אומי, איפה אתה גר??
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Printable View
זקוקים לתותח אנדרויד שיש לו אנדרויד עם root. לפרטי בבקשה
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
שאני ישן הטלפון על שקט (מקסימום רטט), הכי טוב.
ודאך אגב, למי שהתמזל מזלו ויש לו אנדרואיד מהגרסה 10האחרונה, יש מצב חדש שנקרא "פוקוס", שמכבה את כל ההתראות מאפליקציות שאתה בוחר, לתמיד (עד שמכבים) או מתוזמן
אז מפעילים, הולכים לישון, ואם מישהו צריך אותי דחוף הוא יתקשר
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
אני יכול רק לקנא. הטלפון שלי פתוח 24/7 כדי לקבל התראות על סוכר נמוך בדם של בתי. זה יכול להיות התראה מאפליקציה ייעודית אבל יכול להגיע גם בוואטסאפ מהסובבים אותה, בשיחת טלפון וכו'.
זוכרים שכתבתי את זה לפני כשבוע וחצי?
אז אחרי מספר ימים גשומים, היה סופ"ש יחסית נאה בחוץ.
בגלל הבוץ, קבוצות החילוץ היו מפוצצות הודעות על רכבים תקועים בבוץ. קבוצות הוואטסאפ, הפייסבוק, הטלגראם ועוד. הרבה זמן לא היה ככה.
מנגד, בקבוצה של ג'יפולוג לא היתה אפילו הודעת חילוץ אחת !! הוא שאמרתי: אנשים מנוסים, מחושבים ופחות לוקחים סיכונים מיותרים. וטוב שכך...
ואני חשבתי שכולם נשארו בבית.
עכשיו ברצינות,
אני אמנם לא הרחקתי מהבית (סובב רגבים וגבעת עדה) , אבל השבילים שאני נסעתי בהם אמנם היו מלאים מים, אבל לא היה בוץ קטלני.
השכבה העליונה היתה דביקה, אבל שכבה דקה מאוד,והריינג'ר צלח אותה בקלות.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
בוץ לא היה הרבה אבל המון שבילים עברו חתירה עוצמתית של מים.
יצאנו לטייל שני שליש מהדריקטוריון של קבוצת החילוצים והיה נחמד מאוד.
אפילו פגשנו בכניסה לעמיקם שני חותרים שעשו ראפטינג על נחל התנינים וגרמו לנו לחייך מאוזן לאוזן על התחביב היפה שלהם
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...cab3d09969.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eae7004688.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7512c11b.plisthttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3945fefc88.jpg
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
כמה תובנות בעקבות החילוץ שלי היום ליד בית הלוי.
ראשית רוב תודות לכל מי שהציע את עזרתו, מדהים לראות את ההתגייסות.
תודה ענקית לשי אמיר שהגיע וחילץ אותי.
אין לי תמונות פוטוגניות מי יודע מה, סתם שקעתי בתור מעין תעלה שנוצרה עקב זרימה של מים.
לי זה החילוץ הראשון, בו גם נבחנו נק' החילוץ שבניתי לרכב.
1. לשים לב שחוץ מזה שהפין של השאקל עובר בחור של הנק', שרוחב הנק' לא רחב מדי לשאקל. אל תשאלו איך אני יודע.
2. למזלי היה לי שאקל רך שנכנס, כנראה בעקבות השפתיים של הנק' שחתוכות ב 90 מעלות, נקרעו כמה גידים מהשאקל הרך.
צריך להקפיד על שפתיים מעוגלות.
3. על אף שאני שקעתי עם ג'ימני, ושי הגיע עם היילקס, לא הצלחתי לצאת כאשר הרצועות היו מתוחות ושי ניסה למשוך אותי.
היה צורך בכמה "מכות" קטנות בשביל לצאת. לא רוצה להיכנס לוויכוחים האינסופיים, אבל בהחלט שוקל רצועה קינטית, על אף שהרגילות בהחלט עשו את העבודה במקרה הנ"ל.
שוב תודה גם על היוזמה של הקב' חילוץ, וגם על ההירתמות של האנשים. לא ברור מאליו.
יש רצועות נמתחות. יש אצל עידן מאיש שטח ויש באמזון.
הן בהחלט פותרות את עניין המכות יפה מאוד.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
בנוגע לרצועה הקינטית, צריך רק לזכור שאמנם היא פותרת את נושא המכות בתחילת המשיכה, אבל, אם הרכב המחולץ לא מסוגל להמשיך בנסיעה לבד אחרי החילוץ, הרצועה הקינטית לא מתאימה, ואפילו מסוכנת לגרירה החוצה מהשטח.
כנראה טעיתי במונחים.
לי יש רצועה שנמתחת 20% אם איני טועה.
יצא לי לראות חבל שזור, שמוגדר כחבל קינטי.
מה בדיוק ההבדלים בין השניים?
היה כאן מידע תריץ חיפוש.
בגדול,
חבל יותר עמיד, ובחבלים ניתן למצוא כאלו עם אחוזי התארכות גבוהים יותר (עד 30 אחוז).
חבל יקר בהרבה. יש ברשת לא מעט חבלים סיניים שאיכותם לא ידועה. (אני בטוח שגם חלק מהסחורה האמריקאית הממותגת מגיעה מסין אבל שם בד"כ יש אבא ואמא למוצר).
תודה
היום היה חילוץ נחמד בירקון. לא מסובך מדי אבל בהחלט הצדיקו את עצמם המטרים הרבים של הרצועות שהביאו החברה.
אם ירצה אורי לשתף בכבוד,
רק כמה לקחים מבחינתי:
א. לא הקדשתי מספיק זמן לבדוק בעין את נקודות החיבור לג'ימני, עבדנו עם רצועה קינטית וחבל קינטי באורך לא קטן ונתנו משיכות. לא חזקות אבל אם לא בדקת בעצמך את החיבורים זאת עלולה להיות בעיה.
ב. לא הוגדר צופה על הג'ימני, ובדיעבד התברר שייתכן שחלק מהזמן לא היה בהנעה קדמית (לא ראיתי בעין, וייתכן ורק גלגל אחד לא הסתובב ואז בעיני המתבונן מהצד נראה שלא משולב).
ג. אני לא אוהב את השילוב של שאקלים ורצועות קינטיות. חיברתי את כל הרצועות זו לזו ישירות בלי טריז שימנע נעילה שלהן. בדיעבד הן השתחררו די בקלות (קצת מים נקיים משלולית להוריד את רוב הטינופת).
ד. העובדה (המקרית) שהשקלים בהם כן השתמשנו היו בצבעים שונים (פינים אדומים אצלי, לוחיות כחולות אצל אורי, שאקל שחור לאומר, ופלאסק כסוף לדרור) הקלו את מלאכת חלוקת הציוד בסוף. אז, סמנו את הציוד שלכם בצורה שניתנת לזיהוי גם עם שכבת בוץ.
נתן המון בטחון שהאוטו של מנחם עם הכננת עמד בצד לכל מקרה....
וכמובן שלכל שבת יש מוצאי שבת:
קובץ מצורף 127166
קובץ מצורף 127167
קובץ מצורף 127168
קובץ מצורף 127169
(האוטו יחכה לגשם טוב :) ).
לגבי ניקוי רצועות - אני מכניס למכונת הכביסה, בלי שום חומר ועם מים קרים..
אייל אלוף,
דרור הביא דרינק חזק,
מנחם היה מבוגר אחראי,
אחלה קבוצה.
קצת תמונות
https://photos.app.goo.gl/zmxuRKEzdsrxU8eS7
אני מחפש חבל קינטי, אמזון ואיביי במשלוח לארהב הכי נוח לי, המלצות?
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
באמת מנקים רצועות?
אני שם חזרה לאוטו, אחרי שלושה ימים זה מתייבש ובשימוש הבא הבוץ נופל בחתיכות גדולות. כמה רצועות, אין ספור חילוצים ועדיין כוחם במותנם.
אסף לימד שהבוץ בתוך לולאות הרצועה שוחק אותם וגורם לקרעים. נשמע הגיוני ומאחר ומדובר בציוד בטיחות כדאי לנהוג באופן מחמיר.
אני גם שוטף אבל עם צינור ושפריצר ואז גיגית.
למכונה אפילו לא הייתי מעיז מפחד מאישתי.
כל הכבוד למחלצים ותודה על השיתוף.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
אישית, הטכניקה שלי לשמור על רצועות נקיות היא לגרום לצדדים האחרים בחילוץ להשתמש ברצועות שלהם.
אסף.
אין לי את הידע כדי לחלוק על זה, אבל:
1. כשראיתי רצועות נקרעות (לא שלי, לשמחתי) זה היה אך ורק באיזורים שחטפו נזק נקודתי כבד, בגלל שנגררו על הרצפה דרך ארוכה, או נדרסו בגרירה.
2. ציוד של 100-200 ש"ח שמחזיק 20 שנים ויותר בשימוש כבד ובלי תחזוקה, אני לא מוצא את ההגיון להשקיע בו ככה. אם הייתי רוצה להיות יותר זהיר מזהיר, הייתי פשוט מחליף אותו תקופתית.
חחחח
כמה שאתה צודק....
עד שאני הגעתי, כל הרצועות כבר היו פרושות ומחוברות ומטונפות בבוץ ברמה שקשה היה לזהות מה של מי ומי של מה. כך שיישמתי היטב את התיאוריה שלך והציוד שלי נשאר נקי ומסודר בארגז החילוצים, הכבל נשאר מבריק ומסודר על תוף הכננת.
לא נותר לי אלא לדאוג למצב רוח מרומם של כל מי שהגיע להינות שם, בעזרת החבר היקר big peat שבתוך הפלאסק....
היה המון בוץ, בוץ רע. עמוק וחלקלק ודביק מהסוג הרע באמת. אבל חילוץ פשוט יחסית.
ויחסית למי שתרם הכי מעט לחילוץ הזה, הג'יפ שלי התלכלך הכי הרבה....
עצה ידידותית: שמרו מרחק מכל איזור הירקון לפחות עד האביב.....
אורי בטח עסוק עדיין בגירוד הבוץ מהג'ימני שלו והוא בטח יודה בנפרד, אבל אני מרגיש צורך לומר תודה לכל מי שהגיע.
ההיענות המהירה והערבות ההדדית בקבוצה הזו מחממים את הלב, לא טריוויאלי בכלל.
וכמובן תודה לבועז ולביא שמנהלים את הקבוצה ביד רמה לתפארת.
ושוב תודה למנחם על האירוח, הקפה והגרניק.......
צריך להחליף ברגע שרועים סיבים פרומים.
איך לתחזק זו בחירה של כל אחד. אני מניח שבעלי טנדר פחות רגישים לציוד מלוכלך כי הוא מאוחסן בארגז.
עוד תירוץ- הנקיון זו גם הזדמנות מצויינת לעבור על הציוד אחרי השימוש ולפסול מה שצריך ויש ככה מספיק זמן להצטייד מחדש.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הטכניקה הזמנית שפיתחתי בחילוץ הזה, שהמחולץ אוסף את הרצועות (שכפי שדרור ציין לא ניתנות לזיהוי) ומחזיר שטופות.
הבעיה שבכניסה לרחוב שלי, שכן שהשתעשע עם טויוטה סטיישן בחורשה שקע בבוץ. ולי אין רצועה.
טלפון לרמי גלבוע , שמיד תרם רצועה וגם החילוצון הזה הסתיים בהצלחה.
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk