אוקי, מובן
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
Printable View
אוקי, מובן
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
חנן אני לא סוטה מהשביל ובטח לא במשמורת טבע.
ועדיין יש הרבה מאוד מסלולים מאתגרים. המסומנים במפות השבילים.
עוד לא נעשית במדבר אבל אני בטוח שגם שם המצב דומה
אין לי עניין לשמש כשר המוסר של מישהו, לא בכללי ובוודאי לא בשרשור הזה. אז נעזוב ברשותכם את עניין הירידה מצירים.
אבל אני כן חייב תיקון קטן. כתבתי:
"אני עדיין מדבר על נסיעה בשבילי 4x4 רגילים, ושבילי 4x4 צבועים בשמורות. בשבילים האלה אין הרבה נקודות שיאתגרו רוכב מנוסה על dr250."
צריך לשנות את המילה "יאתגרו" ל"יפחידו". אם הייתי מנסה לעלות אתו את מעלה זיק, יש סיכוי טוב שלא הייתי מצליח. אבל עם הגובה, המשקל והאין כח שלו, לא היה מפחיד אותי לנסות.
מעניין, אתה מתכוון לזה שאני מאזור זמן מתקדם יותר ואני חושב הפוך.. (עליתי על אופנוע עם רשיון בשנת 1980) הראשון היה הונדה CB50 ואח"כ כל מיני חצאים עם פדלים עד שעברתי לאלפנט ול DR'ים.
אני זוכר שאז (תחילת שנות ה 80) שלטו בשטח ה XL ו XR של הונדה. יאמהה XT500 היו קצת והסקווארנה אוטומט (בזמנו, היום כבר מותר לספר, אופנוע של סיירות מובחרות שמשאיר יד אחת חופשיה).
בכביש, אם זה מעניין מישהו פה, התחיל עידן הסוזוקי GSX-R750 והונדה עם שישה צילינדרים.
חלילה. הכוונה היא לאיזור הזמן של האופנועים. לא שלך.
והיו עוד כמה חלומות בדרך
קובץ מצורף 146160קובץ מצורף 146161
איף. אני ממש נוטר למוטו על הכתבה ההיא על הNTX. בין שאר השטויות הרגילות רשמו שם שהוא עם מנוע של טרקטור עם אמינות של טרקטור.
אז חשבתי שזה המקבילה של MF35. הסתבר שהוא המקבילה של UTB רומני. סאמק. חסכתי כסף כדי לטייל באירופה עם אופנוע והחרא הזה שאב לי את כל החסכון בשמונה חודשים. הכול נשבר. הבקאקס התפוצץ לרסיסים בדיונות של צאלים, שמן הגיר נזל על המצמד, הסטרטר התפגר, הבולם נשבר ושסתום הפליטה נפל לתוך הצילינדר בכביש 1.
חוץ מזה הוא היה אופנוע ממש כיפי ויפה.
אז טוב שהשארתי אותו בגדר חלום שלא התגשם..
וב-50ים היה גם את הדרבי FD הנדיר יחסית, זוכרים? הדרבי היחיד עם מונושוק באותה תקופה.
זה ספציפית של אחי.
קובץ מצורף 146162
זוכר את הדרבי.
זה התחיל עם הונדה 50סמ"ק 4 פעימות, ואז ג'ילרה, גם CASAL צ'כי למי שזוכר.
אח"כ הגיעו גראלי, בנלי (מוטובי) וקצת אחריהם דרבי ופאנטיק.
תקופה קצרה היה גם BETA 50 סמ"ק
ואז באו הסוזוקי X ושברו את השוק.
אני לא מתייחס לטילונים כמו ICM או כלים מוזרים כמו הסוזוקי עם הצמיגי בלון RV אני חושב.
איזה תקופה... קרבורטורים, הוספת שמן לדלק או משאבה ידנית של תערובת.
החלפת דיזות, קרבורטורים, מניפולד, גלגלי שיניים, הוצאת לוחיות מהאגזוז ועד קדיחת הצילינד לקוטר גדול יותר.
זהו, פרקתי את הנוסטלגיה.
1989 בערך.
אלה הDR250 והXL250 המיתולוגיים שהגיעו מחיפה ועד נחל נקרות.
זו הרכיבה שבה למדתי שבדשדש חייבים לתת גז.
קובץ מצורף 146164קובץ מצורף 146165קובץ מצורף 146166
מיכה זה אתה בתמונה? מי זה החבר?
גם אני התחלתי את ימי האופנועים שלי בחיפה בשנות ה-80
המפגש בימי שני ברחבת האודיטוריום במרכז הכרמל.
אני לייד הDR, ליאור על הXL.
גרתי בחיפה מ85 עד 95.
אבל השירות בחיל הים והלימודים בטכניון לא השאירו לי הרבה זמן לסצנה העירונית.
ליאור כן חיפאי שורשי, אולי אתה מזהה אותו או את אחיו הגדולים. שם משפחה בה"פ.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לא, אני מתכוון עשור לפחות לפני הקג'יבה
הקאג׳יבה הייתה פה באמצע שנות ה90 (כשהייתי בתיכון) - אני זוכר שזה היה אופנוע ה50 שנראה כמו הדבר האמיתי, באדום כמובן, סגרה 100–110 ביום טוב.
לא חושב ששרדו אקזמלפרים בארץ, בחו״ל אפשר למצוא כלים בגרושים (בעיקר באיטליה)
אבל היום הייתי הולך כבר על המיטו 125..
Sent from my iPhone using Tapatalk
זאקס
Sent from my HD1903 using Tapatalk