי, באופן עקרוני יש לי חוש טכני די טוב ואני לא צריך יותר מידי הסברים אם הם ברורים אז אם יש מישהו שאתם מכירים (או אתם) שגר בחיפה (אני גר באזור של ריאלי בית בירם) שיכול, רוצה ושיש לו סבלנות ללמד או לפחות לנסות להראות\ללמד\להסביר אני אשמח.
אורי.
יש גם ספר רכב של סופה פה באתר, תוריד אותו, זה יעזור לך.
והפעם בתחרות המיסיונרים מנצחת הסופה ומוסיפה עוד נשמה אומללה (או מאושרת, תלוי איך מסתכלים על זה) לאוסף
הסמוראים לא אמרו את המילה האחרונה ומגייסים נשמות חדשות לצבא המאמינים שלנו!
הלהט הדתי שחלק מהחבר'ה פה ניחנו בו ומגינים על הבחירות שלהם כאילו מדובר בבית המקדש השלישי לפחות מדהים בעיני,
אורי, שים לב לאיזה חבורה מדהימה אתה נכנס כאן, תמיד יהיה מי שישמח לעזור, לייעץ ולכוון ובמיוחד כאשר יגיע יום הרכישה של הכלה המיועדת (הסופה, לא זאת מאוקראינה)