אם זה לא הגיע מהשופטת ג'ודי, זה לא אמיתי.
Printable View
אם זה לא הגיע מהשופטת ג'ודי, זה לא אמיתי.
אתה ממש עז
ההזמנה ממוחשבת ומגיעה ממאגר ממשלתי של בעלי רכוש
יש מס טל מאחורה, תתקשר ותגיד שאתה שומר על הילדים ויבטלו לך. ממש לא סיפור
אם אתה רוצה להמחק מהמאגר שלהם תתקשר ותגיד שאתה לא חוקי, פעם אחרונה שיטרידו אות בחייך-עובד מנסיון.
תגיד לי... השתגעת לגמרי?
שאני אגיד שאני לא חוקי?!
חוץ מזה, אתה לא קורא - כתוב בפירוש לא להתקשר.
אז אני לא מתקשר...
דיברתי עכשיו עם חבר שלי מהפרקליטות, שלמד פה כמה שנים ועבד אצל שופט בלוס אנג'לס, במסגרת הלימודים. הוא אומר שכדאי ללכת. שכמשפטן, יהיה לי די מענין לראות איך השיטה עובדת פה..
"עובדת" עאלק...אני עוד זוכר את הפארסה של O.J...
אבל אתם מפספסים פה נקודה, במה שג'ו אומר...
זה לא מה שהיה פעם - שאין קשר בין הגופים. עכשיו הכל קשור.
אם רשימות בעלי הרכוש מגיעות למערכת בתי המשפט וקוראים לך לחובת התייצבות למושבעים (ושג'ו לא יבלבל אתכם עם הקומבינות "שעובדות", אם יחשבו שאתה עובד עליהם ומנסה להתחמק מהחובה, יעצרו אותך במקום - זה סיפר לי סגן השריף "שלי" כבר מזמן), כנראה שהסינכרון שלהם דווקא טוב.
מה שמוזר לי, שלא ידוע להם שאין לי אזרחות בכלל - אולי כדאי להגיש בקשה לדרכון...
ואפרופו הסינכרון בין הגופים - במיוחד לדרור... תאוריית הקונספירציה אשכרה רוקמת אור/עור וגידים...
והמציאות הרבה יותר גרועה ממה שהוא חושב..:)
סיפור גדול שהתחיל לרוץ פה לפני הסופה ולפני שביבי תפס פה תאוצה, זה מעקב אחר המכוניות פה בארה"ב.
אז ככה.
מסתבר שכבר כמה שנים, בשקט בשקט, מתנהל פה מעקב אחר כל (כל!!!!) כלי הרכב בארה"ב.
זה עובד בערך כך:
- לכל כלי רכב יש מספר רישויי (למעשה המספר הוא של הבעלים, שלא כמו בארץ), שנרשם במדינה בה גר/רשום הבעלים.
- הממשל הפדראלי (יענו לא של מדינה ספציפית אלא של כל ארה"ב) מרכז את כל הרישומים של כל המדינות (ומצליב רישומים...).
- בכל מדינה יש מליוני מצלמות, בכל מיני מקומות, ויש מערכת פדראלית שאוספת את כל החומר מהמצלמות האלה ומנהלת רישום/עיקוב אחר מספרי הרישויי (!!).
- כל החומר שנאסף, מרוכז אצל אחד מארגוני המודיעין הפדראלים (ויש המון כאלה) והוא אחראי לספק שירותים לאירגונים אחרים (פדראלים בעיקר) שצריכים את המידע.
- אותו ארגון, מנהל מערכת שליפה שיכולה לאתר בדיעבד (וגם בהווה - יענו און-ליין) כל רכב ולהראות בכל שנייה נתונה, היכן הוא נמצא.
- לציין שהמערכת פותחה והופעלה על מנת להילחם בקרטלי הסמים שמבריחים סמים לתוך ארה"ב ואח"כ "הותאמה" ללוחמה בטרור (הותאמה=עוד גופים קיבלו "גישה" למידע).
רק תחשבו על העלות והאמצעים והסינכרון הנדרשים... אין עליהם, על האמריקאים - ברגע שהם שמים את תשומת הלב על משהו... אי אפשר להתחמק...
עד עכשיו הכל טוב ויפה ומאוד מתוחכם ואפילו אומרים שעובד מצויין.
והכל גם היה בשקט כזה (סנודאון או איך שקוראים לו, לא הלשין על זה, כמו שעשה על מערך האזנות, שהיה ממילא סוד גלויי) ו"מתחת לראדר" של כל ארגוני ופעילי זכויות האזרח למיניהם (הנה הסרט הבא של מייקל מור).
מה קרה עכשיו?
החליטו ליישם את המערכת ולשתף במידע גם לצורך לוחמה בחטיפות (ילדים בעיקר) ופתאום העניין הזה "דלף" החוצה...
מהומת אלוהים (שקצת נשכחה בגלל הסופה, רק שתבינו, שוב, כמה מזג האויר חשוב פה..).
ישר נזכרו כל חסידי זכויות האזרח שזו פגיעה חמורה בפרטיות ומה יעשה אזרח פשוט, שלא רוצה שהמידע על תנועותיו ימצאו אצל הפדראלוס?
השוו את זה להתקנת GPS בכל רכב (נשמע לכם מוכר? אוטוטו בארץ, לא?), ללא הסכמת האזרח הפשוט.
עוד דבר שחורה לאותם ארגונים ופעילים - שהמידע לא רק נאסף... הוא גם נשמר!!! - כאילו, מה חשבו? איך יאתרו בדיעבד?
אז הממשל הרגיע, שהמידע נשמר רק 3 חודשים - לא נרגעו.
ואז...
ואז התחילו עם הסיפור של הסופה וכולם שכחו מזה... לפחות זמנית.
ה"אח הגדול" הוא ילדון קטנטן, לעומת מה שקיים באמת - ושלא תחשבו שהאמריקאים הם המתוחכמים ביותר... הם רק עובדים בקנ"מ אדיר.
ובועז דואג מגוגל, שאוספת עליו מידע...:rolleyes:
עניין של הרגל ואופנה, וזה לא מהיום אלא מקובל כבר המון שנים, ב5 שנים האחרונות זה התפשט יותר, הרבה יותר במיוחד באופנה לנשים.
דבר אחר שיזעזע אותך זה כפיות, זה אבזר אופנה מהשורה ומשמש כצעיף לנשים.
אותי דווקה האופנה הישראלית די מזעזעת, במיוחד אצל בני 20 ומשהו(גברים), נעליים אדומות אש וחולצות ורודות, הם בולטים פה ואפשר לקלוט אותם מ100 מטר, עד כדי כל הסיגנון לבוש שונה מהאדם ברחוב.
לי אישית יש אוסף מדים מהרבה צבאות בעולם(כולל צהל) ולעיתים רחוקות אלבש אותם, לאף אחד אין בעיה עם זה (חוץ מלאישה) להפך, אקבל THUMBS UP
ויחקרו אותי מאיפה השגתי אותם.
אה, בגלל ברנרד וה "מה אתם צריכים את זה" הזמנתי AR15 חדש דנדש, למה? כי אני יכול וחוץ מזה היה במבצע ויש לי ריהוט של CAA בשבילו.
תמונות בקרוב.
כמו שאמרת, לפני עשרים וחמש שנים...
ג׳ו
לגבי ההסוואה, אם הוא היה עונה שהוא פשוט אוהב את זה/זה טרנד אופנתי-וואלה תשובה טובה.
אבל העגל ענה ״זאת זכותי ״..
למה אתה אוכל קורנפלקס x? זאת זכותי״..
ברנרד,
יכול להיות שתגיע להיות מושבע במשפט של אפל נגד סמסונג....
ואז תסייע להוציא את הצדק אל האור ואת בועז לפינה בחושך.
האח הגדול אוסף עליך מידע הולך ומתגבר בכל פינה.
פנשל הסעתם לחונדון, בשדה צילמו את פרצופכם בבעקורת הגבולות, העיר עצמה מרודתת מצלמות ומערכת זיהוי פנים יודעת איפה היית ואיפה אתה עכשיו.
מגוגל יודעים עוד המון מידע כמו מה אתה מתכוון לעשות לפי תבנית החיפושים שלך.
העלית תמונות לפיסבוק או לאתר אחר אז ניתן לבנות את מעגל החברים שלך, העניין שלך ועוד.
זה שיודעים רק איפה אתה זה קצה קצהו של הקרחון וקל לאתר אותך כי הטלפון שלך משדר את מיקומך כל שניה.
העניין הוא שאפשר לרדת לרזולוציות הרבה יותר עמוקות מזה ואפילו הדמיון אינו הגבול.
שיר, אם המשפט בין אפל לסמסונג יערך בארהב, ברנרד כנראה ישב בפינה החשוכה.
בעצם לפי נתוני המכירות של אפל, כמעט בכל העולם הוא יהיה בפינה החשוכה
אם כבר האח הגדול , כשחזרתי מארה״ב בפעם האחרונה דרך שיקאגו, לא עברתי שום ביקורת דרכונים , שום טופס וכו׳ - פשוט עברתי מטיסת פנים לטיסת חוץ בטרמינל וזהו .
חברת התעופה מעבירה את האינפורמציה ? ומה קורה אם יוצאים דרך היבשה ללא ביקורת וטסים ממדינה אחרת ?
עכשיו כשאני בודק את הדרכון, גם חותמת כניסה לישראל אין לי... משהו השתנה לעומת שנים קודמות ?
אתה עומד בנתבג בתור לדלפקים או משתמש במכונות בצד?
חותמות יש רק אצל פקידים
לגבי איסוף המידע - הכל נכון, אבל מה לעזאזל יש להם לעשות עם כל המידע הזה ? אין ממילא דרך להתמודד איתו ולנתח אותו בכמויות כאלו , זה טוב רק כדי לבדוק בדיעבד או אם רוצים לעקוב אחרי אדם ספציפי. כל מי שמתכנן פשע יודע כבר הרבה מאד שנים שצריך להיפטר מהסלולרי, לא להשתמש בכ״א לחבוש כובע, משקפיים וכפפות , אפילו השודדים בסניף הדואר.
עוד דבר קצת הזוי במבט ראשון - אוסרים על אזרחים להחזיק נשק אוטומטי, לחבר קת, מגבילים כמות כדורים במחסנית, אסור ללכת עם נשק מוסתר אבל כל האמצעים האלו זמינים לכל דורש.
אסור למכור ערכת הסבה לאוטומט - אז מוכרים אותה בלי בושה כאשר היא מפורקת לשני חלקים עם הוראות הרכבה. אסור משתיק קול - אז מוכרים בלי בושה את האלמנט הזה כאשר הוא סתום בצידו האחד ונקרא ״ מכשיר לשימון וניקוי הקנה ״ יש אפילו סרטון הדרכה איך לנקות עם זה את הקנה ולמי שלא ממש ברור לו איך להפוך את זה למשתיק קול עשו כבר הכנה לקידוח ומסבירים עם איזה קוטר מקדח צריך אם כי כמובן שזה לא יהיה חוקי.
במבט שני - כן אפשר למצוא הגיון - אזרח נורמטיבי שבאמת רוצה, כן יכול לעבור פרוצדורה שתאפשר אחזקה ונשיאה ברשיון - כמו שנניח כאן היו מאפשרים לגשת למבדקת הטכניון ולאשר באופן חוקי שינויי מבנה ברכב. אז פושעים אמנם יכולים לצפצף על זה - אבל אם תופסים אותם בדרך לביצוע פשע - הלך עליהם ! אם זה היה חוקי לכל - לא ניתן היה לעצור אותם.
- - - Updated - - -
עברתי את הדלפקים, הפקיד הביט בדרכון ונתן פתק למעבר ( או שזה רק בדרך החוצה ? ) אבל לא החתים .
סתם חושש שכשאחזור לשם עוד חודש יעשו לי בעיות , כי לפני שנתיים אני זוכר שכן היתה ביקורת יציאה ומסרתי שם טופס כלשהו. וגם קיבלתי כאן חותמת מרובעת לכניסה.
יש הרבה הרבה הרבה מה לעשות עם המידע הזה!
חפש בגוגל על big data ועל כריית מידע, וקח בחשבון שה NSA היא המעסיקה הגדולה בעולם של מתמטיקאים.
הם מחפשים דפוסים ושאר קישקושים במידע הזה ויכולים להפיק בו המון, והם כמובן לא יספרו כלום על פריצות דרך טכנולוגיות לאף אחד.
יש תקציב "גס" שנשפך לשם, ואני בטוח שגם יש תוצאות.
יותר זול לתפוס את אחמד ולטלטל אותו.
בשביל למצוא אחד אחמד בין מליוני מוחמדים צריך מסננת טובה.
אחר כך גם אפשר לנער אותו
החכמה היא לתפוס ת'אחמד לפני הפיגוע.
בגוונטונמו יש מספיק אחמדים, אבל חוסין משחרר אותם אחד אחד, בטענה שלא יוצא כלום מזה שמטלטלים, מנערים, מטביעים ומשמיעים להם ברוס בווליום.
אני דווקא טוען שכן יוצא, אבל מי מקשיב לי...
ניתוח נכון של דפוסי מידע, יכול לחזות (אולי) בהסתברות יפה דברים מסויימים, וההגדרה המעורפלת הזו שווה שה NSA תשפוך מיליארדים למו"פ.
(שווה גם בשבילי, לשבת על אלגוריתמים של אלגו, אבל זה כבר סיפור אחר... :cool:)
אבל בשביל משהו טוב, צריך מידע. הרבה מידע, המון, שיוכל אולי לטייב את המסקנות. אז הם לא מוחקים כלום. אף פעם. שומרים רק 3 חדשים אחורה? הצחקת אותי. לא מאמין להם.