יש גרנד ארוכה ידנית שהיא לא דיזל ?
Printable View
יש גרנד ארוכה ידנית שהיא לא דיזל ?
ממש מבאס שהפסיקו להביא רכבים ידניים, בגרנד הקצר הידניות האחרונות הובאו ב2003 למיטב ידיעתי. בדור 3 כבר אין ידני באף שנתון. לפחות בארץ.
אם התקציב שלך לחוץ מאד, חכה עם הסיפור עוד חודש חודשיים ותחסוך בצד עוד אלף אלפיים. חבל שתקנה רכב ותחיה איתו על הקשקש ותתבאס לצאת איתו לשטח בחודשים הראשונים. השוק יחכה לך.
עם הסכום הזה יהיה לך קשה מאוד לקנות גרנד. (אלא אם היא שחוטה)
בנוסף את אתה רוצה ויטרה ארוכה וידנית מהשנים האלו, זה בלתי אפשרי כי לא הביאו כאלו לארץ.
חיפוש בסיסי ב"יד 2" העלה את התוצאות הבאות:
שנת 2000 גיר ידני מנוע 2000 26,000
שנת 2000 גיר ידני מנוע 2000 34,000 גמיש (ארוכה!)
יש עוד שנת 98 שנת 99 ו-2 גראנד שנת 2000 ארוכות ידניות. במחירים שבין 24,000-41,000 כמובן שזה המחיר הבסיסי וממנו עוד יורדים
אני ממש לא אתבאס לסוע על אחת לא משופרת אין לי בעיה לעשות את זה גם שנה ויותר הכל לפי התקציב, אבל אני צריך רכב שנוסע בלי תקלות
לגבי הרכישה, בכל מקרה אני התכנון הוא לקנות בעוד בערך חודשיים ולא עכשיו למרות שאם אמצא מציאה אמיתית עכשיו אני אקנה עכשיו כך ששוב אם יש הצעות, אני אשמח לשמוע מהן...
עזוב את המספרים , לך תראה את הרכבים ותבין מה עומד מאחורי המספרים האלה..
מנסיון מחירים זולים שרחוקים בסדרי גודל כאלה מהמחירון מצביעים על נבלות.
לפי מחירון יד 2 לדגם שאני מחפש
שנת 98 - 30500
שנת 99 - 35000
שנת 00 - 36000
שנת 01 - 39500
אלה פחות או יותר המחירים שאני מדבר עליהם כמחירונים השאלה היא כמה המחירון הזה רלוונטי
העניין הוא שלא מצאתי (ביד 2) מחירים יותר גבוהים ממה שכתבתי.
אבל שוב אם אני אראה שאני לא מוצא גראנד במחיר שאני מדבר עליו אני אקנה ויטרה קצרה סגורה, לא אכפת לי לרדת עד שנת 96
מזכיר לי,
לאחר מכירת הויטארה חשבתי שתוך שבוע שבועיים אמצא את פאג'רו החלומות שלי.
חלומות באספמיה !
פחי הזבל היו רבים ומזל שאני בודק בעצמי ולא באמצעות מוסך/מכון.
לאחר כמה חודשים הבנתי שהמשימה לא קלה, אז רכשתי פרייבט זול (ובמצב מעולה) שמשמש אותי עד היום.
רק לאחר שנה וחצי נמצא המיועד לי (ובכלל זה טרופר ולא פאג'רו ...).
אבל אולי אני לא נחשב, הסטנדרט שלי גבוה.
רענן