כשאתה ממקם את המיכל 5 ליטר בצידנית, סדר מסביבות את המצרכים כך שהמיכל לא יוכל לנוע בחופשיות כדי שבשעת קפיצה או פנייה, המיכל לא יפגע בדופן הפנימית של הקולמן.
Printable View
כשאתה ממקם את המיכל 5 ליטר בצידנית, סדר מסביבות את המצרכים כך שהמיכל לא יוכל לנוע בחופשיות כדי שבשעת קפיצה או פנייה, המיכל לא יפגע בדופן הפנימית של הקולמן.
[QUOTE=boaz avrahami;586400]תבדוק איתם כי לא הייתי שם כבר שנים.
נראה לי שזה אלו
תודה !
חיים,
אני משתמש בבקבוקים קפואים עומדים, וככה הקור נמצא בכל פרופיל הגובה של הצידנית.
המצרכים בין הבקבוקים.
הפיזור קור יהיה יעיל יותר מאשר מיכל אחד במרכז.
Slowly..
דורון אולי אתה צודק,אך ניראה לי שגוש קרח גדול יימס יותר לאט מגושים קטנים יותר. אולי כדאי כמו שהציע עמית למקם את שני המיכלים באמצע ולשים מסביבם ומעליהם את כל המצרכים, ובסוף למעלה את המגבת שהציע דורון.
וואלה,אני מתחיל לצאת לטיולים כדי לבדוק את הצידנית ולא בשביל נופי השטח.....
מחר אני חייב לקנות שישית בירות כדי לקרר אותה לטיול של סוף השבוע - יומיים בבורות לוץ שנדחו משבוע שעבר.
רציתי לשאול אם קנית צידנית אקסטרים או אקסטרים5 (או אפילו 6 שאמורה להיות הטכנולוגיה האחרונה שלהם)
לא יודע איזה אקסטרים הצידנית - כנראה 5.
חזרתי עכשו משלושה ימים בשטח עם צידנית שיש בה מיכל 5 ליטר ובקבוק 1.5 ליטר. כשהגעתי בצהריים לדיונות של הר קרן הוצאתי מהצידנית מלון קר להתרעננות. המלון הוכנס לצידנית מיד לאחר הקניה ושהה בצידנית כל הזמן.
לצערי לא ניתן היה לאכול אותו כי הוא היה פשוט קפוא כמו ארטיק ,ונאלצתי לזרוק אותו. החלפתי בבירה קפואה שנהנתה מהקפאון.
חזרתי הביתה הערב אך השארתי את הצידנית להמשך בקורת שתבוצע מחר ומחרתיים.
אני אהיה פלצן בירה לרגע.
בירה לא שותים כשהיא כמעט קפואה, זה מאלחש את הפה ומונע ממך לחוש בטעמים המלאים של הבירה.
זהו, סיימתי.
זה לא תופס לפחית בירה באמצע חולות חלוצה בסוף יולי.
חיים,
אתה מכיר את מבחן הצידניות שעשינו?
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/2891
סביון
קראתי את המבחן - והשכלתי.
חיים
ברור לך שדיון כזה נצרב בתודעה.
לפני שבועיים צדה עיני צידנית קולמן חשמלית בשוק הפשפשים בחיפה.
לאחר משא ומתן מתיש התעקש המוכר לא לרדת מ 150 ש"ח וכך נפרדנו.
אתמול נתקלתי בה שוב והמשא ומתן חודש והסתיים בהצלחה ב 100 שקלים כולל בדיקה במקום כי אכן עובדת.
אני לא סגור מאיזה מחצית של המאה העשרים הצידנית הזאת.
ואני לא מצליח להבין את מהות הטכנולוגיה (מקררת ללא גז).
אבל, לאחר עבודה של כ 5 דקות גוף האלומניום הפנימי אכן היה קר. COOL (מגניב). יש לה אפילו מתג שהופך את התהליך ואז מאתה מחמם את הפנים (כנראה בעוד מספר שנים כשהיורד יתגייס ונצטרך לסחוב לו ארוחות חמות לבסיס).
אז למען הויכוח שצץ פה האם צידנית או מקרר - קבלו את מה שיוצא כשנותנים לשני אלה זמן איכות יחד :) .
קובץ מצורף 89787
יש לי שתי צידניות קירור על אותו עיקרון... זה לא להיט.
זה כבר לא יעזור לך, אבל לטובת הגולשים האחרים:
יש לי כזו בדיוק. המוצר המעפן ביותר מכל ציוד השטח שלי. חיברתי אותה פעמיים לחשמל, הבנתי את גודל הנפילה, ומאז היא משמשת כצידנית רגילה, ללא חיבור לחשמל, כשהמקרר לא מספיק לי.
צריכת החשמל היסטרית, ממש, סכנה ברורה ומיידית ליכולת ההתנעה של הרכב, וביצועי הקירור שווים לת...
יש לי גם צידנית קירור כזו של קולמן או איגלו ( לא זוכר).
זה לא מקרר ולא מצנן ולא צידנית.
אם לא היה לי מצפון הייתי כנראה מוכר אותה
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
במבחן הצידניות שלי - התוצאה צריכה להיות בסוף בירה קרה ללא פשרות.
בשלב זה עברו שלושה ימים והבירה ממש קרה. אם הצידנית תעבור את מחר - היום הרביעי - זה ממש טוב עבורי.
תוצאות בהמשך.
אם לא, אני קונה ממך אותה ב100 שקל ושישיה של בירות קרות במעמד העסקה, שלא תתבאס :)
סגרנו
JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex
אני כיוונתי לחיים.
את הצידנית שלך בועז אני מוכן לרכוש בתמורה לקופון למסעדת קבביטר.
חבר למתח רק כשהמנוע עובד...
אני כבר מזמן מתכנן לעשות ניסוי עם הציידנית קירור שלי, לחבר אותה למתח בבית (עם ממיר כמובן) ולראות אם במהלך הלילה היא תהייה מסוגלת לקרר שישיית בירה מטמפ החדר לטמפ של כ10 מעלות בלי עזרים, נראה לכם שתצליח? זאת לא משימה קשה...
לא יודע איזה מצבר היה, שנגמר..
לי היתה צידנית מצננת כזו אבל קטנה יחסית.
אחרי שאחי קנה מקרר אמיתי, לקחתי את הצידנית המצננת שלו (גדולה כזו) והוספתי אליה את גוף הקירור של הצידנית שלי - תוספת הקירור היתה משמעותית ביותר - ממש קר.
נתתי את הגישעפט הזה לגיסי (יש לו גגון ולכן יותר מקום פנוי בתוך האוטו) ועבד מצויין.
כשהולכים לישון, מנתקים מהחשמל ועד הבוקר (6 שעות בערך) הקור נשמר מצויין ואז מחברים חזרה - אף פעם לא גמר מצבר ולא נזקקנו לסיוע בהתנעת הדיסקברי המסכן הזה...
היום הרביעי של הבירות במקרר - והן קרות שחבל על הזמן.
לא מאמין שגם מחר הן תהיינה עדיין קרות - אך לא העזתי לבדוק את מיכל הקרח אם נותר בו עדיין גוש,כי חששתי להפסד קור.
אדווח גם מחר. בינתיים רק לתזכורת - הכנסתי רק מיכל אחד של 5 ליטר למרות שתכננתי להכניס שניים.
שמתי את הבירות בצידנית קירור וחיברתי מד זרם. בינתיים זה התייצב על 1A שזה ממש לא הרבה. נראה מה יהיה בבוקר
כן אני יודע, אבל חייבים להתחיל ממשהו, אני ממש לא הכי בטוח שמחר הבירות יהיו קרות...
צריכת הזרם של הקולמן שלי היא 4.2 אמפר. תכפיל את זה ב12 שעות ותקבל גזר דין מוות למצבר.
אמפר אחד זה פחות מ4.2 אבל תכפיל את זה ב12 ותקבל סיכוי סביר לרכב לא מתניע, ואם הוא כן יתניע, אז ייגרם לו נזק ודאי.
שים לב גם שהצריכה הזו היא קבועה, בניגוד למקרר שמנוהל עם טרמוסטט ועובד רק חלק מהזמן.