3 קבצים מצורפים
תגובה: מבקש המלצות בנוגע לרכישת רכב שטח
[קובץ מצורף 80872קובץ מצורף 80870קובץ מצורף 80871QUOTE=raz123;539922]
לפי חוות דעת מומחים שקיבלתי, רודאו הוא לא באמת רכב שטח ונופל מהאחרים בקטגוריה. הוא כרגע מחוץ לחיפוש.
[/QUOTE]
צודק...
אל לך ללכת בצורה עיוורת לפי כל אותם "מומחים". פתח את הראש, אל תשלול על הסף - ואולי תהיה מופתע. [אם שיכנעתי אותך - אשמח לפרט]
אורן,
אם גראנד צ'ירוקי הוא פרייבט מוגבה... רודיאו הוא חיקוי של פרייבט מוגבה... ??? :)
אם אתה מחפש רכב שטח דרישת הסף מאוד ברורה: :2 סרנים קשיחים. תתמקד ברכבים שעונים על תנאי זה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amit1
אם אתה מחפש רכב שטח דרישת הסף מאוד ברורה: :2 סרנים קשיחים. תתמקד ברכבים שעונים על תנאי זה.
זה נכון בתיאוריה ולפי ההגדרה שלך אולי היילקס שנת 97 ייכנס לו בתקציב אבל הוא טוב רק לסלעים....
במעשה סרן ifs יפני חזק כמו דנה 30 אמריקאי קדמי/לנדרובר דיסקו/דיפנדר
היתרון היחיד שיש לשניים האחרונים זה שניתן לשפרם משמעותית
שאר המכלולים של מרבית הsuv היפנים חסונים בהרבה מהתחרות האמריקאית
סרנים אחוריים מסיבים יותר וגם כשנשברים מאפשרים לנסוע הביתה מהלי לחפש את הגלגל בדרך.... (ראה ערך c clip)
מהלכי מתלה טובים בהרבה כבר במקור
חלק מהיפנים מגיעים נעולים מהיצרן (בד"כ כי מהלך המיתלה שלהם פחות טוב) (כנ"ל גם חלק מהגרנדים - קוודראדריב)
ריכות גימור הפנים באותו שנתון היא ללא תחרות - הפלסטיק היפני חי טוב בהרבה ומקרקש הרבה פחות
בקיצור זה ויכוח סרק
כמו שפעם היו מתווכחים על סיקס או דיפנדר היום מתווכחים על suv כי הבינו שלא צריך לסבול בשביל לטייל טיולים קשים
יאללה תקנה משהו ותטייל
לא טוב?? לא חתונה קתולית ......
שלום,
אני זקוק לעזרה דחופה!!!
אני מחפש מוסך שיבדוק לי גראנד צ'ירוקי מודל 2002 מחר (שלישי).
מישהו יכול הלמליץ לי על מוסך אמין ומקצועי, שמכיר את הרכב ויכול להביע דעה בנוגע למצבו (בעיקר המצב המיכני - מנוע, גיר וכיו"ב)?
תודה,
חולון. אבל אפשר בסביבות תל-אביב ובכל איזור המרכז.
תודה,
ארז בחולון - החרש 3. קיבלתי. תודה.
"במעשה סרן ifs יפני חזק כמו דנה 30 אמריקאי קדמי/לנדרובר דיסקו/דיפנדר " בלשון עדינה, ממש אבל ממש לא מדויק. מעבר לכך שלסרן קשיח הרבה מאוד יתרונות נוספים על IFS של SUV.....
עדיין מוקדם מידי למזל טוב. למדתי מהנסיון שעד שכסף עובר ידיים והבעלות עוברת, הכל יכול לקרות.
מחר בדיקה אצל ארז ואם לא יתגלו כשלים משמעותיים אז נתחיל את המסע להכרת הצ'ירוקי.
התחלתי כבר למצוא באתר של קרייזלר כל מיני ספרי אחזקה שעולים כמה עשרות דולרים. אם אני אקנה את הרכב, אני מתכוון להתחיל ללמוד את החומר כמו שצריך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סוזי המשתוללת
במעשה סרן ifs יפני חזק כמו דנה 30 אמריקאי קדמי/לנדרובר דיסקו/דיפנדר
.
בסדר... ובגלל זה אתם כל הזמן מפוצצים פעמונים, שוברים מוטות הגה, מפרקים ציריות ומי יודע מה עוד...???
אסף.
3 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
בסדר... ובגלל זה אתם כל הזמן מפוצצים פעמונים, שוברים מוטות הגה, מפרקים ציריות ומי יודע מה עוד...???
אסף.
מוטות הגה, נושא סגור ! יש מחוזקים.
פעמונים, שמוליק מכין לנו הפתעה ....
רענן
קובץ מצורף 80890קובץ מצורף 80888קובץ מצורף 80889
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
אסף.
אוווץ׳ מדויק חד וכואב.....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רוכברודאו
אוווץ׳ מדויק חד וכואב.....
יפהההההההההההההההההההההה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raz123
התחלתי כבר למצוא באתר של קרייזלר כל מיני ספרי אחזקה שעולים כמה עשרות דולרים. אם אני אקנה את הרכב, אני מתכוון להתחיל ללמוד את החומר כמו שצריך.
אין צורך לרכוש, הכל נמצא ברשת בחינם. הספר החשוב ביותר הוא ספר תרשים חלקי הרכב, שם מוצאים מק"ט, ברגע שיש לך מק"ט של חלק אתה תגלה כמה חסכון אפשרי בהשוואה לחלפים בארץ.
שלום והרבה תודה לכל החברים שעזרו.
עכשיו מגיע מזל טוב. הייתי אצל ארז והרכב עבר. מחר סוגרים העברת בעלות.
לאור העזרה המכובדת שזכיתי לה בפורום, אני משוכנע שאמשיך להתייעץ עם החברים. לעומת זאת, כרגע אני כבר לא מחפש יותר המלצות לרכישה ולכן מבחינתי הנושא הזה סגור. שוב תודה לכולם ולהתראות בדיונות...
הבחור עומד לקנות רכב ספציפי, ואנו מתווכחים IFS או סרן קשיח, במקום להיות נחמדים ולספר לו מה הם הנתבים של WJ.
רכב מוגבה ומשופר או סטאנדרטי? דגם מפואר או פשוט?
טוב נתחיל:
שם לב טוב טוב לחיבוריי המוטות לשילדה האחודה, שם נוצרים סדקים.
אם הדגם מאובזר בבקרת אקלים, נסה לברר אם הוחלף התריס המהולל.
אם הרכב מצוייד בדיפים שננעלים לאחר פירפור, תיבדוק את יעילותם - לא עשיתי זאת אף פעם, אבל יש פרוצדורת לבדיקה שלהם ברשת. מה שהוא כמו לעשות סיבוב במקום...
תבדוק את הדברים הרגילים בכל גיפ: בולמים, קפיצים, צמיגים, פלסטיקה, מזגן...
לא אוכל לעזור לך לגביי המנוע, אין מושג לגביי בנזין -:(
נקודה אחרונה, אל תתפתה לקנות את הרכב הראשון שאתה רואה. בגלל מחיריי הדלק, וצריכת דלק גבוהה, רכבים אלה נסחרים במחירים ממש מצחיקים. במיפגש אינדיאנים אחרון היה בחור שדיבר על 20K שח על שנתון דומה דגם מפואר לא משופר! ....אוליי מציאה אוליי לא, אבל לא 40K שזה מה שתקצבתה.
רבין
רז, ברוך בואך למשפחת האינדיאנים, משפחה מפוארת.
שתדע רק דרכים טובות עם ה WJ.