עשרות אלפי יחידות נלקחו בתור רכב ליסינג , חלקם הגדול היו בשירות ציבורי (צבא), מנוע אנמי (ואמין) לעומת רכב שבקושי היה בציי הליסינג , מנוע חזק והכי חשוב ...דימוי מבוקש.
(לאשתי היה אקסנט 2010, רכב אמין , זול וחסר ייחוד כלשהו)
sent from my WJ
Printable View
קורולה. יש הוצאה ראשונית לקנייה, וזהו.
בחיים לא תדע מה זה com2000, ולהבדיל מבעלי הצרפתיות כאן, גם לא תדע את שם הדגם של הגיר שלך, או כמה סלילים יש במנוע שלך.
שמור את הכסף והזמן הפנוי שלך להונדה היפהפה שלך.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
למרות שאני לא הייתי מתקרב לסיטרואן .....
מודעה עם נתונים טובים (אין לי שום מידע על הרכב או קירבה לבעל הרכב) :
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9E%D7%98%D7%A8
בהצלחה
רענן
נ.ב - שים לב למחיר האחרון אתם כבר בישורת האחרונה ....
מה זה com2000?
וכמה סלילים יש במנוע?
ואני חשבתי שאני מכיר טוב את ה-C4.....:confused:
(זו שאני מכיר נרכשה בלובינסקי טרייד לפני שנתיים וחצי ולמעט החלפת פיוז אחת חודש אחרי הקניה, אין לה שום בעיות, ממש מוזר.
אבל מה זה מעניין את כל המבינים למיניהם.
חייזר שיקרא את השירשור הזה עוד יקבל את הרושם שבעולם המוזר הזה מכונית זה רק טויוטה וכל השאר זה זבל.
לא נדיר בכלל.
זה מקרה קלאסי של המון אוטו במעט כסף.
בלובינסקי טרייד יש כאלה מסוף 2009 עם 50-60K ק"מ בלבד. ואתה מקבל אותן עם הסטוריית טיפולים מסודרת, מיושרות-קו פיקס, עם מערכת מולטימדיה ושנתיים אחריות.
השוק מוצף בהן, התדמית שלהן גרועה ללא הצדקה והמחירים בקנטים. לטעמי הן פשוט מציאות פרועות.
שמעו , בעקבות השרשור הזה פתחתי יד 2 עם הגבלת מחיר ל7000 שקל... ומינימום שנת ייצור של 2005... אני משתעשע ברעיון לקנות אחת כזו רק בשביל הימים שהג'יפ במוסך אחרי טיולים ;) (או רחמנה ליצלן להשאיר את הג'יפ רק לטיולים ולחסוך בדלק ). אתה קונה רכב עם 150000 קמ וטסט לשנה במחיר של 5000 , מבטח חובה וצד ג' בעוד 2500 ש"ח , בעוד שנה שיגיע מועד הטסט תעשה חישוב אם שווה לעשות טסט או לקנות עוד אחד (ויש כבר אחד לחלקים...)
sent from my WJ