תגובה קצת בנאלית ומטופשת: וואווו!!!
Printable View
תגובה קצת בנאלית ומטופשת: וואווו!!!
איזה יופי !!!
פה בארץ ?!? באוניברסטאות ? איפה הייתם לפני 30 שנה לעזזאל ?
לא מאוחר לחזור לספסל הנאשמים.. סליחה, לספסל הלימודים..
אסף.
וזה וכן היה מרגש ובכמה רמות ושכבות
לראות את הגאווה הזו בעיני קבוצת הצעירים הזו שהגשימו ופרעו את השטר זה מרגש מאוד אחד
לשמוע את תגובות הקהל ואת הסטודהטחם שעשו שם פרויקטים אחרים זה היה מרגש שתיים
לראות את נמרוד עם חיוך ענק זנ מרגש שלוש
לראות את עידו לוריה בצניעותו מחייך חיוך קטן שלא יראו את גאאוותו האצילית זו שכבה אחת עם נמרוד
פגשתי את החברה הללו בספטמבר שנה שעברה במפגש ג'יפולוג, וכן האמנתי בהם ואני שמח שלא טעיתי-האמת?אני מוכן להודות שיש לרעייתי אסתי ולי חלק במכונית המדהימה הזו
תורה עידו על התמונות ותודה על התמונה של אסתי ושלי על רקע מכונית פורמולה טכניון
זה היה יום מיוחד -זה יום ההולדת של אסתי רעייתי ולראות אותה מתרגשת שקיבלה חלק של הרכב כמתנת יום הולדת וזר פרחים היה שיא של שכבות הגנה שנפרצו
תודה מקרב לב לקבוצת הסטודנטים מהטכניון שהרימו את הפרויקט ותודה רבה מאוד על המזכרת שהענקתם לקניורן חנות המתנות שלי-מחר אצלם ואעלה לפורום-ונכון הדלקת בעיניים זה לא מנסיעה עם ג'יפ סופה פתוח מפ"ת לחיפה (במהירות שסלחתי לעצמי עליה)
אך אני חייב כמה מילים נוספות
כאשר תרמתי את סכום הכסף והיה זה מיד אחרי שקניתי את החנות,הסיכום היה שיקראו לפרויקט "פורמולה קניורן" בשלב כל שהוא החליטו בהנהלת הטכניון לשנות את הסיכום שהיה,אלא מאי,אף אחד מההנהלה הזו לא טרח לידע אותי-כן טרח עמית עקנין מראשי הקבוצה לספר לי,
והקבוצה עמדה בכבוד בהסכם מבחינתי-הם עשו זאת בתמונה המיוחדת שנתנו לי-
היה גם איזה טרום אירוע לא נעים מצד אותה הנהלה-ואכן נפגעתי וזעמתי-אך שוב ההסכם היה עם הקבוצה הנפלאה הזו ולא עם הנהלת הטכניון-
אז קבוצת פומולה טכניון על מה שעשיתם ואיך שעשיתם, תודה ולכן לא נתתי לפוליטיקה של מגדל השן להפריע לנו
ונותר לנו לאחל לכם לזכות במקום הראשון במרוץ שיהיה בספטמבר באיטליה (באם אוכל להגיע מבחינה רפואית אהיה שם)
תודה
חשיפה.
היתרגשות עצומה.
יש רגעים שבהם התמונות חזקות מכול מלל.
קובץ מצורף 76488קובץ מצורף 76489קובץ מצורף 76492קובץ מצורף 76491קובץ מצורף 76490קובץ מצורף 76493קובץ מצורף 76481קובץ מצורף 76487קובץ מצורף 76486קובץ מצורף 76485קובץ מצורף 76494קובץ מצורף 76484קובץ מצורף 76483קובץ מצורף 76482
אז רק נגיד תודה. תודה על האמונה.
עמית
בשעה טובה ומוצלחת הרכב נסע לראשונה לפני מספר ימים:
http://www.youtube.com/watch?v=jxuSd...ature=youtu.be
בגילוי נאות אני כבר לא חלק פעיל מהקבוצה ורק מעריץ מהצד את העבודה וההשקעה המטורפת שמושקעת בפרויקט,
אז רק אעדכן בקצרה שהשבוע גם צולמה הרכבת הרכב מאפס ע"י יחידת קישרי החוץ בטכניון לסרטון מושקע ביותר.
סרטון נוסף בדרך.
שבת שלום
עמית
מה לפני כמה ימים? זה היה ממש היום!
נוסע! מאיץ, בולם, נועל גלגלים ובעיקר מדביק סטודנטים למושב. קשה היה לקלף את הישבנים ממושב הקרבון כל אחד אחרי הסיבוב שלו.
גם את שלי... :)
עוד תמונות נעות בקרוב.
מזל טוב!
הנסיעה הראשונה - תודה לאייל על העריכה!
http://youtu.be/MxZ4cUcB6cY
זמן סיכומים
סרטון המחלקה לקשרי חוץ שהשתחרר זה עתה:
http://www.youtube.com/watch?v=XG9rOcVp8Hg
תודה לספונסרים הראשיים שלנו - UPS , אלובין - אופני סגל , כנפית, GTEP , ולראשון שבראשונים קניורן.
תודותינו המיוחדות לקהילת ג'ייפולוג על התמיכה בפורמולה SAE בארץ.
המחזור הבא כבר מותנע רשמית עם קבוצה מגובשת, מנחים, ומטרות ברורות לשיפור בכול התחומים.
על רגל אחת: ניהול פרויקט בפורמט משופר מבוסס אנשי המחזור הקודם, תחילת ניסוי נסיעה כ-3 חודשים תרם התחרות, עוקת מנוע יבשה ודיאטת משקלים יסודית.
נשמח לתמיכתכם בפרויקט בכול תחום
עמית
וואו, סרטון ברמה של אמריקה, מי עשה את זה? יח"צ טכניון?
אפשר לסכם את השרשור הזה - לפני שנה בדיוק - אוקטובר 2012 - בישיבות הראשונות הייתה קבוצה של סטודנטים טכניוניים טיפוסיים, אפרוריים, עייפים, שלא מבינים למה נכנסו ובשביל מה זה טוב... ואיזו תוצאה.
אבל היא כלום לעומת TECH2014... :)
איזה כיף לך להיות חלק מזה
סחתיין
ואכן סרטון משוקע ברמה כיאה לפרוייקט ולספונסרים !!!
איך נגמר באיטליה???
סרטון יפיפה , סחטיין על ההשקעה :)
עידו
מדהים , סרטון מרגש! כל הכבוד!
קבוצת פורמולה טכניון הגיע למקום הראשון לקבוצות המשתתפות בפעם הראשונה
ואם תשאלו את החבר'ה הצעירים ,הם יספרו לכם שזה בדיוק מה שאמרתי להם לפני שנה,
איך ידעתי?
ובכן מאחר ונאמר שהנבואה ניתנה לטיפשים ואני לא טיפש(רק טומטום)הלהט,הרצינות,והרצון להוכיח נזלו מהם בכמויות וזה היה ברור שהם הולכים להתברג בקצה העליון של הסקלה
ולמחזור הבא אני מאחל בהצלחה רבה