-
תגובה: הלך מנוע בטויוטה לנד קרוזר 2010 לימיטד
אם הרכב שווה את המחיר, כלומר מתחיל מאיזה מחיר בסיס ומשם אתה מחשב את מצב הרכב ומה יש עליו תוספות ששוות, אני מוכן לשלם, 4x4 זה לא פרייבט.
ככה גם היה עם הכלים האחרונים שלי, נימכרו לפי מצבם והתוספות, וככה גם קניתי את הדיסקו, מעל ל"מחירון" והוא שווה כל שקל.
-
כן מחירון, לא מחירון.
בויכוחי השוק דעתי היא שכל אוטו שווה בדיוק - אבל בדיוק - את מה שמשלמים עבורו.
-
השוק שלנו הוא שוק דובי ... ואנחנו חיים בבועה...
כנס ללוחות רכב יד שניה בחול ותראה את הפערים - ולא רק במחיר
מי שבאמת אוהב 4x4 יעשה לעצמו טובה ויביא לארץ רכב אספנות (30+) שמור משופץ משומר ומשודרג במחיר שווה לכל נפש
יש כאלה עם 300,000 קמ וגם פחות ואפילו מצאתי לנדקרוזר 55 שנת 75 יד ראשונה - 360,000 קמ
רכב אספנות כזה עם כל הדיגומים יכול להביא הרבה יותר נחת וסיפוק בכיס ובשטח
בקרוב לא ישארו רכבי 4x4 אמיתיים ואז רכבי האספנות יהיו המוצא היחידי
ודרך אגב - משום מה הרכבים בחול תמיד ניראים שמורים יותר - למה זה?
2006 TLC 100 IL
-
אין כאן לייק אז +++++1 לתגובה האחרונה זו גם תוכנית המגירה שלי להביא רכב אספנות.
-
גם אני חשבתי כמוכם..לא הכל זהב ברכב כלכך ישן.. יש המון חסרונות שצריך לקחת בחשבון מעבר לבעיות אמינות.
-
לפי מה שאני מבין הישועה מהיבואן רחוקה.
מה שבטוח עכשיו יש בראש מחשבות על רכבים אחרים שפעם היו רחוקות יותר משלום עם הפלסטינים.
בתור בעל טויוטה וגם בוגר אוסטרליה, ששם הכלי נפוץ, אני לא מתחבר ללא נוח/לא עביר/ללא חווית נהיגה טובה.
-
טויוטה וחוויית נהיגה?.............................:conf used:
-
אומנם לא בפראדו...
אז אם אין חווית נהיגה וגם האמינות כבר לא מה שהיתה פעם, מה נשאר???
מטרייה שנותנים מתנה בחורף על טיפול או שאולי הקופסת סוכריות לרכב??
-
דיברנו על זה המון. אולי כבר שנים.
נוחות וחוויית נהיגה תקבל באירופאיות. מי שאוהב לנהוג מראש לא מתעניין בטויוטה.
ערכי המותג של טויוטה, בוודאי כאן בארץ, הם סחירות ושמירת ערך שהם נגזרות ישירות של אמינות ואיכות מוכחות.
הם מעולם לא ניסו לקרוץ לקהל צעיר, הם אף פעם לא התגאו בקטע דינמי כלשהו. אתה יכול לראות את זה במפרט הטכני שהם מביאים לישראל - גירים אוטומטיים בלבד, מבחר צבעים סבתאי וחיוור על גבול החולני. שם המשחק כאן הוא סולידיות. ולא שהיצרן לא יודע לעשות דברים טובים - אבל בכל הפעמים שיוניון ניסו למכור כאן דגמים צעירים או ספורטיביים באופיים/עם גיר ידני כמו יאריס T-ספורט, MR2 ו-GT86, הם נתקעו עם המכוניות האלה. בודדות בלבד נמכרו והיבוא הופסק.
הם אגב צודקים לחלוטין - רוב רוכשי הרכב החדש בישראל לא מחפשים שום דבר דינמי אלא סולידיות ותחושת ביטחון בהשקעה שלהם. אוטו בישראל זה מוצר יקר. אף אחד לא אוהב שהשקעתו מתנדפת באויר.
דווקא רכבי השטח שלהם יותר מדברים למי שבאמת רוצה שהאוטו גם ייסע - במקרה זה בשטח. והם בהחלט טובים בזה.
לנדקרוזר סטנדרטי מהניילון מתאים כמ ושהוא למי שאוהב לטייל. נוחות הנסיעה לא מדהימה והריסון על הפנים - אבל למי שנוסע לאט ורגוע ואוהב את זה רך ומתנדנד, זה מתאים בול. תחליף לו צמיגים ל-AT וא תהבולמים הסמרטוטיים למשהו איכותי - ויש לך אחלה SUV - לא מפלצת עבירות, אבל יגיע לכמעט כל מקום, כולל חלק גדול מהמעלות המיתולוגיים, במינימום שיפורים. ישרוד יפה לאורך שנים וישמור מחיר טוב.
סיפור כזה של מנוע הוא לא נורמה אלא חריג. והאמת היא שאין מה לבוא בטענות ליבואן. זה היה נחמד מצידו אם היה הולך לקראתך, אבל הוא לא חייב.
-
כל נסיון לדבר על חווית נהיגה או הנאה מנהיגה כאילו מדובר במדדים אבסולוטיים ולא סוביקטיביים, הוא מצחיק במקרה הטוב, ולא חשוב מפי מי נשמעת הטענה, למרות שזה נורא מקובל בברנז'ה. לעניין הזה אין כל משמעות אם מי שכתב את זה, זה ההוא מטופ גיר, או דודה נחמה. המשקל של שני הטוענים זהה לחלוטין. זהה לאפס.
יש מי שחוויית הנהיגה שלו היא לעבור ממוסך אחד למוסך אחר בגור האריות הנוח והאוחז עם ההגה ה"מתקשר" שלו, ויש מי שהנאת-חוויית הנהיגה שלו היא מT62 או ריו, נ"נ, רום-כרמל חסרת מרכב או MF35. נשבע לכם שיש כאן טיפוסים כאלה, ולפעמים אלו ואלו הם בכלל אדם אחד.
אז כן, עמיתיי בעלי הטויוטות. מותר לכם לומר שאתם ממש נהנים לנהוג בטויוטה שלכם.
אוהבים אתכם הרבה.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
-
בוקר מומטר-פזור אחד לפני חודש אולי יותר, הגעתי לשלב מכונן בפרוייקט בניית הסופה שלי מההתחלה, ממש בטווח הרחה מהפינלה - הטסט.
שיגרתי תמונה נבחרת במנ'שמע לאחד הוותיקים פה, והוא השיב לי בציניות המפורסמת שלו משהו כמו "יו איזה מסכן, כזה פרוייקט ארוך ובסוף לא יצא טויוטה??"
ידעתי מראש לאיזו מיטה חולה אני נכנס אצלו, אז הכל היה בקונטרול.
עוד זה מדבר וזה מסתלבט, מכיוון שרשיון האוטו כבר היה ללא תוקף, נאלצתי להניף אותו על גרר בדרך אל (מסלול) האושר.
והנה הפתעה - אורח גאה ניצב עם פרונט מורם לפניי על הגרר!
קובץ מצורף 105046
מכיוון שלימוד זכות זו מצווה גדולה בתורה, נשארנו ביד עם מסקנה אחת מתחייבת: טויוטה *לא מניעה* רק כשבעל הבית מעוניין לחסוך בשורת הדלק.
את בעל הבית לא זכיתי לראות אז אני לא יודע בוודאות מאיזו עדה הוא.
-
דרור,
מעריך ונהנה מהכתיבה שלך אבל בתגובה האחרונה, פשוט שטויות..
היטיב חנן לתאר.
הנאה היא סובייקטיבית לחלוטין.
נהנתי הרבה פחות מסופות מאשר הטנדר האיטי שלי.
בדרך לשטח, וגם בתוכו.
והדבר היחידי שזה אומר הוא שאנחנו שונים.
-
דורון
גם מזוכיזם הוא סוג של הנאה - רוצה לאמר שיש איזו שהיא נורמה של מה שרוב הנהגים יחשיבו כנוחות נסיעה או איכות תא הנוסעים מבחינת עיצוב ואוירה למשל או אפילו אני מעז לאמר חווית נהיגה כוללת.
אז כן לפי רוב הדיעות ככל שאני יודע עליהם המושג המופשט הזה של ״הנאה מנהיגה״ לא מתחבר אוטומטית למותג טויוטה.
-
הלך מנוע בטויוטה לנד קרוזר 2010 לימיטד
יש לי הרבה מאד קמ על סופה.
לא מחזיק ממנה חווית נהיגה/איכות נהיגה.
המנוע שלה נהדר, וזהו.
בכביש, הטנדר העייף שלי נותן איכות נסיעה פי כמה יותר טובה.
יציבות, שקט ואיכות תא נוסעים שאחרי 17 שנים המתגים עדיין יודעים ומבצעים את תפקידם.
למעשה רוב רכבי השטח מציעים איכות חיים טובה בהרבה מהיצור השיכור הזה.
ובשטח,אני מאד נהנה מה״סתמיות״ והאדישות ״חסרת האופי״ של הטויוטה בהתנהלות בשטח.
ואולי זה מה שמעצבן כל מיני אנשים, שאלו רכבי שטח שלא עושים עניין והחווית נהיגה שלהם היא ״לאן לנסוע?״
גם דרור חוזר על המסר הזה שוב ושוב.
לחריגים מעל מטר תשעים כמוכם גם ככה קשה למצוא משהו שמתאים- אז תסלחו, אבל אתם אלוונטיים לדיון חריגים, לא הממוצע.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
דורון
גם מזוכיזם הוא סוג של הנאה - רוצה לאמר שיש איזו שהיא נורמה של מה שרוב הנהגים יחשיבו כנוחות נסיעה או איכות תא הנוסעים מבחינת עיצוב ואוירה למשל או אפילו אני מעז לאמר חווית נהיגה כוללת.
אז כן לפי רוב הדיעות ככל שאני יודע עליהם המושג המופשט הזה של ״הנאה מנהיגה״ לא מתחבר אוטומטית למותג טויוטה.
+1
רק שאת האינדיבדואל שיודע לחשוב באופן עצמאי לא אמור לעניין איך הרוב, או הפרט, חווה את הרכב שלו.
הדבר היחיד שאמור לעניין אותו זה איך הוא חווה את הרכב שלו.
כן, בדיוק כמו במין.
-
לרגע היה לי נדמה שנכנסתי לאתר הצהוב.
-
-
כאחד שנהג הMF35 הקדים את זמנו
-
מעניין לדעת למי עוד הלך מנוע בלנד קרוזר?
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
וואו ממש אהבתי את ה fj
יפהפה. FJ40 היה ונשאר הרכב היחיד מתוצרת טויוטה שאני באמת רוצה.
ותקרא את המיפרט. איזה יופי של רכב. מאוזן, לא מוגזם. בטוב-טעם.
-
בדקתי מחירים בebay מטורף מה שרץ שם. כבר יותר זול לרכוש רוביקון חדש מהניילון......
-
1 קבצים מצורפים
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
בדקתי מחירים בebay מטורף מה שרץ שם. כבר יותר זול לרכוש רוביקון חדש מהניילון......
זה רק מראה כמה העדר גדול.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
הנה משהו יותר הגיוני -
http://toyotalandcruiser.usedcarexport.biz/70221003.htm
2006 TLC 100 IL
-
-
גם לי קרה לפני חודש.דגם למיטד 2010 אותו דבר כמו המקרה שלך.
הרכב עם 215.000ק"מ ופתאום במהלך נסיעה הפסיק לנסוע הלך המנוע!! ללא התראות או נורות אזהרה הרכב מטופל בחברה רק בטויוטה.
אשמח אם תיצור קשר איתי אני כרגע לא יודע מה לעשות האם לתקן את הרכב או לא.
מחשש אולי זה תקלה סדרתית.0508758814