תגובה: החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...
נושא האח הגדול הוא נושא שנמצא היום בחזית הטכנולוגיה והמאמץ של מיטב הגופים.
קצת גנבנו את הנושא המרכזי של הפוסט הנפלא הזה של ברנרד ( נכון שהוא לא כותב מספיק?).
אני מעלה פה הרצאה מרתקת לדעתי שמסבירה על קצה המזלג את הנושא. אם זה יתפתח אפשר לפצל מהפוסט הנוכחי.
http://youtu.be/8pHzROP1D-w
תגיד לי.. אתה לא ישן לפעמים?
האמת דיכאת אותי - מזל שאת התפקיד/עבודה שלי כבר לקחו.. ולא יכולים לקחת שוב..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
ג׳ו
לגבי ההסוואה, אם הוא היה עונה שהוא פשוט אוהב את זה/זה טרנד אופנתי-וואלה תשובה טובה.
אבל העגל ענה ״זאת זכותי ״..
למה אתה אוכל קורנפלקס x? זאת זכותי״..
מה זה משנה מה התשוכה?
כי בא לי
זכותי
מה אכפט לך?
אתה-אתם לא רגילים לזה כי לא גדלתם ככה ולכן נראה לך מוזר,
אבל במקומות אחרים ככה רגילים וזה נורמלי לחלוטין. עם או בלי קשר לציד,שטח או כול סיבה אחרת
אני אישית מעדיף כי זה נוח, עמיד ובאכות שלא תמצא בשוק האזרחי בעיקר במכנסיים ונעליים.
החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
תגיד לי.. אתה לא ישן לפעמים?
האמת דיכאת אותי - מזל שאת התפקיד/עבודה שלי כבר לקחו.. ולא יכולים לקחת שוב..
עכשיו תחשוב מה זה לדאוג עד גיל 70... [emoji26]
אבל האמת שזה לא הנושא החם היחידי שמתפתח בהיסטריה.
יש עוד באז וורד בתעשיה.
״האינטרנט של הדברים״ או באנגלית Internet of things.
עכשיו יהיה למכונות המידע, היכולת ללמוד וגם לתפעל מכשירים שמדברים אחד עם השני.
לאן זה ילך משם- לרובוטים הפתרונות...
עכשיו אם נחזור לנקודת ההתחלה בדיון על גוגל אז לפי רמת החדירה והתפוצה שלה אתה יכול לקבל פרספקטיבה על הכוח שהם שואפים אליו ולמה השרותים שלהם ניתנים חינם. הדבר היחידי שבחינם הוא הגבינה שבמלכודת.
העולם הטכנולוגי עף מהר.
מדינות מסויימות כבר מחזיקות יכולות מטורפות. עניין של שנים ספורות שזה יצא לשוק האזרחי ומי יודע איך ינוצל.
מי יודע איך המדינות עצמן מנצלות את זה.
מה האקרים יוכלו לעשות עם זה....
http://youtu.be/sfEbMV295Kk
וזה כל הזמן מזכיר לי את השיר הבא-
http://youtu.be/9vDJfnHW8p8
אי אפשר לדעת לאן זה ילך,ואולי זה שווה דיון נפרד,עובדה אחת יש ,והיא ההיסטוריה שאומרת לנו שקוף האדם לקח המון תפניות בעתידו בעקבות אמונה בכל מיני דמיונות שהתממשו למציאות (בעיקר בראש שלו ) שאולי התפניות ותוצאותם היו נכונים לאותו רגע לפתרון בעיות זמניות ,אך בכלל לא עם ראיה מפוקחת ואובייקטיבית להשלכות העתידיות שלו ,גרימת נזקים חדשים, פיתרונם, וחוזר חלילה...
שיהיה ברור, זו כבר המציאות, לא משהו שאולי יקרה בעתיד... זה פה כבר היום!
רק שהיא כיום משרתת את מי שהשקיע הרבה כסף לפתח אותה. ממשלות וגופי ענק עשירים ( מישהו אמר גוגל?)
...שיהיה ברור...זה כבר קרה בעבר ...בצורה דמיונית יחסית לאלה שחיו בעבר,בדיוק כמו שלנו זה נראה דמיוני מה שקורה היום...וחוזר חלילה...
נו אז? יש לכם משהו להסתיר? זו העלות של חברה הטרוגנית מפותחת. אתם מעדיפים שלא ינטרו כל מיני גורמים עויינים?
מיכה, קודם תצפה בסרטים ואז תגיב
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אתם מעדיפים שלא ינטרו כל מיני גורמים עויינים?
על רגל אחת,ואולי אני סתם פסיכי,ברגע שחברה מסויימת(חברה=אני,אתה,כולנו) מאמינה (ושוב אני חוזר על המילה הזו -"אמונה") שצריך לנטר גורמים עויינים ע"י טכנולוגיה שהיא מפתחת,מהר מאוד הטכנולוגיה הזו הופכת לכלי שימוש של החברה הזו למטרות אחרות כגון מעקב אחרי הצריכה של פלוני ואלמוני וייעול המכונה הצרכנית שגורמת להנעת גלגלי השיניים של האמונה,לנו לעבוד יותר קשה ביותר זמן, עבור הנאות דמיוניות,ובעקבות כך להאמין שיש גורמים עויינים חדשים שלא משתפים איתנו פעולה,כי ככה אנחנו מאמינים,בצדקת הדרך שלנו.
מה יותר פשוט מלטפל בבעיה שגורמת לגורמים העויינים להיות עויינים?למה צריך טכנולוגיה בשביל זה? את מי היא משרתת בדיוק?
זה בדיוק כמו לשאול למה לחפש תרופה לסרטן ,כי ברגע שיימצאו אז תוחלת החיים של כל בני האנוש תעלה פלאים,זה טוב? מי יאכיל אותם?מי ישלם להם פנסיה?(תקציבית?) ,שוב פעם ,פתרון זמני לבעיה (בעיה=כי ככה גורמים לך להאמין-שזו בעיה)עם השלכות עתידיות הרות אסון,או שלא...בלה בלה בלה.
הבעיה העיקרית בכל אלו שאומרים מה שאתה כותב היא שזה נאיבי לחשוב ככה.
אתה כותב למה שלא יטפלו בבעיה שגורמת לאותם גורמים להיות עויינים, ואם הדרך טיפול היא להרוג את כל האוכלוסיה המקומית, אתה מסכים לזה? אני מקווה שלא. אז אתה במצב שמצד אחד רוצים להרוג אותך ומצד שני אין לך מושג מי רוצה להרוג אותך כי אנחנו חיים בסביבות הטרוגניות עם תתי קהילות שונות. מה אתה עושה במצב הזה?
החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...
אל תתפסו רק לגורם הביטחוני.
זה באופן אישי התחום הכי פחות מפחיד מבחינתי.
השאלה איזה שימושים יעשו חברות אזרחיות עם כל המידע שיש להם עלינו ועם מכונות ״לומדות״ ומכשירים שיודעים לדבר אחד עם השני.בינה מלאכותית.
כבר שנים שאנחנו יודעים שסרטי מדע בדיוני משיגים את הטכנולוגיה בכמה שנים
למיכה,דוגמא קלאסית לאיך שנוצרות אמונות (משני צידי המטבע).
אמונות כמו זה, הן כלי שליטה בהמונים שנוצר בידי האדם וכבר מזמן יצא משליטתו.
יש בזה המון מהמשותף וזה המפחיד
טל ברור ,לי לפחות, שצריך מנגנון פיקוח יעיל שיפקח על השימוש במידע. אבל אני מספיק ציני לדעת שאיפה שיש בני אדם תהיה שחיתות. כלומר, גם עם פיקוח גורמים מעוניינים יצליחו להשיג מידע. השאלה היא באיזה צד של המטבע אתה רוצה לחיות.
אני לא רוצה לחיות בשום צד,אני רוצה לנתח אובייקטיבית,למען העתיד לפחות.
מי מממן את פיתוח המנגנונים האלה?,עם איזה ממון הוא מפתח אותם?על איזה פרעון חוב הוא בונה?....לצערי האמונה החזקה ביותר ששולטת בנו היא הכסף,משאב וירטואלי שכולם סוגדים לו,מי שמשקיע ממנו מצפה לקבל ממנו חזרה עם ריבית דריבית,כי אחרת אין כל הגיון באמונה הזו אם רק מבזבזים אותו,ותאמין לי (או שלא)הוא לא עושה זאת לשם שמיים,מי שישלם על כך בסופו של דבר בצורה כזו או אחרת הם אנחנו,משני צידי המטבע.
באמריקה הצפונית חיים באופן אחר משאר העולם באופן כללי--במרכז אמריקה חיים אחרת מצפון אמריקה-בדרום אמריקה חיים שונה מהשאר,
אירופה היא אירופה ורוסיה על גרורותיה,המזרח הקרוב והרחוק ואיי הענק השונים-
כולם חיים לפי קוד החיים המקומי-תחת משטר כזה או אחר-אבל וכאן האבל הגדול,
אנו מתרגשים ממילקי,והארץ סוערת,בארה"ב נורה ילד לא לבן,ואמריקה גועשת,רוסיה מחליפה קצת מהלומות עם אוקראינה ושם רותחים,
דע"ש שוחט את מי שבא להם,העולם קצת כועס,נו באמת תתעוררו,
את המשטרים השונים זה ממש לא מעניין,האליטה תעשה הכל לשמור על כוחה,תעשיות הנשק,הנפט,האינטרנט והמזון,הן שמכתיבות בגדול מה יהיה,
את האמריקאי שלא מתכונן ליום הדין לא מעניין שמתים באפריקה או כאן,בדרום אמריקה לא מעניין כלום את העם מפני שהוא רעב,
כך גם אפריקה הודו בגדול ועוד כמה אזורים,
ברגע שיפגעו בגדול בקבוצות העושר באמריקה,קבוצות אילו כבר ידאגו לחוקק חוקים מחמירים שיהיו טובים רק להם,
כך בכל מקום כך גם בארץ,
הזלזול של ההנהגה בנו האזרחים ניכר לאחרונה בפרשת המחזור,לא די במה שיש רוצים עוד "תרבות המגיע לי?"
ברנרד חי היום בארצות הברית מסיבה כזו או אחרת ומשתמע שכרגע טוב לו,צריך כח רצון אדיר כדי לא להשתגע כשחוזרים לכאן,ללבנט שלנו,
ג'ו?בכלל אמריקאי וגם הוא ככל האמריקאים שוזר שלא באשמתו נימות זלזול באלו החיים כאן,
כמו שאנו שוזרים נימת זלזול בשכנים שלנו,
זו דרכו של עולם של העולם האנושי שכל כמה עשרות או מאות שנים מנסה להשמיד את עצמו בשם שמירה על,,,,,,,,מלאו לבד את החסר,
אנו האזרחים כאן ובכל העולם רק בשר תותחים ואחוזים בסטטיסטיקת הממשל,
כח משחית-כל כח ואת כל אחד-וזה לא משנה אם זה משטר דיקטטורי או דמוקרטיה מיליטריסטית,מפקד במשטרה או רס"ר חטיבתי,
מנהל משמרת או פקידת בנק שמעלה במיליונים,רק ראו מי מככב בבתי הסוהר שלנו ומי בדרך?
אז או שתהיה מהפכה רב עולמית נגד הרוע וכמובן שנגיע לאוטופיה אך ללא בני אדם,
או שאולי תהנו בכיף ממה שיש ,תאגרו לזמן חירום מה שניתן וסעו לטייל ברחבי ישראל שעוד מעט גם למרחבים נצטרך אישור מיוחד(אולי עם קצת שוחד כזה או אחר)מפני שאנו כל אזרחי העולם ההזוי הזה מנותרים כל רגע ורגע)
ובנתיים תמשיך לכתוב ברנרד ,זה מעניין ומרתק (אותי לפחות ולפי מספר הצפיות עוד רבים)
שבת שלום
+1
צודק בענק.
וגם אני קורא לברנרד להמשיך לכתוב בכישרונו הרב.
צחי
לפי הנראה ברנרד קפא למות, אולי יפשיר עוד חודשיים
בנתיים בקור האימים של 70 מעלות פרנהייט הגיע הצעצוע החדש (היום) וכבר התחלתי להתעלל בו (להשתיל עליו מוצרים מארץ הקודש)
http://i1125.photobucket.com/albums/...2-06192921.jpg
http://i1125.photobucket.com/albums/...2-06193029.jpg
אחכה לברנרד לשאול למה אני צריך את זה....אני לא, אבל היה במבצע אז קונים.