-
תגובה: החיים בגולה - זוית קצת אחרת או "מילקי זה לא הכל בחיים"...
אם מניחים משהו על הדשא, לאסוף את השלכת.. הדשא מת לגמרי - גם כך, בגלל הצל (אני גר ביער, כמעט), הדשא חלש ו"צובר" פטריות ואזוב... אתמול היו אמורים לבוא לחורר את כל הדשא (יענו לאורר את הקרקע וקצת לרככך אותה - הגשם והצל הופכים אותה לקשה כמו אבן) ולא באו... מעצבן.
חוץ מזה, בגלל שזה יער, מיד תופסים מחסה, מתחת ליריעות, כל מיני חייעס...
וחוץ מזה, אין "מתחת לעצים"... כל החצר היא "מתחת לעצים".. צריך לכסות את כל החצר ביריעות - לא ראלי.. החצר שלי היא דונם ומשהו (פחות הבריכה).
וחוץ מזה, אני לאמביא מקסיקאים (למיניהם) בגלל שאני לא סובל שיש לי זרים בבית/בחצר ובטח לא אוהב "שעובדים בשבילי" ובטח לא אוכל להצדיק (גם בפני עצמי) הוצאה ל- Outsourcing ... למה אני בבית ולמה יש לי גמד בן 17... ובשביל מה קניתי את כל הכלים והמכונה והמפוח ושואבי האבק התעשיתיים...
והכי החשוב - איך אוכל להתלונן ולשפוך המון דמעות תנין, על הקשיים פה, אם אשתמש בפתרונות קלים?
בועז - בחה-יעחה.
- - - Updated - - -
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shachar
כי יצא שהוא מכין קפה וסנדויץ להיספני ובזמן שההיספני נח הוא עובד.
באיזה שלב ההיספני ירגיש שבעל הבית משקיע ואז אולי יעזור לו.
ראה סיפור השיפוץ.....
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
נכון זה גם...
:rolleyes:
-
-
לא נראה תענוג גדול 😃
Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk
-
הכל מלא בלוטים (וקצת שלכת אבל ממש בקטנה) ושוקל טון.
וזה רק מאתמול.
שלשום מלאתי שני פחים גדולים הרבה יותר (לא חיכיתי לאיסוף המיוחד של יום שני ושמתי בפחים של הזבל הרגיל, שאוספים ביום שישי - אמריקאים לא עושים את זה:().. פשוט אתמול היו צריכים להגיע מחברת הגננות ולא רציתי שהמכונות שלהם ידחפו את הבלוטים לתוך האדמה...
- - - Updated - - -
אה.
ובסוף הם, מחברת הגננות, לא באו אתמול וגם לא התקשרו.
דווקא חברה מאוד רצינית Scotts...מתדרדרים האמריקאים האלה/
-
טוב. חובות.
אני אנסה לעשות את זה קצת מעניין לקריאה.
סיפור די פנטסטי, שאף אחד לא חזה ולא יכל לחזות.
ממש דוגמא קלאסית של "לאן החיים יכולים לקחת אותך" או - "אמריקה, ורסנו. אמריקה!!!"
או בעצם... "צריך לדעת עם מי להתחתן:rolleyes:...".
אז כידוע הגענו לארה"ב במסגרת רילוקיישן של SHMBO, שעבדה אז בחב' קומברס.
בערך שלושה שבועות אחרי שהגענו, החליט המנכ"ל החדש (הצרפתי ההוא) שהוא רוצה לקדם אותה והציע לה תפקיד הרבה יותר בכיר – לקחה, נו מה.
לא יודע איך הגנים שלי עברו אליה (אני בטוח שימצא הסבר מדעי... תוך כמה עשרות שנים) אבל ההיא לא הצליחה לסתום את הפה, אל מול ההנהלה הגאונה (שהביאה את קומברס למקום בו היא נמצאת עכשיו... נדמה לי שהגילגול הפאטטי האחרון נקרא "סירה") ואחרי כשנה וחצי הגיעו השניים להחלטה שמוטב שהדרכים יפרדו.
כיאה למעמדה הבכיר, היא קבלה מצנח זהב, שאפשר לנו להשאר ולחיות בנוחיות רבה עד לתום התקופה המתוכננת (ארבע שנים+), מבלי לעבוד ולו יום אחד.
כמובן שתקופת המנוחה החזיקה שבועות ספורים בלבד, עד שהחלו הקוצים בתחת, להציק ל-SHMBO - יש אנשים שפשוט לא מסוגלים לשבת בבית/בשקט... אבל למה להציק לאלה שלכן יכולים.. כמוני למשל.
SHMBO החלה בכל מיני מייזמים (כולל התנדבויות בביה"ס של הגמדות) שגררו אותי לעבודות דחק/רס"ר/נגרות/צביעה וכו' ולהתחכך באוכלוסיה המקומית (היהודים העשירים)... בעיקר החברות החדשות של SHMBO (במיוחד אחת בלונדינית, דווקא נראית טוב מאוד, שמדבר ברצף... אבל ממש. מדבר גם כשהיא נושמת... פנימה!!!) - הלך השקט שלי:(.
התחלתי להתפלל (בשקט, לפני השינה) שתמצא לעצמה איזו עבודה ותעזוב אותי בשקט.
עכשיו נעשה קפיצה קטנה, לסיפור על חבר שלנו... תכף תבינו את הקשר.
יש לנו חבר טוב, טייס בחיל האויר (ירושה מחברה ממרמ"מ שהתגרשה ממנו... נשארנו דווקא איתו) שלמד בבית ספר יוקרתי למנהל עסקים בלונדון (מיד אחרי שסיים את המקביל בצרפת) והכיר איזה הודי, בן למשפחה עשירה.
מתישהו החליט לעשות עסקים עם אותו הודי עשיר והעביר את כל משפחתו (אישתו האמריקאית ושני גמדים) להודו.
במשך כשבע שנים חיו בהודו והחבר ניסה להרים פרוייקט בנייה ענקי... לא כ"כ הלך.
בין לבין, הוא הכיר איזה גרמני, שהקים מפעל לייצור משאיות בהודו.
השניים חלקו את "אהבתם" העזה למקומיים, את הערכתם להרגלי ההיגיינה שלהם ומשום שהם בערך באותו גובה (יותר ממטר ותשעים) והמאפיינים הזהים של נשותיהם (בלונדיניות שריריות/אתלטיות) ומספר הגמדים... והתחברו.
מאוחר יותר, גייס הגרמני את הטייס לחברה שהוא ניהל/הקים והקשר בכלל התחזק.
זה המקום לציין שהבחור הגרמני (צעיר בן ארבעים ושמונה) הוא גזען לא קטן (כמסורת העדה) אבל עם שיפור, לעומת אבותיו משנות השלושים-ארבעים (פה הרחבתי לא מעט אבל מחקתי הכל... בכל זאת, אינטרנט) ומדובר בבחור טוב... מאוד.
בכל מקרה, הבחור מעריץ את ישראל וישראלים (טוב, "התחיל" את ההכרות עם טיס בחיל האויר הטוב בעולם...לא יודע אם גם ראה את היהלום, אבל את האפקט הוא ספג) ובמהלך השנים שמע מהטייס מספר לא קטן של סיפורים על SHMBO, כולל על עברה ב(מה שהחבר שמגיע בסוף החודש (עובד מדינה, שמאלני עלוב נפש מגדיר כ-)"כוחות הרשע".
הוא גם שמע על תפקידה בקומברס וברגע ששמע ש-SHMBO פנוייה, הוא החליט ש"הוא רוצה כזה".
קצת רקע על הגרמני.
כאמור, מדובר בצעיר גזען (בואו נגיד, שלא רצוי להופיע לעבודה שזופים מידי..) וחמום מוח (כמו שאני אוהב) אבל (כך מסתבר) גאון וביצועיסט ודורש ומספק פתרונות/תוצאות... לדעתי, לבד מהמבטא ההארי, הוא די מתאים לטייפ-קאסט הישראלי.. שכחתי לציין שהבחור שרירי ומחזיק בחגורות שחורות באומנויות לחימה.
הבחור הגיע להודו והקים "יש מאין", מפעל לייצור משאיות, שהוא פאר היצירה.. ממש ארמון בהודו, והבוסים שלו בגרמניה (הוא שייך לקונצרן דיימלר) באו ללמוד איך הצליח.
בהחלט בחור כישרוני ברמות.
כמובן שהבוסים קידמו אותו ומהודו, הבחור עבר ליפן (להנהלה העולמית של החברה), כשתוך מספר חודשים (באופן מסודר ולא ישראלי בכלל) הוא אמור להתמנות למנכ"ל העולמי של החברה.
בשלב הזה, מספר חודשים לפני שהוכרז כמנכ"ל, הוא התקשר ל-SHMBO ורצה שתבוא לעבוד איתו..
באותו זמן היינו בטיול הגדול שלנו (שממנו החל השירשור.. למי שלא זוכר) והיא אמרה "לא תודה... עסוקה". זה גם היה עדיין התקופה שנהנתה מהבטלה (ולתזז אותי).
אחרי הטיול, כשהמשיך לקרצץ, הסכימה SHMBO לדבר.
הגרמני, כאיש של מעשים, מיד הטיס אותה ליפן (שיא הפאר..), לסדרת ראיונות עם הנהלת החברה.. עוד לפני שהיא בכלל הסכימה לעבוד איתו.
מאחר שהבחור לא מוכן לקבל "לא" כתשובה ובהתחשב ב"רקע הלאומי" שלו והעובדה שהציע לה תפקיד בכיר מאוד וגם היה מוכן לשלם המון כסף... SHMBO הסכימה לחשוב על זה.
השלב הבא היה להטיס אותה לגרמניה, להיפגש עם ראשי דיימלר (שהתרשמו עמוקות) ולהודו (לראות את פאר היצירה של הגרמני – באמת פאר. לפי כל קנה מידה של תעשיית הרכב המודרנית ביותר- ולראות מה זה LOWTECH ולנסות להבין מה זה אומר "תעשיית הרכב הבינלאומית".
לאחר שהסכימה (נו... ככה זה. אין ברירה. אתה נותן תנאים בלתי אפשריים/פנטסטיים והצד השני תוקע לך מקלות בגלגלים ו... מסכים לכל התנאים... יש ברירה?) נכנסה למין תקופת חניכה/לימוד (אז ראתה כמה המצב גרוע) ובסופו של דבר הוכרזה המנכלית והנשיאה החדשה של חברת המשאיות של מיצובישי-פוסו של אמריקה (ארה"ב וקנדה)...
הגרמני, דרך אגב, כבר המנכ"ל העולמי של החברה... צעיר מבריק. לא פחות. זה הבחור - http://www.mitfuso.com/en-US/News/20...s-Corporation_
זו החברה העולמית - https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsub...us_Corporation
http://www.mitsubishi-fuso.com/en/
וזו החברה ש-SHMBO אחראית עליה
http://www.mitfuso.com/en-US
וזו SHMBO
http://www.mitfuso.com/en-US/News/2015/6/New-CEO-for-North-America-Announced
כמובן שהיו צריכים לצנזר חלק מקורות החיים אבל זה רק הוסיף ל.. רושם.
וקצת מהעיתונות..
http://www.fleetfinancials.com/news/...s-new-ceo.aspx
http://www.truckingnewsonline.com/ne...north-america/
http://www.4-traders.com/DAIMLER-AG-...bish-20631758/
http://www.truckinginfo.com/article/...in-ameria.aspx
תראו איך החיים לוקחים אותך...
מקצינה בצה"ל, למשרד רה"מ, לתעשיית ה-HiTech ומשם לתעשיית הרכב העולמית... CEO & President בקונצרן דיימלר.
אחת הנשים הבודדות במעמד ועמדה כזו, בתעשיית הרכב בכלל – למרות שהמגמה משתנה ויש כבר בכירות (מאוד!!) ב-GM ובפיאט(SHMBO כבר הספיקה לריב עם מנכ"לית פיאט החדשה... יהיה שמח. הבלגן חוגג בין הקונצרנים) ובעוד מקומות אבל לא הרבה/מספיק.
ובכלל, כדאי שיכנסו לשם קצת נשים... אולי הפארסה שגרמה פולקסוואגן היתה נמנעת, אם הי(ת)ה שם מבוגר(ת) אחראי(ת).
ודרך אגב... הסיפור עם פולקסוואגן הוא בלגן גדול מאוד... לכל תעשיית הרכב.. במיוחד בארה"ב.
הרי האמריקאים לא צריכים יותר מידי, על מנת לחשוב שכולם נגדם וכולם מנסים לעבוד עליהם – ראה ערך "מקארתי" והועדה שלו.
ברור שכבר מייעדים את SHMBO לגדולות, שם בקונצרן - הטייס (שדרך אגב עבר לפני כשלושה חודשים, עם המשפחה ליפן ומשמש כמנהל בכיר ביותר, לצידו של הגרמני) כבר מריץ שם שמועות שהכל סגור ושישימו לב לשם המשפחה של הבעל של ג'קה ולשם המשפחה של המנכ"ל של דיימלר...
אולי בסוף יתברר שאותו מנכ"ל דיימלר משאיות וכו', אותו Wolfgang Bernhard, באמת מהמשפחה (שלי), למרות ה-H המיותרת בשם המשפחה שלו.
העובדה שיש בקונצרן, בתפקידים כל כך בכירים ובצמתים "בעיתיים" שבהן התרומה בולטת, אנשים כמו הטייס ו-SHMBO ועודאחד, שתקרו עליו בעוד שורה או שתיים, עושה לנו (הישראלים) רק טוב ומציגה אותנו (הישראלים) באור חיובי וכבר מחפשים שם "עוד ישראלים", משום שהם (הישראלים) "מזה בסדר"...
וזה לא רק בקונצרן. גם בחברה בארה"ב/קנדה, לא ממש הכירו ישראלים (יהודים - כן. ישראלים - לא.) וההיכרות עם השניים, שפתאום נחתו עליהם, פתאום מגלה להם "ישראל" שמחוץ לחדשות ולהקשר המתבקש לסיכסוכים עם ערבים.
פתאום ה-Red Neacks (בוא נהיה ראליים... לא מדובר בתעשיית המוחות בארה"ב..) מגלים ישראלים שהם לא רק חיילים... טוב. בערך. הם מגלים שהחיילים הישראלים הם גם בחורים(/ות) די מבריקים (וגם יודעים לעשות בשר טעים... לפחות אלה שהגיעו אלינו לארוחת ערב עם ה-CEO ובעלה..) ויש ללמוד מהם דבר או שניים (כמו למשל שה-CEO שלהם מנצחת אותם בשתייה... לא סיפרנו להם על המוצא הרוסי (טוב, טוב... היא עוד עלולה לקרוא את זה - מוצא לאטבי), שאז היו מבינים שלא היה להם סיכוי מראש וזה בכלל לא קשור לישראל..
ציונות.
ובקשר לזה שמחפשים שיראלים לקונצרן - מצאו!
לפני כחודשיים חבר שלנו (גם הוא מטובי בחורינו ("כוחות הרשע") עבר לפה, לפילי, לעבוד עם ג'קה.. הגרמנים (בקונצרן) ראו את רזומה ולא הבינו איך נפלה עליהם כזו מציאה!!
בחברה כבר החלה לרוץ השמועה שג'קה הביאה את ה-Hit Man שלה - "Things willl go ugley.. soon"
הוא דווקא בחור אחלה. אני מכיר אותו כבר יותר מעשרים שנה - לא פגע בזבוב... בחיי.
בעצם.. תגדירו "זבוב"...
הגרמני מרוצה עד הגג.
הטייס גם סיפר לו על ההיסטוריה שלי ומה עשיתי לפני שהגעתי לאמריקה.
והקוקיה הזה רוצה שאבוא לעבוד איתו ביפן... יסדר לי תפקיד מיוחד. אני אהיה המוציא לפועל שלו (סיפור אמיתי. אני לא צוחק) - אמרתי שאני בפנסיה.
ההוא לא מתייאש.
נחזור לעניין.
אחרי ההכרזה על המינוי (היא עבדה שם "במסווה" כבר כמה חודשים (תראו בתיאור שלה באתר החברה ותבינו מה שהיתר לא הבינו עד לרגע ההכרזה ממש) - אספה מל"מ.. בשקט-בשקט. כמו שצריך :cool:), SHMBO עשתה "סבב אמריקה-קנדה" ונפגשה עם מאות הסוכנים של החברה.
כולם (במיוחד הדרומיים!) התלהבו שחיילת מהצבא הישראלי תנהל את העניינים "סוף סוף מישהו מדבר לעניין ודברים יתחילו לזוז" – וזזים. עובדה ידועה היא, שאיפה שיש ישראלים, יש בלגן... אז יש!
והכי הכי חשוב (הרי חייבים לפרוט את כל זה למשהו שניתן למשש) – עכשיו ניתן להכניס חברים ל-SEMA.
ואם מישהו צריך איזו משאית או משהו דומה (יש גם קשרים ב-Freightliner, ששיכים לאותו קונצרן וגם ב... מרצדס. קשרים טובים מאוד) לאיזה סופ"ש באיזור... שיגיד.
ננסה לסדר משהו טוב (למרות שאני לא ממליץ... לפחות לא בתקופה הקרובה – ויותר מזה אסור לפרט).
באמת, סיפור לא צפוי. קטעים.
אבל אני (הציני/השלילי) תמיד אומר - שלא יעלה לנו השתן לראש... "היינו שם".
יותר לא יעבדו עלינו!
ובכל פעם ש-SHMBO טסה לפגישות עם הגרמני (וחבריו הגרמנים – כולם יפים וגבוהים ושריריים וכחולי עיניים... והמבין יבין) אני מזכיר לה:
"לא לנסוע ברכבות, לשים לב שאין שני טורים ואם את פותחת את הברז במקלחת ותוך שנייה או שתיים לא יוצאים מים – לברוח!!!"
זהו.
זה הסיפור של "לאן החיים יכולים לקחת אותך" או - "אמריקה, ורסנו. אמריקה!!!"
מקווה שלא היה לכם ארוך מידי לקרוא.
- - - Updated - - -
כתבתי את זה ברצף ומהר ובלי הגהה.
עכשיו אני קורא ויש כל מיני גליצ'ים של הקלדה וכו'... אין לי כוח להתחיל לתקן - אם יש בעייה או משהו לא מובן, תגידו..
-
למה כול השגיעות כתיב באנגלית למה,
Sent from my SGH-M919 using Tapatalk
-
טוב, אז אפשר סופסוף לומר מזל טוב בפומבי ולאחל בהצלחה.
אם יש למיצובישי פוסו איזה מוטור הום שזקוק למבחן דרכים מייד אחרי SEMA אל תהסס להפיל עלינו את המשימה [emoji41]
-
החיים אכן מפתיעים.
בהצלחה לכל "הדמויות" בסיפור...
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
-
ברנרד תתחיל לכתוב ספר .... אין ספק שיש לך את זה.
בהצלחה .
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
למה כול השגיעות כתיב באנגלית למה,
כל השגיעות? כל?
אני סופר אחת "מכוערת" ועוד איזה הקלדה מהירה...
איזה שגיאות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
טוב, אז אפשר סופסוף לומר מזל טוב בפומבי ולאחל בהצלחה.
אם יש למיצובישי פוסו איזה מוטור הום שזקוק למבחן דרכים מייד אחרי SEMA אל תהסס להפיל עלינו את המשימה [emoji41]
אני לא הייתי נוגע עכשיו בפוסו בארה"ב....:rolleyes:
-
לא תיארתי לעצמי שיהיה כזה קל לדחוף אותך לכתיבה.
כמו תמיד, תענוג לקרוא. סיפורים מעניינים ביותר!
עכשיו בוא תסביר לי למה הגויים האלה החליטו לעשות את תערוכת SEMA באמצע שבוע?
הייתי מצטרף אבל אני לא יכול לקחת חופש בתאריכים האלה.
האם מתוכנן מפגש ג'יפולוג אמריקאי בסופ"ש שלאחר או לפני? או רק בזמן התערוכה?
הייתי מגיע בשמחה לעלות איזה זבח, ולהכיר את כולם. בייחוד שהכל מתרחש בחצר האחורית של ג'ו.
-
מברוק ברנרד, או שלא.
בסוף עוד יחזירו אותך למעגל העבודה.
זה טוב? :)
-
אביעד..
כבר מזמן היה בתכנית להעלות עידכונים אבל תמיד צצים איזה בלת"מים/תירוצים...
הנה, לדוגמא, עכשיו הייתי צריך לקפוץ לניו יורק לחבר שטס חזרה לישראל בעוד כמה ימים... וממש לפני דקותיים זה נדחה למחר.. כנראה.
אז עכשיו, במקום להיות בדרך ל-NYC, אני ממהר למוסך, עם הקורבט, במקום מחר, כמו שנקבע... נקווה שיהיה למוסכניק זמן...
והם עושים את התערוכה באמצע השבוע מסיבות כלכליות לחלוטין - בסופ"ש המלונות מלאים בנופשים/מהמרים - לא רוצים לגזול מפרנסי העיר מקום על חשבון מהמרי הסופ"ש.
כל (או אולי הרוב המכריע) התערוכות/כנסים בלאס ווגאס, נערכים באמצע השבוע... הסופ"ש מוקדש לאורחי ההימורים והעיר הרבה יותר "עמוסה".
אם תסתכל, תראה שמחירי הלינה בסופ"שים, בלאס ווגאס, קופצים במאות (!!) אחוזים, לעומת התעריפים באמצע השבוע.
חוץ מזה, התערוכה מוגדרת "לאנשי התעשייה בלבד" - לא פתוחה "לקהל הרחב" = זו למעשה "עבודה"... אעלק.
אה.
וזה בטוח ימצא חן בעיני ג'ו..:).
נמאס לי לחפש רכב לגמד (לא יודע למה, התקבעתי על פורד אסקייפ 2005-2008 אבל אין "מציאה"... קמצן) אז החלטתי ללכת על... דיסקברי.
לפני שנתיים חבר שלי, מניו יורק, לא שמע לי (באמת ניסיתי לשכנע לא לקנות... באמאש'לי. אני גם שונא את הצורה של הכיעור הזה) וקנה דיסקברי 2004, ב-$1800 או פחות. לא זוכר בדיוק (כתבתי על זה איפשהו פה).
רכב ממש חדש ושמור (קנה באיביי והביא בנסיעה משיקגו - עבר אצלי בדרך לניו יורק) שישר התחיל לעשות כל מיני בעיות.. אופייניות (די מעיק למי שלא מכיר וצריך כל פעם ללכת למוסך).
בקיצור, אחרי שנתיים ומשהו, החליט לעבור למשהו בינוני (יפני-ניסן אאוטלנדר 2013, אם אני לא טועה).
כבר הרבה זמן שהוא מנסה לשכנע אותי לקחת את הדיסקברי "חינם. חבל שהוא שוכב פה בלי לזוז"... אתמול בלילה נכנעתי.
הנבלה שוכבת במוסך עם שמשה קדמית מנופצת (ציפור) ומשאבת הגה גמורה (השנייה, בתוך שנה)...ובביקור הבא, אני אצל רמי (כמו תמיד אבל הפעם) עם מודול ה-ABS, שמדליק את שתי הנורות הידועות...
חוץ מזה, מחליפים את השימשה והמשאבה ובשבוע הבא אני אקפוץ לברוקלין לקחת את המציאה...
הלואי עלי... אוטו ראשון אחרי הוצאת הרשיון - לנדרובר דיסקברי EX 4.0L, הכל עור הכל חשמלי... הנוער של היום.
אני כבר צופה שיהיו בעיות וטלפונים "אבא, אני תקוע ב...".
אבל אצל היהודים הרי "לא בודקים שיניים של סוס שניתן במתנה"... גם אם כבר מקילומטר רואים שזה בכלל גמל(עם דבשת... מכוער)... בלי שיניים בכלל.
ברור לי שהקמצנות שלי (כולה $5K, לפורד אסקייפ 2006-7 או WJ 2004 עם 90K מייל... נראה חדש... לפני שלושה ימים ראיתי) כברתעלה לי ביוקר..
אבל, היי... אנחנו רגילים... יש לנו RR בבית:(
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shmil
מברוק ברנרד, או שלא.
בסוף עוד יחזירו אותך למעגל העבודה.
זה טוב? :)
לא. זה לא!!
זו אחת הסיבות שאני לא רוצה לטוס ליפן עם הגמדים, בחודש הבא...
ההוא מתעקש לפגוש אותי ולא יודע לקבל "לא" והוא גדול וחזק וחגורות שחורות למכביר ואני... פעם אחרונה שהייתי צריך להתגבר על משהו כזה... היתה כשהייתי צעיר יותר...
מפחד.
תחשבו על זה (אני אעזור לכם עם טיפל'ה היסטוריה... תחשבו על 1940-1945...) - השילוב הזה של גרמנים ויפנים.. לא עושה לי טוב. לא יודע למה.
יאללה.
יוצא מהבית.
על הדרך עוד צריך לשלוח לג'ו את התג שלו..
שאו ברכה ואיך אמר הסרג'נט ההוא בבלוז לכחולי המדים "Be careful out there" (כתבתי נכון ג'ו?).. תזהרו מכל מיני סכינאים.
עדיף להסביר למה טעית מאשר שיסבירו למשפחה שלך...
-
הישראלים מתוכננים להיות בווגאס עד ה 7
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
צריך לדעת עם מי להתחתן
סיפור מעניין עם הפי אנד, תודה על השיתוף.
כל הכבוד לאישתך וגם לך ולילדים, מהלכים כאלה לא קורים כשאין תמיכה הולמת בפיקוד העורף.
אם לא עשתה זאת עדיין, כדאי לה להיפגש לכוס תה עם ניקי קינג. זו עשויה להיות שיחה מעניינת:
http://www.lbswibconference.com/speakers/nikki-king
-
אחלה רעיון לקנות לילד דיסקו....עם כול הזמן שהוא יבלה במוסך, לא יסע ויכנס לתאונות, לא יכנס לצרות עם חברים וגם אולי ילמד מכונאות.
שאפו, רעיון נהדר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
לא. זה לא!!
זו אחת הסיבות שאני לא רוצה לטוס ליפן עם הגמדים, בחודש הבא...
ההוא מתעקש לפגוש אותי ולא יודע לקבל "לא" והוא גדול וחזק וחגורות שחורות למכביר ואני... פעם אחרונה שהייתי צריך להתגבר על משהו כזה... היתה כשהייתי צעיר יותר...
מפחד.
תחשבו על זה (אני אעזור לכם עם טיפל'ה היסטוריה... תחשבו על 1940-1945...) - השילוב הזה של גרמנים ויפנים.. לא עושה לי טוב. לא יודע למה.
יאללה.
יוצא מהבית.
על הדרך עוד צריך לשלוח לג'ו את התג שלו..
שאו ברכה ואיך אמר הסרג'נט ההוא בבלוז לכחולי המדים "Be careful out there" (כתבתי נכון ג'ו?).. תזהרו מכל מיני סכינאים.
עדיף להסביר למה טעית מאשר שיסבירו למשפחה שלך...
צודק! החיים קצרים, אתה נמצא בדיוק במקום הנכון עם כל האפשרויות להעביר אותם כמו שצריך, מספיק קרייריסט אחד בבית.
הפיתוי הכספי גם חסר משמעות אם מדי פעם אפשר לשפץ ולצבור עוד נכס נדל״ן בשביל לסדר את הילדים...
שאלה שעולה לי אפרופו החורף המתקרב - למה לא לעבור לחוף המערבי לאקלים יותר נוח ? הקרבה ל NY קריטית עכשיו ?
-
כי הוא פולני ואוהב לסבול, למה להעביר חורף שלם במזג אויר של 25.מעלות כשאפשר לאסוף עלים ובולטים ולקפוץ בקור?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
אחלה רעיון לקנות לילד דיסקו....עם כול הזמן שהוא יבלה במוסך, לא יסע ויכנס לתאונות, לא יכנס לצרות עם חברים וגם אולי ילמד מכונאות.
שאפו, רעיון נהדר.
אני אשנה לך קצת את הסדר של הדברים -
הילד יסע ויכנס לתאונות ואולי ילמד מכונאות כדי לגרום לדיסקו לבלות כל הזמן במוסך על מנת לא להיכנס לצרות עם החברים.
רעיון רע מאד, נראה לי שבעלות של שמשה קדמית שבורה אפשר לקנות שם עוד דיסקו כזה,עדיף לקנות איזה רכב שרירים קלאסי או לחילופין איזה ראט-רואד או הוט- רוד או כל מה שהופך נער למקובל בגיל הזה, הכל חוץ מסטיישן וואגון ...
אחרי כל הסיפור המטורף הזה , הגיע הזמן להוציא את רמלה מברנרד, גם ככה זו עיר מעורבת ולא נחמד להסתובב בה בימים אלו. תפסיק לאסוף מה שאחרים זורקים, קפוץ עם הילד לכמה מכירות פומביות של כלי רכב בלי מחיר מינימום, נראה שאפשר למצוא מציאות לא רעות.
-
אתם בכלל לא בכיוון, ניר וג'ו.
לא קניתי לגמד כלום..
אני אצטט את מה שחבר שלי(בעליו הגאה של WJ 2002, שממש שלשום קיבל חלקים מפה) כתב לי בוואטס-אפ - מילה במילה:
"מסוג המכוניות שכבר לא מוכרים, "רק תעשה טובה ותבוא תיקח". לכל סיר יש מכסה. מה שחשוב שיהיו לגמד נסיעות טובות".
וזה בדיוק כך - לא קניתי, לקחתי.
ושמשה עולה $175 ומשאבה קניתי ($134) וההרכבה תעלה עוד איזה $100 ו... זהו.
אפילו פה קשה לקנות דיסקברי 2004 במחיר כזה... שלשום ראיתי אחד 2003. רוצים $3400... ולמטה הוא שחור ומזיע כמו טייסון בסיבוב שישי...
זה של החבר מניו יורק, יבש לגמרי (ויש שמן).. בנתיים.
וניר.
כנראה פיספסת. כבר התייחסתי למקובלות של הגמד..
אמרתי לו שיש לו את הקורבט(גג נפתח... ), עד פברואר - לא רוצה.
"האוטו נמוך מידי, השמשה הקדמית נמוכה מידי, אין בלוטוט', אין מצלמת רוורס, ההגה קשה לו, האוטו נוסע מהר מידי, ויש רעש (אחלה רעש) וה...
בקיצור - ניחנח קרצייתי. מעדיף את הגרוטאה היפנית של האמא (מיצובישי אאוטלנדר V6).
טוב, מה אתה מצפה מילד שהתרשם ונרשם לנבחרת השח-מט של בית הספר וחוג דרמה, ולומד פסנתר, ורץ מאה מטר בשבע דקות...
סיפרתי לכם שהוא זכה במקום הראשון בתחרות "מי זוכר יותר מספרים מצד ימין של הנקודה ב-...פאי (3.14xxxxxxxx)?
אז ככה.
בארה"ב יש את יום ה-פאי (הארבעה עשר במרץ) ובתיכון הם עושים תחרות זיכרון כזו.
כל גמד שנרשם לתחרות עומד ומכריז כמה מקומות אחרי הנקודה הוא זוכר וצריך להתחיל לדקלם. יש ניקוד למספר המקומות שהוא זוכר, בתנאי שהוא עומד "במילה שלו". יענו, אם אמרת שאתה זוכר 10 מקומות וזכרת 9, אתה פסול. זה שאמר שזוכר 8 מקומות ואכן זכר/דיקלם, מנצח.
אז מקום שני אמר וזכר את המספר המרשים של 18 מקומות אחרי הנקודה.. באמת מרשים.
נחזור לגמד שלי.
כשהתאמן, אמרנו לו שיתאים עצמו למתחרים ושלא יעשה בושות... אם מישהו יעשה 10 מקומות, שיגיד שהוא זוכר 12-14.. לא להגזים. שלא יעשה בושות..
הגמד (כמו האבא שלו, לא הצליח להתגבר על עצמו) התחייב ודיקלם 80 מקומות אחרי הנקודה. 80!!!
בושות!
אמרתי לו שיש דברים שלא מספרים ושיחביא את התעודה שקיבל, עמוק במגירה.
לנעבעך כזה "רכב שרירים"? "הוט-רוד"? "ראט-רואד"? איזה טנדר ענתיקה עם מנוע LSx כמו שחבר שלי (ההוא מרמלה) הציע לו לפני שחזר לארץ בשבוע שעבר..
שעה לא היה מחזיק ברמלה... איזו שעה... עשר דקות והוא גמור.
בושות.
-
והקירבה לניו יורק לא קריטית.
עכשיו, כשאני שעה וחצי מניו יורק, אני מבקר בה פחות מאשר כשהייתי גר בגבעתיים:(.
אבל לא עוברים.
שכחתי לציין אבל במקרה לגמרי, המשרד הראשי של מיצובישי-פוסו בארה"ב, הוא בערך חצי שעה מהבית שלנו (נו... כשהדברים ב"שוונג".. הכל נופל במקום). להגיע לעבודה, לוקח לSHMBO פחות זמן מאשר לקח מהבית בגכעתיים למשרדי קומברס ברמת החייל...
חוץ מזה.
פה זה "קרוב"... כולם באים אלינו.
מי יבוא ל-L.A.?
יש לנו חברים באמצע הדרך, בסט. לואיס. שקט להם... לא באים חברים בכלל... חוץ מזה מרמלה, שלא נעים לו אז כשהוא בארה"ב (בערך פעם וחצי בשנה... כבר היה אצלי ארבע או חמש פעמים), הוא "קופץ" למיזורי... בדרך לווגאס (הוא מת על ווגאס).
כנראה שנשארים פה... בשלג והשלכת והבלוטים - שלא יהיה טוב מידי.
-
הבכור שלי פיתח תחביב משונה, נורא מתעניין בצבא ובנשק, פירגנתי לו לכבוד בר המצווה וטסתי אתו לפני שנה וחצי לקולוראדו לביקור אצל אספן הנשק הכי גדול באמריקה, שם יוכל לירות כמה שהוא רוצה בכל מה שהוא רוצה עד שימאס לו. כבר ירד הערב ולא נמאס לו, אבל נגמר לי הכסף ... חייב להודות שהיה כיף וגם אני לא התאפקתי למרות שהייתי בטוח שכבר יריתי מספיק בחיים.
עכשיו גם אחיו רוצה טיול 1x1, אבל להבדיל, אין לו שום תחום התעניינות שאפשר ליישם במקום כלשהו על הגלובוס ואני די שובר את הראש כי בכל זאת אי אפשר לקפח אותו יותר מדי...
אז אחרי מחשבה הגעתי למסקנה שהפתרון הוא לטוס לאן שאני רוצה,לעשות משהו שלי יהיה מהנה ולצרף אותו לנסיעה בתור תירוץ.
כל הסיפור הזה כדי להגיד לך שזו הזדמנות מצויינת בשבילך לממש עוד חלום מוטורי ועדיף יהיה שלא ישתמש בו בכלל והוא ישאר בשבילך ... או שהקדמת אותי וזה העניין עם הלנדרובר ... או שאני כותב שטויות כי השעה עכשיו 4 לפנות בוקר ואני לא נרדם.
-
שאלתי על הקרבה לNY בגלל העבודה של אשתך כמובן , אם היא עובדת יותר קרוב אז ברור שזו סיבה מספיק מוצדקת להישאר ולסבול בחורף.
לא חשבתי על LA אגב, הרבה יותר צפונה אבל לא ממש על שבר סאן אנדראס יש מקומות שדי מזכירים את הארץ מבחינת האקלים ולא תשמע בהם עברית.
-
ברנרד, איחולים על המינוי...שאפו ובגדול...
עוד יותר שאפו על הדיסקו ליורש העצר..... אצלי כמה שלא ניסיתי הצפונבוניות שלי לא היו מוכנות בשום פנים ואופן לקבל את הדיסקו דור 1 שהיה לי כרכב שלהן... אפילו הבטחתי להן לחדש אותו ולצבוע אותו באיזה צבע שירצו כולל ורוד בזוקה...לא עזר לי...
-
זה בגלל ששאלת .
עידו
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Bernard
אתם בכלל לא בכיוון, ניר וג'ו.
לא קניתי לגמד כלום..
אני אצטט את מה שחבר שלי(בעליו הגאה של WJ 2002, שממש שלשום קיבל חלקים מפה) כתב לי בוואטס-אפ - מילה במילה:
"מסוג המכוניות שכבר לא מוכרים, "רק תעשה טובה ותבוא תיקח". לכל סיר יש מכסה. מה שחשוב שיהיו לגמד נסיעות טובות".
וזה בדיוק כך - לא קניתי, לקחתי.
ושמשה עולה $175 ומשאבה קניתי ($134) וההרכבה תעלה עוד איזה $100 ו... זהו.
אפילו פה קשה לקנות דיסקברי 2004 במחיר כזה... שלשום ראיתי אחד 2003. רוצים $3400... ולמטה הוא שחור ומזיע כמו טייסון בסיבוב שישי...
זה של החבר מניו יורק, יבש לגמרי (ויש שמן).. בנתיים.
וניר.
כנראה פיספסת. כבר התייחסתי למקובלות של הגמד..
אמרתי לו שיש לו את הקורבט(גג נפתח... ), עד פברואר - לא רוצה.
"האוטו נמוך מידי, השמשה הקדמית נמוכה מידי, אין בלוטוט', אין מצלמת רוורס, ההגה קשה לו, האוטו נוסע מהר מידי, ויש רעש (אחלה רעש) וה...
בקיצור - ניחנח קרצייתי. מעדיף את הגרוטאה היפנית של האמא (מיצובישי אאוטלנדר V6).
טוב, מה אתה מצפה מילד שהתרשם ונרשם לנבחרת השח-מט של בית הספר וחוג דרמה, ולומד פסנתר, ורץ מאה מטר בשבע דקות...
סיפרתי לכם שהוא זכה במקום הראשון בתחרות "מי זוכר יותר מספרים מצד ימין של הנקודה ב-...פאי (3.14xxxxxxxx)?
אז ככה.
בארה"ב יש את יום ה-פאי (הארבעה עשר במרץ) ובתיכון הם עושים תחרות זיכרון כזו.
כל גמד שנרשם לתחרות עומד ומכריז כמה מקומות אחרי הנקודה הוא זוכר וצריך להתחיל לדקלם. יש ניקוד למספר המקומות שהוא זוכר, בתנאי שהוא עומד "במילה שלו". יענו, אם אמרת שאתה זוכר 10 מקומות וזכרת 9, אתה פסול. זה שאמר שזוכר 8 מקומות ואכן זכר/דיקלם, מנצח.
אז מקום שני אמר וזכר את המספר המרשים של 18 מקומות אחרי הנקודה.. באמת מרשים.
נחזור לגמד שלי.
כשהתאמן, אמרנו לו שיתאים עצמו למתחרים ושלא יעשה בושות... אם מישהו יעשה 10 מקומות, שיגיד שהוא זוכר 12-14.. לא להגזים. שלא יעשה בושות..
הגמד (כמו האבא שלו, לא הצליח להתגבר על עצמו) התחייב ודיקלם 80 מקומות אחרי הנקודה. 80!!!
בושות!
אמרתי לו שיש דברים שלא מספרים ושיחביא את התעודה שקיבל, עמוק במגירה.
לנעבעך כזה "רכב שרירים"? "הוט-רוד"? "ראט-רואד"? איזה טנדר ענתיקה עם מנוע LSx כמו שחבר שלי (ההוא מרמלה) הציע לו לפני שחזר לארץ בשבוע שעבר..
שעה לא היה מחזיק ברמלה... איזו שעה... עשר דקות והוא גמור.
בושות.
אולי תשלח אותו אליי לחודש? נלמד אותו כמה דברים שלא לומדים בבית ספר.
Sent from my SAMSUNG-SM-G530AZ using Tapatalk
-
לא!
שישאר ככה.. כמה שיותר.
-
בןת אל תשחיט את דור העתיד :rolleyes:
-