יש לי נורות לד כחולות וגם הלוגן צהובות של T3 (הנורה הירוקה שהחלפת).
אם אתה חפץ בהזדמנות.
אגב לגבי הלד שלא עובד, כנראה שהוא הורכב הפוך היות והלד יכול לעבוד לכיוון אחד בלבד.
אור
Printable View
יש לי נורות לד כחולות וגם הלוגן צהובות של T3 (הנורה הירוקה שהחלפת).
אם אתה חפץ בהזדמנות.
אגב לגבי הלד שלא עובד, כנראה שהוא הורכב הפוך היות והלד יכול לעבוד לכיוון אחד בלבד.
אור
רק לי זה נשמע כמו ״אוי אוי אוי״..?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...96e421667f.jpg
הנה עוד נתון. האולדמן פתוח 600 מ''מ סגור 373. הבולמים של היצרנים האחרים המיועדים להגבהה של 50 מ''מ באורך פתוח 630 מ''מ סגור 390. כלומר יותר מהלך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לגבי קוני - היו בשנה האחרונה מספר מקרים של קריסה של הבולם בעקבות טבעת שנשברה במספר רכבי BK.
אחד מהם אף התנגש בגדר הפרדה בעקבות קריסה בזמן נסיעה (התמונות לא היו נעימות).
כששוחחתי על כך עם נציג היבואן הוא טען שכל המקרים קרו אצל אותו מתקין וברכבים עם פגוש מתכת בלבד, שאין שום בעיה טכנית בבולם אך עם זאת היצרן שבדק את הבולמים שקרסו החליט לשנות את טבעת המתכת ולרתך אותה בצורה אחרת החל מסדרת הייצור הבאה.
עבורי העננה הזאת הייתה מלחיצה והלכתי על דובינסון. לא יודע אם מקרי הBK רלוונטיים לרכב שלך, רק הצפתי.
הגיעו המתנות לפסח.
(מתנה מהילדים. חמודים כאלה)
עלה 1150 + מע''מ לבולם.
עם כל בולם בקופסה יש שתי גומיות. צריך אותן?
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c870a3ddac.jpg
לא מכיר.
זה גומי או משהוא יותר מוצק?
הBP51 מגיע עם ספייסרים לתושבת העליונה כדי להרחיק את הבולם (הגדול יחסית) מקורות השלדה.
זה גומי שמרגיש סביב ה 80 שור. די קשה.
יש הטוענים שהוא מיותר. אבל הטיפ על ההרחקה מהשילדה - נרשם וייבדק.
אסף.
קניתי מאאוטבק. הבושינגים שחורים....
הבולם מוצר קטלוגי של פוקס להיילקס מוגבה 2" - המקט הוא להיילקס אחרי 2015. משום מה בקטלוג להיילקס ויגו יש רק בולם לטנדר לא מוגבה - והוא בדיוק באורך של האולדמן הקיים. הבולם שאילי המליץ עליו הוא בדיוק באורך של הבולם של efs ושאר המתחרים שמיועד להגבהה ב-ויגו והוא ארוך ב30 מ''מ במצב פתוח ו15 מ''מ במצב סגור מהבולם שלא להגבהה.
אני בונה על זה שאילי יודע על מה הוא ממליץ, אבל מתכוון בכל זאת לבדוק בהצלבה לפני ההחלפה את האורך במצב סגור.
אסף.
ככה זה נראה בעמידה....
והבנתי למה המק"ט שנגמר ב 134 לא מאה אחוז מתאים לויגו, וזה שנגמר ב 071 כן.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...336e49b7cb.jpg
נשמח לדעת גם
אם ב'זה' אתה מתכוון למהלך הסגירה - אז נראה לי שאתה צודק.
אסף.
ובמצב הנ״ל כמה מרחק יחסי נשאר לבאמפסופ להימעך על הברזל שמולו?
הרבה יותר... הבולם ייסגר לפניו.
אסף.
רע מאוד, יפוצץ לך את הבולם. זה נראה במרחק כזה שאפילו פס הרעדה יכול להביא אותך לשם. אין ברירה, אתה חייב לפרק את הבולמים או להגביה את הטנדר ...
בעצם, קודם כל לפרק החוצה את הבולמים ולהרכיב בחזרה את הישנים. אח"כ לחשוב מה הלאה.
אין מה לחשוב יותר מידי, חוזרים לאילי ומחליפים ליותר קצרים לפי הבאמפסטופים, מה שיישאר לפתיחה עם הבולם החדש הוא מה שיישאר.
פסח כהלכתו [emoji16]
הגבהת הטנדר אומר שהמרחק בין הארגז לסרן יגדל, ולכן הבולם יהיה במצב פתוח יותר במנוחה ומהלך הסגירה גדל...
דורון צודק, לא יעזור להגביהה את הרכב בלי להנמיך את הבאמפסטופ
+1.
להנמיך את הבאמפ סטופ.
או לעשות את הדבר הנכון ולהתקין בולם מתאים?
יש בקטלוג של פוקס בולם בדיוק באורך כמו האולדמן. המק"ט מסתיים ב 071 . זה כנראה מה שצריך.
אין מה להגביה עוד - ההגבהה הנוכחית נותנת בדיוק מה שטוב.
אסף.
אז לא הבנתי למה נבחר המק"ט הזה ולא ה 071.
האוטו מוגבה גם מאחור? אני מכיר שבשנתון הזה היתה הגבהה רק לחלק הקידמי כדי "ליישר" את הרכב שהגיע נמוך מקדימה וגבוה מאחור.