-
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אני לא מתנגד לכל ירכב חשמליים ולא לכלי רכב מכל סוג שהוא.
אני מתנגד רק לרגולציה ולכפייה.
וההקבלה שלך למה שקרה או לא קרה ב-1908 לחלוטין לא רלוונטית.
כי ב-1908 רוב אוכלוסיית העולם התניידה באמצעות סוסים ומנועי קיטור. אז היו, נניח 1,000 מכוניות חשמליות ועוד 1,000 מכוניות שלגמו בנזין. אבל אף אחד לא חשב על נהיגת שטח בכלי רכב כתחביב ו"שמירת סביבה" לא היתה אפילו בחלום, אלא אם לדרוך על חרא של סוסים, שכיסה אז את הרחובות, נחשב אז לפגיעה בסביבה.
- - - Updated - - -
עוד מעט, כשיפתחו כאן פורום שמירת סביבה, תקבל על זה לייקים.
כולם אז נהגו בשטח ... לא היו כבישים :)
-
תגובה: אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
סליחה דרור ... לאכול את הפרות שמזהמות את נחלי הארץ על צלחת חדפ רכרוכית או על צלחת גדולה מנירוסטה.... נו באמת. איך אפשר להינות מהפרה ככה בכלל?!
ואגב מפתיע אותי מחדש בסוף אתה כן מודע לתמורות ושינויים לתהליכים שקרו... ושעוד יקרו ..כמות המטיילים הרכבים שגדלו ללא היכר ... אבל מה דוחף את ראשך לחול כמו בת יענה... ומנסה לעשות גלים מהדיונה... טוב אולי הגזמתי.
אתה תופיע עם הנבוט והסופה ללא משקפיים בחמישי? שנעשה איזה צייסר רעל לגוף שלנו ונתקרב מהר יותר אל מתחת לאדמה ... נשיג את הפוליטיקאים החולבים לפני שהם יקחו לנו את הגיפ...
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-
אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
הגיפאות בכלל נגמרה בימי הג׳יפוקליפסה.
ואם אז לא אז נכריז על תאריך חדש להכחדתה.
בסוף אם תחיו מספיק זמן יוכלו לומר לכם מהקבר ״צדקתי״. זה עוד עבד בפולניה
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גיא
כולם אז נהגו בשטח ... לא היו כבישים :)
מה שמחזק עוד את מה שכתבתי - זה היה הכרח, לא תחביב ולא כיף.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
אתה תופיע עם הנבוט והסופה ללא משקפיים בחמישי? שנעשה איזה צייסר רעל לגוף שלנו ונתקרב מהר יותר אל מתחת לאדמה ...
ברור. ותהיה גם עוגה, לכבוד התקרבותי ליום הדין בשנה נוספת. אמנם באיחור קל של שלושה שבועות, אבל טוב יותר מכלום. תכבד אותנו בנוכחותך?
-
יאללה!! זה אירוע חגיגי..
אצלכם גם יזרקו כיסאות וקליפות....?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
אצלכם גם יזרקו כיסאות וקליפות....?
אני עובד על זה בשכנוע כמה חבר'ה מהתפוצה הקודמת שלי.
אם הם לא יבואו, תיאלץ להסתפק בשטח שנשאר נקי, כמו תמיד.
-
סתם צביעות. (;
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
אתמול קניתי צלחות נירוסטה,
15 שח לאחת.
פתאום נראה לי קשור לנושא....
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
משווה עליך ומוסיף, רק כי זה מעצבן את דרור (אגב למה בעצם?):
התחלתי להשתמש בכמה צלחות קורנינג ישנות שאישתי הוציאה מהמחזור לפני 20 שנה - מקסימום יישברו.
כנ"ל סכום מתכתי ג'יפה שמקורו מי ישורנו.
הנקודה היא שימוש חוזר במקום קניה, שזה הגביע הקדוש של הקיימות (אוקיי, יחד עם הארכת חיי הג'יפ הישן במקום החלפה בחדש).
-
במוצש הוצגה בערוץ 12 כתבה יפה על מפעל MG המייצר רכבים חשמליים בסין. ועל מפעל טסלה בסין.
ואחרי הצגה מאד מרשימה של מפעלים מתקדמים ותשתיות נגישות, ומרשימות בכל קנה מידה, בסיום הכתבה בהבלחה קצרצרה בחצי פה נאמר שהחשמל לרכבים מיוצר משריפת פחם..
-
לא מבין את כל הרעש. מישהו מכם יקנה רכב חשמלי בלי שקע AC מתחת לבית? חוץ מאלה שעושים 100K בשנה ויש להם חניה עם עמדת טעינה בעבודה? מתי אתם חושבים שלרוב נהגי ישראל תהיה חניה פרטית? בלי לדבר על רשת חשמל. לדעתי לא בעתיד נראה בעין. יצרני רכב התחייבו למשהו מתישהו? הם גם וויתרו על שווקים באמריקה לטינית? אפריקה? רוב מזרח התיכון? מלא מדינות באסיה? טיוטה רק תרוויח.
בארץ רכב חשמלי זה רכב נישה. כאשר היא תתמלא נחזור לשגרה ויהיה שקט. וככה עוד להרבה שנים. כל עוד נגישות לטעינה לא תהיה כמו לתדלוק. ובאותה מהירות. אתם יודעים מתי זה יהיה?
-
2025..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
התחלתי להשתמש בכמה צלחות קורנינג ישנות שאישתי הוציאה מהמחזור לפני 20 שנה - מקסימום יישברו.
הנקודה היא שימוש חוזר במקום קניה, שזה הגביע הקדוש של הקיימות (אוקיי, יחד עם הארכת חיי הג'יפ הישן במקום החלפה בחדש).
משווה 2.
מצאתי סט צלחות בקליט כמו של פעם של הצבא, שמישהו זרק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
סולי
2025..
על סמך מה?
-
מה זה משנה על סמך מה? ניסיון חיים תחושת בטן...? אצבע עם רוק ברוח?
חשבתי שרושמים הימורים....
-
אם המורים אז אני מבין. גם אני יכול להמר.
לא בדור שלי
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
משווה 2.
מצאתי סט צלחות בקליט כמו של פעם של הצבא, שמישהו זרק.
יש מצב מול שישיית גולדסטאר?
סוגר לי פינה עם המגשי בקליט שמצאתי לפני מספר שנים.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מיכה100
אתם לא מעצבנים אותי. אתם רק מגוחכים.
אכפת לי באיזו צלחת אתה אוכל? לא. מצידי תאכל לתאבון באיזו צלחת שתרצה. חד"פ, נירוסטה, קורנינג, חרס, מסטינג מהטירונות, עלה בננה, לוח עץ.... וזה ההבדל בינינו. אני לא נכנס לך לצלחת וגם לא חש צורך מטופש להתגאות ולשתף באיזו צלחת אני אוכל.
סתם שתדעו שאלה שנכנסים לכם לצלחת, ידחפו את אפם ואצבעותיהם המזוהמות גם למה שמוגש בצלחת הזאת. אם לא ידעתם, שרת האקלים שלכם היא טבעונית-מיליטנטית, אז חכו חכו. גם על זה יהיה לה מה לומר ואל תעשו פרצוף מופתע כשיתלווה גם לזה איזה מס חדש.
חברים, תתעוררו. הכל פייק. דיפ-פייק. הפירוש של כל החארטות האלה בעברית זה שהמדינה צריכה עוד המון כסף, ומחפשת עילות למיסים חדשים. זה כל הסיפור של החד"פים. אחרי החד"פים הם ימצאו שעיר לעזאזל חדש לתלות בו את כל צרות העולם ולהטיל גם עליו מס.
-
פאק.
הרגת אותי עכשיו.
יש לנו שרת אקלים?
כאילו... יש מישהי שהתפקיד שלה הוא להיות אחראית על האקלים?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
זה דיפ פייק? ברלי אתה חי בסרט. הטכנולוגיות החייזריות שזה שהודעה אחת מעלי לא יודה שהוא מודה שהוא עליהן - זה דיפ.
-
אל מלא רחמים... שרשור הספדים על חייהם הקצרים ומותם של מנועי הבעירה הפנימית והחיצונית
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
אתם לא מעצבנים אותי. אתם רק מגוחכים.
אכפת לי באיזו צלחת אתה אוכל? לא. מצידי תאכל לתאבון באיזו צלחת שתרצה. חד"פ, נירוסטה, קורנינג, חרס, מסטינג מהטירונות, עלה בננה, לוח עץ.... וזה ההבדל בינינו. אני לא נכנס לך לצלחת וגם לא חש צורך מטופש להתגאות ולשתף באיזו צלחת אני אוכל.
סתם שתדעו שאלה שנכנסים לכם לצלחת, ידחפו את אפם ואצבעותיהם המזוהמות גם למה שמוגש בצלחת הזאת. אם לא ידעתם, שרת האקלים שלכם היא טבעונית-מיליטנטית, אז חכו חכו. גם על זה יהיה לה מה לומר ואל תעשו פרצוף מופתע כשיתלווה גם לזה איזה מס חדש.
חברים, תתעוררו. הכל פייק. דיפ-פייק. הפירוש של כל החארטות האלה בעברית זה שהמדינה צריכה עוד המון כסף, ומחפשת עילות למיסים חדשים. זה כל הסיפור של החד"פים. אחרי החד"פים הם ימצאו שעיר לעזאזל חדש לתלות בו את כל צרות העולם ולהטיל גם עליו מס.
פששש…. נראה לי שעלית פה על משהו.
איך לא שמנו לב עד היום שזה המצב?
אפשר להתנחם שהם לוקחים כבר היום כמעט 80 אחוז מההכנסה. לא נשאר להם אצלנו מספיק. בסוף יצטרכו להתמודד עם ההון השחור ישירות.
-
דיפ פייק? יש בכלל מושג כזה? פעם שניה שמחדשים לי היום משהו שלא ידעתי
וחזרה לדיון. זה דיון על כלי רכב חשמליים. אף אחד לא פתח בדיון על איכות הסביבה ומשבר האקלים אלא על כלי רכב חשמליים
זה פורום רכב. קיטור, בנזין, דיזל, היברידי, חשמלי.... מה אכפת לנו כל עוד זה עם גלגלים ואפשר לנהוג בזה? על זה הדיון.
ב1908 בפורום של חברת אדיסון-פורד היה בטח דיון על חייהם הקצרים ומותם של כלי הרכב החשמליים. בטח היה שם אחד שטען שכל החרא הזה עם המנועי בנזין זה רק כדי שכמה טקסנים יוכלו להשתלט על הכלכלה האמריקאית. והוא צדק, אגב. אבל זה לא משנה. זה אתר רכב - והדיון הזה הלך רחוק ובזכות מי? בזכותך דרור, שלוקח אותו כל הזמן מדיון על הפלוצים של טסלה לדיון על פלוצים של פרות ומשבר האקלים ותוך כדי טוען שאין משבר אקלים.
אז יאללה. תחזרו לדיון על מכוניות. פחות כיף אבל וואלה, בשביל זה באנו.
אסף.
-
כן .. אני מוכן לשים אץ הכסף שאין לי על גרסת 3 דלתות כזו:
https://youtu.be/WeS7HImz-PQ
הייתי בטוח שהבוליגר שהוצג כקונספט קצת לפני הריביאן יצא לפני...
אני מאנשי הבולינגר... למראות כל הפיצרים הנחמדים בריביאן... הבולינגר נראה הרבה יותר .. כמו פעם, גם בפיצרים וגם בעיצוב הפנים.
ונראה שאיתו אפשר יהיה לעשות אינסוף פרויקטים diy...
-
בחור נחמד... מעלה עוד דברים בהיבט של רכב שטח חשמלי
https://youtu.be/Vc3B5DMGU1c
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
פאק.
הרגת אותי עכשיו.
יש לנו שרת אקלים?
כאילו... יש מישהי שהתפקיד שלה הוא להיות אחראית על האקלים?
אסף.
אתה מנותק? הנה אני מחדש לך עוד משהו: יש לך שרה לאיכות הסביבה שמתנהגת כאילו היא שרת האקלים. רבים קוראים לה ככה כבר כמה חודשים.
-
מסתבר שגם מוחות שיווקיים מבינים שלא חייבים להיות טוטאלים בשמירה על הסביבה (אין כאן שום אמירה, סתם פרסומת מצחיקה, לא חייבים להיות כבדים):
https://www.youtube.com/watch?v=pVxmT2x3Od4
-
פשוט לא נעים. הודיעו לאלוהים ששמו מישהי במקומו? כאילו... אני יכול להבין... שורה תחתונה הביצועים שלו באקלים בשנים האחרונות לא משהו - כלומר הוא בעיקר משוויץ בכל מיני תרגילים של אסונות טבע וזה - אבל בעניין האקלים הוא לא מספק את הסחורה... כאילו יש הרגשה של יותר מדי דאווין פחות מדי תוצאות.. אבל תכלס אחרי כל כך הרבה שנים בתפקיד למנות מישהי במקומו? ככה? בלי שימוע?
נו.. שיהיה.
אסף.
-
ואני דווקא חושב שאחרי כל כך הרבה שנים של חמסינים, הגיע הזמן שימנו מישהו (או מישהי, לא אכפת לי), שיטפל בזה.
ואם אפשר לפזר איזה שטפון שניים גם לאורך הקיץ, כדי שהגבים יהיו מלאים זאת בכלל ברכה. למי צריך להצביע?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
ואני דווקא חושב שאחרי כל כך הרבה שנים של חמסינים, הגיע הזמן שימנו מישהו (או מישהי, לא אכפת לי), שיטפל בזה.
ואם אפשר לפזר איזה שטפון שניים גם לאורך הקיץ, כדי שהגבים יהיו מלאים זאת בכלל ברכה. למי צריך להצביע?
לביידן.
-
https://segensworth-automobiles.co.u...nt-power-cuts/
EV chargers to turn off in order to prevent power cuts
-