אני לא הייתי שם.
בכל אופן הוא תיאר את הדירדור בחרידה (אני הבנתי שברוורס) כאשר הם מתקנים את זוויות הגלגל כל 2 מטרים...
Printable View
אני לא הייתי שם.
בכל אופן הוא תיאר את הדירדור בחרידה (אני הבנתי שברוורס) כאשר הם מתקנים את זוויות הגלגל כל 2 מטרים...
על הדרך.
מתברר שהיה עוד אחד באותה שבת. חדש אבל צהוב .. עם מוט היגוי שבור.
ועוד אחד ...
היה חילוצון נחמד היום .. מהקבוצה האלטרנטיבית.
כוס קפה. ושימוש בכבל כננת ששזרתי במו ידי ..
גם דרור לכלך את אחת מרצועות הגרירה שלו בבוץ.
אחרי שזה נגמר ליקטתי עוד חילוץ בדרך הביתה. שם גם היה שימוש ברוב הרצועות והכבלים שיש לי באוטו. כ 60 מטר בשביל שאני לא אשקע בבוץ בעצמי.
דיי מגניב הקטע של שזירת כבל סינטטי ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
הרצועה של מויש. חדשה מהניילון, עברה טבילת בוץ ראשונה בחייה. נראה לך שאלכלך רצועה כשהרצועה שלו כבר בחוץ?...
הג'יפ בדיוק יצא משטיפת גחון בגרניק רציני של אחד השכנים כאן - לא ראית איך נהגתי בו כמו סבתא מתה כשמשכתי את הדאסטר מהתקיעה, שלא יתיז יותר מדי בוץ על עצמו?.... ג'יפ נקי זה קטע... אהממ... די טוב, הייתי אומר. קל להתרגל.
אאלט דיברנו כאן על השחלה, לא על שזירה, אבל יתכן ואני מתבלבל עם פוסט אחר
היה דיון שלם. ואני בטח לא מתימר לזכור מה בדיוק נאמר. בקושי זוכר שזה קרה.
היו שני דרכים לעניין. אחת להשחיל את כל הקצה פנימה ואחת לשזור את הגידים המפוצלים של הקצה בין הגידים לפני העין.
לא יודע לענות מה ומי כרגע זה לא מולי ואני באמת לא זוכר.
אבל עובדתית. אתמול. מיצובישי הילנדר שקוע בצורה ממש מטומטמת על הגחון. בלי אלימות של מכות משיכה לא יכולתי להזיז אותו. מה גם שאני נאצלתי להכנס עמוק לביצה בשביל זה. עם הכננת מבחוץ מהיבש. כן משכתי אותו החוצה. בקלות. השזירה / השלחה לא התרגשה מזה.
יש לי צילומים אבל לא מהאייפון כי בחטלתי את המנוי של הטאפאטוק ומאז אי אפשר להעלות תמונות.
תמונות זה קל. שלח אלי ואעלה...
נשלח מהנייד
http://www.jeepolog.com/forums/showt...0%D7%AA/page13
השרשור הרלונטי.
אפליקציית המסרים וואטסאפ תפסיק את התמיכה שלה במיליוני סמארטפונים בעלי מערכת הפעלה ישנה החל מיום שישי.
בעליהם של מכשירי אייפון שמריצים גרסה ישנה יותר מ- iOS 9 ומכשירי אנדרואיד שמריצים גרסה ישנה יותר מאנדרואיד 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) לא יוכל עוד לפתוח את האפליקציה שבבעלות פייסבוק - אלא אם יעדכנו את מערכת ההפעלה שלהם.
מי שרוצה להשאר מחובר - נא בידקו שאתם מעודכנים.
אולי עכשיו עם כל הרעש סביב וואטסאפ, שבעקבותיו המון אנשים התקינו אלפיקציות חלופיות, זה הזמן להעביר גם את קבוצת החילוצים לטלגרם?
היתרון הוא שאפשר יהיה לחזור לקבוצה אחת ללא צורך בהעברה ידנית של ההודעות מקבוצה אחת לאחרות. יכול להיות שזה בעצם חיסרון...
Sent from my LM-V450 using Tapatalk
חילוץ מזכרת בתיה/כביש 6
הקבוצה מדהימה.
פתחתי קריאה על תקיעה דבילית בבוץ, 4 דקות אחרי זה שישה חבר׳ה הודיעו שהם מתארגנים, מיכה כבר יצא מהבית.
עוד הרבה אחרים נכנסו והביעו התעניינות.
בחור תאילנדי עם טרקטור משך אותנו, נתתי לו שטר של 100 על הטרחה וחיזלשתי.
בקושי הספקתי לפרוס מחצלת לפיקניק לילדים.
תודה לכולם, לא מובן מאליו.
האמת שגם לי עלתה מחשבה בנושא.
היה פה פעם דיון על לעבור או לא והוחלט שלא.
אבל במחשבה שניה,
אם בכל מקרה מנהלים שתי קבוצות נפרדות ( אין שום קישור טכני, אחד המשתמשים משכפל את ההודעות), אז למה לא לסגור את אחת הקבוצות וואטסאפ ולפתוח קבוצות טלגרם \ סיגנל במקום.
שכל אחד יחליט מה נח לו.
???
א. תקרא את האותיות הקטנות ולא מה שמוכרים לך מקדמי מכירות של אפליקציות מתחרות, השינוי המיועד (שבינתיים הוקפא), נגע בתקשורת של חשבונות עסקיים.
ב. טלגרם במצב גרוע יותר כבר עכשיו מבחינת פרטיות, והרע במיעוטו של פיכסבוק ברקע עדיף בעיניי על פוטין.
ג. יש לך אשליה שהאפליקציה אחרת שמה זין על הפרטיות שלך דקה אחרי שהיא שווה כסף?
זה עניין של ניהול סיכונים אישי, ומה שלא תעלה לאפליקציה לא יהיה בה.
אנחנו קוראים את דעתכם בנושא המעבר לפלטפורמה אחרת ובהחלט קשובים לרעיון, לא פוסלים.
יש הרבה יתרונות לטלגרם, כאשר מבחינת הנושא שלשמו אנחנו כאן - אין מגבלת כמות משתמשים (וגם ניתן לראות את היסטוריית ההודעות כאשר מצטרפים לאחר שהקבוצה נפתחה), בסיגנל מספר המשתתפים בקבוצה מוגבל (למיטב זכרוני אפילו הרבה פחות מווטסאפ).
ברור שיש כעת יותר בשלות למעבר לטלגרם, למרות שיש כנראה לא מעט כאן שאין להם (עדיין?).
לא התקבלה עדיין החלטה. אין ספק שבתקופה הראשונה נצטרך לנהל במקביל שתי הקבוצות כי כנראה שנאלץ בכל מקרה להשאיר קבוצת ווטסאפ אחת לתמיכה בחברים שטרם התחברו לפלטפורמה אחרת. אני מניח שיש כבר מסה מספקת שתימנע צורך לניהול משולש (לא נצטרך 2 קבוצות ווטסאפ וגם טלגרם / סיגנל).
כנראה שגם הקבוצות הייעודיות למקרי חילוץ תיפתחנה לפחות בהתחלה בווטסאפ (ולכן יש פחות משמעות ליתרון של טלגרם המאפשר צפיה בהודעות שהועלו לפני ההצטרפות לקבוצה).
מצד אחד אני לא רואה בעייה לעבור לטלגרם (יש לי) ומצד שני, איזה מידע חיוני אנחנו כבר מעבירים בקבוצת חילוצים?
מה יעשו איתו? ישלחו לנו הודעות מכירה של רצועות ושאקלים?
ברגע שאנשים יפרשו לגמרי מוואטסאפ, כמו שפרשו כבר כולם מ- ICQ נניח.. אז יהיה הגיון בלעבור לטלגרם.
בנוסף, אני לא מסכים עם מי שקבע מעלי שטלגרם במצב גרוע יותר של שיתוף מידע...
כמו שארז כתב, היתרון המרכזי של טלגרם הוא בכמות החברים בקבוצה אחת. הנושא הזה כבר עלה כאן בעבר ונפסל, אבל עכשיו אחרי כל הבאז סביב זה נפתח חלון הזדמנויות למעבר כזה.
Sent from my LM-V450 using Tapatalk
לתשומת לבכם, לא מדובר רק במידע שאתם מעלים לאפליקציות.
האפליקציות יודעות היום להגיע למידע דרך כל מיני גישות שהן לוקחות לעצמם למצלמות ולמיקרופונים ולחיפושים שלכם ברשת ולאימיילים שלכם, לדפוסי הגלישה שלכם ולמה שרשמתם ברשתות החברתיות.
כמויות המידע שחברות ענק ומדינות אוספות עלינו הוא מטורף.
לכאורה, נדמה לרוב בני האדם שחיים את העולם הישן, למידע הזה אין שום חשיבות.
בעולם החדש החומר הזה מעובד באופן אוטומטי לגמרי.
כן, גם בלי שאיזה בעל אינטרס אישי איתכם מתעניין וחוקר את מעשיכם.
המידע הזה מנותח באופן שוטף על ידי אלוגריתמיים בידי מכונות לומדות וחושבות.
כאלו שיודעות להסיק מסקנות.
כאלו שיודעות לנתח באופן חכם איך אתם נראים, מי המעגלים החברתיים שלכם ומה אתם תעשו גם בעתיד ולא רק בעבר.
המערכות האלו בידים מסוימות יודעות לשתול לכם מסרים וליצר ולהניע אותכם מבחינה צרכנית ופוליטית.
מדובר בכלים רבי כוחות והשפעה שמסוגלים להיות חזקים מכלי נשק. במיוחד בידים הלא נכונות.
הם מסוגלים אפילו לשלול ממנהיגים, גם החזקים ביותר, את קולם ויכולת ההנהגה שלהם ובכך להשתלט בלי כדור אחד על העולם.
לא מדובר על העתיד אלא על ההווה.
העתיד מדאיג הרבה יותר!
כיום המכונות האלו מבחינה אלקטרונית מגיעות רק למחצית היכולת של המוח האנושי אבל לפי חוק מור הטכנולוגיה תסגור את הפער מהר מאוד.
https://he.m.wikipedia.org/wiki/חוק_מור
הדברים שכתבת אינם מדוייקים.
א. השינוי המיועד של הסכם הפרטיות לא הוקפא אלא נדחה למאי.
ב. אמנם ההודעות מוצפנות ואינן נקראות אך מלבד האינטראקציה עם חשבונות עסקיים שציינת נאספים גם נתונים כגון מספר הטלפון, אנשי קשר, נתוני שימוש, שיתוף שנעשה למשל מאתרי חדשות על ידי כפתורי שיתוף, שירותי תשלומים, מיקומים אם מאופשר, כתובות ip, מעקב על ידי קבצי cookie, סטטוסים וכו'.
כל הדברים הללו כתובים במפורש בהסכם הפרטיות. תפתח את אפליקציית הוואטסאפ, גש להגדרות->הסכם פרטיות וקרא אותו בקפידה.
ג. טלגרם אינו חברה רוסית. זה מלכ"ר שנוסד בגרמניה. אמנם מומן על ידי אולגרך רוסי גולה שכיום אינו בעל תפקיד שם. למעשה נאסר לשימוש ברוסיה אחרי שסירבו לספק את מפתחות ההצפנה לשלטונות רוסיה.
ג. שוב, טלגרם מוגדר כמלכ"ר. סיגנל זה בכלל פרויקט קוד פתוח שיתופי.
אכן הכל זה ניהול סיכונים. באופן אישי אני לא כזה מתרגש מהשינוי. מצד שני וואטסאפ אינה אפליקציית המסרים היחידה וגם אינה הטובה ביותר או בעלת אוסף התכונות הגדול יותר. היתרון היחיד שלה שיש לה הרבה משתמשים.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אל תשכחו את אפליקציות המקלדות...
יש אפליקציית מסרים שלא מבקשת את כל זה?
יש לך איך לשלוח מסר לאיש קשר בלי לחשוף אותו לאפליקציה?
אז תקום אחת חדשה, תצעק שהיא שומרת עליך מכל משמר, ואז מתישהו האינטרס הרווחי יעלה, או שמישהו ישתלט עליה ואז זה ישתנה.. מישהו אמר טלגרם?
קבצי cookie ניתן לחסום בלי קשר לאפליקציה, זה בהגדרות דפדפן שלך.
כתובות Ip?
נו באמת, אתה לא רציני.
אז תעבור לדארקנט ותקווה לטוב.
מה שנקרה הוצאת את דברי מהקשרם ומחקת את הפיסקה האחרונה שכתבתי שמסכמת את דעתי.
פרט שלא כתבתי בנוגע לטלגרם שהשרתים וצוות המפתחים ממוקמים כיום בדובאי.
באופן אישי אני חושב שכיום נושא הפרטיות אינו באמת קיים. בסופו של דבר רוב האנשים מנדבים מידע רב על עצמם באופן וולונטרי. למשל אני יודע על מה אתה נוהג ואפילו איזה מערכות חשמל יש לך ומה למדת...
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
מבחינת פרטיות, טלגרם לא טובה מוואטסאפ.
אני חושב שקצת פיקששתם את הדיון:-) (הדיון של מה יותר טוב, כבר התנהל פה יותר מפעם אחת).
כל מה שהצעתי למהלים לשקול, מאחר ואם בכל מקרה מנהלים שתי קבוצות, למה לא לנהל אחת מהם בטלגרם ולסיים (לפחות לבינתים) את הדיון של מה יותר טוב?
דרך אגב, בניגוד לטלגרם, סיגנל מבטיחה יותר פרטיות.
ולגבי מי ששאל פה, איזה מידע אנחנו מעבירים ומה אכפת לנו, אז אני חושב שהוא לא טרח לקרוא את הסכם הפרטיות של התוכנות האלו.
נכון שמידע על עומק הבוץ אולי לא מעניין, אבל מידע כמו מי החברים שלך, איפה אתה נמצא, שעות הפעילות שלך...... זה כבר משהו אחר.
ומידע כזה, וואטסאפ אוספת ובגדול.
בתור בתחלה, כל אפליקציה כזו מעתיקה את כל הספר כתובות שלך.
ההבדל בין טלגראם לוואטסאפ (בהנחה שהם אותו חרא מבחינת איסוף נתונים) הוא שוואטסאפ מעבירה את מה שהיא אוספת ישירות לפייסבוק.
טלגראם כנראה שלא, בטח לא לפייסבוק
סיגנל בודאות לא לאף אחד
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
יש חברים רבים (אני אחד מהם) שלא ששים להתקין *עוד* אפליקציות ריגול מעבר למה שיש. עד שהתקנתי וואטסאפ לקח לי זמן.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk