https://www.justkampers.com/vw-t2-ba...te-lights.html
Printable View
ועכשיו שברו לי את האנטנה.. השניה בשנה האחרונה.
אני מתלבט אם לעבור לאנטנה פנימית.
אסף.
תעבור לאנטנת שוט גמישה.
יום הרדיו? חשבתי שהיה יום הפיצה הבינלאומי? יכול להיות שהילדות עבדו עלי?
הגזמת!
כל ילד יטדע שיום הפיצה הבנלאומי חל ב 09 לפברואר...
זה אלמנטרי יותר מקואלקום 3!
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
הזמנתי בסוף מהאיביי עם המשלוח שלהם.... ודווקא זה.... לא הולך לי...
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5625fc6999.jpg
לא היה זמן אמת. אם מישהו היה מדבר איתי הייתי כנראה פותר את העניין במקום.... אבל אף אחד אפילו לא שלח הודעה.
וזה אפילו לא פנס איתות.... זה פנס סימון שבכלל לא נדרש בתקן האירופאי. זה יותר קישוט מאשר פנס.
אסף.
הפלסטיק הגיע. בדיוק בזמן לטסט.
מוכנים לאפוקליפסה...
אסף..
ישבתי וקראתי את תחילתו של השרשור הזה....
חייב לומר שבזמן אמת לא הרגשתי כמה השקעה יש באוטו הזה... עכשיו אני מבין בפרספקטיבה שהכנסתי לשיפוץ הזה המון. יותר ממה שהייתי מסוגל היום.
ועברו כמה שנים. הקמפר חגג ב2 בינואר האחרון 42 שנה.
אני חייב לו תיקוני פחחות.
אני מצד אחד רוצה לעשות לבד.
מצד שני... באמת לא יודע איך. יש כמה חורים של ממש - חוץ מהחלון הקדמי אלו חורים קטנים - אבל במקומות בעייתיים. שני חורים שהיו בגג מתחת לפיבר תיקנתי בצורה מכוערת אבל סבירה בשביל משהו שאף אחד לא ייראה אף פעם. כאן מדובר באזורים בעייתיים.
מצד שלישי לא בא לי להוציא אלפים רבים בשביל לסגור כמה חורים בפח.
מן הסתם שיפוץ כזה יהיה מעורב בפירוק חלקי של דברים - כבר הזדמנות להוריד את הגג המתרומם ולשפץ אותו - בעיקר לבנות מסגרת חדשה במקום מסגרת העץ המקורית שהחלה להתפרק.
בקיצור.... אני 'מריח' שאין ברירה וצפוייה השבתה של הקמפר בקיץ. חושב איך לעשות את זה יעיל.
אסף.
אסף , אתה מוזמן ליצור קשר ואדריך אותך בנושא .
ביצעתי כבר מספר פרוייקטים של פחחות ואני ממש מבין את הדילמה - אולם השד ממש לא נורא .
שיפצתי מהיסוד סיטרואן דה שבו 65 - עובי הפח ( כחדש ) 0.6 מ"מ - זה היה בית ספר של ממש , אבל סיימתי בהצטיינות את הלימודים .
זאת תורה שלמה אשר לבחור כמוך לא צריכה להיות בעיה להתמודד ( רק המון סיפוק בסיום ) .
אילן
אני חושב שבמקרה הזה או שתשלים עם השבתה של כשנה, עד שתפרק, תפחח, תצבע, תוריד , תפחח שוב, יד ביקורת וכל מה שאתה יודע שיקרה ומדחיק.
או שתשים כמה אלפים ותתן לבעל מקצוע לעשות את זה.
הבעיה היא שקשה למצוא כבר בעלי מקצוע שמוכנים לעשות את זה.
ובכלל, אם אתה מוריד את הגג, תכין מראש מתאם על הגגון של הטיוטה.... ריבירלקס.
ככה תוכל להמשיך לישון על הרצפה ליד האוהל גג.
אני משתף אתכם בעוד מחשבה.
מנוע type4 - החלקים שלו, במיוחד ראשי מנוע - הופכים נדירים ויקרים. ראש באיכות סבירה מתחיל ב250-300 דולר, ראש הרמה טובה יעלה בין 700 יורו ל 1000 דולר לאחד, ועד 2500 לזוג ראשים של לן הופמן שנחשבים הכי הכי.
בשורה תחתונה אם הייתי רוצה היום לשפץ.מנוע, החלקים יעלו בין 2000 ל 10000 דולר תלוי אם כן או לא קאמשפט ואיזה חלקים בדיוק (פורשה או מקסיקנים)...
והמחירים עוד יעלו.
לשם השוואה קיט מנוע (כל החלקים למנוע) טייפ1 של 100 כ"ס של CB עולה סביב 4000 דולר.
אז מתגלגל לי בראש אולי לקנות בעוד כמה חודשים לפחות זוג ראשים מורכבים ולשים על המדף, אולי עוד כמה דברים קריטיים - לעוד כמה שנים כשיגיע הזמן לאוברול.
אסף .
הייתי מתחיל לחשוב על הסבה למנוע סובארו.
SUBARUGEARS מייצרים קיט מתאמים
עניין הרישוי, ובכן בשביל זה יש פורום שלם.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בהחלט כדאי להכין זוג ראשים ואולי עוד כמה חלקים ליום הדין.
אני לא הייתי מחליף מנוע דגם 4 במנוע דגם 1 בשום מצב.
ההשוואה למנוע טייפ 1 היתה לשם המחשת המחיר.... גם ערמה של כסף, אבל בערך חצי.
אסף.
אני אומנם לא חזק בטייפ 4, אבל ממה שאני רואה אצל החבר'ה בעיקר עם טייפ 1 ככל שעובר הזמן דברים שהיו פעם אקזוטיים הופכים לשכיחים מאוד.
מה שאומר שני דברים:
1. יכול מאוד להיות שבעוד X שנים בניית טייפ 1 חזק מאוד וגם די אמין תעלה כמו טייפ 4 בסיסי או פחות והסבת פחיות כבר עשו לפניך.
2. יכול מאוד להיות שראשים טובים של היום יהיו בסיסיים מחר.
השאלות הן האם הסבה לטייפ 1 היא פסולה בתכלית בגלל עקרונות והאם שוק הטייפ 4 לא מתפתח כמו שוק הטייפ 1.
והשאלה הכי טובה, האם VR6 נכנס?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk