ברכב הזה יש בקר (="מחשב") שמנהל את מנוע המצבים של הטרנספר. ניתן להוציא ממנו קודי תקלות ע"י קיצור הפינים של ה OBD וספירת הבהובים בדשבורד.
אני משער שבמודל שלך יש גם מחשב לגיר.
אם אפשר להוציא קודים גם ע"י סורק, אמריקה! (של שנת 1992)
בידידות
בעז
Printable View
ולעניין החשוב באמת: יצא לך אחלה רכב טיולים, ברמת עבירות גבוהה.
וכל זה במחיר של טרופר דיזל סטנדרטי.
פרוייקט מדהים.
כל הכבוד!
כל הכבוד שאתה ממשיך לעדכן, אל תשכח תמונות :) אגב את נושא מיגון הקורנדו פתרתי לבסוף בעזרתם הגדולה של יינון ושלמה מהפורום, אני מקווה שיהיה לי זמן לכתוב ולהעלות את הפרוייקט שלי על הקורנדו, שעוד שבהתהוות.
לגבי הדרופ קיט וניתוק מהיר למייצב אשמח אם תרחיב, הנושא היחידי שעד היום מבאס אותי ברכב זה מהלך המתלה שלו, כמה ס"מ להערכתך ייתן ביטול המוט? כרגע הרכב עדיין לא נעול. החשיבה היא כרגע לנצל את הלוקרים הידניים, לנעול כרגע קדימה ולהשאר עם ה LSD מאחורה שמתפקד יפה על עוד בתנועה.
המשך שבוע טוב,
נאור
נאור שלום
הדרופ קיט נותן את מירב המהלך. המוט המייצב חשוב מאוד בכביש ולכן ניתוקו בא בחשבון בשטח בלבד.
אורך המהלך ברכב שלי אמור להיות מוגבל ברצועה גובלת כדי לא להגיע לסוף מהלך בולם הזעזועים.
כשיהיה מוכן אשתדל להציג את התוצאות.
ערן CJ
מחפש רעיון למוט מיצב מתנתק עבור הסורנו שלי , אשמח עם תפרסם בבוא העת את הדוגמה שלך עם הסבר מה צריך לקנות ואיך להרכיב :-)
היי ערן, יש פתרון של מוטות פיתול מחוזקים תואמים למוסו \ קורנדו? כרגע הרכב שלי מוגבה 2.5 אינצ' עם קיט של מונרו ואיירון מן, אך הפרונט עדיין נמוך והגישה למדרגות די בעייתית. המכונאי שלי שלי לא הסכים למתוח יותר את מוטות הפיתול ממה שמתח (כ75%) כדי שלא יישברו בקפיצה, ולמנוע זוית לציריות.
כשאתקין בחודש הבא את הנעילה הקדמית אני רוצה להכנס לפרוייקט הנמכת הדיפרנציאל הקדמי ושיפור זוית הגישה.
ערן שלום
האם אפשר לקבל סדר גודל של עלויות של בודי ליפט
חומר + עבודה
תודה
חברים שלום
הסתיו הוא תקופת השדרוגים.
בקיץ הרכב מושבת. רשיונות מוקפאים. ביטוח מוקפא. מצבר מחובר למטען.
כשאגיע לשידרוגים אביא את התמונות.
לא ידוע לי אם יש מוטות פיטות מחוזקים.
תכניות להגבהה - מי שרוצה יקבל את כל התכנית בטלפון פרטי.
ערן CJ: 04-6010571
ערן בתחילת השרשור העלת תמונה של cj שחור, האם הוא שלך?
זה רכב שבנינו במשפחה לצורך מרוצי ראלי בארץ לפני כמעט 14 שנה רכב נוסטאלגי עבורי
מדהים וכייף לקרוא
שאלה לערן האם אפשר להאיר בכל זאת גיר אוטומטי בפרויקט הזה?
יש מוטות פיתול מחוזקים של טאף דוג למוסו : http://pages.ebay.com/link/?nav=item...BAY-AU&alt=web
sent from somewhere
שלום לכולם
לא הייתי פה בערך שנה...
טום. הרכב אכן נרכש מאביך. השתתף אצלי בתחרות אחת ומספר טיולים.
שיפרתי אותו עוד קצת ומכרתי בלב כבד.
ערן CJ
תום שלום
אכן הרכב נרכש מאביך.
ערן CJ