לא התאפקתי והלכתי לראות בעיניים. כמה כיף והשקעה בחצר שלך! פרויקט מדהים.
Printable View
לא התאפקתי והלכתי לראות בעיניים. כמה כיף והשקעה בחצר שלך! פרויקט מדהים.
אתה משתמש באותו צינור להזנת מים וביוב.
בטוח שאתה מזהה כל צינור היום מתוך שינה, תחשוב מה יקרה עוד כמה שנים ואם מישהו אחר יצטרך לטפל במערכות.
יותר נכון לדעתי צנרת בצבע נפרד לכל סוג קוו - מים קרים נקיים לשתיה, מים קרים לשטיפה, מים חמים, מים אפורים, מי ביוב
מעבר לזה, לא עדיף צנרת אטומה ולא שקופה? השקופה נוטה לייצר פטריות ועובש ובכל מקרה תיראה ג'יפה מהר מאד (בטח המים הדלוחים)
אהלן חברים, הצנרת היא צנרת " טכנופלקס , חזקה ועמידה במיוחד, הקטרים שונים, דרך אגב גם בבית צנרת מים חמים וקרים PEX היא באותו הצבע ובאותו הקוטר. בקשר לשקיפות , זה לא מטריד אותי ובעניין "מישהו אחר יצטרך לטפל במערכות..." חחחחחחחחחחחח, נראה לכם:cool:
ודרך אגב בקשר ל "מזהה כל צינור היום מתוך שינה..." אני מזהה כל מילימטר בפרויקט הזה מתוך שינה , לא רק צינור...
כמו שהבטחתי...התחלנו להוציא לשמש את המיץ...
את הפאנלים חיברתי בחיבור מקביל על יד מפצלים שרכשתי באי ביי, הבלאגן על הגג כבר לא בלאגן וכל הכבלים מחוברים ומסודרים.
עלה והצלח חבר
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
המזגן כבר עובד ומקרר והמיטה מקבלת צורה.
חנן,
אתה יכול בבקשה להסביר את נושא המזגן.
בעולם הנאור יש חניונים עם 110-220V , אבל בארץ? מה הסיפור? גנרטור?
המיטה מתקפלת?
בינתיים התקנתי מערכת ליצירת לחץ אוויר חיובי בתוך הקרוואן, על מנת למנוע חדירת אבק פנימה, בזמן נסיעה בשטח וגם העברתי את הגלגל ספר קדימה.
חג עצמאות שמח לכולם.
[emoji4]
על מה מבוססת מערכת הדיחוס?
יש לך עודפי חשמל שאתה משקיע בזה?
מה זאת אומרת על מה מבוססת ? על מפוח יש תמונה שלו.
כן יש לי מלא חשמל, שני מצברי אופטימה 50 אמפר כל אחד עם אפשרות להוסיף עוד 2 במקרה הצורך, צריך לזכור שהמערכת תופעל רק בעת נסיעה בשטח וזה יקרה סביר להניח רק באור יום כשהמערכת הסולארית פועלת .
אבל האמת ? בניתי את המערכת רק בגלל שזה נראה מדליק, ששששששששששששש
הקראוון לא מקבל בכלל חשמל מהרכב הגורר? יש לזה סיבה? או שסתם אין צורך? הוא יכול לטעון את המצברים ולהחזיק צרכנים בנסיעה, לא?
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
מגירה נשלפת בתא המטען, אולי למנגל גז ??? :rolleyes:
מתי נזכה לראות אותה נוסעת בשטח מתי.. לשים לה קפיצים ומגלגלים שטח בא בחשבון? 😂
[QUOTE=avikkllk;747497]מתי נזכה לראות אותה נוסעת בשטח מתי.. לשים לה קפיצים ומגלגלים שטח בא בחשבון? 😂
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk[/QUO
עשיתי חשבון שאני צריך עוד כ 100 שעות עבודה כדי לסיים. זה לא הרבה כל כך הבעיה שמתחיל להיות חם אז ימי העבודה שלי מתקצרים.
נתתי עוד קצת גז לפני שיתחיל הגיהנום...