תגובה: לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
החשיפה של פורד ברונקו החדש שומטת את טיעון ה"אי אפשר" מתחת לרגלי לנדרובר.
הברונקו רכב מודרני לגמרי, מתלה נפרד, מנוע טורבו קטן וכו' וכו' - והנה, בכל זאת נתנו כל מה שחובב שטחסביר רוצה, ויותר. הברונקו החדש הוא בדיוק מה שלנדרובר דיפנדר היה יכול להיות.
אתה צודק, רק שלא היה צריך את הברונקו כדי להבין של.ר. איבדו את החשק לבנות רכב שטח אמיתי.
לרוב האנשים פה, היה ברור שזה " בסה"כ " עוד דגם של דיסקו, וזה מיועד לקהל של הדיסקו (אנחנו לא באמת חושבים שהדויד הבא של הצבא יהיה מבוסס דיפנדר :-) )
מה שהפתיע אותי, זה חלק מהתגובות פה ושירת ההלל, והקביעה שהדיפנדר לועס ל.ק ..
דיפנדר 5 זה דיסקו ליותר עשירים.
לא יותר ולא פחות.
ל.ר. גמרו כנראה את תפקידם בתחום של רכבי שטח אמיתיים.
הגראנדייר, הוא בעצם היורש האמיתי של הדיפנדר.
המלך מת, יחי המלך החדש.
גם פה וגם בשרשור הברונקו ממהרים להכתיר מלכים עוד לפני שצמיג נגע בקרקע. יותר מתאים להגיד כאן: המלך מת, נראה מה יהיה עם הטוען לכתר.
ובשרשור השני: המלכה חיה אבל דאיינריז מגיעה, ויש לה דרקון....
עם כל הכבוד לברונקו, פיאט 392 עם 37״ לוקח...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רוצה להגיע לרגע שיהיו בארץ "פיאט 392" וברונקו "אדמות רעות" עם החבילה שקשה לאיית אותה...ואז אעשה אן דן דינו...
הלנדרובר כפי שכתב זיו מבחינתי יצאה מהמשוואה ומהמשחק...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
אתה צודק, רק שלא היה צריך את הברונקו כדי להבין של.ר. איבדו את החשק לבנות רכב שטח אמיתי.
לרוב האנשים פה, היה ברור שזה " בסה"כ " עוד דגם של דיסקו, וזה מיועד לקהל של הדיסקו (אנחנו לא באמת חושבים שהדויד הבא של הצבא יהיה מבוסס דיפנדר :-) )
מה שהפתיע אותי, זה חלק מהתגובות פה ושירת ההלל, והקביעה שהדיפנדר לועס ל.ק ..
דיפנדר 5 זה דיסקו ליותר עשירים.
לא יותר ולא פחות.
ל.ר. גמרו כנראה את תפקידם בתחום של רכבי שטח אמיתיים.
המלך מת, יחי המלך החדש.
הספקולציה פשוטה ביותר.
דיסקו 4 לועס את הל"ק שנמכר בארץ. עובדה.
סביר/הגיוני שהדיפנדר החדש טוב בשטח לפחות כמו הדיסקו 4 ובנוסף קוטר הצמיג שלו גדול יותר ( אלא אם כן בסוליהול עברו מבירה לוויסקי).
מכאן נובע שרבים הסיכויים שביצועי הדיפנדר החדש בשטח טובים יותר מהל"ק הנפוץ בארץ.
הכל ספקולציות כי טרם נהגתי על הדיפנדר החדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
DavidL
דיסקו 4 לועס את הל"ק שנמכר בארץ. עובדה.
לא עובדה. קשקוש מגמתי של שפוטי המותג.
(הנה, גם אני יכול לכתוב בבטחון מלא דברים נחרצים)
ולמי שלא מקבל דברים נחרצים ככה סתם - רכב שאין לו צמיגים במידה ראוייה (וזה לא רק גודל, אלא גם חתך ומבנה), לא "ילעס" רכבים אחרים אלא ירוץ לצמיגאי הקרוב להחליף צמיגים מפוצצים בהמון כסף ...
אתמול ראיתי דיפנדר חדש ליד העבודה שלי. הרכב בעל נוכחות מרשימה.
הרכב הזה לא מיועד לחיות בשטח אלא רק לבקר בו מדי פעם בדרגת קושי ועומק לפי בחירת הנהג. ואת זה הוא יעשה ללא שום קושי. כך לפחות אני חושב
אם המבנה והסגנון מתאימים לכולם פה? ודאי שלא. גם המחיר לא...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KOOKE
אני רוצה להגיע לרגע שיהיו בארץ "פיאט 392" וברונקו "אדמות רעות" עם החבילה שקשה לאיית אותה...ואז אעשה אן דן דינו...
הלנדרובר כפי שכתב זיו מבחינתי יצאה מהמשוואה ומהמשחק...
סאסקווש זה אחד השמות של ביגפוט. והדיסקו 4.5 באמת לא קשור בשום צורה. למעט העובדה שהוא, הברונקו והגראנדיר (ועכשיו אולי גם הואז?), עשו לנו את 2020 לשנה מאוד מעניינת.
אחרי ההשקות האחרונות, הדיפנדר שהיה לרגע התקווה האחרונה, נופל - לפחות כאן בג'יפולוג, בקטגוריה של 'חוסר עניין לציבור'.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
גרר 650 תגובות (עד עכשיו...)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
גם פה וגם בשרשור הברונקו ממהרים להכתיר מלכים עוד לפני שצמיג נגע בקרקע. יותר מתאים להגיד כאן: המלך מת, נראה מה יהיה עם הטוען לכתר.
ובשרשור השני: המלכה חיה אבל דאיינריז מגיעה, ויש לה דרקון....
איל,
מאחר ואתה אוהב להעיר לי, ותמיד אני כותב לך, שלא קראת ולא הבנת....... אז הנה זה ב REAL TIME-
כתבתי במפורש -
המלך מת, יחי המלך החדש
בקיצור, אני לא חושב שהברונקו זה המלך החדש.
אני כן חושב "שהמלוכה" של ה ל.ר. נגמרה.
אני כן חושב שהברונקו יאתגר את השוק, ובניגוד להרבה אחרים פה, אני חושב שהשילוב של IFS וסרן חי מאחור הוא שילוב נכון ופשרה מנצחת.
הרנגלר והגראנדייר עם השני סרנים חיים, ישלטו ב high end (איפה שפעם ראינו את הדיפנדר).
בקיצור, לפחות לדעתי, הברונקו הוא לא היורש של הדיפנדר.
ברונקו הוא רכב 'ספורטיבי' ממש כמו ג'יפ אוניברסלי. פונה לשוק הפנאי.
דיפנדר היה רכב utility קשוח ועם גישה לשוק המוסדי / עבודה ולא לשוק הפנאי -, בלי טיפה מהקלילות של הג'יפים לדורותיהם.
וגראנאדייר לוקח את הגישה של דיפנדר והאימוץ שלה לעולם הפנאי - מסעות למקום חדש.
והדיפנדר החדש...?? עוד suv. מגניב, רב יכולת, אבל רק עוד suv.
אני שמח שרגע אחרי שהספדנו את רכבי השטח והסכמנו להתפשר על suv ש'רק ייתנו לנו משהו' - פתאום עולם רכבי השטח מקבל ניעור.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
איל,
מאחר ואתה אוהב להעיר לי, ותמיד אני כותב לך, שלא קראת ולא הבנת....... אז הנה זה ב REAL TIME-
כתבתי במפורש -
המלך מת, יחי המלך החדש
בקיצור, אני לא חושב שהברונקו זה המלך החדש.
אני כן חושב "שהמלוכה" של ה ל.ר. נגמרה.
אני כן חושב שהברונקו יאתגר את השוק, ובניגוד להרבה אחרים פה, אני חושב שהשילוב של IFS וסרן חי מאחור הוא שילוב נכון ופשרה מנצחת.
הרנגלר והגראנדייר עם השני סרנים חיים, ישלטו ב high end (איפה שפעם ראינו את הדיפנדר).
בקיצור, לפחות לדעתי, הברונקו הוא לא היורש של הדיפנדר.
אני מסכים איתך. וזה גם מה שכתבתי, רק הערתי (ברוח טובה ומליצית) שכל עוד אין רכב על הכביש, יש להזהר מהכתרות. לך תדע, אולי הגרנאדיר הזה בכלל לא יצא לשיווק סדרתי, או שיתגלה כרכב שמתקלקל או אלוהים יודע מה (לא אומר שזה מה שיקרה. אם הדבר הזה יגיע לארץ, ותהיה לי הזדמנות, בחיי שאזמין אחד).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
ולמי שלא מקבל דברים נחרצים ככה סתם - רכב שאין לו צמיגים במידה ראוייה (וזה לא רק גודל, אלא גם חתך ומבנה), לא "ילעס" רכבים אחרים אלא ירוץ לצמיגאי הקרוב להחליף צמיגים מפוצצים בהמון כסף ...
איך נפלת בפח..
שקוף, זה נכתב לטובת הקורא התמים שהגיע לכאן מגוגל ואינו בקיא בהווי הפורום. לגופו של עניין כמובן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב42
להערכתי בדגם של 2.7 ליטר הבעיה פחותה וממה שאני מבין בשיטוט באתרים בחו"ל הבעיה פתירה. מי שלא פותר את הבעיה וכל טיול מפנצר צמיג הוא לא שפוט אלא דבר אחר.
בכל זוית שאני בוחן את המהלך של לנד רובר עם הדיפנדר החדש אני לא מוצא הגיון. זה נראה כמו מהלך של צוות מתכננים שנמצא במצב פסיכוטי מתמשך.
צריך להיות אדיוט כדי לאבד מוניטין מעולה שנבנה בעשרות שנים וגם להשקיע במהלך מליארדי פאונדים....
מנוע וגיר ידני חדשים , נעילות חשמליות של KAM DIFf, ציריות ו CV מחוזקים של אשקרופט, טרנספר LT230 מחוזק ואטום של אשקרופט עם הילוך זחילה וקופסא חדשה נוחה אטומה ועדכנית על אותה שלדה והופ, יש לך מוצר פנטסטי שעושה בית ספר גם ל LC80.
לנדרובר דיפנדר החדש בארץ!
מיצינו...
אולי כמו את הברונקו, היו צריכים להקפיא ל 24 שנים...
אולי יגנזו כמו שגנזו את הקוקה קולה new taste (או יהפכו לדיסקברי).
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא רכב השטח הטוב ביותר שלועס לנדקרוזרים בזלזול אך גם לא רכב שיצא ממהנדסים בהתקף פסיכוטי (מצחיק ששני התיאורים נכתבו על ידי אותו אדם בהפרש של שעתיים).
בסך הכל רכב יוקרה מאוד חדשני ומפנק לאנשים אמידים שגם יכול לרדת לשטח ולטייל וכנראה שיעשה את זה קצת יותר טוב אם יהיו לו צמיגים בחתך נורמלי.
בעוד עשור יוכל להיות אופציה ראויה לטייל השטח הבורגני הרגיל וזה כתלות ברמת האמינות שיוכיח לאורך השנים.
הבעיה העיקרית שלו היא השימוש החוזר המהיר מידי בשם של רכב שהיה עם אופי, תכונות ומטרות שונות לחלוטין.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk