שני גלגלים B-)
Printable View
שני גלגלים B-)
דווקא שלושה !!
לך על הקטנוע MP3 החדש.
זול יחסית לרכב, יש לו אפקט הגעה בגלל הצורה המיוחדת, חסכוני בדלק, אבל גיר רציף ולא ידני....
http://www.scootermoped.net/wp-conte...iaggio-mp3.jpg
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=552555
מה עם זה? (אין לי שום קשר אליו, פרט לכך שראיתי את המודעה וחשבתי עליך)
אפקט הגעה של מונית שירות..
Sent from my Ass
[QUOT E=asypeer;612675]אפקט הגעה של מונית שירות..
Sent from my Ass[/QUOTE]
לא יפה אסי..
אוקטביה זה לפחות מונית ספיישל...
רנו פלואנס. נוחות-יש, חסכון בדלק-אני על 16 ק"מ לליטר, אפקט הגעה-בעיני המתבונן.
חשמליות:)? דיזל ידני. אחלה אוטו.
סקודה סופרב דיזל בשנים שאתה מחפש הגיעה עם DSG 6 הילוכים. מדובר בתיבה אמינה וללא בעיות. בשנת 2012 דיגמי הבנזין הגיעו עם גיר 6 הילוכים פלנטרי. ניתן למצוא סביב ה 100 אלף שח.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
אני עם פלואנס דיזל.
חסכונית 1:19
אני עם רכב חדש פעם שניה פלואנס דיזל בגלל 50-60 אלף קמ נסועה שנתית.
נוחיות בינונית מינוס.
הדגם החדש כבר מאובזר היטב אבל הקודם זוועה.
אמינות של הדגם הקודם שהחלפתי אחרי שנה ועשר נהדרת.
מנוע וגיר מוצלחים מאוד.
מרווח.
אפקט הגעה כמו כל משפחתומטית אבל הרכב גדול וארוך שזה מקשה על חניה בעיר הצפופה.
כאמור, בסעיף החסכוניות ואחזקה האוטו סוף הדרך- נותן בראש להיברידיות אבל המנוע נשמע היטב בעמידה אבל אני לא בטוח שהוא בתקציב זול
בהתייחס לפריוס,
לכל יצרן רכב יש ממוצע צריכת דלק משולבת של כל הרכבים שמיוצרים על ידו, שצריך לעמוד בתקן מסויים, בייחוד בארה״ב, השוק של הפריוס.
חש הרשת פרסומים שבדקו את מחיר הרכב לצרכן והגיעו למסקנה שהן נמכרות בהפסד, וההסבר ההגיוני הוא שהרכב מיועד לאזן את חוב הפחמן של החברה, ולעבות את מספר הדגמים החסכוניים כדי שיוכלו להמשיך למכור ברווח רכבים לא פוליטיקלי-קורקט בעולם השלישי.
הדגם של הונדה למשל, עונה על תנאי המינימום לקבל את התואר היברידי.
עצוב, עצוב... איך השם של BMW כל כך הרוס, רמוס ונמוך בארץ שהס מלהזכיר את המותג בהקשר כלשהו.
ואולי בכל זאת זה אפקט הגעה שדווקא עבורך שלמה יכול להתאים?
מה עם פיז׳ו 508 ? 2011 ללא ק״מ ואפילו 2012 נכנס בתקציב , אפקט הגעה חבל״ז ומנוע 1600 טורבו ?
אני רק שאלה.... כמה ק"מ אתה עושה בשנה כדי להפוך רכב נוסף לכדאי?
אני נוסע בשנה כ- 20,000 ק״מ כולל טיולים. לא מדובר על רכב נוסף אלא שינוי בהרכב הרכבים המשפחתי. יש לנו כבר במשפחה רכב שלישי שהבנות הצעירות עושות בו שימוש. הן כמעט ולא נוסעות אלא רק כמה ק״מ בודדים ביום. כרגע יש לבנות פיג׳ו 207 שנת 2012 אטומטית 1.6 ל׳. הרעיון הוא לתת לבנות את הרוביקון לשימוש יום יומי ולהחליף את הרכב שלהן למשהו אחר בשבילי. כמובן שהרוביקון יוחרם מהן אחת לשבועיים שלושה לטובת טיול.
על פי החישובים שלי כולל התחשבות בהפרשי עלויות הביטוח אם אקח לעצמי רכב עם צריכת דלק ממוצעת של למעלה מ- 12 ק״מ לליטר אחסוך בשנה כ- 15,000₪.
לא אוהב את הפיג׳ו של הבנות ומחפש משהו אחר שאתחבר אליו יותר. דרך אגב הפיג׳ו הזו לא כזו חסכונית ואם לוחצים (צריך ללחוץ כי הגיר האוטומטי שם דיי מסורס) היא צורכת כ9 ק״מ לליטר ואף פחות.
תבדוק כמה עולה ביטוח נהג חדש/צעיר (אם הן כאלו) לרוביקון.
בדקתי. לרוביקון מקיף + חובה 8,000 ש"ח. לפיג'ו מקיף + חובה 7,000 ש"ח.
פער של 1,000 ש"ח לרעת הרוביקון. עדיין יתקזז לעומת החיסכון השנתי בדלק.
דורון, אכן נקודה שלא לקחתי בחשבון. אבל, התכנון הוא להוסיף כ- 15,000₪ מקסימום על החלפת הרכב. כך שעל פי התחשיב שלי החיסכון יתחיל מהשנה השנייה.
אם אתה מחפש רכב כייפי, בתור התחלה, תוריד את כל ההיברידיות מהרשימה. תבדוק את הלקסוס is250, כמשומשת רכב מאוד מהנה ובמחיר סביר. במוו סדרה 1 יש אפילו בידני.
הלקסוס IS250 אכן מצויינת, מפוארת, נראית ספורטיבית וייצוגית כראוי לפרקליט מכובד - וגם אמינה.
רק אל תצפה ממנה להיות דינמית כמו ב.מ.וו סדרה 3 המקבילה, כי היא לא.
פולו שנתון 12-13
ידני 1.4 יען חסכוני...
יותר יפה מהגולף לטעמי.
אמינה, נוחה, מפנקת ומהנה....
אתה אפילו נשאר עם עודף של עשיריה בממוצע
+1 לסדרה אחת של במוו (עדיפות לידנית).
אפקט הגעה - יש
הנאה מנהיגה - יש
חסכון בדלק - יש
ידנית- יש
גם אשתך תשמח
הרכב מתאים לגיל למעמד למגזר ולמגדר....
לדעתי פולקסוואגן EOS היא אלטרנטיבה נחמדה אם אתה רוצה יכולת להשיל את הגג ומוותר על תיבה אוטומטית.
בטוח?
המספרים נראים לי מאד אופטימיים.
כשבדקתי אפשרות להעמיד את ההיילקס, ולרכוש פרייבט קטן בעלות של כ-5000ש"ח, מהבית לרכבת+נסיעה בינעירונית פעם-פעמיים בשבוע, הגעתי לסיכום שנתי של אחזקת 2 הרכבים (קנייה, אחזקה ודלק) עם הפרש זניח לחיוב בין לנסוע כל יום עם ההיילקס כ-90 ק"מ.
כ"כ זניח שברור לי שזה בסוף ייצא לרעתי..
חסכון של 15K בשנה נראה לי מאד אופטימי, אפילו מידי.
הכנסת עלויות טיפול?
הערכת תיקונים לא צפויים שצפוי שיקרו?
את הטיפולים של הרנגלר?
דורון, אתה מפספס כאן איזו שהיא נקודה. כיום יש כבר שלושה רכבים במשפחה. רוביקון לי, ספארק ידנית לזוגתי ופיג׳ו 207 לתאומות בנות ה-18.
הנסועה של התאומות שואפת לאפס. הנסועה שלי כ- 20,000 ק״מ בשנה. הרעיון הוא לתת לתאומות את הרוביקון ולהחליף את הפיג׳ו 207 במשהו אחר שיהיה לטעמי ושיהפוך לרכב היום יומי שלי. אין כוונה להוסיף רכב מעבר למה שיש אלא להחליף רכבים ומשתמשים.
הלקסוס והב.אמ.וו. בהחלט קוסמות אבל בתקציב שיש לי אני מאד מתרחק אחורה בשנתונים משמע עלויות תחזוקה ותיקונים גבוהות ומן הסתם יקרות יותר. התקציב הוא בסביבות 80,000₪ ועדיף פחות.
לאחר קריאת מבחני דרכים מתכנס לכיוון הסיטרואן c5 שנתון 2011 והלאה. מנוע 1.6 גיר אוטו׳ אומנם אך בעל שישה הילוכים ומפתיעה לטובה בנתוני צריכת הדלק.
אל תעשה את זה.