תגובה: ביום שישי הקרוב התארגנה קבוצה לחסום את כניסת הג'יפאים לבור בתל אביב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
itayt
לא ממש עוזר לנסות לשנות תדמית שמישהו אחר בנה בשבילך.
אתן לך דוגמא שקרתה לי לפני כשנה כאשר נסעתי לי להנאתי עם משפחתי בשביל ישראל מסומן העובר בירקון. כידוע זה שביל מסומן ומסודר אשר בשנים האחרונות עמוס גם ברוכבי אופניים. כאשר ראיתי מרחוק שני רוכבים, עצרתי את רכבי עצירה מוחלטת בצד בכדי לאפשר להם לעבור בבטחה ובלי לנשום אפילו גרגר אחד של אבק. ברגע שעברו לידי זכיתי מהם לשלל קללות על מה אני בכלל עושה פה בשביל האופניים שלהם...
בקיצור, לא משנה מה נעשה, הגורל או הקרב, כבר החל.
תדמית לא בונים ביום אחד, ולעולם לא תהייה האליל של כולם. אבל אם רבע מהג'יפאים יעשו לפחות חלק ממה שכתבתי, התדמית תתחיל להשתנות.
לגבי אלו שצעקו עלייך, פעם הבא תשאל אותם איפה כתוב שזה שביל אופניים. בדרך כלל הם מתחילים להתבלבל למשמע השאלה.
אגב עלי צעקו כבר כמה עלק ג'יפאים למה אני מעקב אותם עם החיפושית בשטח ושאני לא אמור להיות שם, רובם היו באזור הירקון, אחד ממש מגעיל היה בארוע עבירות שהיה פעם ליד חגור. תמיד יהיו הגאונים שבטחוים שרק הם קיימים, אבל זה שהם עושים רעש לא הופך אותם לרוב.
אתם יודעים מה? במחשבה שניה - מגיע לכם ! מי שרוצה לחיות בגוש דן ולחלוק את השבילים והבורות למיניהם עם רוכבי האופניים/ערסים ושאר ירקות, שיבושם לו.
לא מוצא חן בעיניכם? תעברו לגליל או לנגב. גם תיישבו את הארץ, גם תרוויחו איכות חיים, גם תוכלו למצא שבילים נטולי ערסים (הם לא מתרחקים מהשבט). מה רע?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
oferl
אתם יודעים מה? במחשבה שניה - מגיע לכם ! מי שרוצה לחיות בגוש דן ולחלוק את השבילים והבורות למיניהם עם רוכבי האופניים/ערסים ושאר ירקות, שיבושם לו.
לא מוצא חן בעיניכם? תעברו לגליל או לנגב. גם תיישבו את הארץ, גם תרוויחו איכות חיים, גם תוכלו למצא שבילים נטולי ערסים (הם לא מתרחקים מהשבט). מה רע?
אתה תמים אם אתה חושב שהגבלה על תנועה בשטח, כשתגיע, לא תהיה קולקטיבית וגורפת על כל חלקי הארץ
לראיה חוק החופים תקף על כל החופים מצפון לדרום ללא יוצא דופן
כשיהיה איסור תנועה לרכב מנועי ביערות לצורך העניין, האיסור יהיה גורף על כ-ל היערות ולא רק על מקום מסויים.
הבעיה היא לא האופניים ולא התדמית, הבעיה היא שיש כמה חבר'ה בניצוחו של הידוע לכל, שכבר כמה חודשים עומדים על השפה של הבריכה ומשתינים לכולם בפרצוף במסווה של לוחמי חופש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אתה תמים אם אתה חושב שהגבלה על תנועה בשטח, כשתגיע, לא תהיה קולקטיבית וגורפת על כל חלקי הארץ
לראיה חוק החופים תקף על כל החופים מצפון לדרום ללא יוצא דופן
כשיהיה איסור תנועה לרכב מנועי ביערות לצורך העניין, האיסור יהיה גורף על כ-ל היערות ולא רק על מקום מסויים.
הבעיה היא לא האופניים ולא התדמית, הבעיה היא שיש חבר'ה שכבר כמה חודשים עומדים על השפה של הבריכה ומשתינים לכולם בפרצוף.
קשה לי להמשיך את השרשור הזה בלי להגרר לגזענות. אין לי (וגם למדינה) שום פתרון ישים ובנתיים אף אחד לא מתכוון להוציא אוכלוסיות מסוימות אל מחוץ לחוק. בנתיים, באזור שלי לפחות, התופעה לא מטרידה עד כדי כך.
בכל זאת, בלי עצה אי אפשר: אם יש משהו שערסים אוהבים יותר מלהפריע לכולם, זה לדבר על זה לפני ואחרי. תארגן להם ביקור של נציגי החוק בזמן ובמקום של הכינוס וקווה לטוב.
לפני כמה חודשים באירוע של עבירות נסענו אני וחבר באיפון 4X4 שהיה לי וחיפשנו נקודת תצפית טובה. בדרך עברנו שלולית בוץ והיססתי להכנס אליה, הגיעה מאחוריי סופה משופרת והוא כרז לי לא לחסום את הציר... נתתי לו לעבור וחצי דקה אח"כ הוא שאל אם יש לי רצועה לחבר לו כי האוטו נכבה. אחרי החילוץ האוטו לא הניע לו יותר.
מלאכתם של צדיקים...