תגובה: חילוצים בשטח - WhatsApp
עושים חשק להיתקע ולו רק בשביל המפגש
Sent from my LON-L29 using Tapatalk
שתי הערות -
1- איפה שהוא, בשולי המפגש האחרון, היה פה אשכול אם אמירות של לעבור איזה מכשול בלי לעצור ובלי הכוונה. אז מה שכתבתי שם, זה בדיוק כדי להמנע מהמקרה הזה.
בנהיגת שטח, לא ממהרים, לא משתחצנים, ולא מתעצלים, תמיד בודקים, ולא בושה לבקש הכוונה.
2- נראה שהייתם לא מעט גברים, חשבתם להעביר חגורות מתחת ולנסות להרים ידנית?
המכנסיים היו נופלות להם..
חוץמזה לפחות טון על הסרן. חסר סיכוי
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
אני עדיין חושב שהפתרון של ההיליפט הוא האולטימטיבי.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
הייליפט + ג'נטים של רקסטון. לא צריך ליפטמייט.... עובדה!
הביקוש בדרך. וגם עליית המחירים...
עושה חשק לבוא ולעזור בחילוצים. ובאמת לו רק בשביל רגע המפגש אמיר. לראות את הפרצופים שמחייכים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
עושה חשק לבוא ולעזור בחילוצים. ובאמת לו רק בשביל רגע המפגש אמיר. לראות את הפרצופים שמחייכים.
מחוץ לפורום הזה, שהוא אך טכני וענייני, אני מספר על רגע המפגש, על החיבוק החברי, ועל הביטחון שהכל בסדר ועוד מעט נהיה בדרך.
אבל פה זה ג׳יפולוג, לא פורום של ילדות רגשניות.
אז הייליפט וזה.
תודה דרור ודניאל. יש לי הרבה חברים, אבל אין על ההרגשה ברגע הזה, שחבר מוכיח בהתנהגות שלו, שהוא באמת חבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
המכנסיים היו נופלות להם..
חוץמזה לפחות טון על הסרן. חסר סיכוי
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
תרגע, תקח אוויר, תרים את המכנסיים.....ותעשה חשבון.
טון על הסרן, מרימים צד אחד זה כבר רק 500 ק"ג, ארבעה גברים מרימים את זה ....
פעם, פעם... שהינו צעירים וחזקים, הינו עושים את זה (בצבא) ולו רק מעצלנות של להוציא את כל הכלים :-)
הייליפט וליפטמייט - ציוד כוננות חובה.
יש פעמים שאני חושב שאני מגזים עם כמות הציוד בממותה, אבל אז, ברגע האמת, כשאני רואה את הכל מנגן כמו שצריך ומציל את המצב, אז אני מחייך מאוזן לאוזן.
במקרה הספציפי דנן, רק גורם לי עוד יותר להצטער שלא יצאתי עם החברים שלי.
בפעם הבאה אינשאללה.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
פעם, פעם... שהינו צעירים וחזקים, הינו עושים את זה (בצבא) ולו רק מעצלנות של להוציא את כל הכלים :-)
אני לא הורדתי את המכנסיים לרגע.
אני זוכר שאני לא בן עשרים ושמוטב להמתין עוד רגע לחילוץ...
לפעמים הנסיון בא עם הגיל.
לפעמים הגיל בא לבד ( תוסיפו את זה לפנתאון שלכם)
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
zivo
4 גברים מרימים טון(זה יותר מטון), לגובה 20-30ס"מ בזמן שהם עומדים על בולדרים ובורות, ומחכים שמישהו יכניס אבנים מתחת לגלגלים?
אני עדיין צעיר, אבל לא הייתי עושה את זה. הייתי מעדיף לגרור קדימה ולהסתכן בפח עקום:rolleyes:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
בוזי
מחוץ לפורום הזה, שהוא אך טכני וענייני, אני מספר על רגע המפגש, על החיבוק החברי, ועל הביטחון שהכל בסדר ועוד מעט נהיה בדרך.
אבל פה זה ג׳יפולוג, לא פורום של ילדות רגשניות.
אז הייליפט וזה.
תודה דרור ודניאל. יש לי הרבה חברים, אבל אין על ההרגשה ברגע הזה, שחבר מוכיח בהתנהגות שלו, שהוא באמת חבר.
שאפו לכולם, למחלצים, למסייעים, לתקועים-שהמתינו בסבלנות ולא עשו איזו שטות שתיגמר באסון או נזק.
בדיסקו יש קבוע מעוגן ברכב כל מה שהזכרת לעיל(ורכב יומיומי), פעם הבאה תזמין לטיול יותר פשוט...:cool:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
נשמע כמו פוטנציאל מסחרי שיווקי חדש חברות השיפורים... מיגון תחתית לרכבים חשמליים היברידיים.
אספיר, גתוס, רסטה... ביזנס חדש
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
אני מקווה שאין בינינו אנשים שנוהגים בקרוסאוברים, שלא לדבר על היברידיים או חשמליים רחמנה ליצלן. הסופ"ש האחרון לבדו, הביא כבר לשלוש סוללות פגועות פיזית ומוצפות, כתוצאה מנהיגה בשטח, ממותג בודד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
אני מקווה שאין בינינו אנשים שנוהגים בקרוסאוברים, שלא לדבר על היברידיים או חשמליים רחמנה ליצלן. הסופ"ש האחרון לבדו, הביא כבר לשלוש סוללות פגועות פיזית ומוצפות, כתוצאה מנהיגה בשטח, ממותג בודד.
טוב יש פה באתר כמה סובארואים ודאסטרים שנחשבים קרוס אובר ... לא ?
אולי אם כבר עלה הנושא, עיצה למשתמש .. במידה ומגיעים לאחד כזה תקוע, כמטייל במקרה או כתופעת טבע וכו' .. מה כדאי לעשות או מה לא לעשות ?
אפשר להתחשמל מזה ? למשל אם הוא בשלולית והסוללה קרועה ואני נכנס לשלולית לחבר שקל .. ה 600 וולט של המצבר מסוכנים לי ?
אפשר להתחשמל מהמים ?
( אולי אידיוטית אבל השאלה אמיתית .. )
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ariel-ro
4 גברים מרימים טון(זה יותר מטון), לגובה 20-30ס"מ בזמן שהם עומדים על בולדרים ובורות, ומחכים שמישהו יכניס אבנים מתחת לגלגלים?
אני עדיין צעיר, אבל לא הייתי עושה את זה. הייתי מעדיף לגרור קדימה ולהסתכן בפח עקום:rolleyes:
אתה יכול להתווכח בשביל הכייף, אבל לפחות תצטט (או תעשה את החשבון לבד) נכון.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
זה באחריות הפגיעות בסוללות או ביטוח או על הלקוח?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
פגיעה בשטח זה לא פגם בייצור, אז כמובן שזה לא באחריות. זה על הלקוח, אלא אם כן הוא מבוטח, ורובם ככולם מבוטחים, מן הסתם. לא מוכר לי שלקוח שילם מכיסו, אבל נושא הכספים, וגם האחריות, רחוקים ממני.
"כלבים, (וגם סוללות מתח גבוה) , במים זה לא טוב. צא ידידי היקר לחוף" - איה פלוטו.
במצב של סוללה מוצפת מחשב הסוללה מזהה את הפגיעה בבידוד ומנתק את הממסרים הראשיים שמוציאים את החשמל מהסוללה לכיוון הרכב.
עדיין, אתה דורך בתוך שלולית, וגם הסוללה בתוכה, כשאחד או יותר מהמוליכים בין התאים מחוברים גלוונית לגוף הרכב דרך המים.
אני לא בטוח שיש לי מספיק ידע כדי לאפיין את כל מעגלי הזרם האפשריים דרך הגוף בסיטואציה כזו. באמת, אני מעדיף לא לענות.
על פניו, קשה לי לדמיין שאתה סוגר מעגל כלשהו כשאתה הולך בתוך המים ונוגע בגוף הרכב.
אני זוכר, שברנו החשמלית (הידועה בכינוי החשמלית של בטר פלייס) היה פיוז בטחון.
במקרה תאונה, היה חובה קודם כל להוציא את הפיוז.
כל נהג היה אמור לקבל את ההנחיה הזו, וכל צוות כיבוי אש כנ"ל.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
זה נכון, לכל רכב חשמלי והיברידי, אבל כשהדרך אל הפלאג הזה עוברת דרך השלולית...
- - - Updated - - -
לי יצא כבר פעמיים "להינות" מהחשמל הזה. הייתי מוותר עליהן.
אבל בשלולית אין פריקה לאדמה שמבטלת את הפרש הפוטנציאל?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk