תגובה: ניידת משרד התחבורע בצומת בית עובד לכיוון צפון
אור
הצדק יראה אולי באולם בית המשפט
אם אתה מחפש צדקוהגיון במפגש עם שוטרים אתה מפספס את העיקר.
אני נוהג במפגש עם שוטרים לשתוק ולדבר ק אם שואלים אותי שאלה
וגם אז לקצר כמה שניתן .
ואני עונה לגופה של השאלה ולא לגופו של השואל.
יכול להיות שכשהגעת לשוטר הוא כבר עבר כ 20 חכמולוגים במשך היום והסבלנות שלו קצרה עד לא קיימת.
תנסה לדמיין אותך בתפקיד שלו למשך משמרת של 8-10 שעות בחום הישראלי ובמפגש שלו עם ישראלי ממוצע.
מנסיון שלי ושל אחרים עם שוטרים בעולם הרחב והנאור, השוטר הישראלי הוא אולי לא מנומס ומדבר לא לעניין אבל הוא סבלני ומאד סלחני.
אם כבר נתקלת בשוטר כדאי שזה יהיה פה בארץ.
דמיינתי את עצמי במקומו, מתאבד.
אני לא מכיר את המתנדב וגם לא מעניין אותי המתנדב ולא חבריו "הטובים" שלא עצרו אותו מלעשות שטויות, אני מדבר עליך ועל ההתייחסות שלך.
יכול להיות שאתה אחלה בחור ונחמד מאוד ויש לך המון חברים טובים אבל מה שיוצא ממה שכתבת פה, זה בדיוק מה שרשמתי
ה"חביבות" שלך וה"נימוס" שלך וה"נכונות שלך להעצר" רק ממחישים את מה שכתבתי - חכמולוג, מתגרה, שחצן וחסר כל כבוד לחוק, לאוכפי החוק ולחברה.
אולי פעם חשבת ש"הנחמדות" הזו וה"סובלנות" וה"יחס היפה" שאתה מפגין במפגשים שלך עם הרשויות (ואני מבין שהם די מרובים...משום מה), הם אלה שמביאים בסופו של דבר ל"התעללות" שלהם בך ולשעות של "בילויי זמן איכותי" עם אלה שאתה כ"כ לא אוהב?
חשבת אולי (ואני כבר לא מדבר על מה שמושיק כתב לך ממש לפני) איך ההתנהלות שלך נראית ומתפרשת אצל הצד האחר? - לא נראה לי שאתה מקדיש לזה אפילו חלקיק שנייה ושזה בכלל לא מעניין אותך אתה מאלה (ואני מכליל ומכיר מקרוב.. מאוד כאלה) ששים אלי קרב (עם שוטרים) ושמחים להראות את עליונותם ונצחונם.
ואח"כ מתלוננים ש"נטפלים" אליהם..
ולא נראה לי שתלמד - זה עניין של אופי וחוסר רצון לשנות - גם אם תעצר ורגיש ותתפאר "שהראית להם".
בעוונותי, לפני המעבר לחיפוש זהב על מדרכות ניו ג'רזי (אין פה הרבה.. מדרכות), נהגתי להרצות בפני גופים כאלה ואחרים הנושאי "ממשקים" בין רשויות החוק ו"האזרח" - התנהלויות כמו שלך הם בדיוק אלה שאני מזהיר מפניהן, לכאלה שחשוב להם (מאוד) לא להסתבך ולא להסלים מפגש שיכול ועדיף שיגמר תוך 10 דקות...
ושוב.
אני לא מכיר אותך (ולא את המתנדב הגאון, שלא ידע איך להתמודד איתך) ויכול להיות שאתה בחור נהדר וחביב וחבר מצויין ומה שאתה רוצה - אני מתייחס לדמות שעולה אך ורק ממה שכתבת פה.
אור.
רק אחרי ששלחתי את הת'רד הקודם, ראיתי את ה-ה.פ.
רק מחזק את מה שכתבתי - מחזק מאוד.
אני לא אתחיל להסביר לך מה השיקולים ולמה עושים ת זה כך, א) משום שלא תבין. ב) משום שזה לא יעניין אותך (בצדק). ג) משום שזה לא יעניין אותך (מהסיבות שרשמתי עליך).
בוא אני אציע/אסביר לך כמה דברים, כאיש מקצוע - במקומך, הייתי שוקל את הדברים לפני שאתה אץ ורץ לך להגיש תביעות...
- אם יש משפט, ז"א שהוגש כ"א ז"א שישב תובע (לא תמיד הוא שוטר מטומטם. לפעמים הוא שוטר-עו"ד חכם מאוד או, בעבירות חמורות יותר, פרקליט מדינה שהוא לפחות בינוני+.. אםיש לך מזל) שבחן את התיק וקבע "שיש סיכוי להרשעה" (והמרכאות, במקרה זה, הם ציטוט מהחוק ולא סרקסטיות) - לכן, ברובה המקרים, אין עילה לתביעה נגד המדינה.
- אם יש מקרה של זיכויי והאופן חריג השופט קובע בפירוש שהיה עיוות דין ו/או הליך חקירתי לא תקין - יש לך סיכויי לפיצויי (אפילו במקום) וניצחו בתביעה עתידית.
- שופטים לא אוהבים "טיפוסים" כמוך ולו מהסיבה הפשוטה שאתה מבזבז להם את הזמן (ואח"כ כותבים שהם מפגרים בסיום תיקים) ולא נראה לי שתצליח "להסתיר את האני האמיתי שלך" במהלך הדיונים - עו"ד בנויני ומטה "מוציא" אותך רע מאוד על הדוכן בתוך 5 דקות.. כולל הפסקת מים בדרך.
- תפסיק "לחמם" את עצמך ולאסוף מקרי "התעללות" לטובת תביעות עתידיות בסיגנון "אני אראה להם" - מתכון בדוק לכניסה לצרות שלא תדע איך לצאת מהם ובסופו של דבר יעלו לך ביוקר - גם בכסף...
- תחליף עיסוק/עבודה - נראה לי שאתה צריך משהו עם קצת יותר אדרנלין ממה שאתה עושה היום (-:
אור - בחייך/באימש'ך. תרגיע אתה נשמע כמו פצצת זמן מתקתקת... חראם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshik999
אור
אם אתה מחפש צדק והגיון במפגש עם שוטרים אתה מפספס את העיקר. אמת
אני נוהג במפגש עם שוטרים לשתוק ולדבר רק אם שואלים אותי שאלה
וגם אז לקצר כמה שניתן .
ואני עונה לגופה של השאלה ולא לגופו של השואל.
מנסיון שלי ושל אחרים עם שוטרים בעולם הרחב והנאור, השוטר הישראלי הוא אולי לא מנומס ומדבר לא לעניין אבל הוא סבלני ומאד סלחני.
אם כבר נתקלת בשוטר כדאי שזה יהיה פה בארץ. האומנם?
מושיק אתה צודק!
סתם מעלילים על משטרת ישראל, כולם נשמות טהורות..
(במקרה יצא לי לראות את הסרטון הזה בפייס, אז חיפשתי את המקור)
http://www.youtube.com/watch?feature...lPgwolw#t=798s
דקה 13:20
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151625700733025
יופי. ומה זה אמור להוכיח? שיש שוטרים מפגרים? בוקר טוב.
אני מכיר, מקרוב, עשרות שוטרים אחרים, טובים, מנומסים, שמסמיקים כששומעים סגנון דיבור כזה ועדיין לא מפחדים לעצור את אמיר מולנר ומגיעים מהבית, בשעה 2 לפנות בוקר, כשנאנסת מגיעה פצועה לוולפסון וששומרים על הילדים שלך, במעבר החצייה (עם כובע) בכל יום ראשון ושני של תחילת שנת הלימודים - אז מה? מה זה אומר? שיש שוטרים טובים? בוקר טוב.
עם כל הכבוד, הכוכב הכחול, טיעון פופוליסטי מהרמה הנמוכה ביותר.
מה אתה אומר בדיוק, שבגלל אותו דביל גס רוח, שאין ויכוח שצריך למצוא לו מקור פרנסה אחר, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בג'יפ שלך?
תגדל קצת..
וד"א.
זה מסוג השוטרים "שמפוצץ את הצורה" ו"מזיין בתחת" גנב מכוניות כבול באזיקים ושולח אותו לביה"ח לאישפוז ממושך (או פורץ או.. עיתונאי..) - אז הוא יהיה בסדר בשבילך?
אפרופו החתימה האישים של כמה חברים פה, שחרדים מצד אחד לגסות רוח משטרתית (כלפיהם) אך מוכנים לסבול את זה, כשזה משרת את דעותיהם...
רוצים פיט-בול פראי ונושך אבל חו"ח, לא כלפיהם.. בוכים כשהוא מסתובב ונושך אותם בתחת.
אני אומר שיש שוטרים טובים ויש שוטרים רעים!
המשטרה אגב, החזירה לי את הג'יפ מרמאללה אחרי שגנבו לי אותו.
אבל ההתייפייפות שהמשטרה היא רק לטובתך על זה אני חולק!
חלקם טובים (ע"ע 2 שורות מעלה)
וחלקם רעים בלשון המעטה
והעבודה שמושיק בכל השרשורים באתר יוצא להגנת הרשויות ומאשים אותנו האזרחים שומרי החוק שאנו לא מבינים ואנחנו לא בסדר
פה הבעיה שלי.
"...
עם כל הכבוד, הכוכב הכחול, טיעון פופוליסטי מהרמה הנמוכה ביותר.
מה אתה אומר בדיוק, שבגלל אותו דביל גס רוח, שאין ויכוח שצריך למצוא לו מקור פרנסה אחר, אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה בג'יפ שלך?
..."
ואם אפשר בבקשה,
מה הקשר בין אותו שוטר גס רוח לבין השאלה שלך לכך שהאם יכול לעשות מה שאני רוצה עם הג'יפ שלי?
הסבר בבקשה
תודה
אין יותר מידי מה להסביר (וד"א, באותה נימה צינית - יש גם טובים, בלשון המעטה..)
אולי לא הסבירו לך, כשהיית, קטן, שמשטרה זה רק ותמיד לטובת האזרח.
וכשגדלת, אולי לא הסבירו לך, שבעולם ובחיים, יש כל מי ני אנשים, טובים ורעים. ואולי לא הפנמת שלפעמים הרעים או ה"לא כ"כ טובים" נשתרבבים למקומות שאמורים להיות "לטובת האזרח" וצריך לטפל באותם אנשים.
ואולי אתה לא מבין, שלמות הכל, רצויי שתגיד ותחנך את הילדים שלך, שכשהם בצרה צריך מיד לחפש שוטר, כי הוא טוב ועוזר וכשהם יגדלו קצת, תסביר להם שגם יש שוטרים לא כ"כ טובים אבל גם הם יעזרו לילד שמבקש עזרה (כל זמן שהוא לא כתב של כלבוטק..) משום שעדיין לא שמעתי מעולם, גם על השוטרים הרעים, שהם סרבו לעזור לילד קטן שמבקש עזרה.
מה יש להסביר לך, כשכל מה שאני כתבתי בא להאיר בפניך את השאלה, שאתה שואל עכשיו- מה הקשר בין הדוגמא שהבאת, לג'יפים ופקחי התנועה...
ואתה קצת פיספסת את זה..
אני שמח שהחזירו לך את הג'יפ הגנוב - יכול להיות (אני מקווה שלא - סטטיסטית, יש סיכוי כזה) שאי פעם תראה את אחד השוטרים בסירטון שכזה, זה יעשה אותו טוב או רע, את אותו שוטר?
"....
רצויי שתגיד ותחנך את הילדים שלך, שכשהם בצרה צריך מיד לחפש שוטר, כי הוא טוב ועוזר וכשהם יגדלו קצת, תסביר להם שגם יש שוטרים לא כ"כ טובים
..."
!That's the point
את הילדים שלי אחנך בדיוק כפי שרשמת ולאהבת חינם.
לאו טסה רשם פעם - עם טובים אטיב וגם עם רעים אטיב
זו דרכי
הסרטון שהעליתי הוא למושיק. ע"מ שלא תמיד יצא לטובת הרשויות ושידע להפנים שיש גם כאלו שסורחים בדרך והם אלו שממררים לנו את החיים.
זה הכל
שתהיה לך המשך שבת רגועה ומצחיקה :)
אני לשמחתי מגבש את הדעה שלי על שוטרים ואחרים רק בהסתמך על חוויות אישיות שלי
אני מנסה שסרטונים,כתבות, הכפשות, הכללות לא ישפיעו על תפישת המציאות שלי.
הכרתי בחיי הרבה מאד שוטרים חלקם בצורה שטחית וחלקת בצורה יותר טובה
אני אומר לך בפה מלא אני גאה באנשים האלה בשליחות שהם לקחו על עצמם ובנחישות בה הם מבצעים
עבודה כפויית טובה שאחרים לא מוכנים או חושבים שזה פחיתות כבוד בשבילם לבצע אותה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הכוכב הכחול
"....
רצויי שתגיד ותחנך את הילדים שלך, שכשהם בצרה צריך מיד לחפש שוטר, כי הוא טוב ועוזר וכשהם יגדלו קצת, תסביר להם שגם יש שוטרים לא כ"כ טובים
..."
!That's the point
את הילדים שלי אחנך בדיוק כפי שרשמת ולאהבת חינם.
לאו טסה רשם פעם - עם טובים אטיב וגם עם רעים אטיב
זו דרכי
הסרטון שהעליתי הוא למושיק. ע"מ שלא תמיד יצא לטובת הרשויות ושידע להפנים שיש גם כאלו שסורחים בדרך והם אלו שממררים לנו את החיים.
זה הכל
שתהיה לך המשך שבת רגועה ומצחיקה :)
ברור לי למה התכוונת, כוכב (לא מתכוון ללעוג, פשוט אני לא יודע מה שימך).
גם ברור לי שאין שום קשר בין הסרטון שהעלית לבין מה שמושיק אמר ובין התמיכה הבלתי מסוייגת שלו "במערכת".
העלת סרטון של דביל כ"כ קיצוני והזוי, שאפילו לא מוציא שם רע למערכת - סתם אידיוט שצריך היה מזמן להיפלט מתוכה, משום שגם אם הוא עוזר/עזר לילדים כאלה ואחרים, להתנהגות והתנהלות שכאלה אין ואסור שיהיה שום תירוץ.
אין לי שום שמץ של ספק, שהתנהלות שכזו לא זכתה ולא תיזכה לשום גיבוי מצד מישהו מהמערכת והוא לא דמות מייצגת, למרות כל הנסיון הרע שיש למישהו פה עם שוטרים.
מושיק.
לא הגזמת בכלל עם ההכללה הגורפת והבלתי מסוייגת שלך - באמת אתה צריך להתעורר קצת.
להגיד שהכל טוב, ותקין, רק בגלל שלך יש נסיון טוב ומשקפיים ורודים, זה גם לטמון את הראש בחול ולהתעלם מהמציאות.
החיים (לפחות אצל אחרים (-:) לא כ"כ אוטופיים...
ולהסתמך ולקבוע "אמיתות" ולגבש דיעה, רק על הנסיון שלך עצמך - זה טוב בדיוק (ולא טיפה יותר טוב) כמו שמישהו אחר יסתמך על הנסיון הרע שלו - מה עושה אותך יותר צודק ומבין? - אותה רמה של טיעון.
על זה אמרו: "עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות".
אני יכול לתאר לך מה יקרה היום ומחר (אני מבטיח לעדכן אם הנבואה שלי התגשמה)
אני אלך לישון בבטחה ובאופטימיות ובהסתברות נמוכה מאד עד אפסית מישהו יפרוץ לי לבית וינסה לפגוע בי או ברכוש שלי.
אני מניח בוודאות כמעט גמורה שהרכב שלי יהיה במקומו בבוקר.
אני משוכנע לחלוטין שכשהבת שלי תגיע ממסיבה או מחברות באמצע הלילה היא תגיע בשלום הביתה.
אני משוכנע לחלוטין שהבן שלי שעובד כמלצר במסעדה יגיע אף הוא באמצע הלילה בשלום הביתה.
אני מניח שבהסתברות מאד גבוהה עד אבסולוטית שאני אגיע בשלום למקום העבודה שלי
כאשר בדרך למקום העבודה מישהו ידאג שאני אגיע לשם בשלום ללא תקלות מיוחדות
וגם אם יהיו כאלה מישהו ידאג לטפל בהם.
במידה וחלילה תהיה תאונה בדרך גמדים קטנים ורשעים ידאגו במהירות לטפל בתאונה ובהסדרת התנועה במהירות האפשרית.
אני משוכנע לחלוטין שכאלך מהרכב למקום העבודה אף אחד לא ינסה לפגוע בי או לנסות לגזול את רכושי.
אני משוכנע לחלוטין שכאשר אעזוב את מקום העבודה אני אגיע בשלום הבייתה וגם אם יקרו תקלות כאלה ואחרות בדרך
הגמדים הקטנים והרשעים ידאגו לטפל בהם.
מחר בערב אני וזאת שמתעקשת להגיד שהיא אשתי נלך לאכול במסעדה בחיפה
בדרך נחנה בחניון חשוך בעיר התחתית ונעבור בסמטאות חשוכות וריקות מאדם ללא כל חשש.
מה שאני מתאר קורה לי בכל יום בחיים שלי ואני מניח שקורה גם לך ולכם
וזה לא קורה בגלל משקפיים וורודות זה קורה כי אנשים לקחו אחריות להרתיע חורשי רעתי ולהגן עלי בכל מחיר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshik999
אני יכול לתאר לך מה יקרה היום ומחר (אני מבטיח לעדכן אם הנבואה שלי התגשמה)
אני אלך לישון בבטחה ובאופטימיות ובהסתברות נמוכה מאד עד אפסית מישהו יפרוץ לי לבית וינסה לפגוע בי או ברכוש שלי.
אני מניח בוודאות כמעט גמורה שהרכב שלי יהיה במקומו בבוקר.
אני משוכנע לחלוטין שכשהבת שלי תגיע ממסיבה או מחברות באמצע הלילה היא תגיע בשלום הביתה.
אני משוכנע לחלוטין שהבן שלי שעובד כמלצר במסעדה יגיע אף הוא באמצע הלילה בשלום הביתה.
אני מניח שבהסתברות מאד גבוהה עד אבסולוטית שאני אגיע בשלום למקום העבודה שלי
כאשר בדרך למקום העבודה מישהו ידאג שאני אגיע לשם בשלום ללא תקלות מיוחדות
וגם אם יהיו כאלה מישהו ידאג לטפל בהם.
במידה וחלילה תהיה תאונה בדרך גמדים קטנים ורשעים ידאגו במהירות לטפל בתאונה ובהסדרת התנועה במהירות האפשרית.
אני משוכנע לחלוטין שכאלך מהרכב למקום העבודה אף אחד לא ינסה לפגוע בי או לנסות לגזול את רכושי.
אני משוכנע לחלוטין שכאשר אעזוב את מקום העבודה אני אגיע בשלום הבייתה וגם אם יקרו תקלות כאלה ואחרות בדרך
הגמדים הקטנים והרשעים ידאגו לטפל בהם.
מחר בערב אני וזאת שמתעקשת להגיד שהיא אשתי נלך לאכול במסעדה בחיפה
בדרך נחנה בחניון חשוך בעיר התחתית ונעבור בסמטאות חשוכות וריקות מאדם ללא כל חשש.
מה שאני מתאר קורה לי בכל יום בחיים שלי ואני מניח שקורה גם לך ולכם
וזה לא קורה בגלל משקפיים וורודות זה קורה כי אנשים לקחו אחריות להרתיע חורשי רעתי ולהגן עלי בכל מחיר.
אמן ואמן ו...אמן.
מושיק - אל תשים לב לכל הרשעים וצרי העין, עוכרי עם ישראל ומטילי המאנחוסים למינהם (כמוני...:() - אני איתך!!:cool:
תגובה: התראה על ניידות משרד התחבורה - שרשור מתעדכן. נא להימנע מדיונים.
כל מה שנכתב כאן נכון, מדוייק אך מאופק. צר לי על הצעירים שביניכם. אם יש יתרון בלהיות זקן החבורה הרי הוא כאן. גילי המופלג (65) מזכה אותי בזכרונות ובנוסטלגיות שכיום הם בגדר חלום. לילות אהבה בכנרת ליד המים עם הרכב ליד, צלילות בחופי הארץ אליהן הגענו עם כלי הרכב, ציד, דיג, שיט, נשק ומה לא. לינת לילה לאורך חופי נחלי הצפון מידי כמה שבתות, הכל היה מותר ולאף אחד לא הפריע כלום. במשך שנים היה לי ג׳יפ סופה פתוח שבניתי לו סגירה קשיחה לימי החורף. אף אחד לא הציק לי בכבישים ולא שאלו אותי למה אתמול החה הג׳יפ סגור והיום פתוח.שלא לדבר על ההגבהות ושאר דברים טובים שהתקנתי ואף אחד לא שכב מתחת לג׳יפ בכדי לרשום לי דו״ח על בולמי הרנצ׳ו המתכווננים. כואב הלב עליכם חברים צעירים. המדינה הזו השתגעה ונדלטת ע״י כל מיני קבוצות שצוברות כח (כמו למשל הירוקים, הסיירת הירוקה, והצמחונים) שכל עיסוקן לאכוף את הרצונות או האידאלים שלהם על אחרים. בלי להרגיש הפשיטו אותנו מזכויות אדם. עיריות סוגרות אזורים באמצעות דחפורים בלי דין ובלי דיין ופוגעות תוך כדי כך בזכות לחופש התנועה, כך גם עם חוק ה 100מטר ועם מה לא. מוכרים לנו היום תמורת כסף את מה ששייך לנו, חופים, אתרי טבע והכל תחת המילה ״מוסדר״ ״מוכרז״ וכיוב׳ וכמובן עם הבודקה והשין גימל שגובה את מיטב כספנו. מה אגיד ומה אומר, חנוק כאן בארץ שלנו.