לא לא, הכל בצחוק. צא והרגע.
עכשיו ברצינות. נקודה אחת קטנה-עשיתי את זה בעבר, אמנם פחות משבוע אבל עדיין. לא ממש נעים לישון לבד בשטח. איכות השינה לא משהו. אם לא תשן טוב איך תרגע ? אחרי שני לילות כאלה תתחיל לרקוד צ'רקסיה מרוב עצבים.
Printable View
סמוך על דרור שידע לישון היטב. ועוד יחשבו שפתחו נגרייה באמצע שום מקום.
הנסיעה למדבר אינה פוסלת נסיעת רגיעה למזרח. בלי סמים, רק שירותים אחרים. כאלה שהיום כבר לא חוקי בארץ.
מיטב המוחות כבר ביקרו וזה הוכח מדעית ;)
"חזרתי לבלומה עייף, או אז בדמעות באה תקווה, ביקשה שאגיש לה כתף, וזה לנו לילה שלישי כבר, תתארו לכם"
שרשור ענק, אני קורא שוב ושוב ולא מפסיק לצחוק.
אוהבים אותך דרור.
השרשור הזה כבר עושה לי חשק לצאת לחור נידח. אבל -אני אעשה את זה בתקופה יותר מאוחרת של העונה.טפו,טפו,טפו, בלי נדר.
דרור, כך עשיתי את זה בשנים האחרונות [גם אני סבלתי פעם מיאפיות, רובוטים -"זמנים מודרנים"] להלן השילוב המנצח מבחינתי. דורש הוצאה כספית מסויימת,לא בשמיים, בכלל לא,
אבל .וס אמ' אמ' אמ' אמא של הכסף,אתה הולך להשקיע פה בעצמך וזה מה שחשוב באמת, הזמן נוזל לנו מבין האצבעות.
התנחלות בחניון מסודר, משתנה אם תרצה, בסיס אם לגיחות, לחניית הלילה בלבד [הלוגיסטיקה כבר יצאה לי מכל החורים] אפשרות לכלכלה עצמית או בתשלום,מקלחות חמות, מזרונים, תה קפה חופשי על הבר, קניית מצרכים,לא מגלה לך שום אמריקה חדשה.
כמובן שזה אינדיבידואלי,לא מתאים לכל אחד. הידיעה שיש לי משכן נוח לחזור אליו לאחר ההתבודדות בשעות האור,אפעס- קצת פינוק.
======================================== =================
גיל, אין ספק, לא ציינתי את זה, זה ברור מאליו. השהות עם כלב מעצימה,מעשירה את החוויה.
אני לא מבין את אלו שמתלבטים, זה החלום, זו המטרה, בשביל מה אתם מחזיקים רכבי שטח אם לא בשביל לברוח למדבר כשכולם מטריפים אתכם?
דרור, עזוב תכנונים, אתה מכיר את השטח מספיק טוב, פשוט תיסע.
לך לך למדבר הדרכים יובילו ....
[QUOTE=יונתןמצפה;435590]דרור שני דברים:
1. בדוק שוב את פרשנות השיר שציטטת בפתיחה. אני חושש שתופתע... רמז- לשיר קוראים טרמינל לומינלט. יודע מה זה לומינלט? (מטוס גדול ממריא דרך דמעה שקופה... אח"כ יותר קל הלחץ על העין הטופה...). תפעיל את הדמיון.
שניכם לקחתם את המילה ופירשתם את השיר מאוד לא בכיוון .
"לומינלט" - הוא נר שהחדירו אל פי הטבעת של תינוקות על מנת להרגיעם . היה בשימוש בשנות החמישים והשישים העירונים בינינו לא יזכרו , כי פשוט נעצו בהם וזהו. לעומתם מאיר אריאל גדל בקיבוץ בלינה המשותפת . ובכל בית ילדים היה ארון תרופות ושם הם היו , כל מטפלת או הורה יכל לקחת ולהשתמש עבור ילד שלא מרגיש טוב .
הקישור לשיר הוא שהטרמינל זה הנר לומינט של מאיר.
אבל אם מישהו כאן מעדיף את הנר . נחפש אולי נשאר בארכיון הקיבוץ . :rolleyes: למרות שיש היום תחליפים מגוונים .
GP , הגדולה של מאיר- (שללא ספק היה אחרון המשוררים) שהשירים שלו הרבה יותר עמוקים ומורכבים.
השיר הספציפי הזה... יכול להתפרש למקום הרבה הרבה יותר מפתיע .
בפעם הבאה שתצאו להתבודד ויהיה לכם הזמן והנחת- תקראו טוב טוב את המילים, תופתעו מהמשמעות...
דרור, הבריחה הזו שלך עושה המון חשק.
אישית אני חושב שזו לא ממש העונה- הקור והרוח לא עושה נעים.
אבל אי אפשר לתאם לוז ללחץ שנבנה בפנים ביומיום.
יש לי כמה נ.צ מיוחדים שבעבר אספתי למטרת לינה, אעביר לך כשאמצא את הרשימה.
תעביר, אני אוסף את החומר... זה לא ספונטני, אלא מתוכנן טוב טוב... ואני לא אצא למדבר עכשיו אלא במהלך החודש הבא או זה שאחריו. כפי שכתבתי כבר - יותר חמים ביום, פחות קר בלילה.
דרור לאן שתיסע שתהיה דרך צלחה ומנוחה טובה - זה אחלה רעיון , וכל אחד מתי שהוא צריך את זה לנשמה .
זכור לקחת מעשנת קטנה וחמודה , יהיה לך הרבה זמן להתפנק עליה ואיתה , ולהנות מטעמים משובחים . מה גם שלאחר העישון , הבשר/עוף/דג , יחזיק יופי מעמד
בשמש המדברית
תהנה !
אני הייתי מלווה כלב ממישהו.
יש לך עוד יצור איתך, אבל אחד שלא מזיין לך ת'שכל, אלא רק נמצא שם.
להלוות כלב?....
מי ילווה לי את הכלב שלו?...
מה הלו"ז של אדון סוכי? הוא פנוי בסוף מרץ - תחילת אפריל?
הייתי מלווה לך את סוכריה, אבל לא נראה לי שיש לך את השרירים המתאימים.
האמת שגם לו מתאים איזה שבוע במדבר.(בתקווה שאיזה בדואי יתאהב בו)
תגידי לי, אני צריך לאמץ שרירים אחרי האירוע לב?
קושרים את התפלץ הסוכרי הזה לסופה. הוא יכול לעזור למשוך אותה ולחסוך קצת דלק.
הפסקת לעשן, הפסקת לשתות , גם לזיין כבר כלום , בקיצור אתה מת או חי??
כלב אין לי בשבילך, אבל - יש לי מבחר אין סופי של בובות מתנפחות , אני רק צריך ממך את המידה הנכונה.
במחשבה שניה..... אחרי האירוע - לא בטוח שזה כדאי כל כך, חוץ מזה שלעץ השיטה יש ימבה קוצים נשירים. כל העסק עוד עלול להתפנצ'ר לך.
עזר כנגדו
שתי מילים עם כלכך הרבה חוכמה כאילו ספר שלם.