קובץ מצורף 150119קובץ מצורף 150120קובץ מצורף 150121
Printable View
מחשבות על שדרוג מושב מורכבת:
אשתי (או אחת הבנות) מצטרפת אליי לעתים רחוקות לטיולי שטח. לצערי, זה לא קורה מספיק בכדי שאסכים לשנות את המבנה השטוח והנמוך של הכסא המקורי, שהוא מצוין בשבילי.
במצב הנוכחי, כששנינו עם מיגון גוף, קצת צפוף לנו, ועקב השיפוע הקדמי בשיתוף עם בלימות, היא נופלת עליי וצריכה לתקן ישיבה לעתים קרובות. מהצד שלי זה מעיק ממש. נדחף אל הכידון כשהיא לא שמה לב שהיא קדימה, ונותן קונטרה למשקל עם הידיים.
אז חשבתי לבנות כרית ייעודית לטיולים זוגיים. כזו שתשב שני שליש על הכסא המקורי, ושליש על הסבל.
תהיה קשורה עם רצועות שיהיו מובנות בה, אל הידיות של האופנוע, ואולי גם מאחורה אל הסבל.
היא תהיה גבוהה יחסית, כדי שהמורכבת תהיה מעליי מבחינת שדה ראייה. היא תהיה גבוהה יותר מלפנים ביחס לאחור, כדי ליישר אותה ביחס לשיפוע של הכסא המקורי וכדי שהמורכבת לא תתגלש קדימה בבלימות.
איך זה ייבנה? חשבתי על דיקט 12מ"מ שישמש כבסיס. אבנה את הכרית מעליו ואחבר אליו את הכיסוי עם סיכות מתחתיו.
אבל אני לא מתכוון להניח את הדיקט על הכסא המקורי. זה יעשה נזק. אז חשבתי לבנות כרית דקה נוספת עם דיקט משלה, הפוכה, והיא תחובר אל הכרית הראשונה עם ברגים עם ראשים שטוחים שיעברו דרך הריפוד של הכרית התחתונה ויוברגו לדיקט של הכרית העליונה.
ראשי הברגים יהיו שקועים ביחס לריפוד הכרית התחתונה, ולכן לא יגרמו לנזק לכסא המקורי.
הרצועות יחוברו בברגים אל הדיקט העליון וישבו בסנדוויץ' בין שני הדיקטים.
בטיול האחרון שמנו כרית פשוטה על האיזור שלה במושב המקורי, מחוברת עם רצועה לידיות נוסע, כשחצי על המושב המקורי וחצי על הסבל. זה פתר את עניין הנוחות שלה ואת הצפיפות, אבל היא עדיין נופלת עליי בירידות ובבלימות וחובה לשנות את השיפוע הקדמי.
קובץ מצורף 150124
קובץ מצורף 150123
הייתי שוקל משהו מן המוכן, כמו זה למשל
https://www.amazon.com/SARGENT-SEAT-.../dp/B004IAD4K6
זה רעיון מעניין. לא חשבתי אפילו לבדוק אם יש מוכן.
כמה בעיות:
א. הם לא שולחים לישראל. מניח שזה פתיר.
ב. זה באורך המקורי, בין מיכל הדלק לסבל. הכוונה שלי היא להרוויח כעשרה ס"מ על חשבון הסבל.
ג. את המושב הנוכחי (זה שאני משתמש בו בשגרה) בניתי עם ריפוד 10מ"מ, והרווחתי כך הנמכה של כ50מ"מ בגובה הכסא. אני רוצה להישאר עם הגובה הזה.
ד. המגפיים שלי קורעות בצורה תכופה את צדי המושב. כרגע כשזה קורה זה עולה לי בסקאיי מעליאקספרס וכמה סיכות. כמה עשרות שקלים. לא אשקיע מאות שקלים בכסא חדש כל כמה חודשים. עשיתי פעם אחת את הטעות של בניית כסא אצל רפד מומלץ ב700ש"ח וזה החזיק חודשיים. הסקאיי מעליאקספרס עמיד יותר משמעותית מהזבל שהוא מכר לי ב"מחיר מיוחד".
למה ההתעקשות על דיקט באמצע?
הייתי מנסה לייצר כרית צורנית כלשהי, וכדי לתת לה מעט קשיחות, שם באמצע משהו מפלסטיק חצי קשיח, אבל כזה שניתן לכופף (או קמור מראש) בצורה שמתיישבת טוב עם הצורה של הכסא.
למשל, לחתוך חתיכת פלסטיק של מיכל חוליות ישן, או חבית פלסטיק ולעצב אותם את העיצוב הסופי עם בלאוור חום ומסורית.
מלמטה שכבת ספוג מינימלית כדי שלא יפגע בכסא,
או אפילו פלציב מודבק, כדי להקל על מלאכת תפיסת הריפוד העליון.
עוד שיטה היא כיס מהחומר העוטף שבתוכו אתה דוחף את הריפוד הצורני והשלד הקשיח, אבל פחות קל ליישום, ויותר קשה לביצוע.
לדעתי השיטה של הסנדוויץ משתי חתיכות כבדה, מסורבלת ובעיקר קשה מאוד להתאמה לכסא הקיים.
עכשיו כשאני חושב על זה,
הרי במילא זה יהיה אחד הדברים המכוערים שהטבע ראה,
אז אולי יהיה קל יותר לוותר מראש על ספוג וסקאי, ולעשות הכל מפלציב.
אני לא רואה את החסרונות שציינת בדיקט. יש לי אתו נסיון בבניית יותר מ20 כסאות שנראים סבאבה. הוא יציב. מקבל אליו באהבה סיכות, ויקבל אליו באהבה חיבור רצועות וחיבור בין שתי הכריות עם ברגים. הוא כמובן נסתר מהעין, ומהקילוגרם שלו קשה לי להתרגש כשמדובר במשקל קומבינציה של מעל ל350ק"ג.
פלציב חשוף? אמנם מדובר בכסא שישמש לפחות מאחוז אחד מהרכיבות אבל גם לא צריך להגזים מבחינת נראות של פח אשפה. גם פחות ברור עניין חיבור הרצועות.
יש בדיקט חיסרון אחד משמעותי - כשהוא נשבר הוא נהיה חד. נפילה / תאונה 'סתם' לא טובה וזה מה שיכול להרוג מחתך עמוק בירך.
אסף.
אולי הדפסת תלת ממד של משהו ייעודי במקום הדיקט?
איזה יופי, טרם יצא לי לראות את סכר אדוריים מלא ככה
שישי הקרוב נבקר