חוזר: הפרה הקדושה נשחטה היום - הדיסקו הופשט מפלסטיק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי עודד זנטון
רדו מהבנאדם.
האיש רוצא לטייל, הוא מודע להשלכות, הוא נהנה מהעניין כולו.
זו זכותו (זכות מבורכת, אגב).
איכשהו נדמה לי שהוא לא הולך להישתנות..
אני איתך חיים!
אני מצטער,
לטייל שם זו לא חוסר אחריות כלפי עצמו זה חוסר אחריות כלפינו וכלפי משפחותינו כי אם הבן אדם נחטף אנחנו נשלם את המחיר
המחיר? זה שיחרור מחבלים שיבואו שוב לטבוח בנו
ועוד לספר זאת שעוד מישהוא יקרא את זה ויחשוב שזה בסדר??
ועוד לטייל שם עם רכב שכל טיול גומר = סליחה נתקע
עדיף כבר למחוק את ההודעה הזו כי זה לא מעיד על חוסר בגרות זה מעיד על זיזול בציבור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
בכדי לעשות זאת עם בטחון אני מציע לשניים שלושה רכבים ,שיש עליהם נשק להצטרף לטיול הכי משגע שיהיה להם השנה.
ההרשמה כאן.
אם אפשר, אז בשפת הבני דודים... אולי גם בפורום "אל מוהנדס" :shock:
יש לי הרגשה שהשתפנם לגמרי.
כל מתנחלת עם שישה ילדים עושה בשטחים האלה את מה שאתם מכנים ''חוסר אחריות''.
ממי אתם כל כך רועדים,מאיזה אינדיאני שיורה צרורות באוויר?? מה הוא יכול שאתם לא יכולים ?? בשיקשוק הציבורי שכאן, יש סיכוי שלא תיסעו מחר בוואדי ערה ומחרתיים גם בוואדי מילק בגלל פורדיס.
אני מצהיר כאן קבל עם ועדה - אם אני נחטף ודורשים עבורי כופר - מותר לתת מכסימום חמור פלשתיני מול החמור היהודי. נרגעתם??
אולי הבעיה מתחילה עם העלות המטורפת של כל חטוף יהודי.............
דווקא עכשו אני מצפה לשני נירשמים לטיול חייהם.
חיים אל תדאג, יום אחד בטוח שלא יסעו דרך שם...
היום אני נוסע לחתונה באיזור אשקלון וכבר שמעתי חבר'ה תל אביביים שלא מגיעים כי "יש קסאמים".
סתם להמחשה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3516513,00.html
כמו שאמרתי, עניין של זמן.
הודעה נוספת שלא קשורה לנושא השרשור המקורי, תימחק.
בקשה מחיים - תמשיך לספר לנו על מעללי האלומיניום.
בקשה לכולם (כולל חיים) - עזבו אתכם מפוליטיקה באתר הזה. למה ללכלך את השרשור הזה?
היום מצאתי את הצבע המתאים ביותר לצבע ''לילה''.זו תערובת תוצרת אנגליה של כחול כהה,ירוק כהה ואפור כהה עם גרגרי אלומיניום זעירים היוצרים מרקם לא מחזיר אור כמו נייר זכוכית עדין. כמובן שהצבע נעדר ברק כמעט אבל רק כמעט לחלוטין.היישום על הצבע הקיים מחייב ליטוש של הצבע הישן שנעשה בליטוש עם בד שמיר.תתפלאו איך צבע בין 12 שנה מתפורר בקלי קלות ויוצר אבקה בכמויות גדולות שיש להסירה טוב טוב לפני הצביעה.
כמו שציינתי בעבר ,אני לא עושה תיקוני צבע למכות הקטנות שמסביב . מכות גדולות אין בכלל .סיבה ראשונה שזה מחייב השקעה על-ידי בעל מקצוע בכדי שהכלי יהיה מלוקק,וזה בדיוק מה שאני לא רוצה.סיבה שניה ,הרכב הזה מעצם היותו מאלומיניום דק יקבל בכל מקרה קימטוטי נגיעות גם בעתיד ,כך שזה לא יעזור. והכי חשוב - עם הנגיעות האלה ולמרות הצבע החדש ,הוא יהיה עדיין יותר מסוקס מרכב ללא צלקות.
זו עבודה של יומיים רצופים,שרובם מוקדש להכנות .הצביעה עצמה אורכת מכסימום שעתיים.
אחרי העבודה הגדולה הזו ,אני מתפנה סוף סוף לדברים הקטנים והמעצבנים שיש בכל אוטו. למשל - הגג הרופף ,הפלסטיקים של הדשבורד שאני רוצה להחליף באלומיניום מעוצב עם הרבה שעונים,כמו שראיתי לאחרונה בכתבה כאן באתר.
אולי לפני כל הטיפולים הקטנים נעשה את ההשקה מיד לאחר הצביעה,כי הרי אין סוף לשיפורים.
בינתיים השרשור חוצה בימים אלה את 40,000 הכניסות הראשונות.........ונראה שההשקה תהיה בעת הכניסה ה-50,000.
שיהיה לכולנו שחר אביבי יפה.
השולחן שבניתי לא מזמן עבור הארוחות בשטח התגלה כלא מוצלח עקב העובדה הפשוטה שאני לא מרכיב אותו בגלל הזמן והמיומנות הנדרשת להרכבתו.
היום העפתי אותו מהרכב ובניתי שולחן קטן במידות 54X60 ובגובה 40 ס''מ, בדיוק מתאים לישיבה על שרפרף לצורך בישול או ארוחה לשני אנשים.
התוצאה כל כך מדהימה היות וב-6 שניות השולחן מורכב וב-3 שניות הוא מוכן לאיחסון.המספרים כאן אמיתיים לחלוטין.
הוא בנוי כל כך יציב שאפשר להעמיס עליו 100 ק''ג בלי שום בעיה.
בפורום המסחרי אני רוצה לשאול אותכם מספר שאלות בכדי לבנות במיוחד לג'יפאים שולחן אולטמטיבי.
התיכנון לצבוע השבוע את כל הרכב נידחה לשבוע הבא.בינתיים.
בסוף השבוע הזה ייבחן השולחן החדש בתנאי שטח.יהיו גם צילומים מהשטח.
אני מתכנן לחזור השבוע לאזור המרסבא מעל בקעת הירדן ולקוות שהנדידה הגדולה של הציפורים תחלוף מעלי.מדריך הצפרות והמשקפת נימצאים ברכב כל הזמן.
הפעם אני עם אישתי ,אז לא ניראה לי שאתחכך מדי ביקירנו הפלשתינים.
מי שרוצה להצטרף לטיול פרווה אך יפיפה מוזמן לתאם איתי בטלפון או בה''פ.
4 קבצים מצורפים
5 קבצים מצורפים
7 קבצים מצורפים
4 קבצים מצורפים
לא יאמן שהיום הזה הגיע :)
מי שרוצה לראות תמונות של דגם השולחן - הייצור יהיה שונה בחומרים אך לא בעיקרון, מוזמן לפורום המסחרי.
דרך אגב - השרשור הזה חצה לפני יומיים את הביקור ה-40,000 ...................לא יאומן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Gilad
לא יאמן שהיום הזה הגיע :)
למי צריך לשלוח את הצ'ק?
היום נכנסתי לשטח בציר שחור שמאחורי מעלה אפריים. קצת מערבית משבוע שעבר.הציר מתחלף בדרך לאדום ולירוק אך כולו נמצא בנוף מדהים עם עליות מסולעות ארוכות ותלולות באורך ענק של קילומטר ויותר.
הענין הוא שעד הצהריים לעסתי עשיריה של עליות כאלה וכל פעם הייתי במגמה למעלה. נדמה לי שהרחתי את הגרביים של אלוהים.
כל הדרך ליטפתי את האלומיניום שלא ישבור לי ציריה במקום שכוח האל הזה ובעליות תלולות כאלה שהשד יודע איך אפשר לחזור לאורכן ברוורס.אבל אין מה לדבר ,הוא לא איכזב אותי לרגע.
אבל גיליתי שכאשר אני מכניס את הטרנספר לנעילה (ידית שמאלה) ומשם למהלך איטי (דחיפה קדימה) הוא לעיתים קופץ לי חזרה ,מה שנותן לי לחשוב שיש לי מהלך קופץ. מישהו מכיר את התופעה??
זה ממש לא נעים באמצע נהיגה תלולה למעלה שהמהלך בורח לך מהמקום ואתה נעמד ללא כח במצב מאוד מסוכן.
השולחן החדש חגג את ניצחונו הראשון בשטח.וחשבתי להוסיף לו רגליים טלסקופיות קצרות ,כך שניתן לאזן אותו גם במקום עקום לחלוטין. מה דעתכם??
בשילוב להילוך נמוך צריך להחזיק לשניה את הידית בתחילת נסיעה. זה מצב רגיל.
אסף.
לגבי הקפיצה מההילוך :
מניסיוני יש שתי בוקסות קטנות קטנות מפלסטיק לבן במנוף של ידית נעילת הדיפ והילוך LOW, שנישחקות עם הזמן ונעלמות , כאשר התופעה שאתה מתאר היא כשהם כבר לא שם.
הם עולות כמה שקלים (סדר גודל 10 ש"ח)
ומסדרות את העניין.
הבעייה היחידה שקשה להגיע למקום , אם הטרנספר לא מפורק מהרכב ...
אמיר.