אם כבר נוסטלגיה, בשישי הקרוב יפגשו חבר'ה ממועדון החיפושיות ההוא באזור השרון, אם אתה בעיניין תפנה לחיפושיסט במשרד ליידך.
אם יש פה עוד חברי מועדון מהתקופה ההיא, מוזמנים לצור קשר ואחבר אתכם.
(אני לא יכול להגיע)
Printable View
אם כבר נוסטלגיה, בשישי הקרוב יפגשו חבר'ה ממועדון החיפושיות ההוא באזור השרון, אם אתה בעיניין תפנה לחיפושיסט במשרד ליידך.
אם יש פה עוד חברי מועדון מהתקופה ההיא, מוזמנים לצור קשר ואחבר אתכם.
(אני לא יכול להגיע)
כמו שאתם כבר יודעים הקמפר עומד מכוסה רוב הזמן בחניה של העבודה כי אין לי איפה לחנות בתל אביב וזו בעיה כי בגלל זה הוא לא נוסע חוץ מאירועים מיוחדים.
ורצה הגורל השבוע באחד הימים מצאתי את עצמי בלי רכב תחת היד לקפוץ איתו לאכול משהו. אז כמה פשוט - הרמתי את הכיסוי, ניתקתי את הפנל הסולרי, שני סטרטרים ועוד אחד והוא הניע ונסענו.
זה כאילו הכי טריוויאלי ובכל זאת זה לא. הוא לא הניע מתחילת יולי.
רגע קטן ומשמח בשביל אוטו הומלס. נראה לי שאני אעשה את זה לעתים יותר קרובות (למרות שיש שיטענו שנסיעות קצרות רק מעצבנות את האוטו)
אסף.
איך זה באמת, מבחינת שימונים ונוזלים אחרים?
Sent from my SM-F946B using Tapatalk
פולקסוואגן קירור אוויר, יכול לעמוד גם 30 שנה ויניע בקלות...
נקודות תורפה הן גומיות מובילי מוטות דחיפים וגומיות רדיאטור שמן, שמתחילות להזיע אם עומדות הרבה זמן.
אבל 3 חודשים לא מדגדג להן.
לוקח כמה דקות עד שאחרון המרימים ההידראוליים משתתק, וגם אפשר בהחלט לזהות את העמדה במגרש החנייה.
אבל לא מניעים בלי לבדוק שמן אף פעם.
וזהו. זה לא פעם ראשונה שהאוטו דומם כמה חודשים. זה כן משמח לנהוג בו כל פעם מחדש.
אסף.
ההזדמנות הפעם היתה חגיגת 55 שנה לטנדר טרנספורטר של יאיר ממושב חניאל, טנדר יד ראשונה שעד היום עובד בפרדס באופן יומיומי.
כיבדנו אותו במםגש אצלו במשק ושיירה של הרבה מאוד טרנספורטרים דרך מושבי האזור. היה מרגש.
ואני? הוצאתי את הקמפר מאחסנה וניקיתי אותו ונסענו שעה לחניאל וחזרה אחרי הרונדו בהתיישבות עוד יותר משעה - כיף של נסיעה למרות היום החם. כיף של חברים ומפגש.
הנסיעה הארוכה הדגימה שהאוטו אוהב לשייט סביב 55 מי"ש בכביש הראשי. נעים ורגוע. ממש ברור שככה הוא אמור לשייט.
אסף.
ראיתי אותך מתעסק איתו ביום חמישי בצהריים (גם אני קשור לאלביט איכשהו :)) ותהיתי האם יהיה איזה דיווח על סופ"ש קמפינג או סתם טיול שבת.
כיף לזהות מכוניות שמכירים, על אחת כמה וכמה מיוחדות כאלה, וכיף לשמוע שנהנית.
הצביעה האיכותית ניכרת גם מהכביש שמוביל לחניון. סחתיין
כן... משתדל להזיז אותו בחניה אחת לכמה זמן אבל תכלס אין כמו לצאת באמת לנסיעה ארוכה יותר.
(פעם הבאה תיכנס להגיד שלום...)
ואגב הצבע - אחת הבעיות היא נקיון של הקמפר שגם יהיה יפה ומבריק וגם יישמר הצבע החדש. וכל זה בלי לרחוץ אותו במים שייכנסו מכל החורים. .. אז עברתי ל'ניקוי יבש' וזה עובד מצויין. צריך קצת להבין את העיקרון אבל מרגע שהבנתי זה מצויין. והנה ההוכחה - רואים את הצבע מרחוק....
(חפשו waterless car wash. או משהו בסגנון ביוטיוב )
אסף.