👍👍👍👍👍👍
+10
הזוי,,הזוי,,כל מה שקורה כאן .
אולי אני זקן מידי 😳
Printable View
זה בסדר, יחיעם. גם צעירים ממך תופסים את הראש.
אסף.
כל העניין זה מרוץ חימוש בלבד, אופססס הגיע האח הגדול והכניס הכל לפרופורציות , ולעיתים זה בסדר גמור,
אין פה לעג לזולת , אין שום חשש שמנהלי הפורום ובמיוחד הברנזה הוותיקה יש בה שימחה לאיד, ממש לא, העניין הזה פשוט מכה בכולם ,
בחוטאים ובצדיקים ,
התרענו לא פעם כי ההשתנה מהמקפצה לבריכה תהייה בעוכרינו ,
החל ממרוצים " ספורט עממי" וכלה בהעלאת כל יום ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי שבת סירטונים עם מייטב הכלים ,
התרענו לא פעם שכולם רואים הכל ויבוא יום וזה ייגמר רע,
איש לא האזין איש לא האמין איש לא התעניין ,
אין שמחה לאיד יש צער על הנזק שנגרם לכולם ,
\
נזק?? מספיק ללכת לטסט עם גיפ אתה בצרה אז זה נזק,
וכל שוטר שאינו מבין דבר עוצר אותך ,
תודה
יפה שיש מישהו שנכנס לטיפול בעניין וכתב מכתב לא רע, אבל אוסיף הערה קטנה: אם יש משהו אחד שלמדתי בשנות קיומי כאן הוא, שפקיד/עובד ממשלה נחמד אליך רק כשהוא כורה לך בור. כשהם נבזיים ומזלזלים אז ״עסקים כרגיל״; כשהם ״מקשיבים״, ״מבינים״ או אפילו ״סימפטיים״ רחמנא לצלן, אז צריך כבר לדאוג.
עוד שבועיים למרץ הנאור .
תהיה או לא תהיה ?
עדכון מהשטח.
הג'יפוקליפסה בעיצומה!
היום נכנסתי לטסט והוכשלתי באכזריות על....
לוחית אחורית (לא בצדק), ומגבים (מאוד בצדק).
קיצור,
עולם כמנהגו נוהג....
אפשר לקפל פה.. חוץ מהתקנה של ההגבהות לא השתנה כלום.
עברתי היום טסט עם אפס ליקויים! :)
טסט רגיל שברגילים, בלי רישום הגבהה ברשיון.
דיסקו סטנדרטי מוגבה קלות ("2 פעם אבל ירד קצת), בולמי קוני בני שנה ומשהו בצבע הצועק המקורי.
ג'יפוקליפסה גג.
רישום הגבהה ברשיון הרכב הנו חובה לאחר ה-31.3.18, כך שמבחינה זו לא היתה כל סיבה לפסילה.
אמת, אבל לכאורה היו אמורים לתת לי איזו הנחיה להסדיר את ההגבהה עד מרץ 18.
מאחר ולא אמרו כלום יש תקווה שגם בטסט הבא לא יאמרו כלום (ותכלס אין להם באמת סיבה להכשיל, כולה הגבהונת. פשוט היו פה חששות שבולמים לא מקוריים בצבע צועק לא יבואו לבוחן טוב בעניים).
אם מתעקשים להסתכל על חצי הכוס הריקה, מי יודע מה יקרה בטסט הבא - נקווה שעד אז יהיה פתרון להכשרת קפיצים עלומים מהגבהות נושנות.
נו שוין, תמיד חיינו מטסט לטסט.
השבוע נעצר סובארו פורסטר על ידי עמדה של משרד התחבורה והתבקש להראות רישום הגבהה ברשיון ...
זה אומר שג׳יפים זה כבר לא רק סיקס ... ;(
Sent from my iPhone using Tapatalk
השאלה היותר חשובה היא האם הוא באמת היה מוגבה או לא.
כן והיה לו אישור ברשיון.
אבל עצם זה שעצרו סובארו ...!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה הקשר? אני די בטוח שהם יעצרו כל אחד.
היום הטסט לקח יותר זמן.
בבוקר התייצבתי במוסך לבדוק שאין שום דבר חריג,
קצת נוזל על הפנסים להפחית מהעכירות, פירוק פרוז`קטורים, כיוון בלם יד (אני התעקשתי), וחיבור מוט מייצב, שטיפה (את הרוב עשיתי בעצמי) ויצאתי לטסט עם אישור בלמים.
נכשלתי.
שוב.
הפעם על מחזירי אור.
שילמתי את 30 השח המופרזים ונסעתי לדרכי.
המכונאי אגב ניסה לשלוח אותי לטסטר ש"מבין עניין", אצלו אני עובר גם בלי כל הנ"ל, המצפון שלי לא הרשה לי.
מחזירי אור =מס טסטים.
אני מוכן לשלם את זה כל טסט כל חצי שנה
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
יאפ.
והטסט הבא שלי אכן כבר יהיה חצי שנתי.