-
תגובה: פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
לפחות תן קרדיט למי שכתב ופירסם את זה...
מי שכתב ופרסם את זה הוא אורן גל!
https://www.facebook.com/state.secur...44611515803710
-
אז תדע לך... שרובנו לא נוסעים על רנגלר ולא היצרן ולא היבואן מאפשרים שום שינוי... ולא אין אפילו קיט מדף מאושר...על כן כל המוגזמים למיניהם מושכים אלינו עיניים לא רצויות...
ממש כמו הארועים העממים החוקיים אעלק שאתה עורך.
אגב מאחר ואתה שולט נהדר בחוק...
מה הוא אומר לגבי נהיגה ללא רישיון?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
ו...לזה דווקא כן ציפיתי...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elro
נכון אורן גל פרסם את זה על הקיר שלי בפיסבוק
-
אני מחכה לפעם הבאה שיקניטו את האתר הצהוב בשביל להעלות את הפוסט הזה מהאוב...
sent from my WJ
-
למה התלבשו על הרנגלרים??
מספיק לראות בפייסבוק את כל התמונות סרטונים,
ופירוט השיפורים שמותקנים.
למי שלא יודע אז המשטרה נמצאת (קוראת) בפייסבוק בגיפולוג ובכל פורום.
-
פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
רגע לפני טיסה הספקתי לקרוא את התגובה של חיים וכל הדרך חשבתי שהוא אולי נהיה אינטיליגנט, ואז נחתתי וגיליתי ששום כושי לא הופך עורו ונמר חברבורותיו.
אפילו קרדיטים הוא גונב העלוב הזה...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
[RIGHT]תמונה שניה: הגבהות...
תקנה 313 מגדירה גובה ורוחב כלי רכב ע״פ משקלו הכולל.
רוחב הרכב לא יעלה על 2.55 מטר משני הקצוות הרחוקות ביותר ברכב תקנה 313 א 1 א
למרות שהמראות הם הקצוות הרחוקות בדרך כלל ימדד הסרן האחורי מקצה גלגל לקצה גלגל.
המשקל הרלוונטי עבורנו הוא בין 1500 ק״ג לבין 3500 ק״ג הגובה המצויין במטרים הינו עד 3.00 מטר תקנה 313 2 א 2
גובה כללי : מחלקו התחתון של הצמיג ועד ההתקן הגבוה ביותר ברכב כולל גגון.
התקנה לא מציינת איסור ואו הגבלה על הגבהה מעבר לאיזה גובה מקסימלי מותר לרכב להיות...!!!
רכב שהוגבה בקיט יעודי ולא בוצע בו שינוי מבנה עומד בתקנה זו ולא אמור להיות מורד מהכביש...!!!
T]
לפי הציטוט השני, אין הכרח לקיט ייעודי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
chiam cohen
[RIGHT]
תמונה שלישית: קפיצים תקנה 323
תקנה זו נאכפת כלשונה - התקנת בולם / קפיץ אשר מתאים למשקל הכללי של הרכב, התקנה איננה מגבילה סוג ואו דגם ספציפי מעבר למצוין כמו כן היא איננה מציינת ואו מכילה איסור לדגם משופר או איכותי יותר מהמקור שהותקן ע״י היצרן...!!!
בהתאם לכך גם אין מניעה להתקין קפיצים ובולמים להגבהה כל עוד לא נעשה שינוי מבנה להתאמתם...!!!
T]
-
חברים לגבי התאונה הרכב הפרטי נכנס לצומת באדום מלא וכל השטויות שלכם על מוט רדיוס וכ'ו זה תלוי במקום המכה והקריסה גם משולשים נגזרים בתאונה אז במקום לבלבל במוח ולומר להוריד מהכביש אין זה משנה כשרכב נכנס לצומת באדום ומה אם היה משאית ? או פורד f350 או סילברדו ? אז גם להוריד מהכביש ?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
אני חוזר לנושא המקורי. אחרי שבסוף השבוע טיילנו בדרום, ערכנו סיור להחלטה על חניון הלילה המשותף בלילה הארוך בשנה, ומתברר שלא מעט מילים רעות נכתבו באתר.
אז חזרה לנושא הדיון..
לדעתי כל השנים נהנינו מסטטוס קוו במסגרתו אנחנו משפרים ברמה של 2-3 מידות צמיגים מעל המקור ללא שינוים דרסטיים כמו לונג ארם וכאלה, והחוק מתעלם מכך.
לאחרונה אנחנו רואים שינוי בסטטוס קוו. גם השיפורים הופכים בולטים יותר וקיצוניים יותר, וגם הכריז מי שהכריז על הורדת כפפות גם במכוני הרישוי והחידוש המסוכן- גם במוסכים.
על הפניה למכוני הרישוי ומי שעמד מאחורי מכתב הבגושים המפורסם כבר כתבנו מספיק. על זה ששיפורים מעל רמה מסויימת, מקצועיים ככל שיהיו, ולמרבה הצער ברבים מהג׳יפים העבודה חובבנית, גם נכתב הרבה.
לכן אני רוצה להפנות את תשומת הלב לסכנה שב״פשיטות״ מתוקשרות על מוסכים. זה מסוכן כי אני חושב שהאינטרס המשותף הוא שאם כבר נעשה שיפור כה משמעותי הוא יתבצע במוסך מורשה ועל ידי בעל מקצוע כמו קובי שיודע מה מותר ומה אסור ומה קשור למה. האלטרנטיבה היא שיפורים בשושו בסדנאות ביתיות ומוסכים פיראטיים, ובעלי מקצוע שלא בהכרח יקפידו על איכות ובטיחות הביצוע. זה רע מאוד ולשם לדעתי ולצערי יהיה הכיוון.
נקודה למחשבה עבור אנשי משרד התחבורה מבין הגולשים.
אסף.
-
חברים יש מפגש ביום שני 16/11 בשעה 20:00 בחולון צריך להגיע להתאחד ושהנושא הזה יהיה מסודר כמו תקנה 308 לאחר תאונה . רכב יוכל לעבור שינוי במקום מסודר ומוסדר כמו התקנה של וו גרירה / כננת
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...b6&oe=56BECD29
יגיע עו״ד שיתן לנו סקירה בנושא ויציע דרכים לתקוף את הנושא בבית המשפט. כמו כן, יניב יסביר את מה שידוע לנו כרגע על נושא התקינה לרכבים שאנחנו בוחנים. מעבר לזה, יגיעו אנשים נוספים שמומחים לנושא התקינה ויסבירו לנו מה מותר היום ומה אסור.
אני מקווה שנצא מאוגדים מהכינוס הזה עם החלטות ברורות של איך ממשיכים מכאן ואילך.
-
[QUOTE=chiam cohen;665036]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...b6&oe=56BECD29
קשה להתיחס לזה ברצינות כשזה מנוסח עם שגיאות כתיב ומעוצב כמו מודעה מודעת בחירות לוועד הכיתה בבית ספר של טעוני טיפוח
רח פרופ׳ שור ולא פרוספר שור ( לא, הוא לא היה מרוקאי...)
ללא קשו לרכב ״בו״... ולא כפי שזה רשום
-
"להגיע ביום שני הקרוב למפגש שנקבע ליום שני הקרוב"[emoji12]
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
נקווה שיצא משהו חיובי מהמפגש הזה...
אני מנסה להיות סקפטי (וזה קשה) ולא בגלל חיים או יניב...אלא בגלל המדינה בה אנו חיים...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
כן, חלאס עם ההתנשאות.
לפחות יש מי שמנסה לעשות משהו.
מי שטוען שאפשר לעשות את זה יותר טוב ופחות עילג, אדרבא, שיעשה, ואם לא עושה, לפחות שלא ילעג.
הלעג הזה והציניות מאד מגבירים את השנאה והקיטוב.
יש לנו אינטרס משותף, לא לשכוח, למרות חילוקי הדעות או הסגנון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tamir128
כן, חלאס עם ההתנשאות.
לפחות יש מי שמנסה לעשות משהו.
מי שטוען שאפשר לעשות את זה יותר טוב ופחות עילג, אדרבא, שיעשה, ואם לא עושה, לפחות שלא ילעג.
הלעג הזה והציניות מאד מגבירים את השנאה והקיטוב.
יש לנו אינטרס משותף, לא לשכוח, למרות חילוקי הדעות או הסגנון.
+1000
sent from my WJ
-
הדרך חשובה יותר מהנסיון לעשות משהו.
חיים חשב שהוא עושה ספורט וקיבל גול עצמי.
לי זה נראה כנו סיבוב שני באותו הסגנון.
אם הסגנון לא ישתנה אז תגובת הממסד תהיה הפוכה מהמצופה.
לדעתי הכי טוב עכשיו זה להוריד פרופיל ולא להילחם על משהו חסר סיכוי. צריך לתת להתלהבות שלהם לחלוף כי אין להם משאבים לאכיפה וזה לא מכניס למדינה מיסים...
-
דעתך סבבה, אז לך ושכנע את החבר'ה האלה שלדעתך הם טועים.
אם תצליח, אדרבא, ואם לא, לפחות ניסית.
במציאות הדפוקה שלנו אף פעם אי אפשר לדעת איזה משוגע יצליח להשיג, ומה יצליח.
דווקא חבר'ה מעונבים ורהוטים לא תמיד מצליחים ולפעמים אחרים כן מצליחים.
נכון, לפעמים יש גם גול עצמי.
אז אם חשוב לך, לך ותשפיע, אבל לרדת על העילגות זה נמוך.
-
ובמאמר מוסגר - דווקא יניב הוא זה שהצליח בעבודה קשה מול הפקידות ולפי החוק - להכניס לארץ שיפורים שאחרים נאלצים להבריח. אז כנראה הוא יודע איך לעבוד עם ולא נגד הפקידים.
בקיצור. אולי כדאי להקשיב לפעמים.
אסף.
-
ההתנשאות לא תניב פרי...זה הדבר היחידי שבטוח במערכה הזאת...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
יניב איש רציני.
תנו לזה צ'אנס.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
יניב איש רציני.
תנו לזה צ'אנס.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...59988470_o.jpg
-
עם כל הכבוד, וכבר אמרתי שאני לא מזלזל בחיים ו"דומיו", וכל הרצון הטוב לשנות משהו... אני נאלץ להסכים עם בועז..(ממש חזון אחרית הימים)..
העיקר הוא לא "הנסיון לשנות" - לפעמים הנסיון, כשנעשה בדרך "מסויימת", עלול להביא לתוצאה הפוכה - או במושגים שחיים יבין "הדרך לגיהנום, רצופה בכוונות טובות".
גם אני למדתי, בדרך הקשה, שה"איך" לפעמים חשוב לא פחות מה"מה"...
יש דרך לעשות דברים ויש דרך לעשותם... קשים יותר.
להתלהם עם אגרופי "כהנה" ולקרוא ל"מלחמה" ולהסית "לא להתנדב", כמו שחלק (ואפילו מכובד) מאיתנו עושים.. לא יביא לשינויי הרצוי.
כמו שבועז אמר למעלה, למדינה יש גדול ועבה וכו'..
כשאתה יוצא ל"מלחמה" ואתה לא בדיוק פופולארי, רוב הסיכויים שרק תסית נגד עצמך את כל היתר... היתר שאתה צריך על מנת להשיג את המטרות שלך... ואם תרצה או לא - אתה צריך.
גם אם נשים בצד את הניסוח העילג וטעויות הכתיב/ה, עם כל הכבוד ליניב (שאני לא מכיר)... צילום של צעיר בגופיה עם משקפי שמש "אופנתיים" עם חיוך זחוח, זה לא בדיוק משהו שמעודד אותי "לבחור" בו כנציג שלי מול הרשויות..
זה בדיוק חומר שיועצי תקשורת של הצד "השני" יכולים לעשות בו שימוש.. נגדי - הנה הנציג "המכובד" הוא פשוט צ'חצ'חון חופים מתפרע... ייצוג הולם לחבורת פורעי חוק שמזלזלים בחיי אדם - וכך אנחנו מוצגים.
להשתלח בשוטרים ובפקחי משרד התחבורה, כמו שדרור עושה... מיותר ודבילי ומצביע על רמה נמוכה של ראיית הבעייה.
כך גם הקריאה שילכו להתעסק בדברים חשובים כמו רוצחים ואנסים - יש שוטרים שמטפלים באנסים ויש שוטרים שמתעסקים בעבירות תנועה ורכב..
בכל בוקר/שבוע/אירוע יש ישיבה/תידרוך בוא מעלים את היעדים ופועלים להשגתם... בזמן האחרון הוא "אכיפה של שיפורי רכב"... הבוחן/שוטר קיבל משימה ויוצא למלא..
מה דרור רוצה, שיסרב "פקודה"?
שיכריז שדגל שחור מתנוסס מעליה?
שיחליט שהמחוקק טעה והוא, השוטר/בוחן, דווקא יאשר?
שיחליט להעלים עין? אולי שגם יחליט שרצח למען/לטובת/בשל כבוד המשפחה, זה דווקא דבר טוב וגם יעלים עין מזה?
תפסיקו להתלהם כמו מפגרים, נגד השוטרים והפקחים, וגם לא להשוות לאחרים "שרק מילאו פקודה" - זו מדינת חוק דמוקרטית ויש "תיעדוף" של אכיפה ו... תורנו(שוב) הגיע... מסיבה כזו או אחרת.
צריך לשנות את החוק ולא להתלהם נגד אלה שאוכפים אותו..
ושינוי חוק לא נעשה על ידי צ'חצ'חונים בגופיות חוף וג'יפים ענקיים (גם אם הם חוקיים)...
ולבוא ולהסית נגד הממסד באופן אנרכוניסטי ובמקביל לנסות לקבל לגיטימציה "ממסדית", באופן של לנצח בבחירות ולקדם אג'נדה של "תחבורה בלבד", זה נאיבי וקיצוני ו.. לא ראלי ונועד לכישלון מוחלט..
ממש כמו המפגרים האלה שמנסים למסד את צריכת/עסקי המריחואנה באמצעות תשדירי שירות/בחירות של כל מיני "מעשנים"... זה אולי זוכה לפופולריות בקרב "אנשי הקהילה" אבל בציבור הרחב זה לא "תופס"... גם לא אצל חלק מהמשתמשים עצמם... עושה יותר נזק למטרה מאשר תועלת..
אתה רוצה "לנצח" את הממסד - אתה צריך למצוא דרך לדבר בשפה של הממסד ולהיכנס לממסד ולשנות את הממסד תוך שימוש בחוקי הממסד... המהפיכה האחרונה היתה, אם אני לא טועה, באיזו ארץ ערבית שכנה.. והתוצאה לא ממש מצאה חן בעיני היוזמים... ואפשר גם להסתכל רחוק יותר בהיסטוריה של המהפיכות - אירן, רוסיה, קובה וכו'..
מהפיכות בד"כ לא כ"כ "מחזיקות"... עם יוצאי דופן כמו צרפת וטורקיה ועוד כמה..
ופה, זה כולה רכב... איזו מהפיכות אתם מצפים להשיג?
באמת נראה לך, דרור, שיבוא מישהו, שמאוד אוהב רכב ורוצה ג'יפ משופר, ויצביע למפלגה שתבטיח שינויי בתקנות התעבורה, ולא מעניין מה היא אומרת על ביטחון וחינוך וכלכלה?
כאילו, שהשמאלנים יגידו..."יאללה, נספח את השטחים אבל העיקר שאפשר יהיה להגביה את הסופה בלי בעייה"?
או שה"בועזים" יגידו "נו... אין ברירה - אם רוצים שאפשר יהיה לשים "35 ב-ZJ שלי.. נאלץ להחזיר את כל הגדה לערבושים... תשלום קטן.. נלך על זה"?
בחייייך!
קודם להיות ראליים ולא מתלהמים... אח"כ בוא נחשוב, ברצינות, איך מקדמים נושא... כל נושא.
ואפרופו יניב - כל הכבוד לו, לפי מה שאסף אומר (ונדמה לי שגם היה כתוב על זה בג'יפולוג)..
אז יש דרך לעשות את הדברים באופן חוקי... מה אתם רוצים?
רוצים שיהיה "שווה לכל נפש"? שיהיה זול?
לא יקרה - זה תחביב ולא מתאים לכל הכנסה... ותמיד לעשירים יהיה קל וזמין יותר.. גם לקנות וגם להתקין וגם ל... "הלבין" = לעשות חוקי.
כן.
כמו בועז (אני לא מאמין שהמתנח(ב)ל הקיצוני הזה ואני מסכימים...) ..אבל בלי להיות סנוב/מתנשא... אני חושב שחיים ודומיו/וחבריו/ושותפיו עושים נזק יותר מתועלת.
אני הייתי מנסה להצניע את "תרומתם" ובהחלט לא ממנה אותם להיות "נושאי הדגל" משום שהם רק יעוררו יותר "אנטי".
אולי הדיעות שלהם מייצגות אותי אבל הדרך שלהם וצורת הביטוי והצורה בה הם גורמים לי להיראות, בעיני אחרים, בהחלט לא מוצאת חן בעיני ומשום כך (לא בגלל שאני מתבייש בהם.. הם פשוט לא מדברים בשפה שיכולה להשיג תוצאה... גם אם אני מסכים עם "מה" שלהם) הם יגרמו לנזק.. גדול.
אני מקווה שעד שאחזור כבר תצליחו לפתור את כל הדברים האלה.. משום שבניגוד למה שהאשימו אותי בעבר, וגם עלה פה בקשר לכל מיני בעלי תעודות "פרוטקציה", אין לי מאכער ש"מעביר אותי"...
- - - Updated - - -
ועד שאני כותב... מפיקים כבר לקחים - פתאום יניב כבר עם עניבה ובלי משקפיי beach boy ואפילו שיער החזה המפואר... מוסתר.
צעד קטנטן בדרך הנכונה...
עכשיו צריך לחשוב איך מסתירים את "הדוד המשוגע" (אבל אולי החביב)... את כל הדודים המשוגעים.
אז אולי יקחו את הנושא קצת-קצת יותר ברצינות...
-
אני דווקא כן מתבייש בהם. ואין לי בעיה לומר את זה. אני לא רוצה שסוג מסויים של מעשים ייצגו אותי.
אסף.
-
כמה פלצנות.. לא ראיתי ולא שמעתי אף אחד שמרים קול זעקה בעקבות פוסטים על ריתוך דיפרנצילים של כל אלה שאין ידם משגת לקנות נעילה תיקנית .נהפוך הוא הם עוד קיבלו עיצות ועידוד על היצירתיות שלהם ועוד כהנה וכהנה. מספיק להכנס לפורום הבונים וכו. אז אני מציע לכם לא להתרעם על מי שיש לו מספיק כסף להשקיע בגיפ שלו. אם זה לא חוקי אז 80 אחוז ההגיפים כולל באתר הזה עלולים לרדת מהכביש. נכון שמשחר ההיסטוריה יש קינאה בבעלי הממון אבל תודו שבזכות ממונם וקשריהם יכול לבוא שינוי. אז תחשבו על זה. וסליחה שאני לא יודע לשים פסיקים ונקודות. אבל יכול להיות שאני יודע דברים שאתם מתקשים בהם.
-
פומפוי.
קרא שוב בנחת את ההודעות האחרונות.
אני אכוון אותך מעט.
הבעיה היא עם הסגנון של אלו שמרימים את המחאה.
יש חשש שהם יגרמו ליותר נזק מתועלת בשל הסגנון שלהם
-
במה אתה מתבייש? בתחרויות מלך הביצה או מלך הדיונה?
לי אין בעייה עם זה.. יש תחרויות כאלה בהרבה מקומות בעולם וחלק אפילו הפכו להיות תחרויות רב לאומיות (כמו הגירסה הפינלנדית/שבדית (או משהו כזה) של מלך ההר/גיבעה או המרוץ ההוא לראש ההר.. בארה"ב, שברח לי שמו) - יש גם תחרויות היתוליות אחרות של 4X4... אין לי בעייה עם זה, למרות שאני לא אקח חלק בתחרות כזו - אבל בהחלט אבוא לראות כלי רכב משופרים ולראות אם יש מציאות/פטנטים בקרב "נותני החסות"...
אני גם לא מתבייש באופן העילג וחסר הפשר שבו מתנסחים חלקם... לא כולם חכמים ומנומסים כמוני (:rolleyes:).. אז מה.
הם לא צריכים להיות חברים שלי ואני לא אמור לצאת לטיולים איתם.
יש מטרה משותפת (ולגטימית) ויש כל מיני סוגים של אנשים..
אין לי בעייה עם זה.
יש לי בעייה עם הדרך ומי אמור לייצג אותי.
וכש(מי שנראה או מתנסח כמו)צ'חצ'ח הוא זה שמציג את המטרה... אין סיכוי להשיגה.
אז מישהו "קלט" את הטעות והלביש את יניב בעניבה ו"הוריד" את כל סממני ה"ג'פאי המצוי" - יפה.
בואו עכשיו נמצא מישהו שיעשה הגהה ל"פרסומות" ויתדרך את "הנואמים"/נציגים איך מדברים נכון וננסה להתחבר לאיזה לוביסט "נכון" (משום שככה המערכת עובדת..) ולשוות אופי יותר "תרבותי" לדיון ולהסתיר את חיים 8/כהן (אני לא מכיר - אולי הוא בחור טוב ומלא כוונות טובות אבל.. לא ממש דמות לחיקוי וההבעה (לפחות בכתב) היא לא הצד החזק שלו (אני מקווה לפחות) ודומיו ו...
ויש איזה סיכויי שמשהו יתחיל לזוז לכיוון הנכון.
למה להתבייש?
-
אוי ברנרד. תמיד היית חרטטן. נחמד ומצחיק אבל חרטטן.
תעשה לעצמך טובה, אל תאבד את ה"נחמד".
המשטרה ומשרד התחבורה? אל תנסה להתנשא. ברור שיש חלוקת תפקידים במשטרה וכבר אין לי תלונות שהפשע משתולל והם לא עושים כלום. הם אף פעם לא עשו בדברים האלה, הם תמיד חיפשו את המטבע מתחת לפנס כדי שיישאר להם יותר זמן לעניינים אחרים, כמו להטריד מינית וכו'... כבר אין לי ציפיות מהם. בטח בחודשים האחרונים עם הטרור שמשתולל כאשר כמעט כל תקני השוטרים מופנים בעל כורחם לבט"ש נגד סכינאים (סוף סוף המשטרה עושה משהו מועיל וכל הכבוד לשוטרים האלה). למשרד התחבורע דווקא יש לי הרבה טענות - משרד ממשלתי מאובן, אנכרוניסטי, מכסת"ח, פושע. זה מקום רקוב. אז עלי אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה, כי למרות שאתה לפעמים קצת אידיוט (בנאדם שדבק בריינג'רובר ישן לא יכול להיות מוברג...)אני אוהב אותך ולא מתעצבן...
אבל את יניב אתה לא מכיר. אז תספור עד עשר עם "צ'חצ'חון חוף" ושאר ביטויים שאתה יורה מהמותן בלי לחשוב ואולי מעידים עליך, לא עליו. כשאני אומר לך שהוא "בנאדם רציני", אני מתכוון לזה. הוא מכיר את המערכת, יודע איך להתנהל מולה. כדאי לך להכיר אותו. אולי פעם, כשתחזור לכאן ולא תיתן לנייטיבס כאן עצות בהתכתבות מוורהיס, ניו ג'רזי.....
תזכור שזו מדינה מפגרת שבה מותר לבצע בצורה חוקית וממוסדת עם בדיקות מסודרות, שינויים במטוסים, בספינות ובבניינים (!!!) אבל במכונית אסור לך להחליף אפילו נורה... אז דווקא הצעד הנוכחי הוא בכיוון הנכון - לא בהפגנות וצעקות והתלהמויות אלא נסיון אמיתי למצוא דרך חוקית להסדיר את הנושא - משהו שמדברים עליו הרבה זמן פה - האידיאל מבחינתי זה TUV כמו בגרמניה - אז אולי אני הולך רחוק מדי... אבל כמו שאני רואה את זה, בגדול זה צריך להתמצות בבדיקה טכנית במכון בדיקה מוסמך, לא, לא קומפיוטסט או דינמומטר אלא כל אותם מכונים שמוסמכים לבדיקה ע"פ תקנה 308/309. בדיקה חד פעמית שתעלה קצת כסף, ברור, אבל תיתן גופשנקא חוקית לדברים כאלה.
תקרא שוב מה אסף כתב - אנחנו בעד שיפורים ורוצים שהעסק יתנהל בצורה בטיחותית וחוקית ולא פרטיזנית. תאמין לי שגם ל"צ'חצ'חוני חופים" נמאס להיות עבריינים. אני לא יודע אם אצליח להגיע מחר לאסיפה הזו (עבודה וכו') אבל אני מקווה שזה יתנהל בצורה רצינית ותרבותית ולא יהפוך לערסיאדה מתלהמת עם קריאות לנקמות.
כי הפעם העניין הזה בנפשנו.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
פומפוי
כמה פלצנות.. לא ראיתי ולא שמעתי אף אחד שמרים קול זעקה בעקבות פוסטים על ריתוך דיפרנצילים של כל אלה שאין ידם משגת לקנות נעילה תיקנית .נהפוך הוא הם עוד קיבלו עיצות ועידוד על היצירתיות שלהם ועוד כהנה וכהנה. מספיק להכנס לפורום הבונים וכו. אז אני מציע לכם לא להתרעם על מי שיש לו מספיק כסף להשקיע בגיפ שלו. אם זה לא חוקי אז 80 אחוז ההגיפים כולל באתר הזה עלולים לרדת מהכביש. נכון שמשחר ההיסטוריה יש קינאה בבעלי הממון אבל תודו שבזכות ממונם וקשריהם יכול לבוא שינוי. אז תחשבו על זה. וסליחה שאני לא יודע לשים פסיקים ונקודות. אבל יכול להיות שאני יודע דברים שאתם מתקשים בהם.
פחחח...
80 אחוז?
אולי תנסה 99%... יהיה יותר קרוב.
והאחוזון הבודד שלא עשו שינוי, זה בטח בגלל שאין כסף/זמן...