האוזינג{בית מצמד}שיתאים למנוע 5.2 V8 ולגיר AX15 ו NVG3550
גלגל תנופה
מצמד
מזלג למיסב לחץ
תדוה
Printable View
האוזינג{בית מצמד}שיתאים למנוע 5.2 V8 ולגיר AX15 ו NVG3550
גלגל תנופה
מצמד
מזלג למיסב לחץ
תדוה
בדקת עם ג'ו לגבי החלקים?
אולי הוא יכול לדאוג לך לכל החלקים מאותו רכב מפירוק מקומי ולפתור לך את הבעיות.
ברשותך אחדד:. כול החלקים צריכים לבוא מראם 94-01 או דקוטה 94-04 V6 או V8 אלה אם כתוב אחרת
1.בית מצמד
2.גלגל תנופה-חייב לבוא מ5.2 318
הנה אחד:
http://www.ebay.com/itm/DODGE-DODGE-...ssories&fits=M
3. מצמד ומיסב לחץ: לאותה אפיקציה כמו הגלגל תנופה
4.מזלג
5. משאבה תחתונה
6. כול הברגים לנ'ל
נראה שג׳ו איתר הכול באיביי ונשאר לך רק להזמין.
שי, לדעתי אתה בידיים המעולות של ג׳ו ונראה שגם תצליח להביא את החלקים לארץ במחירים טובים.
צא לדרך ובהצלחה!
הי בועז, נכון NVG3550 הוא היחידי שפוטנציאלית מתאים.. אך הוא דורש המון התאמות.. וצריך המון סבלנות ורצון להסב את הרכב הזה.
שלא לדבר על השקעה לא קטנה והמון המון עבודה על הרכב, הזמן והתובנות לאורך הפרוייקט.
מקריאה בפורומים היו המון דיבורים בעניין.. אך ברוב הגדול של המקרים זה נגמר על המקלדת.
ההסבה, העבודה וההשקעה הרבה לא שווה את היתרונות של הגיר הידני.. הם ירדו מזה. אגב רוב ההסבות היו סביב מנוע 4 ליטר ולא 5.2 ליטר.
בקיצר, יש אפשרות להסב אבל זה לא בדיוק תקע שקע..
למיטב הבנתי כל זה לא רלוונטי למקרה שכן שי עם רצון גדול לידני וזאת כבר נקודת התחלה טובה. לפי קצב המידע שרץ בשרשור והחברים מסביב יש מספיק דרבון ותמיכה להצלחת הפרוייקט.
בקיצר שי.. תתחיל לעבוד, המלאכה עוד רבה וארוכה.
שי לא מודע למה שאתה טוען.
גם אני תחת הרושם שזה שקע תקע.
אם תוכל להדביק פה דיונים של אנשים שניסו ונתקעו זה יועיל.
חבל ששי יכנס להרפתקאה כספית מיותרת.
לא זו הכוונה
אני מדביק את הדיון הבא כמודל לחיקוי כמישהו שביצע בהצלחה פרוייקט כזה
http://www.nagca.com/forum/showthread.php?t=44728
עכשיו המשך הדיון שלנו יכול להתבסס על נתונים של ממש.
שלא יהיו פה אי הבנות
זה לא שקע-תקע
זה קומבינה טהורה בצורה היותר טובה
יש כמה מכשולים לעבור, אף אחד מהם לא עוצר נשימה.
הסיבה:
ג'יפ GC הגיע עם 4.0+AX15
דודג' דקוטה הגיע עם 3.9 +AX15
ןלמי שלא מודע, ה3.9 זה 3/4 מ5.2
בדיוק ככה, מינוס 2 צילינדרים, כול השאר זהה.
דני, אנחנו מכירים ואתה משוכנע שאתה יודע שלא התכוונתי לבטל איש ואם כך זה מתפרש הובנתי לא נכון ואני מתנצל בפני כל מי שנפגע.
שמתי מחדש קישור ששמתי כבר בהודעה השלישית בדיון שלנו.
מדובר על רכב שעבר הסבה כזו בהצלחה ומתאר כיצד.
אני חושב
אני חושב שצריך להתיחס לפרוייקט שלו כנקודת היחוס לפרוייקט של שי וליכולת להצליח כי שי מתיימר ללכת בדרך דומה טכנית.
ניתוחים טכניים על הצלחה או אי הצלחה של המשימה יהיה נכון לבצע על פי הפרוייקט המקורי לדעתי.
בועז
מקווה
הכל בסדר בועז, אני מכיר אותך מספיק בשביל לדעת שאתה לא באמת התכוונת לזה.. הכל בא ממקום טוב ואני מבין.
שי - אני ממליץ לך לא לרוץ ולקנות חלקים אלא קודם כל להבין שזה אפשרי טכנית ושיש לך את כל מה שאתה צריך בשביל לצאת לדרך.
ג'ו נותן לך עזרה מבורכת אך עדיין לא הכל ורוד.. קח דברים בפרופורציות והשתדל להיות מחושב ורציונלי ככל שאפשר..
יאללה מספיק בלבלתי לך את המוח.. צא לדרך
תודה לכולם שוב!!אני עדין לא רץ לקנות שום חלק אני יודע שזה עבודה לא פשוטה כמו שצינתי היה לי בעבר גראנד 4.0 ידני זה באמת פשוט לעות את ההסבה...
אני מאמין שכאן ב5.2 זה גם אפשרי אבל יותר מורכב ..אם נמצא את החלקים שבאמת מתאימים ובאמת נכנונים עם עוד כמה בירות ומנגל קטן אני מאמין שזה בסוף יעבוד..
לבנתים בודק מול גו אפשרות של יבוא החלקים ואיזה חלקים ולאיזה גיר להתאים אותם!!!
כי לפי מה שהבנתי האוזינג וכל החלקים שמצאנו תאיייייים לגר AX15 ש סופה
כניראה שיוצאים לדרך ...!
תאחלו בהצלחה...כרגע מזמין רק גלגל תנופה ואוזינג שולח את החלקים לג'ו משם נגלגל כניראה לארץ
הכל בר ביצוע אם אתה מספיק רוצה את זה, ונראה שאתה רוצה אז לך על זה בכל הכח, במקומך הייתי פועל כמוך. אני בטוח שתסיים ויותר בטוח שזה יהיה כיף לא נורמלי של כלי.
בשעה טובה ובהצלחה!
לאור מה שקראתי אני משוכנע שאתה הולך בכיוון הנכון.
הדבר היחידי כנראה שתתגעגע אליו יהיה הקרוז קונטרול...
בועז קודם כל תודה נתחיל להזמין את החלקים לאט לאט יש זמן הגיפ עומד כבר 5-6 חודשים אני בטוח שעוד חודש חודשים הוא ירגיש יותר טוב....בתקווה כן?
אם הCC עבד לפני, אין סיבה שלא יעבוד אחרי, כלום לא משתנה
למען בטיחות יש להוסיף עוד מפסק לפדאל של הקלאטץ'
להזכירך גם רכבים מצויידים בגיר רגיל באים עם CC
בדקתי ולהפתעתי אתה צודק. אמנם קצת מוגבל אבל עובד.
פשש.... ההגיון מתקשה לעכל.
למדתי משהו חדש, תודה.
להפתעתך....
זה כול כך מנחם.
לא שאני מזלזל חלילה, הייתי בטוח שאתה מתבדח על חשבוני ;-)
שלום לכולם,
ישנה התקדמות בהזמנת חלפים לאחר בדיקות והתאמות, ברגע שיגיעו החלפים נעלה תמונות.
שלום לכל החברים.
רק היום יצא לי לראות את השרשור הזה, וכבר יש לי ריר על השפתיים....
כן, אחרי שאכלתי די הרבה קש מהגיר גם אני בדיעה שיש לעשות את השינוי המבורך הזה.
כמו שאמר דרור ברדלי בשורה התחתונה לאורך ציר הזמן ייצא יותר ייקר להחזיק את הבהמה עם גיר אוט'
שכל שנה וקצת אתה נאלץ להיכנס לשיפוץ/החלפה, וכאן בארץ בקודש אין מבחר גדול של גירים להחלפה או לחלקים...
שי : ראשית שיהיה לך בהצלחה בפרוייקט , וכנראה אם הפרוייקט יצא טוב אני אלך בעקבותיך בנושא.
שנית : שאלה לשאר החברים : האם יש גיר 6 הילוכים המתאים/יכול להתאים למנוע שלנו ? ( 5.2 V-8) ,
או שהאפשרות הזמינה ביותר מבחינת חלקים ותחזוקה הוא גיר סופה AX-15 ?
שלישית.: מקריאה ב"ג'יפ פורום" על הסבה כזו היתה בעיה עם מיקום המתנע, אולי בגלל סוג האאוזינג שהותאם למנוע ,מישהו נתקל בסוגיה הזאת ?
ככל שנאסוף כאן ביחד אחד מהשני מידע מועיל בנושא ,נוכל אולי להקל על ביצוע הפרוייקט.
שבוע טוב
רוני
כן הפרוייקט יהיה עם גיר של סופה AX-15 כשיגיעו החלקיןם אני ידע בדיוק איפה הסטארטר ישב וכך הלאה
הי ג'ו שלום רב!
קודם כל תודה, האם הגיע עם האוזינג גם מזלג ומיסב לחץ?
זה מה שהוזמן.במידה ולא ניצור קשר עם הספק.
תודה על הכל, נהיה בקשר.