מי לא...??
(מוזר)
אסף.
Printable View
תעלו כבר תמונות.
חפרתם
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
הוא בסך הכול רוצה ללמוד איך לא להיתקע
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
חברים אני לא מעלה תמונות של אחרים. ירצה יעלה, לא ירצה גם טוב.
אין גם איזה משהו מרגש, רכב בתוך שלולית קטנה עם בוץ מעט חלחלק. לא משהו להמשיך להתעכב עליו.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Party poopers
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
מהבאסה ,
אני יוצא עכשיו לתקוע את הרכב בבוץ ,לצלם ולהעלות פה תמונות[emoji39]
נו ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
[emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d05835a4c0.jpg
גיא, תנשום עמוק ותחזיק את המוסר השכל שלך בבטן עוד יומיומיים... אנשים עוד לא בבית אפילו.
ועם גישה כזו ספק אם ישתפו
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אני סקרן לגבי העליה הזאת שרבות דובר בה לאחרונה.
זה הכל.
כוונותי תמימות לחלוטין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין לך מה להיות סקרן.
היית עולה בה ולו רק בגלל שאין לך ביצים
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
לא, הוא מתכוון שיש לך רכב בלי ביצים ...
גיא,
לא הייתי שם כבר למעלה משלוש שנים, אבל בשעתו עשיתי את המעלה הזה (עליה וירידה) עם ה GV, כמה פעמים.
2-3 מקומות שמצריכים קצת הכוונה ועבודת קלות, אבל לא משהו שהדסטר שלך לא ראה.
לא יודע מה קרה שם היום, אבל בכל הטיולים שלנו, יש מקומות שרגע של חוסר ריכוז או תשומת לב, ואתה מתיישב.
נתקעתי אתמול בבוץ ליד גן נר רכב בודד, היו קוליסים די עמוקים מוצפים במים נכנסתי עם הגלגלים לתוך אותם קוליסים אך אחד מהם סרב לשתף פעולה וזרק אותי הצידה שם נתקעתי בתלולית בוץ שעטפה את הגחון, לאחר נסיונות עצמיים כושלים בחנתי את השטח וחפשתי עיגון לכננת, העץ היחיד שהיה בסביבה היה רחוק ובזוית שנראתה לי עקב חוסר נסיון עם כננת כקיצונית מדי, פניתי לקבוצת הווטסאפ בועז מיד פתח קישור לקבוצה וקיבלתי פניות גם בפרטי, תוך כדי החלטתי בכ״ז לנסות להגיע לעץ הרחוק , רצועת העיגון וכבל הכננת הגיעו בדיוק לקצה כשהצלחתי לחבר בינהם, להפתעתי על אף שמשיכת הכננת הכניסה אותי לעומק הביצה ועל אף הזוית המטורפת הצלחתי להגיע לחוף מבטחים.
כשקניתי את הג׳ימני וראיתי את הכננת אמרתי לעצמי ׳שיהיה׳, הנסיון הקודם שלי עם ג׳פים כלל טיול בחבורה לכולם היו רצועות שנשלפו מפעם לפעם אף על פי שאלו היו שנים רבות לא ראיתי צורך בכננת, לתקופה הנוכחית שכוללת בעיקר טיולים ברכב בודד כנראה שכננת הינו צורך הכרחי, למרות שאין לי ספק שהאנשים הטובים מקבוצת הווטסאפ היו באים לעזרתי.
תודה לכולם.
זה לא נושא הדיון מה יש לי ואיפה הביצים שלי ( בארנק של אישתי )
ואם כבר .. לדאסטר יש גחון יחסית שטוח בלי דברים שמזדקרים .. והמינימום שלו סביב 25 ס"מ מקדימה. מצד שני אין לו low והוא לא נועד למכשולים ולשטח אמיתי.
ואולי יש מקום לפתוח דיון על מה הגישה הנכונה ( האמר או רנגלר ? שטוח או עם ביצים ? מתלים או סרנים ? ) אבל זה בטח לא פה.
אני אשמח לדעת מה היה שם ואיך קרה שרכב שטח אמיתי שמיועד להתקיל מכשולים אמיתיים כמו למשל מעלה רמון נאלץ לחילוץ .. ומה היה בחילוץ.
זאת המטרה של השרשור הזה.
אפרופו שטוח, חילוצים ונזקים: התחתית של חלק מהרכבים החשמליים וההיברידיים החדשים, חלקם קרוסאוברים, שטוחה להפליא, מתחילת הרכב ועד סוף הרכב משטח מתכת/פלסטיק אחד אחוד.
זו התחתית של הסוללה. מנסיון עשיר בנושא: פגיעה במשטח היפה הזה מובילה לאובדן אטימות של המארז, כניסת מים, והשמדת המארז כולו. במקרה הטוב של ההיברידיות זה יגמר ב40000 ש"ח. חשמליות? שלא נדע.