הכלי עצמו $440 מגיע עם מחסנית אחת ותיק קשיח
מחסניות נוספות $9 ליחידה
משלוח $30 (גנבה באור היום)
ניירת, העברת בעלות ובדיקה בטחונית-ממשלתית דרקונית וביורוקרטית $52.50
Printable View
הכלי עצמו $440 מגיע עם מחסנית אחת ותיק קשיח
מחסניות נוספות $9 ליחידה
משלוח $30 (גנבה באור היום)
ניירת, העברת בעלות ובדיקה בטחונית-ממשלתית דרקונית וביורוקרטית $52.50
סתם לדעת מה זה דרקונית? פה רק בשביל לשמור את הרישיון הייתי צריך להביא אישור רופא, מטווח כל שנה, קניית תחמושת במשורה.
להוציא רישיון נגיד שיותר קשה מלהעביר טסט מסופה עם ״44.
Sent from my iPhone using Tapatalk
פורנוגרפיה זה עניין של גאוגרפיה
אל תשווה בין הדרקוניות בארה'ק לאחותה בארה'ב.
לפני 20 -25שנה הייתה מרים טלפון, נותן מספר כרטיס אשרי ומקבל את המוצר לבית בלי כול התערבות ממשלתית, בלי בדיקות או כול ניירת מקומית נוספת(ובלי תשלום נוסף), לכן הנימה הדרקונית.
התחמושת אני מבין לא ברמה צבאית אבל הכלי עצמו?
מה בדיוק קנית?
זה הדבר האמיתי או צעצוע?
מיכה, יש הכול חוץ מחודרי שריון, ואת זה יש אם אתה מוכן לשלם מספיק, בעקרון אם יש לך מספיק כסף אין כזה דבר "אין"
וזה כולל כול דבר שאדם רוצה, רוצה טומפסון אוטומטי כמו של אל קפון? תמציא $50000 והוא שלך.
לבועז: https://www.classicfirearms.com/ar-1...ear-creek-ar15
תתחדש. עכשיו תוכל (כמו אמריקני אמיתי) להגן על ה-property היקר שלך, ואז כשהמשטרה תבוא לשאול למה הרגת את הפורץ - להגיד שזו הייתה זכותך.
סוג הסיטואציות שהאדם האירופאי הממוצע פשוט לא מגיע אליהן מלכתחילה.
(למען הסר ספק - אני בעד הזכות לשאת נשק להגנה עצמית, אבל לא פאקינג רובה סער.)
ברצינות, מה עושים עם זה חוץ מפעם בחמש שנים מטווח?
לצוד מותר עם זה?
זה אשכרה רובה סער אמיתי ? מוגזם גם בשביל ארה"ב לדעתי.
מה ההגדרה למוגזם?
לבוא עם רנגלר על צמיגי 40 אינצ' למשל"ט 21 זה לא מוגזם?
SO WHAT.
אני מהמר על כך שהוא לא יורה צרורות, אבל אפשר להתגבר על זה בקלות כשקונים חלקים מסויימים ומתקינים אותם (רק זהירות לא לקרוא לזה "קיט" הסבה).
וכן, הם זמינים לכל דורש גם בחנויות נשק רגילות, זכור לי ביקור באחת כזאת בצפון קרוליינה במהלכו דיברתי עם המוכר על ההבדלים (בטכנולוגיה ובמחיר) בין ה-AR15 לבין התבור שהיה תלוי לידו בתצוגה.
קודם כול זה השקעה, הערך רק עולה עם השנים, במיוחד אם יוציאו עוד חוקים מטופשים.
שנית פעם ב יוצאים למדבר או למטווח מסודר, יש המון מקומות שאפשר לירות לצערי זה תחביב יקר בגלל מחירי התחמושת, כשקל ליחידה.
לצוד כמובן אפשר אבל מה יש לנו לצוד? חול וחולרה. נשאר רק חיות על 2.
כמובן שזה לא פול אוטומט אבל לא צריך לעבור על החוק כדי לפתור את הבעיה הזאת, הנה פתרון חוקי
https://www.youtube.com/watch?v=k5XQ4KliWJI
לא קופא בכלל, לצערי...:(.
אמרתי לכם שלא הכל ורוד פה...
סבל צרוף.
יצאנו לסולט לייק סיטי יוטה, לסקי.
להזכירכם, פעם היתה פה אולימפיאדת חורף...
בקיצור.
הגיע חבר מהארץ והחלטנו, במקום וורמונט (ימבה שלג) לנסות את החוף המערבי..
בטיול שעשינו בקיץ, היינו בכמה וכמה מקומות נהדרים לסקי (בקולורדו) אבל בסופו של דבר קיבלנו המלצתו של הבעל של המורה לפסנתר של הגמד (מדריך סקי) לנסוע ליוטה...
אני לא יודע אם להאמין לחובבי המורמונים האלה אבל הם כל הזמן מקטרים שהמצב מאד לא ברור ושבד"כ, בתקופה הזו, האיזור מלא שלג...:(.
עצוב מאוד.
מזג אויר נהדר 16 מעלות כל יום... צלסיוס.
שמש.
אין שלג... בכלל.
זאת אומרת, יש שלג מסביב אבל לא חדש... כבר שבועות לא ירד פה שלג...
חום אימים, בתוך הציוד.
היום החלטתי לפתור את כולם מנוכחותי ואחרי שהורדתי אותם באתר, חזרתי לבית ששכרנו...
צרות.
והגולם ההוא, ממנכן שבגללו התחיל כל השירשור הזה, בוכה על מחיר המילקי..
אצלו בטוח יש שלג באתרי הסקי.
טוף.
ביום שני בלילה חוזרים לניו ג'רזי, לקצת שלג.... עולם הפוך.
אז נעלה את הטיול של הקיץ..
וג'ו...
בשביל מה אתה צריך את זה?
ואל תספר על הערך העולה... סתם תירוץ.
אני בכלל לא מבין את כל העניין הזה שיש לאמריקאים, עם לאסוף נשק.
לחבר שלי, סגן השריף בגימלאות, יש מלאן כלי נשק.
כל פעם הוא משוויץ.
יש לו שתי כספות ענק - "יעודיות לנשק" - והוא כל הזמן מסתכל על הנשקים... קוקיה.
פעם, כשביקרתי אותו, הוא לקח אותי לחבר שלו ולמטווח.
החבר שלו הוציא מכספת "המיוחדים" שלו, קופסת עץ מהגוני (לא יודע בעצם איזה, אבל נראה יקר ומושקע) ובתוכה, על ריפוד קטיפה, שכב לו אקדח "שעוד לא יצא לשוק והוא ממוספר"... (אני זוכר שהיה משהו פחות מ-50). יפה כזה עם שתי מחסניות וכדורים מסודרים ליד, הכל בשקעים מיוחדים בריפוד.
הבחור היה גאה כמו חתן וחבר שלי מת מקינאה.
הבחור (שידע שאני חבר מישראל) שאל אותי אם יש לי מושג איזה אקדח זה.
מסכן...
כשאמרתי לו שברור שאני יודע ושיש לי כזה בבית אבל שחור, חשבתי שהוא מקבל התקף לב.
הוא שאל איך השגתי אותו וכמה עלה לי ואיך, לכל הרוחות השגתי שחור, ואם אני מוכן למכור לו אותו במקום...
אמרתי לו שלא עלה לי בכלל בגלל שאכן עדיין לא מוכרים אותו ושלכל החברים שלי יש כאלה, בגלל שקיבלנו אותו לבדיקה, אם מתאים לשימושים שלנו...
כשסיפרתי לו שגם קיבלנו כל מיני צעצועים נלווים ו.. שאני לא כ"כ מבסוט ממנו - הוא כבר היה צריך לשבת.
חבר שלי היה מבסוט עד הגג (מסתבר שההוא צחק עליו "שאין לו כזה") וכשהלכנו הוא אמר לי שעשיתי לו את השנה, ככל שנוגע לבחור ההוא..
בקיצור.
כנראה שבאמת צריך לא לעשות צבא ולא להיות חשוף לנשק כל יום על מנת "להעריך" את השטויות האלה של האמריקאים.. ככל שהדברים קשורים לנשק.
ואני שואל שוב, ג'ו.
למה אתה צריך משהו, שלי נראה כמו M-16 מקוצר שקיבלתי ב-1984 ומעוצב כמו נשק של בחורות?
כל מה שעולה לי בראש, כשאני רואה כזה דבר, זה התיזוזים שהיו מנת חלקי, כשמצאו לי "פילים בקנה"... ונקודות חלודה ולרוץ איתו ב"טול", כשקת בפנים (בחוץ יותר קל לרוץ..)...
אמריקאים קוקיות...
אה.
לגמרי שכחתי לציין את שם האקדח - יריחו.
אמרתי לכם.
קוקיות.
אין קשר לצבא, למעשה אחוזי חובבי נשק שהם גם שרתו בצבא הוא הרבה יותר גבוהה משאר האוכלוסיה שלא שירתו בצבא,(מדובר על ארה'ב)
מנטליות שונה לגמרה שגם אתה (ואתה מודה בעצמך) לא מבין וכנראה גם לא תבין.
בשבילכם זה כלי שאתם חייבים לסחוב ולכן העוינות, בשבילינו זה תחביב לא שונה מכול תחביב אחר
הAR נקרא Barbie for Men
וכול אחד מעצב אותו לטעם שלו ממגוון רחב של אבזרים (תעשייה ענקית ולישראל יש נתח לא קטן בה), אני אישית מעדיף את המוצרים של CAA מבחינת עיצוב ואגרונומיקה. טעם וריח...
אצלנו זה מעורר זכרונות לא טובים מהשרות הצבאי.
לסחוב את הנשק 24/7, לישון איתו, מסדרי נקיון, פילים בקנה....
לא מבינים שבאמריקה אחזקת נשק זו זכות שכתובה בחוקה.
ודווקא בישראל עם כל האיומים שמסביב, היכן שזה היה הכי טבעי שיהיה לנו נשק, זה אסור.
הייתי שמח שיהיה לי אחד כזה שישכב ביומיום בבוידעם/כספת כשהוא עטוף בנייר משומן וייצא משם רק לטיולים.
אני אגב, מעדיף את הגלילון הישן והטוב או את הקלצ'ניקוב העוד יותר ישן ועוד יותר טוב או את ה-AKS שהכי מגניב לדעתי.
ואל תתווכחו איתי למה ומה טוב יותר. זה מה אני אוהב.
יש לי "דמוי גלילון" מקוצר. כבד רצח והדיוק לא משהו, מבחינת משקל,דיוק והנדסת אנוש יש אופציות יותר שפויות, מבחינת אמינות,חוזק וקלות תיפעול אין לו תחרות.
גם אני העדפתי גלילון ואחרי שבועיים שהיה לי אם 16 מקומר ביקשתי חזרה את הגלילון. לא מסתדר לי החוסר תקשורת לבריח.
נראה לי שבארהב קל לקבל נשק אבל אם השתמשת בו שלא כדין אתה גמור לכל החיים.
אצלנו כל החיים אתה גמור ואם השתמשת בנשק לרעה, אפילו רצחת, אתה אדם חופשי אחרי גג 15 שנה.
עלו פה זכרונות על פילים בקנה.
מי יודע איך הגיע ״פיל״ לקנה ומה זה בעצם?
תרגם לי את הפיל בבקשה.
ואם בפילים עסקנו...כולם יודעים שמקום מבוצר נקרא פיל בוקס, למה? מה מקור השם ובן כמה השם.