וסים תודה רבה , אבל המידה שאני צריך זה בסביבות 35 מ"מ קוטר חיצוני.
שבוע טוב.
Printable View
וסים תודה רבה , אבל המידה שאני צריך זה בסביבות 35 מ"מ קוטר חיצוני.
שבוע טוב.
חנן תגיד לי כמה צינור אתה צריך וכאשר אתה בא יהיה מוכן ,מאלומיניום כמובן.
ובשביל ברוך אני ירתך לו גם כמה פלחים בדרך:D (ברוך בצחוק ,אבל ברצינות עם תרצה לרכב הניסיוני שלך אני מוכן לתרום גם שם צינור אלומיניום למערכת הקירור)אתם דנים בצינור ששקל 462 גרם למטר שזה בשקלים שווה ל 15.3 ש"ח/מטר זה ממש השקעה אסטרונומית .
חנן עדין מחכה.
עידו
או קיי, תודה לכולם.
בסופו של דבר רכשתי צינור אלומניום 20 ש"ח למטר. עידכונים בהמשך.
עשיתי תכנית למערכת הצינורות של הבלמים.
2 צינורות קשיחים ו 4 גמישים מסוככים... פלוס כמה סופיות...
סה"כ בערך 9 מטר צנרת.
ב" טכנו צינור" רצו ממני...
מעל 4000 ש"ח.
יש מישהו שפוי יותר שאתם מכירים ?
http://www.d.co.il/3982710/28050
אחים סמי ייצור צינורות וכבלי בלם
מידע כללי ופרטי התקשרות טלפון: 03-6826018 איזור: תל אביב כתובת: קיבוץ גלויות 12 , תל אביב -יפו
עדיף להגיע ולדבר פנים אל פנים מאשר טלפונית
בזמנו 3 צינורות ברקס מאורכים להילקס 140 ש"ח לשלושתם כולל קפיץ מגן ושרות מכל הלב.
גם הם לא זולים
תיצר לבד צנרת בלם קשיחה ותזמין את הגמישה אחר כך.
כלי עבודה למטרה זו הם לא יקרים ומשמשים לעוד עבודות בבית (צנרת גז לדוגמא).
בהצלחה.
שלא תעיז!!! עיצת אחיתופל שעלולה להביא למותך!
בצנרת גז הקונוס הוא שכבה אחת ואילו בצנרת ברקס הקונוס הוא דו שכבתי (או משהו כזה, אולי קונוס כפול זה המונח הנכון, לא זוכר) והוא נעשה ע"י מלחציים מיוחדות ויקרות להחריד.
אני בדיעה שלא שווה להתעסק עם ברקסים ולתחיל להמציא את הגלגל. יש המון מקומות שעושים ברקסים, חלקם יקרים יותר או פחות אבל אתה יודע שמה שהם עושים עומד בתקן מסויים ולא משהו חאפרי או קמבינה.
תחפש ספארקו בקיבוץ גלויות או סלמה בת"א. נדמה לי שהם עושים גם דברים כאלה.
יש גם את מרכז התנרת ברחוב הרצל 123 כמדומני. שם עשיתי את הצנרת הקשיחה לג'יפ שלי וזה לא היה כל כך יקר.
אתה יכול גם להזמין מארה"ב ואם זה מתאים לך אז צור קשר ואעזור לך לעשות את זה.
מיכה ידידי היקר
אין שום בעיה ללחוץ צנרת בלמים לבד, עשיתי זאת רבות.
ישנו קיט כלי עבודה הכולל את המלחציים, קונוסים ואת מכשיר הלחיצה.
בערכת הקונוסים יש קונוס רגיל ויש קונוס כפול, ואכן צנרת הבלמים בנויה על קונוס כפול.
אין שום בעיה ללחוץ צינורות בלם לבד - למי שיודע איך עושים זאת.
לאחר מספר נסיונות גם חנן יצליח לעשות זאת :):) ובמידה ולא יהיו נזילות לאחר ההרכבה אין שום בעיות.
זו עדיין לא המלצה לתיקוני בלמים ביתיים לרכבים המשמשים לשימוש יומיומי !!!!!!!!!
רפי
מעניין, בכל מקום שבררתי ההמלחציים ליצירת קונוס כפול עלו בסביבות ה6000 ש"ח, אז כנראה שיש לך קיט ממש יקר. אשמח לדעת מאיפה השגת אותו. אני לא ציני.
http://www.google.com/products?hl=en...ed=0CBQQrQQwAA
יש מגוון מחירים, החל ב30$ וכלה קיטים שלמים ואיכותיים ב300$. כמו כל דבר אחר.
חנן, בתור אחד שבונה את הרכב, ללא ספק, אתה צריך לרכוש קיט כזה, ללמוד לעבוד איתו, ובמחיר זול יותר מצנרת בלמים לרכב אחד תרכוש את הכישורים לעשות את זה לתמיד.
חנן עם אתה קונה אז חשוב לקנות סט של דבל פלאר (Double Brake Pipe Flaring ) ולא את הסט לצנרת גז.
לדוגמה : http://www.amazon.co.uk/10PC-BRAKE-P.../dp/B000RHK6XM
עידו
חברים תודה
בינתיים מצאתי שני בתי עסק שעושים את מה שאני צריך ברבע מחיר.
לפני 25 שנה !!! היה לי תלת אופנוע BSA שנת 57 מה שנקרא בזמנו ריקשה של סבלים. הייתה לו שרשרת באורך כולל של כ 3 מטר שהניע דיפרנציאל בתוך בקאקס וברקסים הידראולים עתיקים . למי שמכיר את אילת ,,, גרתי אז בשכונת הדקל והייתי מתדרדר איתו עד שדה התעופה ושם מניע ומקרטע למועדון הצלילה המיתולוגי RED SEA SPORTS שהיה במלון המלך שלמה, תמיד הייתי מחנה אותו באותה נקודה בדיוק על הטיילת כדי שיהיה רק כתם שמן אחד :cool: .כל שבוע הייתי מלווה ערכת "פלרינג" מבית מלאכה מקומי ועושה חיתוכים וקונוסים חדשים .
אז בקיצור , לעשות את זה אני יודע ;)
הגיע רגע האמת, אני צריך להעביר את הבאגי לידיו המוכשרות של עידו לוריא שהסכים לתרום לפרויקט דש בורד מעשה ידיו להתפאר,
( כאן אפשר לראות את מה שעידו יודע לעשות. http://www.jeepolog.com/509.html )
זאת אומרת אני צריך לשלוח את הבאגי מאילת למושב בית שערים שליד טבעון וזה FUCKEN רחוק.
אז אני מחפש מוביל במחיר שפוי או כמובן כתרומה לפרויקט או טנדר גדול עם עגלה .
אם מישהו יכול לתרום משאית / טנדר עם עגלה שדורש רישיון ג זה גם בא בחשבון כי יש לי ג ואני אשמח לעשות זאת בעצמי.
תודה
בינתיים הכנתי מתקן ל הייליפט וגם צנרת המים כמעט מוכנה.