תזדרז לפני שתתחרט -
http://www.ebay.com/itm/Rearth-Ringk...E:L:OC:US:3160
Printable View
תזדרז לפני שתתחרט -
http://www.ebay.com/itm/Rearth-Ringk...E:L:OC:US:3160
אני מסכים. לחבר שלי נשבר הנקסוס... לא נעים. כולו מזכוכית. שביר מאוד.
בחנות של גוגל (אני לא יודע אם יש גישה מישראל, אם לא, תגיד) יש משהו שנקרא BAMPER, שהוא מין כיסויי הקפי כזה, ששומר בדיוק מנפילות על פינות.
נראה מאוד מאוד איכותי ויוקרתי - אפילו יותר מהטלפון עצמו - שלחתי כמה כאלה לארץ.
אתה כבר קנית, נמרוד אבל למי שנכנס לשירשור בחיפוש אחרי מידע, לטלפון הבא...
אני חושב שזו בחירה טובה מאוד אבל...
במחירים של היום, במיוחד של ה-S3, הנקסוס,שדי זהה ל-S3 מבחינת הביצועים והגודל, הנקסוס מאבד את יתרון המחיר שלו.
העברתי לחברים ומשפחה בסה"כ חמישה S3 ושלושה נקסוס 4 (אחד לבן, יפהפה) ויש "הזמנות לעוד שניים מכל סוג.. - כולם מרוצים עד הגג.
הנקסוס (במחיר של $388, כולל משלוח ומס) היה זול באיזה $100 מה-S3. בזמן האחרון קניתי שלושה S3 במחיר של $380, כולל הכל... כך שכבר עדיף טלפון שניתן להוסיף לו זיכרון ולהחליף סוללה..
לי יש S2, ישן נושן ואחרי השוואה בין כל הטלפונים, כולל אייפון 5 ו-4S, של זוגתי (מהעבודה, בחינם) - השוואה ממשית, מה שנקרא REAL LIFE, לא סתם בתמונות ובכתבות, האייפונים נופלים הרחק מאחור בהכל... מלבד הממשק החלק. נראה/מרגיש יותר איכותי מהאנדרואידים.
כאמור כל היתר, מהירות העלאת אפליקציות, גלישה, קלות שימוש (אין כפתור/אפשרות "חזור" - דבילי לגמרי ומתבקש..), קבצים (להעלות סרטים לגמדים באייפון, לקח לי יומיים של... המרות - הוא לא מקבל כלום שהוא לא MP4, דבילי) ועבודה (של זוגתי עם מצגות שהיא מקבלת וכו') - הרחק מאחורי האנדרואידים.
אבל מי שאוהב אפל, ממלא כל הדברים האלה משניים ל... אפל שיש לו..
דבר נוסף, הממשק של נקסוס אולי "נקי" יותר ומתעדכן ראשון (לפני כשבוע קיבלו 4.2.2) הוא גם "עני" יותר וחלק פחות, במעבר בין המסכים/אפליקציות.
עוד דבר, לכל מי שאמר וחושב שה-נקסוס וה-S3 וה-S4 גדולים מידי.
הנקסוס וה-S3 כמעט באותו גודל של ה-S2 (אני אחפש, צילמתי לחבר שלא ידע אם הוא רוצה טלפון "כזה גדול", במקום ה-S2 שלו) - הבדל של ממש מילימטרים.
ה-S4 קצת יותר קטן מהם - כן. קטן יותר מה-S3 ומהנקסוס.
אני מחכה ל-NOTE 3...:(
החלטתי לשדרג את האייפון 3 של אישתי.
בהתאם להתלהבותכם ובניגוד להגיון של אחידות מטענים בבית הכנסתי צלם להיכל ( רכשתי נקסוס 4 16gb).
מחיר של כ 1800 שח עם אחריות בארץ אינו מצדיק יבוא אישי מחו״ל.
החלטתי לאמץ אותו לכמה ימים ולתת לו הזדמנות אמיתית.
אתמול בערב קצת שיחקתי איתו ואפילו נתתי לו הזדמנות לנווט קצת.
זה נחמד בעבודה שהמסך גדול אבל זה קצת גדול ביד ובכיס.
הממשק קצת מעצבן ולא אינטואיטיבי עדיין.
( קיבינימאט- למה הוא מציג לי שעון gmt אפילו שהגדרתי לו שאני מישראל ולהתעדכן מהרשת? )
למה צריך את שלושת הכפתורים הדביליים האלו בתחתית המסך?
לא יכלו לשים כפתור אחד ״בית״ ולסגור עניין?
בקיצור בנתיים, למרות שהוא חמוד, הוא עדיין לא ממש מסכן את האייפון.
נראה עד יום שלישי מה יהיה.
עזוב בועז.
הוא לא בשבילך - יותר מידי כפתורים, יותר מידי מסך, יותר מידי גדול, יותר מידי אופציות ויותר מידי בחירות חופשיות..:confused:
פעם, לפני שנים, אבא של חבר שלי צחק עלינו שקנינו טלוויזיה חדשה (מץ 18 אינץ', צבעונית עם שלט) - "אתם כאלה טמבלים. סתם הוצאתם כסף. בשביל מה בכלל צריך שלט? אי אפשר לקום ולהעביר תחנה? מי צריך את כל הכפתורים האלה?"...
וכפתור ה"חזור" המטופש הזה, באנדרואיד - מי צריך אותו בכלל.
באפל הבינו שהוא מיותר לגמרי - "אין. מה שהיה, היה. אין לחזור אחורה. או לסגור את האפליקציה או להמשיך קדימה. אחורה זה ללוזרים..."
כמו גם כל מיני סוגי קבצים וקלות שימוש בממשק עם מכשירים אחרים ו...
כמו שאמרתי, יותר מידי...:)
ברנרד?
אתה יודע מה ההבדל בין ממשק גאוני לממשק דפוק?
ממשק גאוני הוא קצר וקולע ואינטואיטיבי.
כל הכבוד על הניסיון\בדיקה של המכשירים "האחרים" :)
קח בחשבון שאתה רגיל למימשק ולאפליקציות של אפל וזה עושה הבדל עצום אבל תן לו הזדמנות, הוא מכשיר טוב (אם כי לא חף מבאגים)
אפל מצויינים בכל מה שהם החליטו שמותר לך לעשות במכשיר, אנדרויד קצת פחות טובים אבל מרשים לך לעשות הרבה יותר
תגיד נמרוד, הטלפון לא רותח אצלך ביד?
שלי מתחמם עד שממש קשה לאחוז בו בזמן גלישה.
נראה שזו בעיה מוכרת...
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2303506
אין טעות.
היה גם מיני - לא הוספתי לרשימה, בגלל שחשבתי שהוא לא רלוונטי לפה - קטן ומאפן. לילדה של חבר.
אני אחפש את התמונה של הטלפונים, זה ליד זה..
קצר וקולע, יכול להיות גם כפתור "ענה" וכפתור "נתק"...
הממשק של אייפון חלק ומהיר אבל הוא בטח לא קצר וקולע וודאי לא אינטואיטיבי - למי שרגיל, ברור שהוא הדבר הטרוויאלי ביותר, כמו למי שרגיל לאנדרואיד או (לא עלינו) לנוקיה ולבלקברי...
אני יושב כבר כמה שעות טובות עם הנקסוס 4 ולאט לאט אני מבין למה האייפון עולה כפול.
קודם כל יש לי כוויות בידיים, גם אחרי ששמתי כיסוי סיליקון.
הטלפון עובר 40 מעלות.
מיילים, התוכנה של המיילים הארגוניים של האנדרואיד אפילו לא מתקרבת לרמה של האייפון בכל הקשור לתצוגת תיקיות...
המסך מצויין מצד אחד אבל מצד שני המכשיר לא נח לאחיזה.
יש בו כמה פיצ'רים נחמדים אבל כמו שזה נראה כרגע, ביום שלישי אני מעניק אותו לאישתי.
זה לא נראה לי כמו כלי עבודה רציני וגם הסוללה מחזיקה לא יותר מאשר באייפון.
נתתי לנקסוס.4 שבוע נסיון והיום נשברתי.
מסרתי אותו לאישתי בכבוד.
מי שיש לו כסף ומחפש מכשיר שעושה בדיוק מה שהוא צריך לעשות שיתאמץ וישקיע באייפון.
הנקסוס 4 בהשוואה לאייפון 4 הוא צעצוע.
צריך הרבה יותר לחיצות בכדי להפעיל אותו.
ממשק השיחות בלתי נסבל. התצוגה נעלמת בזמן חיוג ולך תחפש את הכפתורים.
המייל הארגוני מסורס.
זמן סוללה חצי יום עם מיילים ושיחות.
מסך המגע משתולל בזמן טעינה.
המכשיר רחב ולא נח ביד.
יש לו יתרון אחד שזה החדות של המסך.
אולי גם מגוון אפליקציות אנדרואיד רחב.
וזהו.
וכל זה לקח לך שבוע? בשבוע מחליפים את כל הממשקים של הטלפון בערך 14 פעמים, עד שיהיה נוח....
בכלל, חוץ מתארים קיצוניים ולא ממוקדים, לא ברור על מה אתה בדיוק מדבר,"הרבה לחיצות", "בלתי נסבל", "מסורס", "תצוגה נעלמת", מסך "משתולל"...
בכל מקרה, בניגוד לאייפון, פה אתה יכול להוריד/להתקין מערכות הפעלה (רום) ואפליקציות ואופציות שמשנות כל דבר לבדיוק למה שאתה רוצה:
- לא טוב לך החייגן (ממשק השיחות) ו/או התצוגה בזמן השיחה/ניתוק/המתנה/אמו... אתה יכול להחליף חייגן לאחת מאלף האופציות הקיימות, עד שכל פסיק יהיה במקום שאתה רוצה ושתהיה מרוצה..
- מסורס לך הדואר, תוריד אפליקציה שמסדירה את הממשק, למה שאתה רוצה.
- משתולל לך המסך... טוב, לזה אני לא יודע אם יש פתרון... אולי לקשור אותו אבל חינוך זה הכי טוב - למה בכלל אתה מתכוון?
- יותר מידי לחיצות (????) תגדיר קיצורי דרך למה שאתה משתמש בתכיפות - שלא תישחק לך האצבע..
בקיצור, נראה לי שזה סיפור הלנד רובר שלך, חוזר על עצמו - הגעת משוכנע באופן עמוק ביותר והצלחת, למרות כל מכשולים, להוכיח לעצמך ש... צדקת...
ד"א.
יש רומים (בדיוק לאנשים כמוך, שרוצים מכשיר באמת איכותי אבל שהממשק יראה כמו של האייפון שלהם..) שמדמים את מערכת ההפעלה של אייפון, כולל האייקונים והמסכים וסדר הפעולות (בערך..)...
מזכיר לי את חבר שלי מניו יורק.
היה לו צ'ירוקי ישן נושן (ליטר שמן בשבוע ונוסע כמו חיה!) וכל הזמן ביבלבתי לו את המוח שיחליף למשהו מודרני יותר.
כל פעם שהלך לנסיעת מבחן דיווח לי שאף רכב לא נוח לו כמו הצ'ירוקי וכמה דקות של נסיעה כבר עושות לו כאבי גב... כל פעם.
אחרי בערך 1/2 שנה, הגעתי לביקור (החצי שנתי..) וישבתי על הכיסא של הצ'ירוקי - קטסטרופה!!!
כל החלק השמאלי של המושב, קרס, המשענת שקועה לאחור, בדיוק בגב התחתון וחלק מהקפיצים בולטים מתחת לכיסא, שמתנדנד עם כל באמפ למעלה/למטה...
שאלתי אותו אם זה הרכב הנוח שלו וקיבלתי תשובה "כן. הרכב הכי נוח בעולם".
נסענו לאינשהו וכשיצאנו שמתי לב שהבחור הולך עקום! כל הגב שלו מעוקם לצד ימין!!
לקח לו כמה דקות טובות של הליכה עד שהתיישר - אמר שכל הזמן זה ככה והוא "לא מבין למה"....
הבחור ישב שעות, כל יום, על כיסא עקום שהרס לו את הגב, שניסה נואשות להתאים עצמו למצב... עד שהתרגל...
כל ישיבה על כיסא ,ישר" גרמה לו לכבאי גב, לעומת "הרכב הכי נוח בעולם".
בסופו של דבר, אחרי שקניתי שם את הריינג' ולא יצאלהביא לארץ, הוא אימץ אותו - לקח לו שבוע-שבועיים של כאבי גב ועכשיו הריינג' הוא האוטו "הכי נוח בעולם" והוא בכלל לא מבין איך יכל לשבת על הכיסא ההרוס של הצ'ירוקי....
בועז - אולי הנקסוס פשוט טלפון "ישר"... רק אולי..
אתה חרטטן גדול.
הטלפון במצבו המקורי הוא חרא גדול בניגוד לאייפון.
מתחמם שאי אפשר לאחוז בו.
ממשקים גרועים.
הכול מתוסבך ולא זורם ודורש הרבה יותר לחיצות להפעיל כמעט כל דבר.
סוללה לא מחזיקה יותר מחצי יום...
להמשיך?
אולי ניתן לשדרג ממשקים או להתקין תוכנה שהמעבד ירוץ בפחות וולטים אבל רציתי רק טלפון שעובד טוב מהמפעל.
אני לא איזה פריק טלפונים.
דבר אחד כן יהיה חסר לי - זיהוי קולי של כתובות בוויז.
זה עובד פצצה!
חוץ מזה ברנרד, סימנתי אותך אחרי זה והלנדרובר כממליץ לא אמין :-)
[QUOTE=boaz avrahami;530408]אתה חרטטן גדול.
הטלפון במצבו המקורי הוא חרא גדול בניגוד לאייפון.
מתחמם שאי אפשר לאחוז בו.
ממשקים גרועים.
הכול מתוסבך ולא זורם ודורש הרבה יותר לחיצות להפעיל כמעט כל דבר.
סוללה לא מחזיקה יותר מחצי יום...
להמשיך?
אולי ניתן לשדרג ממשקים או להתקין תוכנה שהמעבד ירוץ בפחות וולטים אבל רציתי רק טלפון שעובד טוב מהמפעל.
אני לא איזה פריק טלפונים.
דבר אחד כן יהיה חסר לי - זיהוי קולי של כתובות בוויז.
זה עובד פצצה!
חוץ מזה ברנרד, סימנתי אותך אחרי זה והלנדרובר כממליץ לא אמין :-)[/QU
מסכים לגבי הכול יש פה אנשים מאוד משועממים אל תיכנס לפינות ואל תתאמץ יותר להיתיחס מיותר
מכל המשועממים פה, יש משהו שמוכן להתקין לי רום בגלקסי y (תמורת תשלום סמלי).
פוקסי.
מה קורה?:)
מחכה להזדמנויות "להחזיר" לי (ועל מה בדיוק?)?
אמרתי לך, אתה מתרגש יותר מידי. חראם על הבריאות. תרגיע.
חוץ מזה, חשבתי שאתה מתפרנס ממכירת אנדרואידים, פתאום אתה יוצא נגד???
וד"א - אם היית מוכן לעשות טובה לחבר לפורום ולאתר (אני:rolleyes:) היית מוכר טלפונים לחברים שלי וחוסך לי המון התעסקויות. המון!... תחשוב על זה:)
וואללה. אתה יותר גרוע ממני, בועז.
או איך שאני אומר (על עצמי, בד"כ) "כלב זקן, לא מלמדים טריקים חדשים"...:)
לענייננו.
אני לא ממליץ על הנקסוס. אני, אישית, מעדיף את סדרת הגאלקסי וגם את ממשק הטאצ'וויז של סמסונג..
ד"א - להעמיד דברים על דיוקם, ןעל מנת שלא לפגוע בשמי הטוב, אני גם לא ממליץ על הדיסקברי - כמו שאמרתי, אני חושב שזה רכב מ כ ו ע ר ברמות כאלה, שרק אמא שלו יכולה לאהוב אותו - אני פשוט לא מסכים עם הקטילה המוחלטת והמגמתית שלו, כרכב שטח וכלא אמין בצורה הקיצונית ביותר..
אחרי שהבהרנו את זה, אפשר להמשיך..
הנקסוס מציג/הציג מפרט שאין דוגמתו, ברמת מחיר מצחיקה - בהבדל של כ-$150 ומעלה, לעומת הסמסונג S3 ולמרות מחסור בזיכרון לשמירה וסוללה שלא ניתן להחליף, הוא (היה) הדיךל הטוב ביותר בשוק - ובטח מול האייפון (גם ה-4S וגם ה-5).
בזמן האחרון ניתן לקנות פה (באמריקה) S3 ב-$380, כולל הכל, לעומת מחיר אחיד של $389 של הנקסוס ואז, לדעתי, הדיל הטוב ביותר הוא ה-S3 וכך אמרתי..
יחד עם זאת כל מי שקנה ומשתמש בנקסוס (בדקתי עכשיו. קניתי ושלחתי לחברים בארץ 7 נקסוסים) מרוצה עד הגג, כולל שניים שערקו משורות אייפון 4S (לפני היה להם 4).
- אף אחד מהם הוא לא "פריק" של טלפונים (או מחשבים או כאלה..)
- לאף אחד המכדשיר לא מתחמם באופן שאתה מתאר.
- לאף אחד הממשק לא מסורבל, כפי שניתן להבין מהתיאורים שלך.
- אחרי תקופת הסתגלות קצרצרה (מקסימום יומיים שלושה) כולם אומרים שהממשק אינטואיטיב (עברו מגלקסי S, S2 נוקיה ובלאקברי) ואפילו ה"עריקים" אומרים שלא יחזרו יותר לאייפון (אלא אם ייצא אחד עם מסך כזה (גם בגודל) ומהיר ושאפשר להתאים).
- לחבר שלי בניו יורק, הטלפון נפל (פעמיים) ונשבר - $17 באינטרנט והוא החליף לבד את הזכוכית הקדמית (הוא גם החליף בעבר ל-4S - $12) חוץ מזה, הוא מבסוט לאללה - גם בשל האפשרות לעבוד עם קבצי EXEL, בלי כל בעייה.
- לאותו חבר, שהטלפונים שלו עובדים קשה מאוד (שיחות, מצלמה, אינטרנט, קבצים וכו') שבק הנקסוס אחרי חודש וחצי - כבה ולא נדלק יותר - תוך יממה נשלח טלפון חדש דנדש (דיבר אית בבוקר, ולמחרת בצהרים היה עם חדש) - זו היתה התקלה היחידה מ-11 נקסוסים שיצא לי "להכיר".
- לשני בנים (16 ו-14) של אחותי שלחתי S3 אחד ונקסוס 4 אחד (לבן - יפהפה) ולאבא שלהם יש אייפון S4 - עד שקיבלו את הטלפונים ששלחתי להם - מאז האייפון מוזנח לגמרי (שיחות של האבא וזהו) ואף אחד בכלל לא חושב "לחזור" אליו.
- היום ממש, לפני שלוש שעות, הגיעו אלי עוד 2 נקסוסים שאני צריך להעביר לחבר, שלפני 1/2 שנה קיבל לחיקו 2 נקסוסים - העובדה שהזמין שניים נוספים (לא היה מוכן לשמוע על ה-S3) מדברת בעד עצמה... אני חושב.
ואני רוצה להגיד לך, שאני קונה ושולח את הטלפון בהתנדבות, ללא שום רווח על נקסוס או על הגלקסי ואפילו לא על 2 אייפון 5 שחברות של אישתי התעקשו לקבל... אין לי שום אינטרס אישי בטלפון כזה או אחר וההמלצות שלי, מקורן במשתמשים נלהבים...
וכך גם לגבי הדיסקברי...:)
אני בכלל אוהב את הריינג' שלי (כל היתר גרוטאות חסרות אמינות שלא שוות גרוש...:cool:) ומחכה שייצא ה-NOTE 3, שיחליף את ה-S2 הזקן שלי.
כל המגילה הזו, כמו שדרור בטח היה מכנה אותה, בא להציע, באופן עדין ביותר ועם כל הכבוד המגיע/נחוץ/נדרש (:rolleyes:), שאולי (אולי..) הבעייה לא בטלפון... אלא בטריק החדש, כהגדרה..
או, לחילופי חילופין, נפלת על איזה... לימון, קראתם לזה?
אני לא סובל את כל המגיני גומי \ סילקון למיניהם בגלל כמה סיבות -
1- גודל- הם עבים ומסורבלים.
2- קשה להכניס, ובעיקר להוציא מהכיס.
3- חימום - הגומי מונע פיזור חום מהגב של הטלפון.
4- אני בעד המגינים מהסוג הזה (יש לי כזה למוטורולה דיפי, נקסוס S , ועכשיו גם בנקסוס 4 ).
מגן צריך להיות כמה שיותר דק, אם הוא נשבא, בעד 10$ נקנה חדש...
כנס לפה. יעזרו לך בחינם (אם יש בכלל ל-Y..)
http://iandroid.co.il/forum/forum45....519c841e54758d
לא מצליח למצוא את כל התמונות אבל פה יש את ההשוואה בין הנקסוס 4 לבין הגלקסי S2 שלי..
ההבדל הוא בערך 5 ממ'.
קובץ מצורף 78213קובץ מצורף 78214
ועוד אחת, מאחור..
קובץ מצורף 78215
גם אישתי מחייכת.
בתור צעצוע לאישה ולילדים זה אחלה.
בתור כלי עבודה למיילים וטלפון מקומו כנראה באשפה.
ואני דווקא מאלו שמאמצים טכנולוגיה במהירות - כל זמן שהיא טובה.
לא שיש לי מניות באפל (לצערי).
חבל שמישהו יבזבז כסף על הצ'יקמוק הקוראני הזה כאשר בעוד קצת כסף אפשר לרכוש את הדבר האמיתי שגם עובד.
כנראה פיספסת.
חבר שלי בניו יורק עובד עם הטלפון - עובד קשה: מיילים, צילומים, קבצי וורד ואקסל, שירטוטים (בונה בניינים הבחור) ,שיחות טלפון (המון)... עובד.
אה- הוא גם אמר לי שהוא מנויי על NETFLIX וצופה בסרטים, בערב...
בימים האחרונים הוא היה עם אייפון S4, אחרי שהמסך נשבר לו בנקסוס - אמר שהיה קשה מאו, אחרי שהתרגל לנקסוס.
אני עדיין לא מבין למה התחמם לך כ"כ ובכלל, למשחקים וכו', אני בכלל לא הייתי לוקח נקסוס - הממשק של סמסונג יותר חביב..
תהיה בריא ברנרד.
לא התכוונתי להיכנס להתפלמסות הזו אלא רק להזהיר את הקונה הבא מאכזבה.
כל המידע נמצא ברשת וצריך רק לחפור מעט.
למשל כאן
http://hwzone.co.il/gadgets/news/139805
קראתי מה ששלחת וגם את התגובות, שבהמשך ה"סקירה".
קראתי גם סקירות אחרות.
זה בדיוק כמו הויכוח בין לנד רובר ל.. כל היתר..
אתה "מכיר" טלפון אחד.
אני ,מכיר" 9 (יש עוד שניים בקופסה - עדיין לא ערכנו היכרות).
אני לא אוהב אותו (סוללה וזיכרון) אבל ה-9 שאני מכיר, מרוצים מאוד (עוד יותר, אחרי העידכון ל-4.2.2, מלפני שבועיים שלושה) ויתכן שבאמת מדובר בבעיית תוכנה ואולי שלך לא מעודכן או לא יודע מה.
"להזהיר את הקונה הבא.." נראה לי טיפל'ה מוגזם. לא נראה לי שמי שיקנה אותו יתאכזב ממשהו שלא ידע ולא לקח בחשבון (זיכרון וסוללה...).
ובכלל.
נמרוד קנה נקסוס - איך הוא בשבילך/אצלך?
גם לצטט צריך לדעת.
מצ״ב הקישור עם הנתונים.
אפל, על אף המחיר הגבוה מוכרת כמות מכובדת ביותר והיא לא מכרה יותר מסמסונג מעולם.
בשוק העיסקי אין לי ספק שאפל לוקחת בגדול.
בשביל שימוש קל של מוסיקה סרטים ומשחקים אנדרואיד מספיק טוב.
http://www.themarker.com/mobile/1.2098621