מבחינתי אם האתגר זה בלי ליווי, אז לא צריך אוהל, לא חייבים אוכל מבושל ובטח שלא צריך מקלחת.
ציוד מחלקים, אין סיבה שכולם יביאו כלי עבודה למשל או גזיות.
מים בהטמנות.
Sent from Um Melabes
Printable View
מבחינתי אם האתגר זה בלי ליווי, אז לא צריך אוהל, לא חייבים אוכל מבושל ובטח שלא צריך מקלחת.
ציוד מחלקים, אין סיבה שכולם יביאו כלי עבודה למשל או גזיות.
מים בהטמנות.
Sent from Um Melabes
אני חשבתי על משהו קצת יותר ספונטני (פסח הקרוב) ,אם מדובר על עוד חצי שנה... אז זה משאיר לי זמן לחפש מנוע 50 ,שלדה קלה,גלגלים כמה שיותר גדולים ולבנות לי טוסטוס מותאם לסיפור הדרך, נראה מה יימצא .
חברה, אחלה רעיון.
תקראו את זה: http://www.doogigim.co.il/?p=1834
לצערי, במסע המשוגע ההוא לא יכולתי להשתתף...
אז כעבור קצת זמן הרמנו את זה: http://www.jeepolog.com/forums/showt...93%D7%9F/page6
עכשיו חושבים על הרעיון המפגר הבא. מוזמנים להציע הצעות.
ולכל ה"זקנים" שחושבים שזה כבר לא בשבילם... אני רק אגיד שסטיית התקן של הגיל שלי ביחס לגיל הממוצע של החבורה הנ"ל, שווה פחות או יותר לגיל הממוצע של הילדים שלהם. בערך. וחלקם כבר בצבא :)
חבר'ה, במידה וזה יצא לפועל- אני החמישי :)
אני גם בפנים עם טרקטורון מודל 94.
בתקופה ההיא אירגנתי עם גיל מלמד מידיעות את החוצה ישראל הראשון. על טרקטורונים וליווי בארבעה ימים. זה היה סיוט חביב גם עם הליווי כך שבלי הליווי זה יהיה דאקאר עבור אחדים.
לפיכך אני בעד מסע. עם ליווי
למכירה
מזדה MPV שנת ייצור 1994 עם טסט.
מנוע מעשן אבל עובד נהדר!
תענוג לנהיגה לטובת הגרוטראלי,אם היה לי זמן הייתי משתתף בעצמי!
4500 ש"ח.
050-7316882
איתי.
עשיתי תרגיל מחשבתי ביד 2 - רכבים עד 2000 שקל - עם טסט ובלי תקלות מהותיות סטייל צריך להחליף ראש מנוע וכו וזה מה שמצאתי:
קובץ מצורף 106842
איפרזה וכו מתחילות באיזור ה3 לנבלות...
הבאלנו והאפלאוז יכולות להיות מתמודדות ראויות עם קצת גובה, אבל אתה מחפש במקום הלא נכון.
תפשפש קצת בשוק של פג'ו 205 1.4 ידנית. זה ה-אוטו.
לא זוכר שראיתי בסכומים האלה, אולי ניקו את המדפים עם כל המסעות האלה?
מאזדה 323 עם קצר 2000 שח
אגרת רישוי 800
2200 לחלקים.
:)
דרור ובועז כנראה צודקים... במעבר קצר על דף הפייסבוק רואים את כל הכוכבים. הרכבים מקבלים חלקים שלחובבן אין יכולת לייצר. אני לא נגד,ואשמח לראות את הסרט שאני מקווה שיופק בסוף אבל "עממי" זה לא, אני מניח שזה גם לא בהכרח תוכנן להיות כזה... זה מסע חברי של כוכבי הליגות השונות/מכונאיםקובץ מצורף 106849 ומפגן יכולות.
הרב של הישוב שלי נתן את בירכתו למסע.
בזכותם הוא שידרג את ה MPV שלו שנמכרה לצוות ממוסך משמרות
שכל אחד יעשה מה שבראש שלו ,אין פה תחרות ,יש פה מסע, מניסיון החיים הקצר שלי ,הזיכרון שנשאר לאורך זמן הוא של הצחוק או לחילופין הסבל הכי גדול ,כל מה שבאמצע מתאדה.
ברגע שמתחיל מרוץ חימוש זה הופך תוך זמן קצר לתחרות ולא מסע חברתי.
את ההמשך אפשר לדמיין...
אני מצדד בעממי הפשוט לא תחרותי
מוכן לבוא לשמש כרכב ליווי. שמישהו יארגן עגלה שתעמוד בטלטולים.
טוב, אני בערך בפנים עם חבר. מה תאריך היעד?
אני נגד השיטה של אסף... צריך קצת יותר אירגון.
זרקתי סופ״ש של ה-30.9.2016
מה יש לארגן?
הלוואי שאני הייתי יכול לבוא...
אם אין "בעייה של טסט" והאוטו נוסע... שמים גלגלים גדולים, חותכים מה שצריך ו..זהו.
מה יש לארגן?
אתה הרי לא מצפה להפוך את הרכב ל- bulletproof, בתקציב של 1000 ש"ח, של יישור הקו..
מה שקנית, זה פחות או יותר, מה שיהיה.
גלגלים, להעמיס ציוד (ערכת כלים מה- 4X4 הפרטי, אוכל וקפה ושק"ש) ו..זהו בערך...
- - - Updated - - -
אני באמת הייתי מחפש איזו אוטוביאנקי... קלאסי לדבר הזה... בטח גם לא צריך לחתוך כלום בשביל הגלגל... ואם לא עובר משהו (לא להתאמץ יותר מידי, שלא לגמור את הקלאץ'/מנוע), מרימים ושמים אחרי המכשול..
אלוהים!!!
עכשיו עשיתי חיפוש לאוטוביאנקי למכירה - איזה מחירים!!!!!
ירדו מהפסים!
אני הייתי נוטה לחפש דווקא את הרכבים הפחות מתאימים, פג'ו 205, קנגו, וסיטרואן C15 הם די מובנים מאליהם.
דווקא וולוו, מאזדה 323F, דייהו רייסר ושאר מרעין בישין, יכולים להיות הרבה יותר מצחיקים.
מבחינת רכבים אין הרבה מה לארגן, קונים רכב, יישור קו בסיסי מרתכים גגון ויאללה לדרך.
הקטנועים צריכים קצת דיגום לסחיבת ציוד ו/או ארגון רכב ליווי לציוד הכרחי.
אני דווקא נוטה לגסטי או איזה פיאסטה. אין אוטוביאנקי בפחות מ5...
לדעתי צריך מינימום מגן גחון וטנק דלק. תפיסה מסודרך לגלגליי ספייר - מינימום שניים. קנגו זה גם נחמד, אפשר אולי לישון בפנים.
http://images.tapatalk-cdn.com/16/03...bd36e6e220.jpg
גרוטאה עם מיגון גחון יותר טוב משל רובנו.
איפשהו באחד הפירסומים של הגורטראלי הופיע שבסוף המסלול כל משתתף יכול לקנות את הרכב של כל משתתף אחר ב3500 שקל.
זה נועד כדי למנוע רכב מאוד מושקע שהכל בו "מציאות".
את רוב הרכבים שמועלים בגורטאשטח אפשר למכור בקלות ב10.
רעיון נחמד אבל אני נגד... אולי ארצה להשתתף בעוד מסע.
בקיצור, נראה לי ששווה לפתוח שרשור חדש נפרד ולראות אם יש בכלל התעניינות מספקת או שהכל פקה פקה.
עוד חיזוק לטעות שעשיתי ב 1999 ומכרתי את הסובארו טנדר 2x4
המקומות שהיינו בהם........
Sent from my SAMSUNG-SM-G870A using Tapatalk