זה מערכת גז? אם כן איפה הגז יושב
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Printable View
זה מערכת גז? אם כן איפה הגז יושב
1. צבע
2. קנטים אלומניום
3. מצבר נוסף וכבלים
4. לסיים ארון גז
5. סף לדלת
6. שולחן אוכל
7. ריפוד פינת אוכל
8. אורות ומספר לעגלה
9. מתלה בגדים
10. מגירות מתחת למיטה זוגית
11. מגירות מטבח
12. פיניש מטבח
13. חיפוי PVC ריצפה
14. מזרן מיטה זוגית
15. אבזור סופי
16. הגבהה
17. הוצאה מהחצר
18. שקילה
19. יאללה מטיילים......................
20. קטנות: להדביק רדיו, אנטנה,לסגור כבל טעינה מיטה זוגית שמאל, תפס מקרר ומקפיא,ארגז כילים מתחת לכיור, פח אשפה,ברגים בחלון פינת אוכל, מטפים,מתלה אופניים, סולם,לחתוך ברגים בולטים, לסגור סיליקון חריצים ופתחי צנרת
אוטוטו אולי בסתיו :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
אני כמעט בטוח שאני מחכה לתמונות מהטיול הראשון יותר ממך.
עלה והצלח.
אבי תודה ובהמשך לשאלה איפה מיכל הגז, אז הנה הוא...וגם ארונות המטבח כבר סגורים.
מדהים.
תשלח תמונה של הקרוואן מבפנים
נראה טוב מאד.
אוהב את התשומת לב לפרטים הקטנים.
ישר כוח!
בחוץ לוהט אז מתקדמים בפנים...
אליפות!!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
חחחח פשוט תותח
נראה מצוין !
לא אתה , ... הקראוון ;) .
חנן, אתה תותח ואני נהנה לעקוב אחרי שרשורי הבנייה שלך.
לאחרונה גיליתי שניתן לרכוש קאראוואן מוכן, חדש, ללא תכולה בסכומים של 25-30 אש"ח לפני מע"מ.
גדלים של 4X2.15, או 5.3X2.3.
אין לי ספק שהם לא יוכלו לנסוע בשטח, אבל למי שרוצה רק כבישים או עוד חדר - זה פתרון.
מה דעתכם ? זווית מספיק טובה ? גובה הכף ריתום 127 ס"מ.
משובח
חנן, מנסיוני עם נסיעה בשטח עם עגלות, בסוף משהו נוגע. אני לא יודע עד כמה הזווית הזו מייצגת חריצים ושינויי שיפוע. דמיין שאתה עובר חריץ עמוק שמעברו השני יש מדרגה/ירידה תלולה. כשגלגלי הנגרר בתוך החריץ האף של הרכב הגורר מתחיל לרדת והתוסיק שלו עולה. במצב כזה הזנב של הנגרר יורד מאוד נמוך. תוסיף את החריץ והפגיעה כמעט מובטחת.
מה שכן, נראה לי שהקרוואן צריך להיות בנוי ככה שאם הוא כבר כן נוגע שלא יהיה נזק. מהתמונות נראה שבהחלט יהיו רכיבים שיינזקו.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
נראה טוב.
יונתן העלה נקודה חשובה.
פיתרון אפשרי הוא התקנת כריות אוויר למתלים.
אני זוכר ששקלת את זה מוקדם יותר בשרשור.
עם הנגררים הגדולים בשטח זה לא אמור לעבוד ככה שהם קצת נגררים על הקרקע בשטח?
פלטות מיגון ואטמי אוזניים.
אמור או לא, חשוב שאם כבר יש פגיעה שהיא תהיה מינימלית ושלא יפגעו מכלולים יקרים. (חשמל, פנסים, מדרגות, כבלים של בלמים וכד').
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
היי חברים, כולכם צודקים, העניין הוא שכדי למגן את מיכלי המים אני צריך לשים מיגון נוסח מרכבה סימן 4 :(
מיגנתי באלומניום מרוג ככל יכולתי, מכאן והלאה זו תצטרך להיות נהיגה זהירה.
בינתיים קבלתי מהנגר את ארון מגירות המטבח, התקנתי במגירות אביזר מיוחד שנמצא בשימוש ביאכטות וקרוואנים שמונע מהמגרות להפתח בטילטולים.
חנן אני לא מפסיק להתפעל מהעבודה הנקייה והמדהימה שלך. לעין לא מקצועית נראה כמו תוצר של מפעל, רק יותר טוב.
מדהים.
אני התכוונתי בעיקר למדרגה של הכניסה והרגלית. היא נראית לי יותר רגישה ממכלי המים גם בחומר וגם במיקום.
הייתי שוקל לעשות עם זה משהו כי זה כמעט בוודאות יחטוף מתישהו.
מיכלי המים נמצאים במיקום שבד"כ בנהיגה שקולה פחות נוטה לחטוף בעגלות.
כמו כן שים לב לתוסיק של הנגרר. אמנם בתמונה הוא נראה רחוק אבל הרצפה שם שטוחה. בשטח, במקומות הבעייתיים, זה לא ככה.
אם התוסיק הזה מתיישב (וזה בהחלט עשוי לקרות בשלב זה או אחר) יש עליו ה-מ-ו-ן (!) משקל (משקל הרכב גם משתתף במצב כזה). האם הנזק במצב כזה יסתכם בשפשופים או שכל הגשטעל הזה עשוי להיכנס עם החיזוקים שלו פנימה לתוך גוף הקרוואן? אם וכאשר זה יקרה, זה יכאב!
מנסיוני בנהיגה עם עגלות בשטח, לפעמים התיישבות כזו היא כמעט בלתי נמנעת (נכנסת לשביל לא מתאים ואתה מנסה להסתובב, התחלת לעבור מכשול ואז גילית שהוא יותר בעייתי ממה שתכננת וכד'...), ואז שרידות הנגרר היא שם המשחק ובכמה נזק תצא. ואני לא מדבר על מסלולי עבירות קיצוניים או בכלל. סתם חריץ עם שיפוע לפניו/אחריו שכל רכב רגיל בכלל לא היה שם לב אליו.
למעשה, קצת כמו לנהוג באוטובוס עם הסרחים העודפים שלו בשני הקצוות.