ספר קצת על הפרוצדורה של הייבוא של קיט כזה, מחירים, אישורים וכו'
Printable View
ספר קצת על הפרוצדורה של הייבוא של קיט כזה, מחירים, אישורים וכו'
כל הכבוד על העבודה פשות גדול מהחיים
אהלן עודד ...
יפה עודד , ענית בעצמך ...
לא שמו קלינים כיוון שהקוביות האחוריות בקיט אכן מתחשבות בזוית ההגבהה וחלקן העליון מגיע בזוית כלפי מטה . ויזואלית , להערכה שלי , מדובר
בזוית ששווה לקלין 4-3 מעלות . אך כאמור זה לא מספיק . מדובר עדיין בהגבהה של 6 " וגם הנמכת הטרנספר באינ'ץ כפי שהייתה קיימת אצלי עוד קודם לכן
, לא נתנה פתרון מלא . כפי שציינתי , הוא אמר שזה משתנה בין רכב לרכב . ההגבהה מתאימה ביסודה לצמיגי 35" - 37" ואם הייתי על צמיגים כאלה , ספק
אם הייתי צריך אפילו הנמכה של הטרנספר ובטוח לא לגעת בדרייבשאפטים .
לכן , לא תהיה לי ברירה אלא להוריד דרייבשפטים ולהאריך בכ 3- 4 ס"מ .
הם היו נשארים מהר מאד במקום רק מלראות מה עברתי מרגע תחילת השיפוץ ועד איך שזה נראה עכשיו ...:)
חוץ מזה ... , תודה רבה ...
אהלן מוריס ,
הקיט נרכש מ ebay , המחיר 700 $ אני בחרתי בקיט עם בולמי הנייטרו , הקיט עם הבולמים הרגילים זול מעט ממנו .
משקל הקיט 108 ק"ג - הגיע על משטח ועלה בפוקס או בגלל קשרים ב DHL לטיסה . כיוון שהם מוגבלים בנפח/משקל בהעלאת כזו
"חבילה" למטוס ולא בהובלת economy select) ESI) באוניה .
עלות ההובלה הרגילה עמדה על 4,500 ש"ח אבל שילמתי 2,300 ש"ח כי יש לי 50 % ב DHL .
המכס גבו 700 שקלים .
לגבי אישורים ...??? וואללה היה לי מזל גדול ... אל תשאל אותי איך ולמה ? בעיקרון אמרו לי שזה ייעצר , שזה לא יכנס לארץ בשום מצב כי
מדובר בקיט הגבהה ולא במקורי ועוד כהנה וכהנה ...
הקיט הגיע , בחברות הגדולות ( UPS / DHL / FEDEX ) יושב מסווג מטעמם . יצרו איתי קשר , שלחו לי טופס למייל וביקשו שאמלא שם :
תיאור המוצר , ערך ריאלי (למרות שהיה מצורף שטר מטען ו INVOICE) ששלחתי מבעוד מועד עם הרכישה לפני ההגעה לארץ ומטרת יבוא המוצר .
באמת שלא שיקרתי , רק כתבתי שמדובר בקיט קפיצים חדש לשברולט בלייזר / סברבן / CK בין השנים 73 ל 91 (בלי לפרט מקורי או מוגבה)
כנראה הבינו שמדובר במקורי . ערך - ציינתי את המחיר המקורי ו במטרת היבוא - כתבתי להחלפה של הישן בחדש .
שעתיים לאחר מכן הוא שוחרר והיה אצלי בידיים .
תוסיף הארכת צינורות בלמים 500 ש"ח בטכנו צינור + כמה שיעלה להאריך את הדרייבשאפטים , אני מניח כמה מאות שקלים בודדים ו זהו בגדול ...
שחר
- - - Updated - - -
תודה אבי ...
שחר,
זה פשוט מדהים.
אני כבר יצאתי מהנושא, אבל כשמתחשק לי להתחרמן קצת אני מבקר ובמיוחד אצלך, בין היתר כיוון שסבלתי מבהמה מהסוג הזה ולהבדיל ממך נזקקתי למוסכים, זה שחק אותי כלכלית.
הערה קטנה, את המראות הייתי קונה מהרקולס ביפו כשהן טיפה קמורות, זה מאפשר לך לנסוע בבטחה עם שדה ראייה טוב. זכור לי שכשעברתי לנתיב ימני, הייתי תמיד מופתע לראות איזה ננס לידי.
כ"כ מציע להתקין צפצוף התראה לנסיעה ברוורס, ואם בענייני בטיחות עסקינן, חובה שהשמשמה האחורית לפחות לא תהייה כהה.
היי מוני , תודה ...
דיברנו על זה כבר בעבר ...
מנגנון ציפצוף לרברס קיים , השמשה האחורית כהה - אין מצב שאשנה !
מראות - יגיעו בקרוב מארה"ב ...
אז בין לבין , יישורי קו מכניים אחרונים פיין טיונינג ובעיות קטנות (אם אין חלק בארץ וצריך להזמין מארה"ב במיוחד) זאת בעיה קטנה כן ? ומעצבנות ...
הזמנתי PCV חדש כיוון ששלי היה תפוס / סתום ...
לתושבת משאבת שמן ההגה הלכו האוזניים , כשל ושבר של אחד התפתח ועבר לאוזן השניה והרצועה התחילה לרקוד שם .
אז פירקתי אותה מהמקום לטובת ריתוך . כיוון שמוסכניקים קודמים שעבדו על הרכב , בכדי למתוח חזרה את הרצועה אז הם לקחו לום
והכניסו בין גוף המשאבה לטיימינג וככה מתחו תוך כדי שהם מעוותים ופוגעים בגוף המשאבה . כיוון שהחלפתי כל חלק אפשרי בבלייזר
הזה , החלטתי שגם משאבה אני מזמין חדשה . אני רוצה יישור קו והרבה שקט לטווח ארוך ובטוח בלי הפתעות בשטח.
קיבלתי את המש' וכשניסיתי לחלוץ ממנה את הפולי עם אפ ציר , הפולי התעוות לחלוטין - תראו בתמונות . לא פירקו אותו מעולם ,
כנראה הכל חלוד שם .אין בארץ פולי בכלל והייתי צריך להזמין מארה"ב שוב .
אני מרכז מאמץ אחרון עכשיו לקראת הזמנה אחרונה , הזמנה מסכמת לסיום וזה לא פשוט כיוון שצריך כסף וזמן ואילו דברים שקצת לא בנמצא או שלוקח זמן לגייס ...
ההזמנה כוללת : זוג מראות חדשות (שלי חלודות ועם מכות) בקליות אחוריות , בקליות צד וקידמיות , פנסי חזית חדשים (איגל איי)
קיט / סט גומיות לחלונות / דלתות פנימי , חיצוני והיקפי ועוד כמה קטנות לפינישים .
מבטיח לעדכן , לצרף תמונות ולהודיע על כך שאני מוכן להשקה .
שחר .
היתה בעיה בהעלאת התמונות אז אני מקווה שהפעם הן יעלו ...
שחר .
רק בשביל הפעם הבאה..
לעבודות כאילו רצוי להשתמש במכבש. נותן לך אפשרות לחלק את הלחץ
כך יש סיכוי טוב יותר שהגלגל יצא שלם.
לא צריך שום מכבש
הנה הכלי המתאים
http://www.harborfreight.com/pulley-...set-40749.html
כול שיטה אחרת וזה יהרס.
חבל שלא שאלת...יש לי חולץ יעודי לחילוץ הפולי...רכשתי אותו כששיפצתי את משאבת ההגה אצלי...
בשמחה הייתי משאיל לך אותו....
אני חלצתי אותו ככה:
קובץ מצורף 89541
בקישור הבא יש את כל התהליך של שיפוץ המשאבה
http://www.jeepolog.com/forums/showt...l=1#post565563
דרך אגב, מאז השיפוץ היא לא דולפת יותר.
ערן וכולם , תודה על הרוח ...
אבל השתמשתי בחיי באותו חולץ שהצגתם והפולי פשוט התעוות .... SORRY
השפתיים של הפולי פשוט התעוותו כמו הפולי עצמו ....
אבל זה מאחרי אז הכל טוב ....
שחר .
שנה טובה וחג שמח לכולם ...
אז זהו ... הזמנתי המון מוצרים מארה"ב כפינישים אחרונים חלקם אומנם קוסמטיים אבל חלקם חשובים
או משפרים את הקיימים , ממתין כעת רק לקיט הגומיות לכל החלונות / דלתות (שלי רקובים ומתפוררים)
ודרכם חודר מים אפילו כשאני שוטף את האוטו...
אז הנה מה שהוחלף / התווסף :
קאפים חדשים לגלגלים האחוריים במקום החלודים שהיו והתווספו גם זוג שמותאם לקדמיים (פתוחים) בשל הלוקרים.
ידית שחרור בלם רגל חדשה וגומיית פדל בלם רגל .
זוג מנעולי חלון צד (שלי היו שבורים ומקולפים)
זוג מראות חדשות
כל הפנסים והבקליות באוטו , ז"א בקליות אחוריות חדשות , בקליות צד , בקליות חזית וזוג פנסי חזית חדשים
חזקים מתוגברים HID עם לד .
ומגן שמש (מצחיה) מעל לחלון החזית הקדמי .
לא כתבתי כהרגלי בתוך כל תמונה , אלא , פשוט הצמדתי ישן מול חדש ... אז תהנו :
שחר
טוב חברים , מנהלים ....
ז ה ו זה נ ג מ ר !!!
אני מוכן להשקה !
אז תעלו כאן תאריך / ים רעיונות ונקבע .
אפשרות אחת היא האפשרות הסטטית - ז"א לקבוע בבן שמן / תל חדיד או כל פינת חמד אחרת
להביא בשרים שתיה ושות' ....הכוונה היא לאחד מהסופש"ים יכול להיות בשישי או שבת .
אפשרות שניה היא בתנועה או בשילוב של השניים - ז"א לקבוע במקום כמו באפשרות הראשונה ולבצע את אותו הדבר
ולאחר מכן ,לצאת לטיול קצר של כמה שעות ממה שנותר מהיום (ואם תשאלו אותי .... אני בעד יומיים :))
שחר
הערה חשובה :
דיברתי עם עמית והוא עובד במרץ על הבלייזר שלו ע"מ לסיים עם השיפוץ
, עפ"י הקצב הנוכחי ( ב"ה ) ובעזרת מי שתרצו , הוא צפוי לסיים בחודש הקרוב - כך שעלה גם הרעיון להשקה כפולה
אני מוכן להמתין , אחרי הכל :rolleyes: מה זה עוד חודש ?;)
מפגש גיפולוג.
כן, אני בעד.
הרבה זמן שאני מחכה לראות יותר מבלייזר אחד נוסעים ביחד. אולי יגיעו עוד ותהיה חגיגה אמיתית (כמובן שאז יצתרכו להגדיל את המיתחם. אבל....).
בעזרת כל השמות שאתם רוצים, אם הכל ילך לפי התכנונים, הבהמה תהיה מוכנה עד המפגש.
אז אם לשחר יש סבלנות. זו תהיה הצגה של ממש.
עמית
מזל טוב, אשמח להצטרף למפגש ברגע שהג'ימי יחזור לכביש.
בימים אלו אני באמצע של אוברול מלא לגיר על מנת להכין אותו למנוע של 400כ"ס.
לפני
קובץ מצורף 92797
תוך כדי
קובץ מצורף 92796
בכיף עמית .... אין לי בעיה להיפך - אשמח
אמיר , מתי המפגש ? היכן או מה מתוכנן ?
ערן , מה ? מה עכשיו מנוע 400 כ"ס ? זה פרוייקט חדש ?
על איזה גיר הלכת שם ? 4L60 ? 4L80
שכחתי לציין - כל הכבוד !!! אתה לגמרי מופרע (בהיבט החיובי) :D
נשארתי עם הגיר שלי 4L60 ועכשיו אני מתקין לו קיט של tci עם מצמדים מחוזקים, סרבו של קורבט והעברת הילוכים כמו בגיר טיפטרוניק.
לגבי המנוע.... זה כבר סיפור הרבה יותר ארוך אבל השורה התחתונה היא שהקרבורטור נשאר כל השאר מוחלף :-)